Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:28
- Nahlásit

isdpch
si představ, kdyby ses blbě učila a pracovala na pile
To už bych měla plný invalidní důchod a byla bych za vodou

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

isdpch
případně, když to neumíš, tak se do toho nes****

a to ne, to ne. Raněným se musí pomáhat. Zvyšovat sebevědomí, sdělovat samý pozytýva, aby se jim hromadily kladný látky f tělě a smrdelný rány se dobře hojily

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:30
- Nahlásit

PetraK
Já už tě fakt viděla jako takovýho toho klasickýho cirkuláčkovače s pahejlem!!
To bych na tom byla dobře, páč celý prst se dá přišít. Ale konečky prstů ne

ale tož kurňa seš baba! tak používej mozek.
Byl na dovolené

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:31
- Nahlásit

Biluška

Byl na dovolené

doufám, že to nechceš hodit na mě, že jsem ho vzala s sebou do Beskyd???????????

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:32
- Nahlásit

Lidi, to je fajné, máme úplný výpadek linky, 70 lidí ve frontě a beztak všichni vzteklí, zatímco my tady válíme šunku. A to se ráno nařizovaly přesčasy

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:34
- Nahlásit

Mucholabka
máme úplný výpadek linky,

Kovářovic kobyla chodí bosááá (tuším, že se jedná o telefon v práci a že děláš u tydlifounů,, že jo?)

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:35
- Nahlásit

Mucholabka
A pak se k vám má jeden dovolat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:37
- Nahlásit

PetraK
Předpokládáš správně. Týjo, už to trvá 20 minut, výpadek totál všech systému, jak ve scifi. Konec světa. Už máme 80 lidí ve frontě

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:41
- Nahlásit

To je drsné, máme celorepublikový výpadek datové sítě

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:53
- Nahlásit

Mucholabka
To těm chudákům lidem nemůže někdo říct ať se na to vykašlou a zavolají za měsíc?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:13
- Nahlásit

čau lidiové,jak se vede?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:14
- Nahlásit

Týjo, ňákej borec už čeká ve frontě přes hodinu, šikovný.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:18
- Nahlásit

isdpch
Tssss, mám lepší Najdi si můj včerejší popis kterak jedenáct psů vběhlo do močůvky, potom do kvetoucího rybníku a jak jsem je doma brala hadicí na dvoře

Mel
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:25
- Nahlásit

vím že tu jsou některé hospodyňky a napadlo mě, se na vás obrátit... Nemáte někdo nějakou babskou radu, co s marmeládou, která neztuhla? Dělala jsem jí v domácí pekárně, podle receptu, co jsem našla na netu, ale po vychladnutí je taková jaksi tekutější...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:25
- Nahlásit

Mucholabka

Tak máte o zábavu vystaráno. Kolik už je mrtvejch? Myslím na obou stranách barikády - tzn. na frontové línyji a aji u vás

janika

můžu se vobjednat na sezení

klidně. Můžem sedět spolu. Ale aby to za to stálo, chce to vybrat pořádnou baňku a prachy dobře uložit. Nejlépe v zahr.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:26
- Nahlásit

Mel

vydrž pár let, vona ztuhne sama vod sebe .

A nedá se to znova povařit a přidat tam víc toho co způsobí, že to ztuhne? No a nebo to pak nepoužívat jako mamrdláďu, ale jako polevu. Víc bohužel neporadím, hospodyně jsem na prd.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:28
- Nahlásit

PetraK
Já bych do toho hodila mouku ta zahustí

Kecám.

Mrtví u nás 0. Na frontě jich je naživu přes 110-poslední číslo mi to neukazuje, bo to není na tolik čísel zvyklé. Občas nějaký odpadne, ten borec co tam byl hodinu už je pryč. Ale nahradil ho jiný

Mel
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:33
- Nahlásit

PetraK
jo, právě koketuju s tím, že to znovu přivedu k varu a prdnu do toho želatinu... ale nevím, no, rači se nejdřív zeptám

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:35
- Nahlásit

Mel

Tak na mántěrády nejsem vodborník,ale jak říkáš znovu uvařit a prdnout tam želírovací cukr nebo tu želatinu

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:44
- Nahlásit

isdpch
to jsem četl a právě mi je divný, že ti australácí to okopčili tak rychle
Zloději zlodějští Příště si nechám fšechny nápady patentovat než se s nima svěřím na netu

leila
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:46
- Nahlásit

Biluška
Pní poslala jsem vám přihlášku na voříšky, zaplatíme na místě sem líná dojít na poštu Jinak teďka vám posílám foto té finské pumičky

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:02
- Nahlásit

leila
zaplatíme na místě sem líná dojít na poštu
Nic nic, platby he¨zky předem, páč já musím taky ceny i pronájem zámku platit předem. S platbama na místě jsou pokaždé problémy : Jednak mám u sebe na akci moc peněz a nemám čas je hlídat a za druhé je pak třeba hnusně, půlka přihlášených nepřijede, ale já jsem s nima počítala, nakoupila jsem podle toho ceny a pak na to doplácím z vlastní kapsy Takže žádné platby na místě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:08
- Nahlásit

ty voe,dorazil hlavní grafoman PetraK a bordel je tu neskutečnej!!!
zas du,páč nestíhám´,ale s některejma si to vyřídim pozdějc

P.S.mouku možná néé,si myslim,že by byl lepčí Solamyl,ten nebé tak vidět

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:13
- Nahlásit

janika
Ale nejni nakonec jednodušší si tu mamrtláďu koupit

je. Taky to tak dělám, ale.... je chnusná. Nejni jako ta domácí.

Mucholabka

Ale nahradil ho jiný

Takový se najdou dycky, co bažej po místě druhejch

Biluška

nápady patentovat

tak bacha, ať si to pak nespleteš a místo patentování nezačneš s potentováním . Ačkoliv, dyš si ustála tu svou drasitkou manikůrku, ustojíš i případný průjem

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:19
- Nahlásit

Davídkováááááááááááááá, průšvih, kde seš??? Vyprdni se na rybník a fofrem sem poď U nás na vsi se rozkřiklo, že Kotková rejžuje na psech v kravíně a máme konkurenci Každý chce psi do kravína Začali s tím sousedi co maj dva vlčáky v kotci 2*2m (ale o Vánocích s nima byli na procházce, takže maj pohybu dost). Koupili si štěně šicky. Pětitýdení Nabídku k socializaci s Texíkem odmítli. Oni ji mají na mazlení a aby něgdy měla štěňátka. To moje egility dělat nebudou, takže nějaké zvykání na psy je ztráta času. Krom toho by jí ještě něco udělali bobulce majinké čanané
Pak někde v okolí začalo kňučet štěně. řve vytrvale už dva týdny. Napřed jsem prolízala křáky u plotu v domění, že mi sem zase někdo něco hodil. Pak jsem prolezla sousedovu stodolu a hledala tam toulavou fenu s miminkama. Taky marně. Teď jsem na to přišla Je to štěně kavalíra cca o pět baráků po proudu. Pochopitelně fenečka. Tak deset týdnů. Má krásnou boudičku zhotovenou z králíkárny. Žrádlo a voda netřeba, není 15-tého
Furt nám někdo fušuje do řemesla, měli bysme si nechat fofrem patentovat nouhau, naž to něgdo udělá za nás

leila
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:22
- Nahlásit

Biluška
tak já tedy na tu poštu půjdeme... seš na mě hnusná budu muset vstát

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:22
- Nahlásit

PetraK
Ačkoliv, dyš si ustála tu svou drasitkou manikůrku, ustojíš i případný průjem
Tssss, manikůra nou problém. Celkově to bolelo míň než když se říznu..... no možná na to měl nepatrný vliv ten tramal..... to je nakonec jedno, prostě zaručuju bezbolestnou manikůru všem případným zájemcům

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:25
- Nahlásit

Biluška
maj dva vlčáky v kotci 2*2m (ale o Vánocích s nima byli na procházce, takže maj pohybu dost).

Je to štěně kavalíra cca o pět baráků po proudu. Pochopitelně fenečka. Tak deset týdnů. Má krásnou boudičku zhotovenou z králíkárny. Žrádlo a voda netřeba, není 15-tého

ti řikám furt ,že sme moc měkký na ty čokly
zkus je přetáhnout na naší stranu,mohli by nám dělat veterinární záštitu,dyby měl něgdo nějaký kecy třá

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:25
- Nahlásit

Biluška

no z manykůry jsi to ustála, ale to co píšeš o těch štěňatech, to už teda k pos...ání je . Dá se s tím vůbec něco dělat? Prostě je udat? Klidně to udělám! Šmejdi zas....

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:28
- Nahlásit

davidkova renata

Brej den pani majitelko. Mám pro vás epes-rádes dáreček z dofči. Budete čubrnět.

a pro Jablůnku taky. Vobráskovej. Enem potřebuju najít někohoooo, komu ten vobrásek můžu poslat, aby to sem dal. Páč ještě furt nemám to album nikde udělaný. A při svých schopnostech ani dlouho mít nebudu. Je tu někde pan moderátor???

Pro vostatní sem nic cestou nepotkala

<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání