Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
arwen
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 21:03
- Nahlásit

Biluška
jé, zranění pendolínem odložte. Zítra se mi tím bude vracet brácha a po tom, co mu umřel děda dá se říct za barákem a on naštěstí zůstal doma, páč ho nakupování neba (ještě že je to chlap) tak bych mu nepřála zpoždění. Frajer jede první třídou.

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 21:23
- Nahlásit

arwen

hele,pani,po tom,co vás v krátký době postihlo,tak bych to rači nepřivolávala........prostě už je to letos "vybraný",tak schluss a jde se dál.Brácha dojede v poho,nakonec jede první třídou a bude zase fšecko dobrý.

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 21:28
- Nahlásit

Biluška
jak je,pani? Ještě furt na Tramálu? A co bobule?Sklizený,zavařený?Mně už zraje jostofka ve flaškách,dneska jsem zavářela asi 50 sklenic brusinek a nevim kolik sklenic rybízo-jostové marmelády.Borůfky nezavařuju,těm stačí mrazák.A jestli uvidím ještě nějakou bobuli na zahradě,tak ji rači sestřelím.Na podzim to vykácím a dám tam rači tůje,bo ty se nemusí zavařovat.

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 21:34
- Nahlásit

malinka

no ty sou, ty pesani!!! Co muchlovačka, jak to zvládáš

blbě, a to tam ještě nejsou všichni

arwen
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 21:40
- Nahlásit

Neessi
tož říká, že do třetice všeho dost, nebo tak nějak se to píše. Jsem až překvapivě v pohodě, fakt je to tady léčebné, raťafák mě taky léčí, svejma blbejma pohledama. Před chvíli se probrala a řekla si, že zlikviduje po svém plastový odpad, než ho donesu do popelnice. Bože, to bylo kraválu, ale jakmile jsem jí to sebrala hodila po mě takový kukuč...no, kdo by odolal.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 21:40
- Nahlásit

Erin
bych trimovala všechno
ale už přes rok to nedělám posledního grifonka jsem trimovala ještě někdy kolem minulých vánoc snad...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 21:43
- Nahlásit

Neessi
dám tam rači tůje,bo ty se nemusí zavařovat
ty seš schopná zavařit i je Případně z nich vypálit tújovici
tak já to tu zamknu..

Lola1
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 21:55
- Nahlásit

davidkova renata
Už? Tak dobrou.

arwen
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 21:57
- Nahlásit

davidkova renata
to jsem nějak nepochopila, se to jako zamkne a pak se sem nesmí psát???
Já jen abych tu nedělala paseku, když to tady máte tak skvěle zorganizované paní Davídková Renátko....to já bych nerada.

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 22:03
- Nahlásit

arwen
se to jako zamkne a pak se sem nesmí psát???

to vypáčíme ne

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 22:18
- Nahlásit

davidkova renata
Případně z nich vypálit tújovici

Tak tu sem ještě nepálila a ani nebudu,páč mě to neba.Stejně ty zavařeniny pak nosím medvědům na zámek,jen ty brusinky si nechávám

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 22:20
- Nahlásit

arwen
se to jako zamkne a pak se sem nesmí psát???

ale může se psát a kolik chceš,jen ti Davídkojc ráno děsně vynadá,ale to je normálka.Ona když si nezanadává hned po ránu,tak s ní pak celej den nic není

Hele-prší u vás ?

arwen
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 22:27
- Nahlásit

Neessi
takže to tady pořádně rozjedeme, ať si zítra to čekání nějak zpříjemním. Ona když se Davídková rozjede, to je ale pekelná čurina...což vy jste na to zvyklý, ale já se stále ještě aklimatizuji.

no koukla jsem z vokna a voda nepadá, ale lilo před hodinou. a navíc jsem se nasrala. chudák soused NO Rusty je zas na balkoně, vystrčí ho vždycky když chce ven a jim se nechce, bych toho pacholka, co si říká páneček Rustyho zkopala do zadele...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 22:31
- Nahlásit

já vám tady povoluji psát jak dlouho chcete
tak jdu

arwen
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 22:38
- Nahlásit

brezen2008
hele ale estli se nepletu, tak ty to zítra taky schytáš, co?! Nebo máš nějaké povolení to tady řídit??? Já se musím tolik toho učit

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 22:42
- Nahlásit

arwen
...což vy jste na to zvyklý, ale já se stále ještě aklimatizuji

horší je,když nenadává-to si čék není jistej,esli není marodná.

NO Rusty je zas na balkoně

Který je to patro?A nebo třá zazvonit na pánečka Rustyho,že má spěšnou zásilku-výhru,třá by vzal psa s sebou!

No nic,jsem za celý den pjéékně ucaprtaná a ráno vstávám na stopy a pak na cvičák.Takže du taky -brou

arwen
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 22:57
- Nahlásit

Neessi
sladký sny, já jdu balit. Ještě jsem na to nehrábla. Asi ani spát nepůjdu...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2008 06:10
- Nahlásit

dobré ráno všem
otevírám forum za matinku,bo vona v tuhle dobu ještě spinká sladce a něco se jí krásného zdá
arwen
neboj neschytám,třebas mi něco hezkého napíše,ale mlátit přes pc to nejde

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2008 06:32
- Nahlásit

Dobrý ráno všem!

Ranní ptáče dál doskáče

Lola1
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2008 07:26
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
... víc sežere, brzo chcípne.
Nejsi v tom sama, už hoďku straším.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2008 07:37
- Nahlásit

Hele-prší u vás ?
Tady je krááááásně. Akorát jsem včera z potoka na zahradě vytahovala větve a binec, páč se ucpal.

rosnička
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2008 09:57
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ranní ptáče dál doskáče
Hele, nevyhrožuj!!!!!!!

Dobrá ráno všem, kdo časně vstali, aby se stali přímými účastníky překotného rozvoje naší republiky!!!!!!!!!!
Sem zase f práci. Kurňa, to je život!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2008 10:24
- Nahlásit

nazdar poddaní
napsala sem si pečlivě ména těch co mě tu pomlouvali,další odvetný akce budou následovat

Páč je dneska vyjímečně léto,valim k rybníku,musim hypotetycký žrádlo přivykat na grilování postupně abysem pak neměla nějakej problémTagže tady bude klííít a pořádek!!!! Né že mi budou volat k rybníčku,že mám ve stoce bordel!!

rosnička
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2008 10:58
- Nahlásit

davidkova renata
Né že mi budou volat k rybníčku,že mám ve stoce bordel!!
Pani, bordelu se daří ve stojatejch vodách- to nejni přípat vaší stočičky. Navopak, já bych to tu ráda trochen rozhejbala, čistě jako prevenci proti hnilobje, ale vono nejni s kym!!!

malinka
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2008 11:15
- Nahlásit

davidkova renata
a kdo tě tu pomlouval? Že sem si nevšimla?Taky bych se přidala. Včera si psala, že rybník až v neděli, a teď, že si tam. Zařídila sis to pěkně. Já kmitám od rána

rosnička
nebóój, přidám se až se rodina unaví a bude gaučovat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2008 16:54 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

rosnička
bordelu se daří ve stojatejch vodách- to nejni přípat vaší stočičky
no to asi ne,naopak štábní maj co hlídat.Ofšem ted je klííít až moc velkej,mám vobavu,aby se jim nezkrátily žíly!
P.S.se mi neska vo vás zdálo,peachovina ,samosebou,ale poctatný bylo,že ste mi(nevim teda proč) nakreslila na takovej malej papírek výhled z vašeho bydlište esi mi rozumíte
malinka
a kdo tě tu pomlouval
snižovali tu mojí přirozenou autoritu a vůbec nemluvili dost uctivje Si to dohledej!
Včera si psala, že rybník až v neděli
sem myslela že dneska nebude počasí,ale bylo,akorát se to zkazilo asi ve 3,taxem táhla dom

rosnička
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2008 16:58
- Nahlásit

davidkova renata
ale poctatný bylo,že ste mi(nevim teda proč) nakreslila na takovej malej papírek výhled z vašeho bydlište esi mi rozumíte
Rozumim. Du malovat!

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2008 17:04
- Nahlásit

davidkova renata
další odvetný akce budou následovat
nezapomeň, že už tě umím vypnout

malinka
psala jsem ti maila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2008 17:09 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Ebony
nezapomeň, že už tě umím vypnout

tak to přesný...za dobrotu na žebrotu
rosnička
Du malovat
no nefim,pani,to se vám stejně nepovede bo to byly naprosto nesmyslný čáry a vy ste řekla,že je to výhled.Divný ofšem bylo,že sem vo tom nepochybovala

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2008 17:19
- Nahlásit

davidkova renata
tak to přesný...za dobrotu na žebrotu
ják přesný, tys psala od odvetný akci...a já se nedám, to si piš

<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání