| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:06
- Nahlásit
brezen2008
isdpch
davidkova renata
´první mě napadlo, že prostě otravovat policajty, otravovat, otravovat, až by radši chtěli mít pokoj a něco s tím udělali. Pak jsem si ovšem vzpomněla, jak dopadla Biluška s tou otravou. Krucinál, nesnáším, když věci nemají řešení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
isdpch
Ofšem co dyš si ta sfině pořídí dalšího???
to je víc než jistý, páč u chalupy pes bejt muší, to je jasná vjec
Pořídí si dalšího, páč KAŽDEJ tady má psa, ta kráva vedle jich má dokonce jedenáct Jak potom vypadáme když my čokla nemáme????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:10
- Nahlásit
Biluška
ta kráva vedle jich má dokonce jedenáct,Jak potom vypadáme když my čokla nemáme
obvykle mám špatný dávicí reflex a zvracet je pro mě problém. V těchto případech mi to jde podivuhodně snadno.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:26
- Nahlásit
isdpch
Ale nepřešli. Akorát by ještě víc kvetli bezpapíráci tajně prodaní a tajně držení na dvorku, tak aby nikdo neviděl, že máme psa.... Alespoň na vesnicích určitě, páč tady ten čokl přece být musí, ne? Kdo by jinak chytal potkany a zloděje? A fena musí mít nejmíň jednou za život štěňata, to je prostě daný. Kdyby je neměla tak je to týrání zvířat. Přece nebudu státu platit zato, že má naše Bobina štěńata, rozdám je sousedům jako vždycky a hotovo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:29
- Nahlásit
Mám pozitivní zprávu. Štěně už neřve. Patriček mu už dvě hodiny hraje na trumpetku přímo vedle klece. Všichni v okolí pozavírali okna a štěně patrně zdechlo Divím se, že tomu frackovi ještě nikdo nenarval tu trumpetku do nosu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:34
- Nahlásit
Biluška
Mám pozitivní zprávu.
to m jako pozitivní moc nepřijde ... bych Patrička kopla do zadnice a poslala něco dělat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:49
- Nahlásit
Biluška
Mám pozitivní zprávu. Štěně už neřve. Patriček mu už dvě hodiny hraje na trumpetku přímo vedle klece
ty voe,ty mi dáváš to je ten z *rd co se tak hezky chová ke zviřátkům???
jinak mě nenapadá nic ,páč dyš jednoho přemístíme,má tam dalšího..donekońečna to dělat nemůžem a pohrozit jí vet.správou asi nemá smysl že..
Jedině jí krapet znepříjemnit život,způsobů je moc,ale nic to neřeší a navíc ani nebé vjedět,že to ja za toho psa.akorát si čék uleví
isdpch
vy máte nějakej blázinec u rybníčka bo co
ale sem nešla bo bylo zataženo a ted je zas už roztaženo ,jenže to se mi už zas asi nechce nebo nevim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
to je ten z *rd co se tak hezky chová ke zviřátkům???
jj, to je on
brut
... bych Patrička kopla do zadnice a poslala něco dělat
Ty seš ale očklivá, Patriček je malinkej a je to takovej hodnej andílek co dělá babičce samou radost. Je teda trošičku temperamentní, je to takovej náš rošťáček. Ale nesmí se kamarádit s těma bekanýma děckama z ulice, oni by mu eště ublížili
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:23
- Nahlásit
Biluška
příště nabídni Patričkový babičce tábor hyperaktivních dětí..... poučím svoje, ať mu trochu "domluví" , třeba pak bude mít víc rozumu než babička
Možná kdyby se kamarádil s děckama, tak by se projevoval naprosto normálně a ne jak idiot
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:31
- Nahlásit
brut
Možná kdyby se kamarádil s děckama, tak by se projevoval naprosto normálně a ne jak idiot
kamarádit nesmí. Tady jsou všichni kluci zlí, bůhví co by se od nich ten náš andílek naučil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:34
- Nahlásit
Biluška
bůhví co by se od nich ten náš andílek naučil
ve svý postatě je ten zmetek stejnej chudák, jako to štěndo zavřený vedle králikárny
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:35
- Nahlásit
Biluška
kamarádit nesmí. Tady jsou všichni kluci zlí, bůhví co by se od nich ten náš andílek naučil
nebo oni od něj, což mi připadá nejpravděpodobnější ..... pane jo, takovou babičku bych taky chtěla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:37
- Nahlásit
Hele lidi, co byste udělali s něčím co majitelku neustále zákeřně napadá - majiteli to prý dle jeho tvrzení ale nedělá. majitelka se pokaždý snaží o vstřícný přístup, chvíli je příměří a pak dojde zase k napadení. Přes veškerou snahu se to opakuje pořád dokola.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 13:42
- Nahlásit
PetraK
našemu chovateli vrátili psa z prvního vrhu po čtyřech letech s tím, že prý kousnul majitelku... majitel s ním vycházel dle svých slov v pohodě.
Pes je mazlivý, bez nějakých známek agresivity, spíš mi přišel vyděšený a smutný.... že by mu vadili ženský jsem si nevšimla, klidně si ode mně nechal prohlídnout zuby, ránu na noze a vykapat oči ... mám pocit, že jim bylo zatěžko se o něj starat, přece jen střeďák něco sežere a musí se s ním chodit ven
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:13
- Nahlásit
PetraK
Záleží na tom, jestli se dá majitelce bvěřit, nebo jestli je to tak jak píše Brut. Třeba Akéla blahé paměti taky napadala jenom mě a cizí lidi. K Mášenkovi byla naprosto vstřícná. Nikdy jsem nepřišla na to čím to je.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:15
- Nahlásit
Biluška
Nikdy jsem nepřišla na to čím to je.
páč vy ste jí tejrala,co je na tom nejasnýho??????
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:19
- Nahlásit
K Mášenkovi byla naprosto vstřícná. Nikdy jsem nepřišla na to čím to je.
porozumění chlapa se psem? Je zcela přirozené. Kam asi mizí to, co chlap nechce sežrat a pes jo?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:27
- Nahlásit
nevíte co je s Pitbul?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:36
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
Věřit se mi dá a rozhodně ho netejrám - jen jsem ho jednou přetáhla tou železnou skládací trubkou od hadice, když mi najel do holení kosti. Lux jeden chnusnej. Jak na něj furt po dobrym, ale von se dycky někde zašprajcne, já pak zatáhnu, von nastartí kolečka a vlítne na mě. Mám vod něj furt modřiny. Už jsem Brtnikovi 100x řekla, že ta mrcha luxovací pude z domu a pořídíme si něco mírnýho. Jednou se mi ho už podařilo dokonce zlikvidovat, když jsem s ním vysávala vysypaný zrní a nedala do něj ten pytlik. Měla jsem radost, že umřel. Ale Brtnik ho asi miluje, či co a tak ho zase voživil. Zařekla jsem se, že luxovat nikdy nebudu, dokud tam ten všivák bude. Dodržela jsem to, luxoval Brtnik, ale včera už nebylo zbytí, musela jsem tu sfini luxovací vytáhnout. Tak mu řikám - hele příměří, jo? Budeme na sebe hodný. No vydržel to do předsíně, šmejd jeden a zase mám modřinu. Vlítnul mi na kotník Jednou ho zabiju!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:38
- Nahlásit
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:41
- Nahlásit
brut
co se smějete vosobo???? já sem v ohrožení života a vona se mi řehtá!! Vůbec nikdo nevíte, co to máme doma za šmejda. Fakt nekecám, vono si to za ně zasedlo. Tenkrát jak mi vlítnul do holení kosti ,jsem vzala tu skládací trubku a třikrát do něj vzteky řízla s šíleným řevem, páč jsem měla bolestí rudo před vočima. myslíte že chcípnul? Nic! Furt si vrněl dál, hajzl jeden a já mohla bolestí cípnout!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:44
- Nahlásit
PetraK
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 14:54
- Nahlásit
isdpch
se tady za rohem mrknu po ňákym fousáčovi, ty jediný na todlecto platěj
ale musí to bejt sympaťák!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 15:03
- Nahlásit
Meta
Kam asi mizí to, co chlap nechce sežrat a pes jo?
U nás? Ses zbláznila ne? U nás bys musela říct "Kam mizí to, co ani malamut nežere a chlap jo"
porozumění chlapa se psem?
Zcela vážně. Tomáš není pejskař. Sám by si nikdy psa nepořídil. Více méně z lásky ke mně se naučil žít se všema psama. Ze stejného důvodu jezdí po republice zachraňovat psy z kravína. Nikdy si se psem nehraje, nikdy žádného necvičí. Max je schopen nakrmit a vyvenčit na zahradě když nejsem doma. Nebo přidržovat psa před překážkou když potřebuju pomocníka. S Akélou přišli do kontaktu leda tak když se míjeli mezi dveřma. Nikdy jsem nepozorovala, že by ho ona nějak vyhledávala a projevovala mu nějakou náklonost. Když se chtěla pomazlit šla vždycky za mnou. Ale nikdy po něm nevyjela. Po mě snad tisíckrát.
davidkova renata
páč vy ste jí tejrala,co je na tom nejasnýho??????
A jó, já zapoměla
isdpch
No jo, takový záněty v hadici jsou nevyzpytatelný
PetraK
Máš jedinou šanci. Sbal ho a zdrhej na Luxčáry, jinak jsi v háji
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 15:03
- Nahlásit
PetraK
co se smějete vosobo????
ohrožení života? To ještě nic není.... když do něj budeš řezat, tak tě pořádně kopne a pak teprve mluv o ohrožení
Si zapomněla od začátku používat základní výcvik ... tak tady to máš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 15:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
TO SE TADY NENAJDE JEDINEJ, JEDINEJ ČLOVĚK, KEREJ BY MĚ NEBOHOU POLITOVAL?????????
Luxčáry sou pro mě z ruky, nebudu do toho zmetka investovat vůbec nic -ani na šroubek! - natož na benzín. Fousatejch pánů se bojim. A pak - Brtnik to šmejdstvo nechce dát z domu. Já už za něj měla náhradu, když se mi ho podařilo umrtvit (lux, ne Brtnika). Ten zas byl podle Brtnika hlučnej a luxoval i dlaždice (zatímco tendle klumpr nevyluxuje ani Kosťovo peří, hlavně že je útočnej!:mad . Je teda pravda, že trošku slyšet byl a když mi upadnul v devět večer květináč, tak jsem radši dělala, že nic nevidim, aby si nepřišli sousedi stěžovat, že rušíme. A když se luxovalo , tak jsem o tom věděla už když jsem vystoupila z tramvaje. ALE! Byl mírnej. V životě by mi nic neudělal. Měli jsme se rádi. Teď je chudák vyhoštěnej do garáže na chalupě
isdpch
žádnej zánět v hadici! Ten ksindl se jako zákeřnej už vyrobil! Je takovej od samýho začátku. A já z něj tehdy měla takovou radost z podpulťáka!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 15:27
- Nahlásit
PetraK
Ten ksindl se jako zákeřnej už vyrobil!
Jo tak, takže on je to vlastně takovej vysavač Chucky jo??
Luxčáry sou pro mě z ruky, nebudu do toho zmetka investovat vůbec nic
Tsssss, co jsou lidi. Pořídí si stroj a pak do něj nechcou nic investovat. Nejradši by ho zavřeli někam na dvorek a krmili akorát zbytkama Říkám ti, jeď na Luxčáry a nech si poradit než ho zkazíš ještě víc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 15:32
- Nahlásit
Biluška
Chucky
ta je proti tomu hajzlíkovi nula. Naprostá nicka. To leda kdyby byla křížená s T-Rexem!
než ho zkazíš ještě víc
já ho nehodlám zkazit. JÁ HO HODLÁM ZABÍT!!! Toužím po jeho smrti víc než po všech dovolených světa! a že po dovolený teď po návratu z ní toužím maximalisticky.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Tsssss, co jsou lidi. Pořídí si stroj a pak do něj nechcou nic investovat. Nejradši by ho zavřeli někam na dvorek a krmili akorát zbytkama Říkám ti, jeď na Luxčáry a nech si poradit než ho zkazíš ještě víc
Hrůza Proč si to vůbec pořizujou???!!!! Musej si prostě nastavit ten správnejch fstach a hodit Chuckyho do pohody!a to jinde než na Luxčárech prostě neuviděj!
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Brtnik to šmejdstvo nechce dát z domu. Já už za něj měla náhradu, když se mi ho podařilo umrtvit (lux, ne Brtnika).
Vyluxuj s ním nechtěně rozlitou vodu vod Ešusa......to uš ten šmejd nerozchodí.
Zdar fšicíííííí.....
|