| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:29 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no ale aspon bysme byli v televizi,už to vidím hlášení ve zprávách
' dne 31,8,2008 se dvě dámi koupali v Hostivařské přehradě a když do ní skočili,tak byl 3 stupeň povodňové aktivity ´
né,ale tam to bylo OT
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:31
- Nahlásit
Biluška
Ne, zmlať ji tou botou, ať ví, za co dostala
a co sem měla dělat já? Mlátit ho postupně všema který zdemoloval? Bylo jich hodně.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:31
- Nahlásit
brezen2008
No moment, my dvě sme ešče twiggi, ale co kdyby tam vlítla tuková buňka davídková
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:33
- Nahlásit
No jooo furt taky s tim OT...
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
PetraKnazdarek pani!to je ale dnes blbej den,uz jste se tomu vasemu velkoluxovy podivala jen tak nenapadne na streva?musite to udelat fikane,at to ten vas nepozna,jinak milej zlatej hajanek sel do lesika na velkou,no ta to zapomnel,co ma delat a videl tam dve mala vevercata,natoz jedno zacal silene honit az kvicelo,tak jsem po nem zarvala nechejtumalouchudinkudoprdelenakpokojinebotinakopu srani,bylo me teda slyset pekne daleko,decka on si ju chytnul do pacek,pane boze ja ho malem prizabila,veverka je cela,akorat ma dost tezky sok!hajan uz nevi,co by si pritahl domu,kote jsem mu minule zatrhla,tak co by si nepritahl veverusu,byl desne na me nasra.ej a uz se se mnou nebavi cca dve hodiny,lezi urazeny v koutku a jenom blbe po me cumi
brutpani,poridte si škorně,to jsou ty rytirsky zelezny boty,to urco nerozkousa!
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tuková buňka davídková
museli by přestěhovat Václava i s koněm z Václaváku na Petřín, páč by ho to jinak zatopilo!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ta by se tam už nevešla
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:34
- Nahlásit
brezen2008
Téda počkej ta ti dá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:35
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ta je ráda že mě má
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:35
- Nahlásit
nemethova5
tak mu slibte, že až příště zase najdu nějakou tu ptícu, tak je jeho. Pošlu mu ji epes-rádes, ať se má vo co starat. nesmí to ale s tou starostí přehánět, páč to mrně musí hodně lítat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:36
- Nahlásit
PetraK
a co sem měla dělat já? Mlátit ho postupně všema který zdemoloval? Bylo jich hodně.
V takovém případě se musí zvíře zmlátit vším co je po ruce a přitom mu neustále opakovat "vidíšcosudělal? Novidíšto? Tojefujtohlencto!" aby pochopil, že jednal co? Že jednal špatně, že ano.
No to je materiál tohlencto, no moje nervy
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:39
- Nahlásit
brezen2008
No joo to je ta protekce tady
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:40
- Nahlásit
Biluška
a nejsou ty věty dlouhý,nemělabyste tam něco kratšího?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:42
- Nahlásit
PetraK
ona si ty boty vytáhne i ze skříně ( jak to dělá netuším... dneska jsem okolo kliček uvázala drátek, tak doufám, že vydrží) ... a to jsem doma
vítej v klubo bosonohých
nechci být v žádném klubu... chci mít v čem venku chodit
Biluška
dostala pokaždé botou, jen mám pocit, že to v ní vzbuzuje ještě větší ničitelský schopnosti
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
PetraKno dekuji pekne pani,nic nebude!!!!:mad ticu nasel,malou sykorku,kterou jeste prikrmovali rodice,no ti ho hnali s revem,on mel byt fena,kdyz ma takove chuvacke sklony!vsak je kastrat a ja mu rikam čubík.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no tak si zažádej o adopci,třeba příjme další dcéru a vezme tě pod křídla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:43
- Nahlásit
Biluška
V takovém případě se musí zvíře zmlátit vším co je po ruce
tak to ešče, že teda neměl nikdy tendenci dělat do vodpaďáku - to by byla fuška zmlátit ho vším co tam bylo
brezen2008
něco kratšího
co takhle ku*vanes*r!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:46
- Nahlásit
brut
chci mít v čem venku chodit
nikdy není tak špatně! Mně třeba ke kostýmku tehdy zbyly krásně odrbaný kecky. To bylo skorem jediný co mi nechal-když pominu žabky a sněhule
nemethova5
čubík
jé to je boží slovo! Buďte ráda, že je chůva a ne dávič. A ta sýkorka mi připomněla - teď o dovče, Ešus letí k vodě, u břehu je hejno hodně odrostlých káčat s mámou. On si jich ani nevšiml, zato kachna máteř to pojala jako útok na děti a nafackovala mu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:51
- Nahlásit
brezen2008
Já už sem žádala dávno, ale asi sem jí nepadla do voka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:55
- Nahlásit
PetraK
Brut
Vy si to způsobujete sami. Je to tím, že vám nesmrdí nohy. Kutýsek s Texíkem byli strašliví botoničiči. Zlikvidovali vše co bylo moje, nebo holek. Mášenkovo nechávali bez povšimnutí a obcházeli velkým obloukem. Pochopila jsem, že smradlavé boty nelikvidují a začala nosit botasky bez ponožek. Mám boty . Starší holka musí nutně být za dámu a odmítá smrdět. Taky nemá v čem chodit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 14:10
- Nahlásit
Biluška
a odmítá smrdět
divíš se? Musí občas smrdět doma, dyš jí matinak naordinuje zaracha a ešče bude smrdět na veřejnosti .
Prostě až budu mít jednou další štěndo, tak si z práce půjčim na boty trezor, než se naučí heslo, vyroste a boty ho přestanou zajímat!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 14:13
- Nahlásit
Biluška
Je to tím, že vám nesmrdí nohy
mno, nohy mi asi nesmrdí a v botaskách bez ponožek chodit nemůžu, bych měla oooobr puchýře a nemohla chodit vůbec. nešel by použít ten citron?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 14:34
- Nahlásit
brut
nešel by použít ten citron?
místo ponožek???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 14:49
- Nahlásit
PetraK
taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:09
- Nahlásit
brut
otázka je , jak to budeš zašívat, až se tam udělaj ďurky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:14
- Nahlásit
PetraK
zalepím izolačkou nebo zaplácnu žvýkačkou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:18
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tak to musíš častejš a slíbit jí ,že jí dáš za adopci půl melounu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:23
- Nahlásit
Biluška
už jsi napsala nějakou knížku,když jsi ta psí psycholožka? já že RD bude mít knížku a bude stát jenom 269,-
já bych do toho šla .....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:27
- Nahlásit
brut
zalepím izolačkou nebo zaplácnu žvýkačkou
a to by mohlo fachat. No tak to zkus i na ty vožvejkaný botky, ne? a máš vymalováno!
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:31
- Nahlásit
Chi,koukala jsem,že se tu řešily houby...rostou i kolem Prahy a jak moc těch mrch roste, už jsme tam pak ty "nehřiby" nechávali, hřibů bylo přes 50...to já jen tak,k botám nemám co říct,mám naštěstí psa tak tupého nebo líného, že se nenaučil votvírat botník.
a ještě:
Lokaci prozradím i bez mučení,další houby už nechci...
|