| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 07:50
- Nahlásit
Dobré ráno fšem
jablunka
jak já bych jela slavit, my jdeme otloukat omítku a kopat izolaci. Už předem mě bolí celej člověk
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 08:10
- Nahlásit
Biluška
Já budu dnes pracovat.
Pamatuješ na ten můj zahradní domeček, kde bydlel Gaston?
Tak ten domeček Ferda snědl.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 10:43
- Nahlásit
tak tady už svítí slunéčko,odpolednu jdem k vodě .-)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 19:10
- Nahlásit
tak jsme si zaplavčili,sice pršelo,ale vlezli jsme do vody,bouřka nebyla,takže jsme plavčili já a dastík,sindy na nás čekala na břehu,voda jak kafe a jak pršelo tak jakobyste byli někde u vodopádu a pak ta pára a pak zas sluníčko,těd tu spěj
zítra jdem na vejlet i dastík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 19:45
- Nahlásit
Mucholabka
Tak ten domeček Ferda snědl.
A chutnal mu? Dej jim občas nažrat, nebudou muset jíst domečky
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 20:03
- Nahlásit
zdravím všechny;)
fotky z našeho putování; účastníci: Gerda, Marie a Pardálovi
http://pardalka.rajce.idnes.cz/2008_07_23-28_SPLIT _VYBER/
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 20:20
- Nahlásit
Pardálka
krásné fotečky,je vidět že jste si to užili
tak a já jdu spát
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 20:56
- Nahlásit
A chutnal mu? Dej jim občas nažrat, nebudou muset jíst domečky
Očividně ano, udělal nejprve jednu díru do dělící stěny uprostřed a zjistil, že tudy cesta nevede. Pak udělal díru v kuchyňce. Ta se mu asi nelíbila, udělal díru v "místnosti", a do té díry z neznámého důvodu dotáhl klubko hadice a dřeva. Bořek stavitel. Přišla jsem z práce, Ferda tam běhal a kamarádil se s Buckou, já koukala. Kulhal, tak jsem myslela, že se dostal ven větračkou, kterou měl otevřenou. On ty díry udělal fikaně ze zadní strany, takže jsem je neviděla. Jo, a ještě jednu díru udělal i do podlahy, hověz malej černej. Takže budka nepoužitelná, na podpal, a pes kulhá. Včera jsem byla na přeočkování, a vetovi jsem rovnou řekla, že je hajzl a ať si to zahojí sám, když je blbej, tak souhlasil a vybírali jsme typ traverzy. Měla by sis konečně udělat jednotný katalog.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 07:30
- Nahlásit
dobré ráno všem co jdou na vejlet,co jim pes žere místo granulí dům,co tu nenapsali ani řádku,dělají svůj byteček a zkrátka všem
tak tady je trochu pod mrakem,ale není horko,takže na vejlet ideální
|
Dogy a Jirina
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 08:35
- Nahlásit
brezen2008
Dobré ráno všem, co se chystají na výlet! Chtěla jsem jít taky, ale musím tu trčet,bo přijedou zákazníci, tak na mě nečekejte!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 08:56
- Nahlásit
Dogy a Jirina
ok,vyřídím
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 09:43
- Nahlásit
Dogy a Jirina
Škoda. Jak teď vyzkoušíš ty nový boty?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 10:10 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Dobré ránko fšééééééém,hlavně včerejším cestovatelkám(Gerdě,rosničce a Davídkový a Nyný a hlavní hrdince Mařence),který přijely neuvěřitelně malým autem a se kterými jsme prožily super den.Pokecaly jsme,rušily okolí hurónským smíchem,pogrílovaly trochu bašty,Renča vypucovala koně a pak si i zajezdila,Gerda fotila fšechno a je pyšná,že ulovila snímek volavek na prochajdě,nezapomělo se na vyhledávání kravína(snímky má Davídkojc),Mařence se nechtělo ani zvracet ,páč potkala spřízněnou duši Aishu,rosnička se lehce připálila na sluníčku .Dokonce se ípilo a Mařenka skákala přes překážku ,Nyný předvedla hlídačku a vůbec se všechny čubiny unavily tak děsně,že ty moje po odjezdu holek chrápaly až do rána do 8 hodin a ani se nehly.Prostě setkání squadry stars se vyvedlo.
http://album.volny.cz/samanka1/browse.php?album_id =104904&browse_page=0
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Srp 2008 10:19
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 10:24
- Nahlásit
čus fšicííí co zase nestíhaj ,co maj doma Bořka stavitele,co neudělali kompletní katalog traverz,co vystavovali u móře,co dou na vejlet i ti co doma budou mušet uklízet ten bordel
Neessi
nazdááárek ,tož musim říct,že to byla super sobotěnka a ti co se nezúčastnili(at už z jakejchkolif důvodůch) vo hodně přišli bo neessi je úpa nejlepčí čék a sme rádi,že je naše kamarátka .Céra je stejně postižená,tagže se nám to fakt hrozně moc líbilo.
Nyný sice chrněla taky,ale zas tak mrtvá nebyla bo je na šrumec už krapet zvyklá,tagže se rychle resuscituje.
Du uklízet ten šíííílej bordel...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 10:40
- Nahlásit
Tinta76
ty jsi byla doma? Já myslela,že když jsi se ptala na ten Rymadyl,tak že zase jsi na cestách! Ach jo.Tak to jsem pros****.Se omlouvám.Holkám se to snad trochu líbilo,takže teď už snad přijedou častějc,tak příště se fakt musíme domluvit!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 10:41
- Nahlásit
davidkova renata
nezapomeň na fotku kravína pro biluši!
Jo a Bordžínku s koňským sedlem!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 10:42
- Nahlásit
davidkova renata
dobré ráno všem, co se jim nechce vůbec nic dělat ....a přitom něco dělat musí , včera večer jsme dorazili z "vesnického pobytu" , tsssss, nechápu proč mají někteří lidé kohouta , řve to od časného rána a když všechny probudí, tak spokojeně stichne .....Péťovi s Robčou se móóóc líbila králikárna , králíkům se ovšem Péťa s Robčou moc nelíbili .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 11:01
- Nahlásit
Tinta76
sme ale na tebe fakt myslely!! ,ale je to jak píše neessi
Neessi
no fotky ale budou až za tejden bo to neumim stáhnout A to sedlo má ale gerda ne????????
mac1
nechápu proč mají někteří lidé kohouta
též to nechápu!Jeden mi pije kref už iks let bo nás ruší řevem přímo neuvěřitelným při naší sijestě u rybníčka
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Srp 2008 11:24
- Nahlásit
davidkova renata
Neessi
my jedem pryč až v úterý ale v poho, stejně jsem neměla auto, ovšem kdybych věděla, byla bych si nějaký splašila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 11:27
- Nahlásit
Tinta76
pani tak příště ,vemete svý psí deprivanty a my vám z nich udělámeúpa normální čokly a z vás koneckonců taky něco vykřešem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 12:46
- Nahlásit
Kdo asi měl ten genyjální nápat narvat na Bordžínku to sedlo?No Davídkojc,gdo jinej?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 12:56
- Nahlásit
Neessi
Kdo asi měl ten genyjální nápat narvat na Bordžínku to sedlo
panííí mě do toho laskavje netahejte!Je jasný,že dyš vidim koně,automatycky mě napadne sedlo!Sem chodila ve škole na přírodopis ,tam sme to brali
Jináč Boženka je skutečně megahovado ,podle mne je to kříženec NO a čehosi hooodně velkýho a divnýho ,PP má asi vomylem nebo ho neessi koupila někde u vjetnamčíků
Hlavně s ní,pani,nelezte na žádný kynológycký akce týkající se vofčáků ,tam vona fakt dle dnešních trendů nepatří Zbytečně béte zdržovat a zabírat místo nějaký šikovný a nadějný skaláře
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 13:49
- Nahlásit
davidkova renata
Zbytečně béte zdržovat a zabírat místo nějaký šikovný a nadějný skaláře
pani,dyk byla jen o chloupeček vječí než Nyný!
Jo,blpka Aisha se z toho fšeho do rána rozhárala-asi ten čubí faktor,bo co.
No nic,peču kachničky,vařim,smažím-za chvíli tu je perská náfštěva,tak du
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 13:59
- Nahlásit
Neessi
šmarjá paní, máte nenormálního vovčouna.Máte ale normálního fríského chlaďáka dovopravdickýho
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:25
- Nahlásit
Erin
máte nenormálního vovčouna
i ty, Brute ?Téda,to sem nečekala,že mi tu mojí Bordžínku pomluvíte
Na koňoj jezdila Davídkojc(viz fotky),ale Bordžínka to nebyla.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:27
- Nahlásit
mac1, davidkova renata
Tak přijeďte k nám. Zdejší kohouti se probouzejí až po 13 hodině.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 14:33
- Nahlásit
Neessi
No upřímně,poté co si sousedi opětovně pořídili NO a ten krafe jen co se pohnou moji psi na zahradě,du zalít skleník...tak ten degen řve a řve a ....nějak to plemeno nechápu páč řve a řve.A hlavně na psa je to malý,nahrbený,mordu to má ja kolie.
Tak podlevá fotoček mě je Bordžínka sympatická mohutností a nádhernou mordou...to není to co se dnes vidí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 15:13
- Nahlásit
Neessinazdar pani!!!to sedlo by se pry siklo i hajanovy!bordža je fakt kus pekny feny!
davidkova renatano pani,vam to v sedle fakt slusi,hele,nezapomente mi brnknout večír jo?zase pokecame.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2008 15:15
- Nahlásit
Erinzdravim,tak to maji asi ovcouna krizeneho s hejkalem,je fakt,ze ja ty podmiraky pokus o ovcay nemusim,jeste ze hajan je kus 50-kiloveho psa.
|