| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:32
- Nahlásit
davidkova renata
ti řikám furt ,že sme moc měkký na ty čokly
Já ne, já sem dneska uvázala Armana na řetěz a Pumu jsem zavřela do klece páč mě štvalo jak se furt rvou
PetraK
Prostě je udat? Klidně to udělám! Šmejdi zas....
Vůbec se neobtěžuj. Nesocializovat štěně není žádný přestupek. Mít psa na dvoře už vůbec ne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:41
- Nahlásit
Tak vás zdravím vespolek.... už jsem konečně totálně uvařená doma
Biluška
dík za vyřízení pozdravů ..... koukala jsem na fotečky a myslím, že je tam nějaká mooooc krásná se zasádrovaným prstíčkem.
Jsem oznámila mladýmu, že od září jezdí do Kladna s Alu na agi ... málem dostal infarkt a utekl z obýváku... nějak nechápu proč, když jsem mu vymyslela tak pěknou doplňkovou činnost
Teda musím říct, že závody v agi byly super... hlavně určitá místa, kde se držela voda do pozdních nočních hodin a kde bylo bláto po kotníky ..... Biluška mocinky krásně běhá s psíčkama a Eliška s Bowiím a pumicí
isdpch
sem čekala, že se ozveš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:48
- Nahlásit
PetraK
Mám pro vás epes-rádes dáreček z dofči. Budete čubrnět
ty voe,cejtim průser..
brut
že je tam nějaká mooooc krásná se zasádrovaným prstíčkem.
kde?????? já to nenašla!!!!!
P.S.nevyp nás ,jen nás zabije,to je f poho,horší dyby nás vyp
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:51
- Nahlásit
davidkova renata
kde?????? já to nenašla!!!!!
musíš vydržet, zatím je mám ve foťáku... jsem chytla asi po cestě úpal, tak si tu zatím chladím hlavu ( ono jet v tomhle vedru od Ostravy je taky pěkná kravina)
nevyp nás,jen nás zabije,to je f poho,horší dyby nás vyp
máte pravdu, paní... jen se nijak nevyjádřil, jestli vše bude ve zkráceném termínu nebo ne
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:53 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Čus fšicííííííí.......
Konečně sem se vod harantůch a čoklůch dostala sem a koukám,že se fšecičko vrátilo do starých kolejí.......PetraK je zpjet z dovolený!
F pátek sem se neskutečně nasrala a gdyž se naseru,taxi musím udělat ňákou radost.Taxem se nechala vostříhat na mikádo,vobarvila na červeno a dopředu hodila svjetlej pruch.......vypadám jak panková babička.
Jo a v neděli sme s chlapem hledali hodinu a půl po Třemáku,Práchovicích a vokolí stracenou KK,ale gdyž sme dojeli domů,přišli sme na to že už je najdutá.
PetraK
Mám pro vás epes-rádes dáreček z dofči. Budete čubrnět.
a pro Jablůnku taky. Vobráskovej.
Honem to pošli ISDPCH,sem zvjedavá jak vopice.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 17:32
- Nahlásit
isdpch
já už vypínám a odcházím, tak zejtra, no
Se na to vyprdnu,velebnosti.........
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 18:25
- Nahlásit
brut
Honem cííííí fotku svýho zasádrovanýho prstu. Dám si to na stránky
Dneska sem byla na převazu a takovej mladej hezkej pán dochtor mě ujistil, že budu moc dělat fakáče na protijedoucí řidiče. Tož jsem úplně klidná . Taky se děsně řehtal, když jsem mu vysvětlovala, že doho gypsu potřebuju takovou kapsičku, abych si tam mohla schovávat piškoty, páč jinak mi ty mrchy skáčou zony . Ale kapsičku mám
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 19:10
- Nahlásit
tak já se jedu za chvíli koupat se psema i jendou a dalšími lidičkami,čau zítra odpol
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 21:14
- Nahlásit
Tady fšichni humřeli, nebo co?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 21:23
- Nahlásit
jablunka
Jo a v neděli sme s chlapem hledali hodinu a půl po Třemáku,Práchovicích a vokolí stracenou KK,ale gdyž sme dojeli domů,přišli sme na to že už je najdutá
to byl ten náš zlatej klučík Šakálek co f sobotu dostal ránu od ohradíku a vzal roha. Vzal to důkladně, celou sobotu ho hledalo asi 20 lidůch. No hlavně že se našel, dobrodruh zlatej
Sme tam měli srazík s kraťandama...ty tam někde bydlíš? nebo cos tam dělala?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 21:28
- Nahlásit
Biluška
helejte.nevykecávejte se na foře a běžte rači na pokec k těm super lidičkám co nám dělaj do lííínyjí .Můžete získat cenné rady a zkušenosti!!
tagže zamykám!
Jimmi
jaks přežila samotu??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 21:31
- Nahlásit
Jimmi
to byl ten náš zlatej klučík Šakálek
celou sobotu ho hledalo asi 20 lidůch.
Tak 22.....
.ty tam někde bydlíš? nebo cos tam dělala?
No mi jezdíme docela často na Lichnici,máme to tam rádi a je to od nás jen 25 km a Třemák a Práchovice sou okolí.
Tom mě docela potěšil,že ani neprotestoval a objížděl a poptával se s náma. No hlavní je,že se našel.
Biluška
No popravdě bych kratičkou hybernaci brala.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 21:34 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
zdravím všechny v bažině
davidkova renata
Bobek v neděli už zase může skákat šipky do rybníka , ufffff.... máš mail, bych zas nedostala kartáč
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 21:46
- Nahlásit
Pěkný večer všem
sem nas*aná jak čert.Vetamix mi změnil závozový den z úterý na neděli až pondělí Celou neděli sem s mobilem v kapse chodila úplně všude,dnes volám na firmu,ať mi dají číslo na řidiče.Pan řidič mi řekl,že to možná stihne dneska kolem 21...nestihl a prej mám čekat zítra.Pchá mám jednání v Brně a tak jsem odmítla závoz,nikdo není doma a vůbec jak to zboží po dvou dnech v autě(byť chladícím)bude vypadat.
Maso od nich dobrý,ale ty závozy to je horor.
Tak sem si ulevila a mějte se tu zítra pěkně
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 22:04
- Nahlásit
davidkova renata
sem doma první den no a sedim u PC a hraju Mahjong ale moc mi to nejde kurnik
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 22:05
- Nahlásit
jablunka
No mi jezdíme docela často na Lichnici,máme to tam rádi a je to od nás jen 25 km a Třemák a Práchovice sou okolí
jo je tam moc hezky, až budu mít dofču, tak chci rodinu vytáhnout na zámek Žleby
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 22:18
- Nahlásit
Jimmi
no a sedim u PC a hraju Mahjong ale moc mi to nejde kurnik
Taky se s tím trápím celej večer....Shanghai mě točí.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 22:27
- Nahlásit
jablunka
Taky se s tím trápím celej večer....
asi voslepnu fsteky
a to hraju druhou nejlehčí verzi a furt nic
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 22:33
- Nahlásit
maixnerova
To už je Antónie tak dobře zacelená,jo?No tak to je gůt!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 22:38
- Nahlásit
Jimmi
Sem teď skórovala.........
Kterou hraješ verzi?Já teď tuhle........
http://www.mahjonged.com/mahjong_solitaire.html
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 22:50
- Nahlásit
jablunka
no já hraju od MiniClip.com
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 22:54
- Nahlásit
Jimmi
A já už sem skoro slepá.....du spát a pořádně zaskóruj.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 23:02
- Nahlásit
jablunka
já jdu taky, právě sem se snažila spárovat ptáka s kytkou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 00:01 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Biluška
Honem cííííí fotku svýho zasádrovanýho prstu. Dám si to na stránky
vydrž, zítra budou... už jsou v počítači jen já nějak nestíhám
Fakt máš kapsičku? Chci vidět... koukej si nechat někde udělat fotku
Wami má skvělé fotky Alušky a Aldorky ( ségry) na rajčeti, tak se jukněte na dvě upířice
http://wami.rajce.idnes.cz/Aldorka-a-Alurka/#album
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 07:19
- Nahlásit
dobré ráno všem co budou mít vestičku,co se včera ráchali v rybníce a měli příjemnou společnost 2 pánů a 5 psů,co hrajou hry,co maj psy co skáče šipky......
včera bylo krásně v rybníce,sindy šla násilím do vody,dasty vůbec,jirka a já jsme blbli ve vodě s dastym a ten můj ve finále taky tam vlezl,pak jsem si dali pivečko,já asi 1000x ztraverzovala dastyho,jenže to musíte mít tunovou traverzu,ale je fakt,že jirka mi ukázal fíkl + další věěci a ono na dastyho platili
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 08:01
- Nahlásit
Dobrý ránko všem vespolek
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 08:03
- Nahlásit
janika
jéééééééééééééééééééééééééééé a dííííííííííííík mooooooooooooooooooc
je suprová a už jsem ta velkykynoložka
je mi a je fakt supéééééééééééééééér
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 08:09
- Nahlásit
janika
jé a vono to má 10 kapsiček,8 menších a 2 velkýýýýýýýýýýý
ta velká,tam se mi vejde knížka,už je vyzkoušená a na ty malinký tam se vejde věcí,doklady,stopovačka,náhradní obojek a vodítko,pamlsky i míček tam mohu přpnout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 08:11
- Nahlásit
Dobrý ráno fšem, co ostatním raděj, ať moc nepijou a pak ač sami kážou vodu, pijou pívo a ráno vypadaj jako svoje smrt
Léto je fajn, jen ta naše zahrádka mě asi zničí do podzimu játra . A taky jsem zjistila, že asi nemůžu chodit ven se psem. Dycky se mu něco stane, buď ho zmastí ňákěj pes, nebor si uřízne nohu a nebo si jí na něco napíchne , jako včera.
Jablůnko -mám problém -nemůžu najít káblik vod fotidla, tak prosím pani vydržte. Musím nejdříf zabít Brtnika, páč ho asi ztratil, pak si to vodsedět, až mě pustěj, tak koupit novej, přetáhnout vobrásek do PC - to ale nevim, kdo udělá, když Brtnik už bude mrtvej a já to neumim asi - pak to pošlu panu Moderátorovi a pak se už konečně dočkáte! Šichta to bude hrozná
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 08:13
- Nahlásit
janika
vyfotím,ale po 10,jdu na chvili do petka,tak řeknu holkám at mě vyfotěj a pošlu
|