| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:17
- Nahlásit
arwen
éterky jsou na prd, na pokec a ke psům raději holky krev a mlíko.
S tím bych tu byla vopatrná..........asi neznáš vosobně Davídkovou.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:18
- Nahlásit
arwen
no někdy, bych potřebovala ještě nějaké kilčo přibrat. Hlavně, když jsou na prochajdě nějaký kočičky.
davidkova renata
kde se flákáš? Snad zase vaříš či,co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:20
- Nahlásit
Želvičky nežerté, želičky cííí jáááááá. Ale jenom suchozemský, vodní nebrat.
Vrátil se mi Kutýnek z prázdnin. Bože, takovej klid tu byl.... nechcete si někdo na pár dní půjčit setra?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:27
- Nahlásit
Biluška
Želvičky nežerté, želičky cííí jáááááá. Ale jenom suchozemský
Tyhle sou vodní,tak nepanikař........sekáči.
malinka
davidkova renata
kde se flákáš? Snad zase vaříš či,co?
Vono něgde f Práglu hoří???
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:27
- Nahlásit
Biluška
setrouška beru a jakýho?
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:30
- Nahlásit
jablunka
jo davídková je jako mini? Tak to samozřejmě je světlá výjimka a měla by nám jít příkladem,že i hafaňovství se dá vzládnout s velikostí menší než XXL...tak snad jsem to zachránila a já si jdu do kantýny pro něco slaďoučkého a pak si dám vobídek...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:30
- Nahlásit
jablunka
Tyhle sou vodní,tak nepanikař
Tak ty neci
arwen
setrouška beru a jakýho?
Englickýho, půlročního puberťáka. Je na www.schnappischnapp.estranky.cz - Kottány. Právě jdu přiházet aktuálnější fotky. Kam ti ho mám dovézt?
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:34
- Nahlásit
Biluška
tcc, náhodou vodní jsou super...cákají jak pošahanci a já musím furt lítat na záchod a do koupelny, jestli někde neteče voda. Až bude báraček, pomažou do zahradního jezírka. Jestli je teda do té doby nesežereme.
Setrouška dovézt do Králováku, ale musím vrátit...na něho jsem koukala a je k zulíbání..takový krasaveček, určitě slušně vychovaný a pravý englický džentleman...to se nám s Arwuškou bude líbit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:37
- Nahlásit
arwen
na něho jsem koukala a je k zulíbání
Nespletla sis ho??? Třeba taková Hesinka, to je dáma do morku kostí. Wininka je rovněž anglická lady. I Šagynka ví jak se chovat ve společnosti.... ale tehle pošuk je prostě pošuk
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 11:39
- Nahlásit
Biluška
však pošuk k zulíbání, ne?! Já mám na tyhle psiska slabost, ale doma by mi to neprošlo. Co bychom s tím dělala, já budu asi stále jen bull.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:01
- Nahlásit
arwen
taky chci, chodit do kantííííny. Já musím vařit sama, tady žádnou nemáme. A ty mí hladovci, by je pěkně vyjedli.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:10
- Nahlásit
malinka
no, ale my máme kantýnu jen se studeným...a teplý tu máme jen děsně vošklivý a přímo k zblití mraženky. to není jídlo, to je parodie na jídlo.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:15
- Nahlásit
davidkova renata
Cézárek slyší, nebo se aspoň podařila komunikace. Právě mi nosil aportíček na povel. To su ráda, možná to opravdu překoná.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:16
- Nahlásit
arwen
tak to už Ti nezávidím. brrrr
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:19
- Nahlásit
malinka
jééé, u nás sluní svítíčko...jdu makat, abych mohla brzo vypadnout
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:37
- Nahlásit
malinka
jo mladá,krásná a perspektivní kádr
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 12:39
- Nahlásit
malinka
a jestli to nejni tajní,jak jsou starří ti tvý pejsánci a odkud jsi?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 13:12
- Nahlásit
arwen
u nás jen tak pokukuje, ale snad taky vyleze. Taky "pracuji" a vařím, aby bylo hotovo a mohla jsem s pesan na louku.
brezen2008
no jak píšu, celá Davídková.
není to tajní P BOM 2,5 : F BOM skoro 5 : P NO +- 9 (nevim, mám ho asi 5 let)
P kříž. 11.
Jsem od Plzně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 13:33
- Nahlásit
malinka
Cézárek slyší
možná je to tim,žes ses přihlásila na czpsa,má to asi blahodárnej vlif
všicííí co je potěší cizí neštěstí
tagže ráno SMSkovala neessi že jako prej rostou...sem teda čučela při venčení a ejhle - vono i jo.Sice jen nějaká bapka a modrák,ale aspon něco. A jak tak du vidim na okraji svahu další.Tož jí seberu a koukám že,dole ve svahu je taky něco.Se mi tzam sice moc lízt nechtělo bo to bylo celkem prutký ,ale přeciž jí tam nenechám! Tož sem zahájila sestup,kterýžto byl cca f půli svahu ukončen,nebojím se říct,jízdou přímo spanilou dílem po pr*eli a dílem po zádech .Nyný stála nahoře a řehtala se Poté ,co jsem horko těžko posbírala svý starý kosti a ééégo,voklepala ze sebe asi kolečko mokrý hlíny a druhý kolečko celkem zdařile rozmatlala po bleděmodrejch džínách a bleděmodrý frízofce a vyjmenovala fšecky sprostý slova,se rychlostí světla rozběhla a 40kily živé váhy tu zas*anou houbu rozdupla na atomy .Ale VOKAMŽITĚ mi někdo pošlete nějakej jednoduchej a rychlej recept na úpravu psího masa!!!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 13:44
- Nahlásit
davidkova renata
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 13:45
- Nahlásit
davidkova renata
a já přemejšlela, čím to, že tak najednou. No ještě, že tě máme. Kóónečně si tu a já budu muset jinam. ! Jsem hodná, že sem tě tak hezky popsala, co? Recept ti nepošlu, je to tajní. Hlavně že máš aspoň nějaký houby a to blátíčko se nakonec taky šikne. Nebóój Nyný je šikulka, ale nše k ní teda pouštět nebudu,
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 13:45
- Nahlásit
davidkova renataha,ha,ha,to vidim zive,ha,ha,vcera jsem taky byla u nas u baraku na houbach,mam plno modraku a babek,par jich hajan jelito rozdupal,jak se mi motal pod nohama,jinak polovina hub se stejne musela vyhazet,byli chrobalivy.no za chvilku prinde kamos a bude mi instalovat tu tiskarnu,konecne,tak jdu uklizet,ale vubec se mi nechce,jinak tu vitam noveho clenamalinkadobry den pani,ja tu taky sem-tam chodim,hlavni za pani davidkovou pokecat.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 13:49
- Nahlásit
čéče tak to nefim...já nevim co vy vidíte,ale Sali tudle taky myslela,že to nemůže..isdpch jí právě řek jak
wohno ISDPCH...můj chlap to umí, jenže si to musel nějak adresovat a od toho čísla u toho posledního čekajícího odečítat, po ejdnom, až mu naběhlo to jméno co jste chtěli, já to neumím a nemám te´d čas, ale won to doma jistě udělá, v práci taky kmitá, jen mě řekněte to jméno nicku a nebo to zkuste sami, kdo je moderátor, prostě měnit adresu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:00
- Nahlásit
Sali
už je to hotový,dík
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:07
- Nahlásit
te'd jsem si byla dát cígo na bálkoně a holky tam je hic...se taaak těším domů, Arwuša už mě určitě vyhlíží. Včera viděla jak jí balím postrojek a šňůru tak se těší na výlet. A co a víkend?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:17
- Nahlásit
davidkova renata
Vy vostatní na ní budte hodný,je to citlivá duše,téměř éterycká bytost,né jako vy dryjáčnííícííí
tomu nevěřím, někdo, kdo má doma dva maliňáky nemůže být é
terický bytost, to musí být drakobijec
tak už mi někdo řekne, jak se sem dostávají nový členi???!!!
malinka
cp máš za maliny???
já mám jen jednu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:19
- Nahlásit
arwen
no je tam fakt hic,a já zítra vyrážím na 20km vejlet pěšky na Kárlštějn
|
Lucie Kratochvílová