| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:49
- Nahlásit
Mucholabka
nejmenoval se náhodou čiko?
brut
stejně vařit nemůžeš, tak si alespoň čti, o co přicházíš
O vaření zásadně nečtu, neposlouchám a nebavím se . Horší témata ke konverzaci jsou už akorát "plenky a kdy je naše pepička přestala používat" a "stařecké choroby aneb to mě loupá v kříži "
davidkova renata
Počkej na měěěěěěěěěěě !!!!!
Neflákej se a zdrhej, tady je životu nebezpečno
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:54
- Nahlásit
Biluška
Proč, něco ti to připomíná? Byl to Bobeš.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:56
- Nahlásit
jablunka
Normální pečený kuře a do něj přet pečením narveš zelí s japkama...
jako kysaný? zní to dobře, tak bych to zkusila...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 13:58
- Nahlásit
Erin
viz. gaučák..ani zelená barva na anclíku mu není dost).
Nááááááááhodou,dneska tam byl už 3krát a dokonce si tam bral i knížku na čtení
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:00
- Nahlásit
A vůbec,přestaňte s tím vařením,bo se brzy vrátí PetraK a udělá z toho kuchařku na 10tisíc stran
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:08
- Nahlásit
Mel
jako kysaný? zní to dobře, tak bych to zkusila...
Jj normální kyselý z pytlíku...trošičku ho vždycky propláchnu,pak zamíchám s japkama(bez šlupek) a napjechuju tím kuře a pak normoš peču na másle a trochu podlejvám vývarem(z kostky). A je to mňamka s novejma bramborama.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:11
- Nahlásit
Neessi
A vůbec,přestaňte s tím vařením,
Nóó to říká ta pravá co vyvařuje denně a ještě si rozváří kolem 23 hodky na druhý den...tomu říkám palba do vlastních řad
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:12
- Nahlásit
jablunka
Jj normální kyselý z pytlíku...trošičku ho vždycky propláchnu,pak zamíchám s japkama(bez šlupek) a napjechuju tím kuře a pak normoš peču na másle a trochu podlejvám vývarem(z kostky). A je to mňamka s novejma bramborama
To prubnu v sobotu vypadá to exelentně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:13
- Nahlásit
a neměli byste nějaké jídlo pro chudé,topinky už znám a těstoviny s lančmídem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:14
- Nahlásit
Erin
To prubnu v sobotu vypadá to exelentně
Taky to tak chutná.
Neessi
A vůbec,přestaňte s tím vařením,bo se brzy vrátí PetraK a udělá z toho kuchařku na 10tisíc stran
Zatím je na dovolený,takxem f klidu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:16
- Nahlásit
jdu so dělat toustíky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:22
- Nahlásit
brezen2008
neměli byste nějaké jídlo pro chudé
3pagety s kečupovou omáčkou.........1 cibule,na ní osmažím 20dkg godhaje na kostičky,zaleju kečupem a dochutím.Popřípadě postrouhám sýrem.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:29
- Nahlásit
brezen2008
rošmidlej vejce v talíři a oběma stranama v něj vykoupej krajíc chleba , hoď ho na pánev v níž se škvíří vomastek ,opeč oboustranně, vyndej, plácní hořčici nebo kečap a poklaď na kolečka nakrájenou cibulí
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:31
- Nahlásit
jablunka
mňam, to vyzkoušíme Si člověk po těch psech vedle musí nějak spravit chuť... se mi dělalo blivno, šla jsem si koupit zmrzku, abych na to nemyslela, ale nepomohlo to, tak jsem si ještě dala polomáčný sušenky a pak si přečetla tenhle recept a už se to dá...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:31
- Nahlásit
jablunka
Erin
díky,co dál.....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:33
- Nahlásit
Mel
mňam, to vyzkoušíme
Tak dej pak vědět jak chutnalo.
Si člověk po těch psech vedle musí nějak spravit chuť...
To je docela síla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:38
- Nahlásit
Mucholabka
Jeden vořech děsně podobný beardedce byl v Srbcích. Brala si ho nějaká paní někde od Ostravy. Dost špatně viděl.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:43
- Nahlásit
jablunka
Mel
já to kuře ještě maličko ochutím kořením ( dělám si směsky sama, tak nějakým tím mixem)... a podlévám jen vodou nebo klasickým vývarem
Biluška
O vaření zásadně nečtu, neposlouchám a nebavím se . Horší témata ke konverzaci jsou už akorát "plenky a kdy je naše pepička přestala používat" a "stařecké choroby aneb to mě loupá v kříži "
neboj, i na to časem dojde
brezen2008
chleba ( veku, tousťák) lehce pomažeš máslem, položíš plátek salámu ( šunkový), na to nějakou zeleninu (rajče, papriku...), položíš plátek sýra (já ráda hermelín či něco podobného, ale stačí obyč eidam) a dáš zapéct do trouby
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:48
- Nahlásit
brut
tak jak to vidíš dneska, počásko ideální...a ty jabka vem sebou, Arweně je budeme z dlouhé chvíle házet a než se vrátíme máš domáctnost bez jablek....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:52
- Nahlásit
brut
já to kuře ještě maličko ochutím kořením ( dělám si směsky sama, tak nějakým tím mixem)
To je na každým,jak chce......já mám ráda tu klasickou kůrčičku.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:56
- Nahlásit
hele a co jabka v županu...jak to chutná? Nevařím, nikdy jsem to nejedla, jen jsem se doslechla (a ochutnat se mi zachtělo)Mám doma kuchtíka - profíka, tak si můžu navymýšlet cokoliv...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:05
- Nahlásit
arwen
mňama, mňam, mňam
Dnešek platí... jen bez Alu, nastavuje se a Brut má od pondělního večera zatměno, tak ať z té procházky taky něco je
jablunka
já kořením jen vevnitř a ne zvenku
Jinak musím říct, že debilnější kočku než máme my, snad nikdo nemá a neměl.
Opět nějakým záhadným způsobem vypadla z okna, jsem si nevšimla ( loupala jsem ty blbý jabka) a tak jí po chvíli volám s tím, že má připravené mlíko a piškotky ( ty ona ráda). Kočka nic, takže prolezu barák, Alu se mi otírala o nohy a pobíhala k oknu, takže jsem zavřela Bruta do baráku a vyšla na chodník. Jak debil volám "Svinííííí" a ona se ozvala ze stromu.... jenže neumí slézt dolů
Takže jsem musela pro štafle, postavit je pod strom, vylézt nahoru a kočku sundat .....dát jí domů, štafle uklidit a pustit Bruta
Celá grupa cikáňat sledovala moje kočičí manévry... to se zase budou mít čím bavit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:09
- Nahlásit
arwen
hele a co jabka v županu
no nevim...proč mám jako žrát jabko a mít při tom župan??Dyk já ho ani nemám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:13
- Nahlásit
davidkova renata
proč mám jako žrát jabko a mít při tom župan
ne, to jabko musíš mít v tom županu ...ach paní, vy to pěkně motáte
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:24
- Nahlásit
Tak jsem měla před chvílí stříhat kokra angličáka..paní vemte mu to všecko mašinou..(dělám to nerada,alr klien náš pán)zajedu po hřbetě a nějak se mi po rukou sype mák a pak se i hejbe.Paní prý vůbec nevěděla,že má blechy no já jich na dm2viděla 9.babu sem vyhodila a du asanovat provozovnu.Ani nemám chuť na zbytek číny co mám naloženej v lednici(Jeníček by to nikdá nesežral dyby neveděl ,že su maximalistka a mám nasysleno
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:26
- Nahlásit
brut
no, já používám na kuře speciální směs koření, nechala jsem si jí namíchat v istambulu na trhu s kořením jedním fandou do fotbalu a furt mi říkal - ček republik - nedvěd, nedvěd
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:27
- Nahlásit
brut
to jabko musíš mít v tom županu
panííí a kde jako vemu tak velký japko???abysem ho zamotala do toho županu??!!Biluše má pravdu ,pryč vocuď,je to tu nebespečný
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:30
- Nahlásit
davidkova renata
panííí a kde jako vemu tak velký japko???abysem ho zamotala do toho županu
Naprosto jednoduchý..vemeš normoš jablóško a spíchneš mu overálek velikost jork
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:31
- Nahlásit
brut
oukej, a platí ta pátá? já jen že to mám tip top z práce...budu muset máknout a nebo posuneme sraz (či místo srazu)
a ty jabka jsou v tom županu sladký nebo jaký? Já totiž děsně nerada když se míchá sladký s masem a nebo takový ty podobný slátaniny (viz to vaše kuře s jablkama). Táta si jednou chtěl udělat kachnu na pomerančích a jelikož neměl ani kachnu ani pomeranče, udělal kuře na mandarinkách).
a koření mám nejraději grilovací, nacpu ho všude....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 15:32
- Nahlásit
Erin
spíchneš mu overálek
no eště se snad budu mušet naučit šít! Fakt du vocad nebo eště přijde řeč na kojení...
|