Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 15:36
- Nahlásit

jablunka
.to uš ten šmejd nerozchodí

stalo se! To jsem udělala jako první už kdysi. Nic - asi je to reinkarnovanej alkahůlik co vycucne fšecko, i kozám vodu k pití a nehne to s ním. Jen to zrní zabralo. To teď ale nemůžu použít, páč by to bylo hned jasný, že to byl záměr, tehdy jsem mohla z patřičným zděšením vykřiknout Jejdááá, já to nevěděláááá! , dyš ten zmetek zachrmlal, zasmrděl a cípnul. Jenže málo, dyž ho Brtnik resuscitoval . Tak snad jedině vitrijól?????

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 15:55
- Nahlásit

davidkova renata
Musej si prostě nastavit ten správnejch fstach a hodit Chuckyho do pohody!a to jinde než na Luxčárech prostě neuviděj!
Některý lidi si prostě nedaj poradit Vidíš to, rači ho zabije než by ho odvezla Trudínkovi Jesenskému

Pro štábní
Veškeré osoby i místa jsou smyšlené a veškerá podobnost je čistě náhodná

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 16:09
- Nahlásit

Biluška
davidkova renata

Trudínkovi

tak! Mám toho dost! Nejen, že mě nepolitujou , ale eště mě posílaj, ať si pořídím Trudníka! Tuhle jsem vo tom četla v časopise. A s vobráskama! Trudník je prej děsný svinstvo, dokáže to doma pěkně zaneřádit, že se musej potom léčit i lidi. Nic. Žádnej Trudník nebude!

isdpch

Jedinej vy pane Moderátore! Jedinej vy umíte poradit. Je vidět, že se vyznáte!!! Tudle ďurku máme na chalupě, v takový tý skříňce kde bydlí eletrika. Řikáte, že stačí, když hošíčka zapojím sem a mám vystaráno???? To se mi líbí. Nebudu muset utrácet za benzín - na chalupu jedem tak jako tak, tak vezmu hošíčka Luxůch na veljet. Ať se zrekreuje! Šmejd jeden!!! . Já mu dám furt na mě útočit!! Pošlu ho do pekel!!

P.S. Ten váš zlobivej lux - měl taky takový to tělíčko, co se dalo rozpůlit???

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 16:14
- Nahlásit

davidkova renata
Trudník je prej děsný svinstvo, dokáže to doma pěkně zaneřádit
Paní slyšíte to? Takhle mluvit o Trudínkovi
No to až uvidí hlídací filcky tak se z toho zblázní

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 16:15
- Nahlásit

Biluška

Moment!! Já to četla v odborným psím časopisu! Sou vod toho děsný fleky - viděla jsem to na vlastní voči na vobrásku!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 16:28
- Nahlásit

isdpch

týý žjofka! tak ten je teda bojovej! To ten můj je jenom zkaženej. No ale co už, do pekel půjde zmetek tak jako tak.
No ale ty s tím rozdělávacím bříškem - ty byly taky hustý, když se usmysleli, že si to bříško votevřou!!

Du dom, a umřít posléze ven. Neožerte se moc.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 18:32
- Nahlásit

Biluška
Trudník je prej děsný svinstvo, dokáže to doma pěkně zaneřádit
Paní slyšíte to? Takhle mluvit o Trudínkovi
No to až uvidí hlídací filcky tak se z toho zblázní

ty voe,to zas bé prúúúúser a přitom sme f tom ouplně nevinně ,páč ta trupka asi myslela něco takovýdleho

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 18:45
- Nahlásit

davidkova renata
Čau mamko, ty seš bakterie?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 18:52
- Nahlásit

Gerda
ty seš bakterie?
to by bylo eště dobrý...sem tuková buňka

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 18:57
- Nahlásit

davidkova renata
vy a tuková buňka,tomu nevěřím

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 18:57
- Nahlásit

isdpch
depa pani, za nás bejvaly takovýhkle drajvový lííínie
nazdárek, takovej trilobit zase nejsi. Vo tomhle ti mohla tak vyprávět babička, spolužačka anglické královny (myslím tu předchozí).

PetraK
Hele a codybys mu vodmontovala kolečka? To by nenajížděl.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:07
- Nahlásit

davidkova renata
páč ta trupka asi myslela něco takovýdleho
Je mu podobnej, tá úplně stejný výraz v obličeji

davidkova renata
ty seš bakterie?
to by bylo eště dobrý...sem tuková buňka

Jenomže ty seš jenom jedna tuková buňka, já jsem armáda tukových buněk

leila
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 19:40
- Nahlásit

Biluška
hele mam na tebe vošklivou prosbu bylo by mozno napsat vysledky bell z vystavy misto + vysledek ... a nebo kdyz se ti to nechce vypisovat nemohla by si mi to dovezt do bruntalu ze bych si to tam opsala a hned ti to vratila??

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
..sem tuková buňka
kde?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 20:14
- Nahlásit

leila
A odkud ti to mám opsat????? Já to někde mám ??? To máš jednoduchý, vždycky je CAC,CACIB,BOB . Kdybys mě zabila tak nedám dohromady seznam výstav, na kterých byla. V papírech má jenom ty kde nebyla před kanceláří dlouhá fronta

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 20:29
- Nahlásit

Lola1
kde?
fšude
PetraK
hele nefim esi ti to bé něco platný,ale f práci sme zlikvidovali luks tak,že se s ním vysával bordel po bourání...von vybouch

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 20:36
- Nahlásit

davidkova renata
..von vybouch
To bylo asi fsteky.

Tak f pátek vodvážíme Majďuláka do Brna,f sobotu se mi žení bratr.........tagže gdyž bych se pak dlouho neozývala,tak mě buď zabil chlap f autě,nebo sem se uchlastala na svatbě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 20:45
- Nahlásit

jablunka
Tak f pátek vodvážíme Majďuláka

f sobotu se mi žení bratr
ste neřikala,že váš brůdr je kamikadze?!
Každopádně začínám schánět čokla dyš je u vás tak prázdno

Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 20:47
- Nahlásit

jablunka
tagže gdyž bych se pak dlouho neozývala,tak mě buď zabil chlap f autě,nebo sem se uchlastala na svatbě.

To druhý je lepčí,pani,tak koukejte chlastat pořádně,ať nejsou stížnosti,že zase něco kazíte.Játro máte natrénovaný z píva,tak to vydrží!A gdo vám bude hlídat psáky?

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 20:52 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Neessi
To druhý je lepčí,pani,tak koukejte chlastat pořádně,ať nejsou stížnosti,že zase něco kazíte.
Tak tohle rozhodně nezkazím.

Hafany bé f sobotu hlídat Terka s malejma klukama.........dopoledne to vydrží sami a pak odpo řidiř s limuzínou je vodveze dom a mi béme pokračovat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 20:54
- Nahlásit

Neessi
zas ti nende intronét??Ti píšu a vono mi to hlásí,že něco nebježí Gde sou fotky z rána????????????????????

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 20:59
- Nahlásit

davidkova renata
zděšení smajlíci
Fšak já říkala,že u nás nemůže zvostat.
Každopádně začínám schánět čokla dyš je u vás tak prázdno

Helejte.....máme domluvu,až po půlce září.
ste neřikala,že váš brůdr je kamikadze?!
No hlavně je debil!!!Ale to je na dýl........

Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 21:00
- Nahlásit

davidkova renata

ty myslíš ten obrúlovek hřibůch?Tak ty jsem nefotila,bo jsi nereagovala na SMS,taxem si myslela,že jich máš víc a lepčí!
Ale bylo to šílený-u cesty a takoví obří hlavy.No,je z nich bramboračka a pak byla bílá hříbková omáčka se smetanou.Teď můžu tak leda vyfotit ty narvaný pupky(u gaučáka se tomu říká vana,bo s pupkem už se to nedá srovnat).Ti furt řikám,přijeď na pár dní,ať si zahoubaříš!

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 21:23
- Nahlásit

Neessi
,přijeď na pár dn
jak sem se výše dověděla, musela by bejt dyjéta.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 21:43
- Nahlásit

PetraKdobry pani,ja vas polituju,taky jsem mela takovyho zmetka agresivniho luxa,nez jsem se mu podivala na streva hajzlovy jednomu,no a dohromady ho nedal ani opravar,skodolibe jsem matince rekla,ze jsem chtela z neho mikrovlnku,ted mame nemcoura,zelmera a to je zlaticko,ten vydrzi teda hodne,jinak okurky jsou nalozeny,hajan vykousanej,dnes dokonce poustel pekne na povel,jo a sezral mi veceri,jahodovy kefir,takze punde spat na balkon,aby me do rana neotravil!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 21:47
- Nahlásit

davidkova renatadobrej vecir pani,po vas ani vidu,ani slechu,zasejc jste blbla u rybnicku?

Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 21:51
- Nahlásit

Lola1
jak sem se výše dověděla, musela by bejt dyjéta.

Tak to u nás neplatí-dyjéta je ztráta času a taková hustá smetanová hříbková vomáčka -gdo by dyjétil,že jo?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 21:56
- Nahlásit

Neessicaute pani,ja bych nedijetila,ani nahodou,musim se pochlubit,osm kilo je uz dole.

Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 22:03 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

nemethova5
musim se pochlubit,osm kilo je uz dole.

ježišmarjá a čím?

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 06:25
- Nahlásit

Dobré a zatím slunečné ráno fšeeeeem i těm,co zhubly(nemethova5)a nenapsaly jak

<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání