Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:35
- Nahlásit

davidkova renata

Ničeho nežrati ,vitaminy tudíž nedostati a následně si vše přeraziti a vzteky mrtvičku přivoditi....

arwen

Jo je to těžký,ale co člověka nazabije to ho posílí a tak hurááá na chilli

malinka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:43
- Nahlásit

Erin
díky a souhlasím

davidkova renata
nevěděla jsem že se tu taky básní. To teda budu pozadu, to sem zrovna chyběla ve škole. Co plánuješ teda na so a ne?

arwen
že všechno zlé je k něčemu dobré je fakt svatá pravda. Kdyby neodešli 2 mí kluci za DM ( stále je mi smutno, ale mám je skoro doma), neměla bych broučka a že ten už to taky moc potřeboval.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:46
- Nahlásit

malinka
podle mího bude u rybníka se opalovat

arwen
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 16:06
- Nahlásit

teda nevím, jak jinde v republice, ale tady se během pár vteřin zatáhlo a spustil se slejvák.... zrovna když jsem chtěla odejít..

malinka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 16:10
- Nahlásit

brezen2008
taky mi to napadlo, když chce bejt aktiníííí??

arwen
u nás vedro a ani obláček

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 16:12
- Nahlásit

arwen

od rána pařák a zolcna rumpluje na plný kule(sluníčko svítí na plná výkon)

arwen
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 16:15
- Nahlásit

malinka
Erin
však se neradujte, ono to k vám dojde, v momentě, kdy se budete vyvalovat u té vody a nebo v lese na procházce...já jdu domů. Sice zmoknu, ale v pátek tu tak dlouho strašit nebudu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 16:25
- Nahlásit

malinkato ja tady taky jen tak prisla na kukendu a uz tu zustala,jinak jsem taky krev a mleko a u ovcaka svojeho ani nemluvi,to je chlupaty 50kilovy macek,tak toz te tu vitam.
davidkova renatapani,tady celou dobu leje,co mam dovcu,laskave rychle chytte gerdu a sup s ni do kadiboudy,jako to trochu prehnala,ja mam dovcu,ani se s hajanem k vode nedostanem,ani ten cvicak nemuzu posekat,hajan smutne lezi a kouka,leje tady jak svina a bourka je tady taky poradna!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 16:27
- Nahlásit

Osoblažsko hlásí bouřku jako prase Zrovna když nám začíná trénink

davidkova renata
mohla bych souchotě a infarkt dostati
Neopovažuj se, nemocenskou jsme zrušili
či hnátu si zlámati
to se povoluje, úrazofku máš

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 16:27
- Nahlásit

arwenpani nebudte smutna,vsechno preboli,ja to mela doma v bledemodrem s mojim tatou,mama si uz nikoho nenasla a nikoho nechce,uz je to letos deset let,horsi by bylo,kdyby jste uplne zustala sama,bez pratel a bez pesanu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 16:29
- Nahlásit

Biluškazdar pani!co prst?uz je to lepsi?vy mate ted trenink,to je humus pocasi co?u nas se asi certi zeni,to uz fakt neni normalni.ve stredu na cvicaku jsem zmokla,vcera dvakrat,dnes nastesti ani jednou,uz me to fakt se.e!

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 16:36
- Nahlásit

malinka
nevěděla jsem že se tu taky básní
Tohle je ještě prdlajs básnění......počky až se doglestí Gerda,to tepvá poznáš prokletýho básníka.
Erin
od rána pařák a zolcna rumpluje na plný kule(sluníčko svítí na plná výkon)
Čus paní,gdybys k tomu nedala ten překlad,tak nevím nic.
Tady bylo celý dopo zataženo,ale strašný dusno,teď už svítí a je vedro jako blázen.

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 16:39
- Nahlásit

Biluška

Neopovažuj se, nemocenskou jsme zrušili

No to je vidět jak v podvědomí zatracuješ normální nemocičky a prahneš jen po těch úrazech...už ti někdo řek,že vize se promítá do reality??

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 16:43
- Nahlásit

jablunka
No jo porád,dyk vim,že dyž nebé po vašem tak bé nic....
Se brněnské hantec musí hodit do forházu a hodit chrupku než hodí glaza do šrumca štatlu

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 16:51
- Nahlásit

Erin
Se brněnské hantec musí hodit do forházu a hodit chrupku než hodí glaza do šrumca štatlu
Už by mohl něgdo vydat česko-Brněnský slovník.

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 16:58
- Nahlásit

jablunka

Tak to byla reakce naslovník zde vytvářený ..třá,nebé ,bé....
v překladu :brněnský dialekt se musí schovat v průjezdu ,trošku se vyspat,než se podívá na další události ve městě

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:02
- Nahlásit

Erin
:brněnský dialekt se musí schovat v průjezdu ,trošku se vyspat,než se podívá na další události ve městě
A až bé vychrupkanej tak mu budu rozumět???

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:11
- Nahlásit

Jinak sem dnes hodila obě IW do auta a vyvezla za město..holky spokojený..Aine může navolno, Isabó je blbka,tak na stopovačce,ale i tak po hodce díky mé blbosti požít štamprli Carnitarginu jsem byla v louživlastního potu našrot jenom já já já jediná, obě irky se mi řechtaly a řechtaj i teď doma.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:17
- Nahlásit

tak skoro všechno zabaleno a možno zítra z rána vyraziti na menší tůrku

malinka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:22
- Nahlásit

brezen2008
tak se teda projděte...., hlavně se vraťte.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:30
- Nahlásit

malinka
hlavně se vraťte
no to už musím,bo kdybych se nevrátila,tak nevím co by jenda udělal ze zvěřincem

heled je tam u vás u Plzně nějaké pěkné tůry?

Mar3
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:38
- Nahlásit

pro fsecky co maj vic nez 1 psa doma
muzete mi rict, jak to udelat,aby NONSTOP neraplovali a nechodili jeden za druhym a nebudili a neprovokovali toho, kerej si uz hrat nechce a tak?

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:41
- Nahlásit

Mar3
muzete mi rict, jak to udelat,aby NONSTOP neraplovali a nechodili jeden za druhym a nebudili a neprovokovali toho, kerej si uz hrat nechce a tak?
Musíš je synchronizovat.........

Mar3
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:44 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit

jablunka
jako oni sou naprosto synchronni pohne se jeden-vybiha i druhej jenomze tagle si nigdy nevodpocnou Berry uz nemuze, ona taky ne, jenze jeden lehne,druhej se pohne a ten lezici proste MUSI jit za tim dalsim........

a pak me taky reknite kurna esli je u vosmitydenniho stenete normalni, ze tra 4 hodiny v kuse lita, pije, tahase vo hracky a jeste si u toho nonstop steka a nepotrebuje chrapat??? kdyt vona ku*va není terier!?!!?

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:46
- Nahlásit

Erin
štamprli Carnitarginu

cože jsi to požila?

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:49
- Nahlásit

Mar3
jak to udelat,aby NONSTOP neraplovali a nechodili jeden za druhym a nebudili a neprovokovali toho, kerej si uz hrat nechce a tak?

Jedině chvílema oddělovat a občas venčit každýho sólo.Je to náročný ,zvlášť když jsou fixovaný na jednoho člověka.

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:52
- Nahlásit

Neessi
štamprli Carnitarginu

cože jsi to požila?

Stopro něco na hubnutí........

Čus můdr......koukala sem na fotečku,je bomba.

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:53
- Nahlásit

Mar3
kdyt vona ku*va není terier!?!!?
Myslím,že kelpie je horší........

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:57
- Nahlásit

Neessi

L-Carnitin todle paní, žádný jiný utrejch

jablunka
teda takovou nevraživost od tak milé osoby jako jsi ty, jsem nečekala.Kam ten svět spěje ??

arwen
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:58
- Nahlásit

Mar3
no uff, ještě že mám jednoho, ovšem holky, musím vám povědět, že to truchlení v rodině se hodí (samosebou jen tak teoreticky). Přijdu domů, pes utahaný, ani mě moc nevítal a páníček chrápe, taky utahaný. Navíc se na plotně vaří vývarek, jsou připraveny brambůrky a masíčko se rozmražuje...vypadá to na prima večeři a večer konečně strávený jinak než v poli s hafanem. Se divím, dneska měl být v práci :O nu což až se probudí, dozvím se proč se tak snaží. Asi se mu zželelo a navíc se téměř tři týdny neuvidíme.

<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání