| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:27
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
včera si řikala, že je to 15 km
hele dej si na ní bacha ,vona je krapet Otik co se týče vodhadu a orientace ,tagže je klidně možný(spíš pravdúpodobný),že je to 25 tam a25 zpátky,tj. dohromady pade
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:27
- Nahlásit
březen - já si dělám srandu s těma kilometrama to je děs
Hm, aby ti je Ben dřív nesežral nebo nerozmetal hele ale tam by mohly bejt! Asi si vemu krosnu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:29
- Nahlásit
březne - a ty deš do stromajdy? že bych taky přišla na kukajdu..... teda jestli se po tý 50 zejtra zvednu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:30
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
krosnu netahej,hlavně si vem něco do čeho dáš ostružiny a jablka
davidkova renata
ne není,to jsme ještě nezkusili,ale neboj na podzim se chystám an celej víkend na hory,asi krušné a tam těch 50 našlapem.....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:31
- Nahlásit
tak už mi někdo řekne, jak se sem dostávají nový členi???!!!
Ebony
prostě si přes svý moderátorský připojení najedeš na statisktiku, na posledního čekajícího člena, ten má nějakou adresu, třeba te´d tam je
http://www.cz-pes.cz/diskuse/user4213.html
a od čísla toho usera prostě ubíráš po jedný a otvíráš, kdo s jakým nickem tam čeká, a pouštíš.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:33
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jdu se juknout,ale musím čekat na letáky,ale finále bude až po 16 hodině,takže po tý 2 určo vyrážím se jenom podívat
já to nikdy naživo neviděla a stromovka je blízko
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
te´d sjem cvičně dva pustila, čeká tam 4211 a níže, ale zas musím makt.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
březne - a čim tam pojedeš na ty hory, autobusem?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:34
- Nahlásit
březne - a nevíš náhodou, kde přesně to v tý stromovce je?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:35
- Nahlásit
Sali
díky
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:37
- Nahlásit
brezen2008
v tuto něděli je ve Stromovce dog Friesbee
jéé, vidíš, jsem na to ouplně zapomněla... no, možná se tam stavíme, jestli jsem zase nevymyslela něco jinýho
davidkova renata
Ale VOKAMŽITĚ mi někdo pošlete nějakej jednoduchej a rychlej recept na úpravu psího masa!!!!!!
jeden je na fóru, co teď nejvíc frčí, ale je ze štěňat... takže to už Nýna asi prošvihla
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:37
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no určo vlakem někam,musím najít nějakej kempík nebo hotýlek a jít si cvičně nějakej trek,nebo jen tak po horách se kochat krásou
v pátek někam dorazím a v něděli se vrátím
jeník si veme vono a bude hlídat dastíka +letáky + byteček
ale kdy ještě nevím
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:39
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
hned na kraji,ti zítra vysvětlím,to najdu i já
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:40
- Nahlásit
Mel
jeden je na fóru, co teď nejvíc frčí, ale je ze štěňat
seš asi telepat bo teeeeed sem ho dočetla ,no prošvihla to určitě ,jedině že by skypy nebyl lakomej a pozval ňa na toho jeho ohařa
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:40
- Nahlásit
březne - poslední otázka, na kraji jakoby blízko lávky k Zoo?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:42
- Nahlásit
hm - koukám, že přišel novej člen czpsa s eště horším orijentačním nesmyslem než má březen... (já)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nee,přejdeš ty koně,jako tu lávku,projdeš parkem pořád rovně,jako do parku a tam to uvidíš,minule jsem tam nebyla,ale muselo tam bejt dost lidí,takže to nemineš
a klidně se ptej,mě to neva
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:44
- Nahlásit
tak čus du z práce!
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:50
- Nahlásit
brezen2008
jé, to mě mrzí, že to zase neuvidím. úplně jsem na to zapomněla a zítra odjíždíme na dovču...ale zase když si představím běsnící bestii, co bych musela brát sebou a co by chtěla všechny disky pro sebe, je to snad i lepší, že jsem na to zapomněla.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:01 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
já to nikdy naživo neviděle,stejně na to nemám psa,ale když je to v parku,tak se dojdu podívat,jestli tedy budu moc chodit
normálně by se mí psy utloukli po brokolici a salátové vokurce
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:05
- Nahlásit
brezen2008
já se s Arwen o frisbeečko pokoušíme, ale taky na to nemáme to správné zapálení.
|
Erin
Člen |
- Nahlásit
arwen
To je mi líto co tě potkalo,ale vždy je na tom někdo hůř...mě se zabil manža v autě(v říjnu to bude10 roků),já nenáviděla celý svět a zároveň by mě nikdo nedonutil chodit v černým s ohnutým hřbetem.Když se po 8 měsících nastěhoval rodinný kamarád a klien manžela,který znal děti od malička...to byl rachot na malém konzervativním městečku a těch pomluv.
Sílu a nadhled mi dodávala tragedie,kdy pán vzal děti na nákup...jedno se loudalo,tak za trest zůstalo doma(a přežilo)a jejich autu nedal přednost kamion.Manželka a máma přišla o chlapa a dvě děti...vždy,když mě přepadly chmury vzpoměla jsem si na tuto ženu a byla jsem silná a schopná myšlenkou pomoci.
malinka
tě vítám a jak píše Jablunka baby krev a mlíko to je naše skupina a hlauně máme nervíky v cajku.
|
Mel
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
jen jestli nebude moc hubenej
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:09
- Nahlásit
Jinak všem,všem pěkný víkend,romantické toulky krajinou,jmenovitě březňáčkovi a davídkovic ,ale ta se nesmí toulat,ale tryskem běžeti,když má váhu ztratiti....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:15
- Nahlásit
Erin
to já ti taky přeji krásnej vejlet,ale davídková kde se bude toulat fak nevím,ale se mnou nee,ta by to neušla
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:16 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Jo a až budete něco rožnit chraň vás bůch něco co se lísá a štěkánkuje tak todle je bezva.. http://www.japan-eshop.com/index.php?show=detail&p rn=2014
asi to máte někdo vozkoušený,ale kamarádce jsem toho ojednávala 5l tak nevim co s tím dělá,psy doma nemá jen 3 hladový chlapy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:16
- Nahlásit
Mel
jen jestli nebude moc hubenej
tak upečem eště skypyho...stejně..co s takovým
Erin
ale ta se nesmí toulat,ale tryskem běžeti,když má váhu ztratiti....
nemohu tryskem běžeti,mohla bych souchotě a infarkt dostati či hnátu si zlámati ,lépe snad bude ničehož nežrati..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:18
- Nahlásit
Erin
tak nevim co s tím dělá
třá chce mít konečně sladkej život.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:28
- Nahlásit
Erin
jo svatá pravda...dost smutné, ale pravdivé. Já si k tomu ještě říkám, že všechno zlé je k něčemu dobré. Tak třeba po dědovi a babičce zbyl 13tiletý vořech a jelikož mamka přišla o dědouška, vypadá to že si tohodle sirotka vezme k sobě.
a chilli je hnus. Jsem silně alergická na ostrý jídla, takže jakékoliv grilováníčko musí být any hot. Prosím.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 15:31
- Nahlásit
nemethova5
dobrý den pani, to já chodila jen číst a takhle to dopadlo, no !! Už v to vlaku jedu katy.
Ebony
F výstavačka a na P se zatím pracuje, ale zatím to nějak nevidím no, ale to neva. Stejně je to brouček.
|