| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:29
- Nahlásit
rosnička
Takový povzbudivý, vite, pani. Jako že se čék k posledku eště i zahřeje!
povzbudivý jo ,čék má hned věčí chut pomáhat bližnímu svýmu
a zahřeje to víc než hepyjent ve sladáku vot Pilčrový Rosamůndy
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:32
- Nahlásit
davidkova renata
a zahřeje to víc než hepyjent ve sladáku vot Pilčrový Rosamůndy
Mně nejvíc zahřeje u srce, že to teplo BÉ NA CIZÍ ÚTRATY!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:37
- Nahlásit
Dobeý večír fšem co přes den slušně nic nepsali, takže tu byl klid. Učinila jsem dnes jeden velmi závažný poznatek. Vyráchá-li se pes v močůvce celmi nepříjemně a intenzivně zapáchá. Vezmete-li to cestou domů kolem rybníka v domění, že psy vykoupete a nebudou páchnout je to katastrofální omyl. Rybniční voda v tomto ročním období zcela zákonitě kvete přátelé. Pes vykoupaný v močůvce a poté ve smradlavé kvetoucí vodě páchne ještě hůř a intenzivněji To byl smrad, že by jeden pad. Doma jsem je všechny vzala hadicí na dvorku. Jelikož mi chybí ta zasádrovaná haksna tak jsem si je přidržovala koleny a ječela" Stůj. Debile. Říkam ti stůjanesermě. Tohle tě naučí válet se k kravských chcankách" Smrděj furt, ale ne tak intenzivně . Taky tu mám dva nový psy na hotelu. Jsou to strašlivě agresvní pekiňáci. Jeden dneska kousnul svoji majitelku do nosu (fakt hodně), protože se ho snažila učesat. Paní prosila ať je buď převychovám, nebo ať je ani nevracím. Jsou agresivní na psy, na lidi, na děcka.... prostě nevychovaný rukavice. Jessinka hned u branky kousla Armana. Aris jí dal zbuchec. Pak kousla Kutýnka. Kuťas na ni šlápnul a utekl pryč. Nakonec na mě zkusila zavrčet. Dostala zbuchec a je hrozně uražená. Teď sedí oba na okně a hrajou "E.T. volá domů " Říkají "paničkoooooooo, vem nás domůůůůůůůůůů, mi už budem hodnííííííííííí "
Jdu koukat, mám z půjčovny pótra a fénixův řád
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:40
- Nahlásit
Biluška
Teď sedí oba na okně a hrajou "E.T. volá domů
ste blpka,pani
Paní prosila ať je buď převychovám, nebo ať je ani nevracím
nakonec béte slavnější než...víte kdo
rosnička
že to teplo BÉ NA CIZÍ ÚTRATY!!!!!
konečně už taky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:42
- Nahlásit
Biluška
prosila ať je buď převychovám,
takže budeš psí psycholožka
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:44
- Nahlásit
davidkova renata
že to teplo BÉ NA CIZÍ ÚTRATY!!!!!
konečně už taky
Jediný pozitývum, řekla bych!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:53
- Nahlásit
rosnička
Jediný pozitývum
vidim taky jedno: zejtra si to užíte,pni
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:56
- Nahlásit
davidkova renata
Zejtra budu za soumara, co je na tom k užívání, mi řekněte!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:58
- Nahlásit
rosnička
co je na tom k užívání, mi řekněte
no to fšecko vostatní co bé následovat
Mýdlo končí..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 21:18
- Nahlásit
rosnička
Zejtra budu za soumara, co je na tom k užívání, mi řekněte!
De vo to,jestli soumar na volný noze,nebo v zápřahu.Vono se to na volný noze lepčí táhne
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 21:34
- Nahlásit
Biluška
držím palce na převýchovu.
Fšichni dobrou, od zítřka opět pracuju po dovolený. Nemohli byste mě trochu politovat?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 22:29
- Nahlásit
Lola1
Nemohli byste mě trochu politovat
No jistě."Koukej mazat do rachoty,už jsi se válela na dovolený dost dlouho!!!!!!!!"
Jinak dobrou!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 06:29
- Nahlásit
Dobré ráno fšééééém,co dneska čekají tropy a páč mají dofču,tak jim to moc neva
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 06:49
- Nahlásit
Dobrý ránko všem pisálkům
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 06:55
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
všem pisálkům
Psát se nebude,páč by se Davídkojc zase naprdla,že je to tu zaflákaný příspjefkama a ona musí pobývat u rybníčka,když jsou ty tropy.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 08:04
- Nahlásit
Tak dobrý ráno všem, co nemaj dovolenou a musej tvrdnout v práci do půl pátý
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 08:26
- Nahlásit
dobré ráno všem
co vztávaj ve 4,30 jenom aby šli se psema běhat....
co maj dovolené,co maj puchejře,co už dovelenou nemaj,co se budou smažit u rybníka......
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 08:37
- Nahlásit
tak se tu mějte přátelé,jdu si vydělávat na stan aq na cestu do hor
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 09:47
- Nahlásit
janika
Jo a jak je to s PetrouK??
Ta huž je tady a teď to teda začne
Přeji dobré ráno fšem a hlavně těm co zachraňujou malinkatý ptáčky tak, že na ně spadně žebřik i s Brtnikem a vypadaj teď jako oběť domácího násilí
Lidijové, doufám, že jste se tu měli dobře a nezlobili se moc?
Já jsem prosím zachránila takovýho chmejřivýho mrňouska, naučila jsem se ho krmit a vošetřovat a posléze zjistila, že sice nebude problém, aby se naučil lítat, ale bude problém , aby se naučil třeba to, že když prší, tak se musí schovat, takže jsem to mrnítko musela radši odvézt do záchranný stanice. Tak doufám, že se Pepča fšechno naučí a za tři neděle pofordí do světa.
janika
Hele osobo a co nohy-bolej?? Mám za sebou 74 kilometrůch do vrchu. A dalších miljoun potom za sekačkou při dojezdu na zarostlou chalupu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 10:14
- Nahlásit
janika
a co to bylo za druh
tak podle mě brabec. Podle odbornice ze záchranný stanice pěnice bělokrká. Tady myslím, že je jediná výjimka, kdy nemám pravdu já, jako vždy, páč, když jsme se snažili toho prďousa narvat do hnízda - k brabcovejm, tak ho vostatní vykopli. Asi že jako to byl divnej brabec, takovej brabec pěnicovitej asi
Ešus byl nadšenej, že máme novou zajímavost a chodil se na něj dívat, pak mu došlo, že to je další pernatec, takže hrozí, že ho bude zasejc dirgovat, tak se urazil a nemluví s náma. Ani dneska ne. V hospodě večer si všímal všech ostatních, nás ne. Dokonce i na požádání předvedl, jak umí "říkat" to svý Rrruum a koukal, esli se dívám , pacholek jeden.
ale jsem šťastná
To je dobře, tak to až se probudím, tak budu taky šťastná, tím pádem. A co se stalo? Abych byla v obraze
asli jsi to šla v jednom dni
v jednom dni naštěstí ne, stačilo mi to rozkouskovaný, když jsem lezla po Javorníku, byla jsem vorvaná skorem jako když jsem zabloudila po společný prochajdě s paní Davídkojc. To mě taky tak hrozně bolely nohy!
ale ségry hrabičky
hrabičky sou hrozná věc. Nechávaj na ručičkách takový hnusný věci. Mozoly se to jmenuje . Máš?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 10:14
- Nahlásit
Ahoj všem, se chystám na chatu za těma chuděrama. Matka volala, že má Ajdu neustále na klíně/zadkem/ a Pepku "jakbysmet"/celou/-místo aby byla ráda, že máme milující psy, tak si ztěžuje.
No doufám, že se po létě zase sejdeme a nezabijou se nám psi.
Mějte se hezky a kdyby byla nějaká restaurační akce, dejte vědět.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 10:36
- Nahlásit
janika
Ne Kašperskej, ten ten. Myslím Velký Javorník a Malý Javorník v Beskydech. Ale nejni to vlastně fučík? Javorník jako Javorník Tys byla v Kašperku?? Tam já to ráda! :.-)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:37
- Nahlásit
janika
ale stejně se dycky fláknu
buď ráda, že to není kosa! kamarád takhle položil kosu do trávy s tím, že moc dobře ví, přece, kde ta kosa leží, ne? Pak ho něco jako šimralo na noze, tak aby to sundal, tak s tou nohou tak jako zašmrdlal a zatřepal. A hele? Copak ho to šimralo po tý noze? Ona to kosa, tak si přeříz šlachy, vůl jeden.
Jojo, myslím bělohrdlá, jenže mi to nemyslí , ale furt jsem na tom líp jak Brtník, kterej tvrdil, že je bělokříklá
a za pár dnů tam jedu
fuj! Budu Ti nechutně závidět
Nic, prostě jen tak
a to jo , to znám, to mívám taky. Dneska teda nějak ještě ne, páč furt ještě spim. Přeci jen, přijet navečír dom, vybalit, vyprat, najíst se a stihnout hospodu, to dá jednomu zabrat. Takže mám útlumovej režim a spim Tak nezývej
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 13:09
- Nahlásit
Dobrý den kynologové
zdravím a přeji pěkné počasí aby se prohřála vaše stará těla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 13:35
- Nahlásit
grafomani, nepište pořád a pojdte ubohému invalidovi posekat trávu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 13:53
- Nahlásit
janika
na Achillovce
no myslím, že jeho úchlovku taky zamrazilo. Člověk fakt někdy nepřemjšlí. A to je kamarád zkušenej zemedílec, navíc tatík dvou dětí, takže už jen kvůli nim dává na kosu vždycky pozor. No jednou nedal
třá to říkal podle vobrázku
depa podle vobrásku, to říkal podle tý paní, jenže to gutově zmotal. Ještě v autě. No prostě velkoornitológ . Voba jsme velkoornitológové teda. :
tak já ti pošlu pohled, chceš
jo! Muší bejt s pohledem hradu ale! . Koupila jsem si tam tehdy krásnýho dřevěnýho hada jako přívěšek a tak můžu tetkon směle tvrdit, že si hřeju hada na prsouch
Bych se mohla pak třá prokecnout...totiž propsat
Tak vezmi do ruky tušku a podepři si hlavu, jakmile tuška upadne, víš, že už spíš. esli píšeš ze spaní, tak jsme teda sumnabulíci
Biluška
jaký gramofoní? Jaký gramofoní? Dyk sme dneska skorem nepsali???? Cos dělala invalído? Jednou člověk odjede na dofču a už aby se jí skládal na kolečkový křeslo! Kozy, musíš si pořídit ty kozy aby Ti to tam spásaly. Nebo to byly vofce?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:11
- Nahlásit
PetraK
Nebo to byly vofce?
vofce to byly, ale neosvědčili se žerou jenom některou trávu a vypásají tak takový hnusný ostrůfky Pak čumí jak by zdhrli a čék je muší furt hlídat
Cos dělala invalído? Jednou člověk odjede na dofču a už aby se jí skládal na kolečkový křeslo!
Na kolečkový křeslo ne, na hák kapitána Hůka
http://www.schnappischnapp.estranky.cz/clanky/clan ky-a-jine-pokusy-o-literaturu/blondynka-stipe-drev o
Neskutečně mě to sejří, protože je tady práce jak orloji a já mezi ní akorát chodím Až se zima zeptá co jsem dělala v létě tak odpovím "sekala si prsty a válela se "
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:17
- Nahlásit
Biluška
Bilu????? BILUUUUU??, Ty si děláš p*del! Nebo fakt jako seš čtyřprsťák?? Tomu nevěřím, to není možný. To se může stát chlapovi, ale babě ne. bože ženská!! Ty seš máčovka! Jak můžeš jít ráno sekat dříví, když ještě spíš?? bolí to moc? čudinko! Na práci se vykašli, ta neuteče - bohužel.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:23
- Nahlásit
PetraK
fakt jako seš čtyřprsťák??
Uplně ne, umřel jenom ten poslední kousek Dokonce mám i kousíček nehtíčku , můžu si ho lakovat, aby tomuhle prstíčku nebylo líto, že je zanedbávanej
To se může stát chlapovi, ale babě ne
Babě taky gdyž má doma chlapa akorát na ozdobu
Na práci se vykašli, ta neuteče - bohužel.
Bohužel se tady akorát hromadí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:27
- Nahlásit
Biluška
Huf, voe, todle mi nedělej tohle ne! Já už tě fakt viděla jako takovýho toho klasickýho cirkuláčkovače s pahejlem!! Pro nás co sme naivní a důvěřivý, koukej dělat dovětky
Babě taky
ale tož kurňa seš baba! tak používej mozek. A ne že se budeš vymlouvat na barvu vlasů!
Práci nech lehce hromadit a situaci využij k tomu, abys vycvičila Mášenka, no.
JINAK TEDA - ŽÁDÁM ZCELA VÝJIMEČNĚ O SDĚLENÍ, ZDALIŠ SE PO DOBU MÉ NEPŘÍTOMNOSTI STALA JEŠTĚ NĚJAKÁ PODOBNÁ KATASTROFA. Abych věděla komu kondolovat a tak podobně.
|