Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 08:38
- Nahlásit

Jdu ven. Estli se vrátím a bude tady naflákaných dvacet stran tak vám to všecko zdaním a budete platit i s dépéhá

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 08:48
- Nahlásit

PetraK
Musím nejdříf zabít Brtnika, páč ho asi ztratil, pak si to vodsedět, až mě pustěj, tak koupit novej, přetáhnout vobrásek do PC
Tak zařídíme soutkyni,ta to vezme jako nutnou sebeobranu a vůbec se do Opavy nedostaneš.
Sem netrpjelivá,ale počkám.

Brýtro fšem co se aspoň trochu vyspali a nebudil je vot čtyř starostůf kohout!

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 08:54
- Nahlásit

Dobré ráno vjetname! Dobré ráno všem, co nezapomněli a všem, co zapomínají, kde je sever a pak se ztrácejí! Dobré ráno také všem, co mají psa rasy aidi, psa s BOBem, psa junior šampiona, jediného vořecha, co se fotí na bedně a honí chrty, psa, co pluje jako loďka, psa, co je mu horko, pěkné zážitky a bolavá záda ze stanu, zpožděné kachličky a naštvaného obkladače. Všem, co mají rádi klimatizaci a záchod blíž ubytování než 200 metrů!
Jak ste se tu měli kanálové? Stejskalo se nám po vás a pak vám ukážu náký fotky, zejména, jak je Marie Best of Breed. Užjste někdy viděli sluginu plavat s kruhem? A už ste někdy viděli plavat faraona? A kdy půjdem ven?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 08:58
- Nahlásit

Gerda
no jak ste se měli?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:05
- Nahlásit

janika
Doufám, že si do tý doby naplní kapsy míčkama, obojkama, kokínama...
to si piš .....

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:09
- Nahlásit

Gerda
Užjste někdy viděli sluginu plavat s kruhem? A už ste někdy viděli plavat faraona?
Nigdy sem to neviděla......budu mít možnost????
pak vám ukážu náký fotky, zejména, jak je Marie Best of Breed.
Na mě musíč po čésky,jinak si budu myslet,že je to něco hróóóózně sprostýho.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:11
- Nahlásit

isdpch
máme se stavit s Čertem na návštěvu ? On kohouty tůůůze rád
Že nás to nenapadlo dříf!!!!A moch by vyhladit fšechny v okruhu 1km.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:11
- Nahlásit

janika
co dělá degen???
spí mi pod pc stolem,dasty a sindy dostali granule,on nic,jenom jeden piškot

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:12
- Nahlásit

brezen2008
Měly sme se moc pěkně, jen bylo děsný vedro. Trošku nás natáhli na ubytku, takže to, co jsme měly platit celkem, po nás chtěli za jeden den. Tzn sme byly chuďátka a jedly sme chleba se sýrem. Mařena je strašně unavená, Pardálek asi taky, ale ten to bral dost sportovně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:12
- Nahlásit

isdpch
až vám budu posílat fotky, to už tady, mamimnko, nebudete

tak nějak podobně . Díky za nabídku emila, hned jak to budu mít, pošlu to. Z vězení se taky dneska už ale daj určo posílat fotky, tak nemusim čekat až mě pustěj

jablunka
ta to vezme jako nutnou sebeobranu

voni, až bych jim to povědíla fšechno, co já chudák musela vytrpět, tak voni by mě určo vosvobodili hned při prvním stání

starostůf kohout

ty sou nejlepčí na víně!

Gerda
A kdy půjdem ven

Biluška a Březen už šly. Na nikoho nepočkaly a už šly. A paní Davídkojc určo už taky šla. Jen my blbci pracující sme tu furt!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:13
- Nahlásit

brezen2008
co dělá degen???
spí mi pod pc stolem,dasty a sindy dostali granule,on nic,jenom jeden piškot

Tomu řikám pobyt v ozdravovně!

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:14
- Nahlásit

jablunka
Nigdy sem to neviděla......budu mít možnost????
Pardálka plavat klidně uvidíš, plave jako kolesový parník, nehejbe zadníma, plave vertikálně a strašně plácá předníma. Je hrozně ftipnej )))

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:21
- Nahlásit

janika
Včera prudil a vynucoval si žrádlo, tak nedostal nic

Nebohý Decibel! Zemře na vysílení! nebude mít dostatek enérgije k hlasovým projevům!

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:22
- Nahlásit

isdpch
Cíííí jít taky na procházkuuuuu. Už obkládáme Tzn budeme mít pomalu velkostavitelsky dokončeno.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:22
- Nahlásit

isdpch
na vycházku jdu s vámi,na zbraslav se dostanu krásně autobusem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:25
- Nahlásit

PetraK
k hlasovým projevům!
hm,si myslíš,jenom,krásně mi tu zabafal,když někdo třskl dveřmi

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:29
- Nahlásit

isdpch
heled,kolik km to asi je? nebo je to na celej den?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:34
- Nahlásit

nazdarek vsem,co jsou na teto diskusy,dlouho jsem tu nebyla,pac si uzivam dovolene,jinak zdravim pani davidkovou,poslusne hlasim,ze sekacka je vcelku,mikrovlnka z ni neni a jinak prsty,nohy,ruce mam cely a omlouvam se pac jsem ani nezapla comp,byla jsem tak dodelana,ze jsem nebyla schopna,nastesti je posekano,neco ti poslu,jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:36
- Nahlásit

janika
tehdy vyvěsim do oken rajtky jako prápory

s kanýrama ale mušej bejt!
brezen2008
když někdo třskl dveřmi

tohle taky nesnášim, tak se mu ani nedivím v tomto případě

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:37
- Nahlásit

PetraK
tak doraž do tý Zbraslavy,máš to kousek
mě nevadí že řval,já ti jemo psala,že němej není

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:43
- Nahlásit

janika
a pak teprve třísknou někde ve stoosmdesátým patře dveře

a nejni von v tom případku teda tele-pat? nebo jenom to tele?
no samozřejmě.

Tak je to v pořádku, páč voni dneska všude samej mikimáus, žirafa a tak. A kanýry žádný. Tak když oslava, tož s kanýrama. A mohli bychom rovnou i střílet z děla! Aby nebylo takový ticho

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:45
- Nahlásit

brezen2008
mě nevadí že řval,já ti jemo psala,že němej není
já vím, ale páč třískání dveřma mi taky rve uši, tak jsem se k němu "přidala" .

Zbraslav bohužel nedám - páč víkendíky jsem na plantážích.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:46
- Nahlásit

PetraK
A mohli bychom rovnou i střílet z děla! Aby nebylo takový ticho
Béte střílet z Au-róry????

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:47
- Nahlásit

jablunka

Esli mě ta róra majzne po těle, tak bude určo i to Au!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:50
- Nahlásit

janika
von je tele, já jsem Pat a ještě nám chybí určit, kdo je Mat

, Mat musí bejt někdo přes matiku, to je jasný. Takže musíš sehnat někoho kdo umí počítat a ste komplet. Ale Gerda to určo nebude

Bombarďáky s kanýrama, k tomu jedno dělo a řev, to je parádní voslava

no a jako generálka se to může odkoušet u Gerdy, až bude kolaudavat. Až oslava skončí, může pak začít znovu s rekonstrukcí. Tentokrát už bude mít nacvičeno a zvládne to sama

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:58 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

isdpch
ok,takže tohle zvládne i dastík,takže beru i jeho
je mi jedno kdy

jdu na trávu a na šneky
zatím páčko
samo ve vestičce

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 10:24
- Nahlásit

janika
takže jsem Pat a Mat v jednom.

tak tady je zakopanej pes. Vod Pata a Mata ta schíza vychází! Neměli bychom nějak vyrukovat na ČT, jako myslivci po odvysílání Madly a Ťapa?

ta nás bude milovat

no ale to je jen a jen pro její dobro. Takhle si to párkrát nacvičí a pak už to půjde jak po másle. A výsledný efekt bude dokonalý!

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 10:37
- Nahlásit

Co to má znamenat????? Takových příspěvků tady?? Hned vám jdu spočítat tu daň

janika
ale vodečteš vod toho svoje příspěfky!!!
Neodečtu, páč jsem finančí poradkyně paní velkomajitelky a jako taková si sem můžu psát jak chci . Kdyby měla paní velkomajitelka něco proti tak jí poradím blbě, ona přijde na mizinu a v důchodu bídně zhyne hlady. Ona to ví, tak mě nechává psát
PetraK
Biluška a Březen už šly. Na nikoho nepočkaly a už šly. A paní Davídkojc určo už taky šla. Jen my blbci pracující sme tu furt!
Sem byla akorát venčit. Jenom kousíček, k sousední dědině a zpátky. potkali jsme krávu na pastvě, ale psům to bylo jedno. S krávama nemluví (ale trvalo mi než jsem je to naučila ).Tak jsem se dmula pýchou jak jsem vzorně vychovala a pak jsme potkali srnku. Ječela jsem "Kůůůůůůůůtýýýýýýýneeeeeeeekemněěěěěěě" a "Liliiiiiiijéééééééééénesmííííííííííš". Povedlo se, asi po dvaceti metrech to otočili a vrátili se zpátky. Dmula jsem se pýchou až jsem se skoro vznášela. Dokud jsme nepotkali čápa. Stál na poli a lovil myši. Přátelé máte někdo odvolání od čápa??? Kdyby ten blb zůstal stát tak je stejný jako slepice a psi by normoš prošli kolem něho. Jenže on se lekl a začal startovat. Schválně si to představte, je to metr vysoký, rozpětí křídel taky tak metr, možná metr a půl. Běží to po zemi, máchá to křídlama jak Ikarus, klape to zobákem a celé to vypadá jak postřelený rogalista. To teda pejskové neustáli běželi za ním takových dobrých šedesát metrů, dokud nenakopnul motory a nevznesl se. Pekelně mě naštvali Ode dneška trénujeme nevšímavost ke startujícím čápům Okamžitě si jdu nějakýho sehnat jako výcvikovou pomůcku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 10:45
- Nahlásit

Biluška

Esli Ti budou stačit dvě volavky místo čápa, tak dvě mám na chalupě. Startujou téměř totožně, tak by to mohlo stačit. Voni stejně za chvíli zjistěj, že tohle nemá cenu honit. Ešus se svou jednou mozkovou buňkou to poznal jako malej, tak jim to dojde rychlejš . A s krávama sis taky nemusela dělat takovou šichtu. Mohla sem Ti pučit Ešusa. Vostatním by vysvětlil, že kráva je velmi nebezpečný stvoření, protože má nějaký neviditelný zařízení, který ho hrozně pokopalo dřív, než se k ní dostal. Tak teď krávy nenávidí, obchází je obloukem ALE!! Z auta to jim navádá. V plechovým brnění na kolečkách to je velkej šéf!

bídně zhyne hlady.

to zhyne asi stejně, podle toho, jak vaří

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 10:47
- Nahlásit

Biluškanazdar pani,se musim smat,to mi pripomnelo hajana a capy,jak taky lovily,asi rodinka,hajan bezel,ze se podiva zblizka,cap(asi tata)se cely nejak nahrbil,najezil peri,udelal zobakem klap,klap,vyhruzne a sel po hajanovy,hajan byl jeste mimino,tak se lekl a bezel ke mne,nastesti,bo mi mila kamaradka kristyna(myslivec,zenska a jeste k tomu normalni!)rekla,ze priste si mam dat bacha na haju,ze by tak mohl prijit o oci,pry se umi dokonale strefit na milimetry presne,ze cap se jen tak nevzdava a neboji se,tak to jsi mela stesti,jinak co dela prsticek?ja vcera sekala na cvicaku sekackou,tak vsichni trnuly jestli treba neprijdu bez nohy a tak.

<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání