Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:03
- Nahlásit

janika
v sushi baru??? A proč tam chodíš, když ti nechutnají syrový ryby???
Bo to bylo dobrodružství, byli jsme na tim dohodnutí už od května, kdy jsme poprvé vyzkoušeli pár ruliček v Římě, týpek co byl s náma říkal, že ví kde je na Stodolní sushi bar, že tam chodí jeho šéf, a zbýávalo se jen dohodnout na čase Marcelovi to chutná, a navíc oni předtím měli tři piva, tak jim to asi ani tak nepřišlo, ale já nepila, šla jsem z práce

leila
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:10 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Biluška
ttj a posudkové listy máš?? na kartičkách s tím CAC, CACIB, BOB je to též napsané ;) Jinak možná na Voříšky přijede ještě jeden pumák

Jinak tuná je web na tu finskou pumi http://www.pumida.estranky.cz/

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:20
- Nahlásit

leila
posudkové listy máš??
Nemám, vyhodila jsem to při stěhování. Zabíralo to moc místa a bylo to na prd

Jinak možná na Voříšky přijede ještě jeden pumák
Kterej??? Tak já zlanařím Nikolu ať přiveze Izabelu

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:48
- Nahlásit

Dobré ráno všechny syrové ryby a syroví rybové a koupající se zahřátí pséčkaří, lidé drobní, subtilní, jemní, ladní, luzní, lesní víly, vodní víly, dlouhonohé tančenice a vy ostatní, co jste na tom opačně, hlavně dobé ráno všem velkolinařům, co si umí vybrat krytinu do velkobytu!
Co tady zase děláte???????!!! Právě sem v práci přesazovala palmu, neboť jí bylo v květináčku těsno. Jsem mičurin, bude z ní velká kokosová palma, i dyš je to jen juka. Marie už z toho vedra ani nemá hlad, nesnědla svačinovou kůžičku. V noci mi byla zima na nohy, musela sem si vzít ponožky. Jak se máte?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:52
- Nahlásit

Gerda
Dobrý den, soudruhu Mičurine

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:53
- Nahlásit

Gerda
včera to bylo gůůůůůůůůůůt ,já byla ještě pak venčit dastyho a pak jsem krásně usnula,až jsem zaspala a nebyla jsem dneska běhat,ale večer se jdu zas rochnit
heled jako mí psy jedí až večer po koupání,přes den akorát pijou a dastík hicuje

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:00
- Nahlásit

hmm mí psi žerou furt něco

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:01
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
i v tom horku,já jím až taky večer a přes den jogurt

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:07
- Nahlásit

brezen2008

To musíš mít už hnačku né? Já chodim na o v práci na ty blevajzy tady... už aby byl večer! Je tady vedro napadnutí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:16
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
to mě povídej,už si říkám 2 rok že si koupím větráček

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:24
- Nahlásit

brezen2008

Já bych si rači koupila větrníka teda nebo i věneček

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:25
- Nahlásit

Holky já mám hlad!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:26
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
i věneček

chystáš pohřeb?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:27
- Nahlásit

Gerda
Holky já mám hlad!

chce někdo škvarkovou placku? Nebo jablíčko letňáka?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:31
- Nahlásit

PetraK

V tomhle vedru možná i joo

leila
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:32
- Nahlásit

Biluška
aha tak ja si to zkusím dohledat někde no udělám výsledky do roku 2006, aby jsme nepřišli o světovku kde Jess dostala VD a u Kamily na webu to nějak pozapoměla

no je to ten z Koroščenko je mu těď cca půl roku, mají ho ti co měli Azula (??) jsou tu z karvinska. Jinak zkus zlanařit Nikolu já napíšu ještě Daně od té malé finky jestli by nepřijela udělali by jsme malý pumi sraz

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:33
- Nahlásit

isdpch

Lucie Kratochvílová
co chceš teda za nápis? Zemřela mladá, nestihla si užít?

leila
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:48
- Nahlásit

Biluška
jooo paní já vám šlohnu propozice na voříška nevadí??? Hodím to do propozic na mini pumi sraz třá dojde hafo pumítek a jiných maďarů i když s tím nepočítám ale i tak 4 už je velké číslo , alespoň je odprezentujeme veřejnosti

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:50
- Nahlásit

Du na o

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 11:27
- Nahlásit

Biluška
Můdr
Biluš, Můdr, až sem přijdete, mohly byste mi poradit, jak mám napsat informační mail pro ředitelství polikliniky Budějovická se stížností na chování ortopedky Kykalové? Jako oficiální stížnost na lékařskou komoru ještě zvážím, ale chci informovat polikliniku o tom, že pronajali prostory osobě, co se chová jako prase, kazí pověst nemocnice a před odjezdem na dovolenou se ke mě chovala tak, že sem se pak rozbrečela a připadala si, že jí svou přítomností víc než obtěžuju. Samozřejmě normální člověk by jí seřval na tři doby, možná by jí i jednu fláknul. Schválně mi vyplnila papír pro pojišťovnu tak, aby mě poškodila, zpochybnila můj úraz celkově, protože byla naštvaná, že po ní něco chci. Řvala na mě a byla sprostá. Kdo jí zná, mluví o ní jako o alkoholičce s problémem. Prostě chci na ředitelství napsat, že podle kykalové soudím úroveň celé polikliniky a že si budu ze srdce přát, abych už tam nikdy nemusela s ničím jít.

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 11:39
- Nahlásit

PetraK
Vono nestačí, že se ráchá v basénu, ešče jim tam rostou houby.
U nás taky roste houby a navrch k tomu i kulový

A dybyste viděla jaký velký hřibý tu rostou,to byste si myslela,že jste v pohádce Mrazík

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 11:46
- Nahlásit

Neessi
A dybyste viděla jaký velký hřibý tu rostou,to byste si myslela,že jste v pohádce Mrazík

Ci okamžitě foto, páč tak jedině snad se ochladím - kouknu na foto a ocitnu se v Mrazíkovi

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 11:49
- Nahlásit

PANÍ DAVÍDKOVÁ RENATA VELKOMAJITELKA TEJTO FÓRY

Gde se paní flákáte? Máte šichtu! 4 letej NO je v nouzi a vona si ráchá haxny u rybňajze!

Lidi hodila jsem sem téma s pesanem, kterej je v úzkých. Mám to zprostředkovaně, takže moc info nemám. Bohužel paní, která v místě, kde se pes nachází, odmítá zatím umístění v útulku, ať s ní lomcuju, jak chci s tím, že chce pesana udat na přímo a když bude nejhůř, tak si ho nechá. Chce tomu dát tak týden až dva. Kdyby to nedopadlo, psa si vezme. Její logiku nechápu, nicméně kdybyste někdo o někom hodným a vhodným věděl, šup sem s tím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:34
- Nahlásit

leila
Klidně si je skopči. Vyrobím i plakát, ale nevím kdy

Gerda
Vyprdni se na polikliniku a pošli to rovnou lékařské komoře. Poliklinika jí nic neudělá, mají z ní prachy za pronájem a hotovo. Max ti odpoví, že to není jejich pracovnice a nemají s tím nic společného.

leila
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:02
- Nahlásit

Biluška
ok děkuji moc.. no já z propozic udělám ,,plakát" na pumi(maďar) sraz

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:14
- Nahlásit

Zdravím všechny přítomné i nepřítomné

Koukám, že se tu dělají nápisy na hrob... bych taky nějaký chtěla... nejlépe zemřela vzteky .... ta malá potvora opět zlikvidovala botu a já už nemám v čem chodit .... myslíte, že jí můžu dát traverzou?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:20
- Nahlásit

brut

vítej v klubo bosonohých . Já přišla tehdy o všechny nejdražší boty co jsem měla. Preventivně jsem je dala do skříně s představou toho, že štěně se nudí, botník je vyklápěcí, mohlo by se mu to podařit otevřít.....všechno co bylo drahý a vešlo se tam jsem narvala do skříně. pak jsem jednou ráno tu skříň s těžkejma posuvnejma dveřma nedovřela pořádně a navíc z ní koukal cíp kabátu. ...Když se za něj zatáhlo..... byla jsem bez bot.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:21
- Nahlásit

brut
.... myslíte, že jí můžu dát traverzou?
Ne, zmlať ji tou botou, ať ví, za co dostala . Bože, to je materiál tohlencto, fšechno aby jim člověk vysvětloval. To si nemůžeš přečíst nějakou knížku než si koupíš psa?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:21
- Nahlásit

brut
tak obejdi nějaké popelnice boty najdeš určo ,já taky našla suprový boty a ted mě nosej na trekky

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:27
- Nahlásit

brezen2008

Někdo tady pomlouvá bo co jako???

<< 1 ... 1350 . 1351 . 1352 . 1353 . 1354 . 1355 . 1356 . 1357 . 1358 . 1359 . 1360 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání