Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1359 . 1360 . 1361 . 1362 . 1363 . 1364 . 1365 . 1366 . 1367 . 1368 . 1369 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 15:20
- Nahlásit

Neessi
To bys měla praktikovat častějc, pejskovi to sluší jak hrom!

Ferda Bořek tentokrát spapal pytel cementu. Já ho kašlu! Teď bude srát beton a dobře mu tak!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 15:23
- Nahlásit

Mucholabkajezisi kriste,ten tvuj pes si zabetonoval streva,on se fakt minul povolanim,mel byt z neho pan velostavitel!!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 15:28
- Nahlásit

nemethova5
Kdyby byl aspoň k něčemu dobrý, hajzel čierny!
Ty jsi ho ani neviděla a jestli mi budeš furt zakazovat přijít za tebou na Argos, tak ho ani neuvidíš. Ale musíš schovat korkodíla, jináč se budu bát té jeho tlamajzny.

Já hajzlíka nacpu cementem, dám mu napít, přikusovat bude štěrk a zavřu ho do kotce, páč mi to tam vybetonuje hovínkama a nebudu se s tím muset ručně míchat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 15:40
- Nahlásit

Mucholabkano jo,ja mela dovolenou,to je dobry napad,aspon budes mit vybetonovano,bio michacka!

Tinta76
# Zasláno: 3 Srp 2008 15:45
- Nahlásit

davidkova renata
vemete svý psí deprivanty a my vám z nich udělámeúpa normální čokly a z vás koneckonců taky něco vykřešem

No jelilkož tam byly samý čuby, tak by to nemusel bejt problém jsem zvědavá na to vaše křesadlo, to bé na mě krátký

Neessi

to sedlo nemá chybu!

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 16:25
- Nahlásit

nemethova5

Ahoj,no pěkný kousek je ten tvůj Hajan.Sem měla BO Groenendala a ten měl 30,ale bezva povaha a neštěkal zbytečně.
Situaci musím vyřešit já,sousedi mají ještě kavkazačku a začínají mi buzerovat moje vlkodavky přes plot.Nehledě na pobytový komfort na zahradě....uřvanej pes mi vadí.Hodím na plot asi stínovku a pak vysadím živý plot....sousedi jsou v klídku,jen aby jim to prý moc nestínilo

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 19:14
- Nahlásit

Dobrý večír fšem udřeným i uvýletovaným

Mám ruce až po kolena a krumpáč a lopatu už nemůžu ani vidět . Ruku jsem si musela asi 8x převázat. Napřed se mi tam dostal písek jak jsem otloukala omítku. Potom bahno když jsem uklouzla a slítla přímo do největší kaluže. Pak došli pracovní síly, musela jsem vykasat sukýnku a naklusat do výkopu. To už obvaz neměl vůbec žádnou šanci. Ale mám to skoro profíkovsky zavázané, třá to na chýře nepoznají a nebudou mít kecy.
Pejskové byli absolutně nevylítaní, neboť jsme je nepustili do výkopu a byli celé dva dny zavření v baráku. Tak jsme šli teďkonc večír alespoň obejít les. Pár metrů za barák jsme potkali nějakého veledůležitého houbaře s ještě veledůležitější manželkou. Psi kolem nich proběhli, ani se po nich neotočili. Páč jsou vychovaní, že áno . Ovšem pan veledůležitý měl dojem, že by měli být na vodítku, co si tady mají takhle po louce běhat na volno? A začal mít hemzy. Tak jsem se hezky nadrzo postavila čelem k němu (páč když někomu nadávám tak hezky z očí do očí) a ptám se ho proč by jako měli být na vodítku a co mu na nich vadí.
- no, musí být na vodítku, co když někoho pokoušou?
- už vás kousli?
- no ne, ale mohli by
- tak až někoho pokoušou tak je uvážu
- to nemůžete takhle s nima chodit volně, pes musí být na vodítku, nikdy nevíte kdy se zblázní a někoho kousne!!
- pane, poslyšte, už jste někoho znásilnil? Ne? A jak mám vědět,že se nezblázníte a někoho neznásilníte? Měl byste být vykastrovanej!

Chlap tam nejpíš stojí ještě teďka a huláká, že takovou drzost ještě neslyšel. Švagr co šel se mnou si smíchy potřísnil prádlo, páč nenosí slípendplej
Ale já mám úplně po náladě

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 19:14
- Nahlásit

davidkova renata
no když se nikomu nic neřekne že se jede za Mudr,tak se nediv že vás bylo tak málo

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 19:26
- Nahlásit

brezen2008
no když se nikomu nic neřekne že se jede

Hele,to byla HURÁ AKCE a do poslední chvíle se nevědělo,jestli se pojede nebo ne,tak si to tak neber.
že vás bylo tak málo
Na dědu,co šel venčit ovčouna,nás bylo se 4 čubinama docela dost a nejlepší byla jedna pražská chalupářka se 3 jorkama,která se před námi běžela schovat na zahrádku k jedněm místním za vrátka a volala:My jsme se tu museli před vámi schovat,protože ti moji psi se rvou! To málem Gerda s Renčou upadly smíchy,bo tohle v Práglu neznají.

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 19:28
- Nahlásit

Biluška
pane, poslyšte, už jste někoho znásilnil? Ne? A jak mám vědět,že se nezblázníte a někoho neznásilníte? Měl byste být vykastrovanej!

Tak tohle je suprhláška-tu si musím zapamatovat!

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 19:29
- Nahlásit

Erin
Hodím na plot asi stínovku a pak vysadím živý plot....sousedi jsou v klídku,jen aby jim to prý moc nestínilo

Já tohle vyřešila plotem z 20cm prken a ještě jsem před to vysadila živej plot a je klííííííít!

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 19:33
- Nahlásit

Neessi
To nemám ze svý hlavy, kdysi jsem něco podobného četla . Teď jsem si na to jenom v pravou chvíli vzpoměla. Sice jsem chlapa uzemnila, ale stejně jsem nasraná. Ten zmetek bydlí kousek od nás. Má takovou vychrtlou čubu NO, celý život žije v kotečku 1,5 x 1,5 Páč jinak by mohla někoho pokousat, že jo? A když potká vychované psy tak to chudák neustojí a musí hemzat

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 19:37
- Nahlásit

Biluška
Má takovou vychrtlou čubu NO, celý život žije v kotečku 1,5 x 1,5

tak to kdyby potkal Bordžínku s tím sedlem na zádech,co vymyslela Davídkojc,tak to by asi neustál už vůbec,že nemá vodítko,ale sedlo

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 19:38
- Nahlásit

Neessi
To by tě seřval, že ji nemáš na otěži

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 19:39
- Nahlásit

Neessi
já si to neberu,ale je fakt že bych tě ráda zas někdy viděla

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 19:51
- Nahlásit

Biluška

pane, poslyšte, už jste někoho znásilnil? Ne? A jak mám vědět,že se nezblázníte a někoho neznásilníte? Měl byste být vykastrovanej!

No tak to je supr šprech,fákt boží

Neessi

Já tohle vyřešila plotem z 20cm prken a ještě jsem před to vysadila živej plot a je klííííííít!

Je to můj plot,je s betonovou podezdívkou a pletivo celkem 180cm,ale i tak sousedovi psi na něj dorážejí.V jiné části pozemku mám vysoký z betonových dílů,ten se snaží prodrápat skrz.Nebudu investovat víc než stínovku a ostnáč nahoru a z mé strany živý plot.NO jenom řve,kavkazačka byla přátelská,ale po "školení" v nějaké agentuře je agresivní a snaží se k nám dostat,dle sousedů si brání své území bo je na to vycvičená

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 20:02
- Nahlásit

Erin
pletivo celkem 180cm

to jsme měli dřív,ale bylo to k ničemu.Sousedovic haranti věčně u toho plotu opruzovali,dráždili mi psy a člověk fakt neměl soukromí.Pak jsme na tom pletivu měli rákosové pásy,ale ty během 2 zim odešly.Dřevěná hradba tvoří nádherné pozadí pro živé ploty,tůje a rododendrony a na koupání v bazénu už nemusíme používat plavky.Spíš se divím těm tvým sousedům,že jim nevadí řvaní jejich psů.

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 20:03
- Nahlásit

Biluška
a pákovým udidle,že jo?

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 20:41
- Nahlásit

Neessi

Dřevo by bylo fajn,to máme z druhé strany,ale potřebuje údržbu a nebudu riskovat,že ho pesové od sousedů zruší.
Že pesani řvou neřeší, pustí je klidně v 4,30 z kotců a pak zase na celý den zavřou no a večer se to opakuje.Nejhorší jsou víkendy..no každý má něco

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 20:46
- Nahlásit

Biluška

ty vogo, tak to by se konkrétně mě takoví týpci měli vyhnout páč sem sice eště žádnýho nezabila,ale jak mám vědět,že se nezbláznim a neumlátim ho krumpáčem?? Si jako ale vůůůbec nejsu jistá

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 20:56
- Nahlásit

Neessi
a pákovým udidle,že jo?
No úplně nejlepší je buď řetěz z jeřábu, nebo pevný kotec, co si budem povídat. Jenže ti lidi jsou takový magoři, že musí chodit s těma čoklama ven.... tak pak teda alespoň to pákové udidlo

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 20:58
- Nahlásit

davidkova renata
páč sem sice eště žádnýho nezabila,ale jak mám vědět,že se nezbláznim a neumlátim ho krumpáčem??
No tak u mě si jistej být může, protože dneska už jsem tak utahaná, že bych ten krumpáč vůbec neuzvedla . Ale mohla bych se zbláznit zejtra, že jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 21:01
- Nahlásit

Biluška
Ale mohla bych se zbláznit zejtra, že jo?
si myslim,že se můžete zbláznit gdykolif se vám zachce,todle vám nemůže nigdo diktovat Prostě to přijde a nenaděláte nic

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 21:03
- Nahlásit

davidkova renata
Prostě to přijde a nenaděláte nic
To je fakt, třeba se zblázním a pokoušu ho

P.S. a nejsem očkovaná

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 21:10
- Nahlásit

Hoj fšicííííííííí.............
Uš sem doma,ale střízlivjet budu asi ještě ve středu.
Aš se stáhe těch asi mylyjoun fotek co sem nafotila,ukážu vám novomanžele.
Docela mě potěšila bilance..........žádnej mrtvej,žádnej vážnej úraz,jem já mám vodřenou levou holeň a vobří modřinu(vůbec nevím vot čeho ) a nevjesta si ukopla palec při půlnočním kankánu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 21:27
- Nahlásit

jablunka
já mám vodřenou levou holeň a vobří modřinu(vůbec nevím vot čeho

asi ste se do ní praštila ,pani.
To my jsme měly fčera bilanci dobrou,ale to mušíte kouknout na předchozí stránku.Jen Davídkojc nadává,že jsem jí zničila dyjétu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 21:39
- Nahlásit

Neessi
my jsme měly fčera bilanci dobrou,ale to mušíte kouknout na předchozí stránku
Huš sem jukla.........popravdě bych tam byla rači s váma.
asi ste se do ní praštila ,pani.
No asik jó,ale nějak vůbec nevím gde a vo co.
Tady slíbená fotečka.

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 21:39
- Nahlásit

jablunka

jem já mám vodřenou levou holeň a vobří modřinu(vůbec nevím vot čeho

Bysem intimnosti nerozváděla

Neessi

.Jen Davídkojc nadává,že jsem jí zničila dyjétu.

Máte medajlu za ozdravení populace

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 21:46
- Nahlásit

Erin
Máte medajlu za ozdravení populace

jablunka
žádnej mrtvej,žádnej vážnej úraz
tagže šeď,šeď,nuda,nuda...
Btw. to je asi naposlet co se brácha usmívá

a já mám lepčí fotku...vofčáků,heč hele,kukněte

a zamykám foru

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 21:49 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
to je asi naposlet co se brácha usmívá
Vidím to podobně.
já mám lepčí fotku...vofčáků,heč
Ta je vopravdu móóóc povedená.
Erin
Bysem intimnosti nerozváděla
Není co,gdyž si nic nepamatuju.............

<< 1 ... 1359 . 1360 . 1361 . 1362 . 1363 . 1364 . 1365 . 1366 . 1367 . 1368 . 1369 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání