Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 20:59
- Nahlásit

tak jsem se dovívala na na pní co přežila válku,Terezín a jiné zdrůdnosti........
jako dost hustý,tedy...........

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:18
- Nahlásit

brezen2008
co přežila válku

Helenu Třeštíkovou asi myslíš,že?

Triniti
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:33
- Nahlásit

Neessi
Holky já musím jít balit,gaučák je nervozní jak prvnička,že se ráno jede a já ještě nevytáhla ani kufr.Ten s tím tak nadělá-to byste musely vidět: v pracovně má divánu poskládaný !!!3 knížky!!!,4 páry fuseklí,plafky,trencle troje,2 úhledně složené kapesníky a necesér.Ostatní věci,což je vlastně fšecko,mám zabalit já.Je to debil.Já du,ať mám vod něk klííííííít!

Co se děje, pani ? Vyste konečně votstěhovala gaučáka? Šak uš bylo na čase. Já bysem mu nedávala ani ty plafky, ať pjekně plave bes nich aji bes trenclí, aspoň vám zvostanou na leštění špíglůch a voken.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:38
- Nahlásit

Triniti
Vyste konečně votstěhovala gaučáka

bohužel NE,jedu s ním na welnes víkendový pobyt(na 4 dny)do Harachova a to je teda vjec!!!Gerdička se nabídla,že by to vzala s Davídkovou za mě ( von by si ani nefšim,hlavně že někdo sedí vedle něj a říká mu,co má dělat ),ale pak to holky nějak vzdaly,páč tuší,že by se musely vo něj starat!

Triniti
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:48
- Nahlásit

Neessi
Ale to je mi vás líto, pani. Béte muset svládat nejen relaxaci a votpočinek, ale i náročné dýchánky s manšelem, nedejbože dyby tak po vás chtěl eště i seks! Vůbec vám to nezávidím , budu na vás f mém příjemném a ničím nenahraditelném pracofním tempu myslet a pro jistotu si za vás při práci i popláču.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 21:58
- Nahlásit

Triniti
nedejbože dyby tak po vás chtěl eště i seks

To nehrozí,páč to musím chtít po něm já ,von jenom o tom zasvjeceně mluví a pak se přenese na řeč o bolavých zádech a ták.......Ale ste hodná,pani,že ste tak soucitná a je vidět,že znalá!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 22:02
- Nahlásit

Dobrý večer. Kdo má dneska na starosti výcuc? Prosila bych hodně stručně, už skoro spím. Předem děkuji. Dobrou noc.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 22:05
- Nahlásit

Biluška

Kdo má dneska na starosti výcuc

nebyly vypsány služby,takže nigdo.Tinta má svátek a jinak se po dobu moji služby nic nestalo.Dobrou

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2008 22:21
- Nahlásit

já hraju zas tu hru na pc

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 07:50
- Nahlásit

Brýtro fšem a zase pápá........
Balíme a za chvíli vyrážíme do Prahéé,tagže čus.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 08:24
- Nahlásit

jablunka
jak do Prágru a mě se nic neřekne....
dobré ráno všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 08:26
- Nahlásit

čus fšicííí co sou z Prahéééé a ti co do ní jedou a ten zbytek
tak já taky du,nigdo tu nejni a stejně mušim něco dělat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 08:27
- Nahlásit

janika
já tu během dne asi moc nebudu,takže mě kdyžtak písni sms,zejtra tu nebudu na tutáč až navečer

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 09:20
- Nahlásit

Neessi
nebyly vypsány služby,takže nigdo.Tinta má svátek a jinak se po dobu moji služby nic nestalo.Dobrou
Sem už fčera usla a čtu to až teď .

Tintoooooooooo, jménem celé naší smečky vám opožděně gratulujeme k svátku

Lidi, dneska odjíždí puboší Já su tak šťastná

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 10:00
- Nahlásit

Dobré ráno všichni milí lidé, co se usmíváte, i vy co se neusmíváte, všichni, co jedete i nejedete, co jste oblečení i neoblečení, učesaní i neuučesaní, najezení i hladoví, sytí, průhlední, žízniví, smední, vy karavany ťav i samotní vlci solitéři!
Musim vám říct, že fčéra sme s mařkou v krčáku koukaly na mufloníí, co k nám přišli na tři metry. A Mařka navolno. Už rozumí povelu Mufloncí sou malí a nehoní se!!!
Jo a taky vám musim říct, dříf než Pardálce, že se Mařce vyloupl strup, jak se kousli s faraonem, že neměla zablokovaný záda, ale kousanec. Takže si dali po držce navzájem a je to.
Kdo bude dnes vycucávat? Je to tu strašně nekoordinovaný, někdo by se měl starat o komplexní informace pro všechny, aby to ti ranní nemuseli číst po těch večerních. Až budu mít nojbůka a intronét doma, udělám vám tady strukturu a zápis z jednání s next steps.

Pardálka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 10:27
- Nahlásit

Gerda
Jo a taky vám musim říct, dříf než Pardálce, že se Mařce vyloupl strup, jak se kousli s faraonem, že neměla zablokovaný záda, ale kousanec
no a já zrovna nahlídla a co to čtu?!? - a jako v pohodě se to hojí? Vidíš, vyplácalas betadinu na nevděčného ušouna, to musela Marie těžce nést...

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 10:30
- Nahlásit

Pardálka
jako v pohodě se to hojí?
úplně v pohodě, parádně zahojený, v tý srsti to stejně vůbec nebylo vidět, sou to magoři, snad už si daj pozor, ale minule se nám parádně osvědčilo, když jim to házíme kousek dál od sebe, tak to tak budem dělat i nadále a vychytáme si to

Walda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 10:34
- Nahlásit

Gerda

se nám parádně osvědčilo, když jim to házíme kousek dál od sebe

Znamená to, že se vám servali kvůli aportu? Vy ste paka.
Pardón.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 10:36
- Nahlásit

Gerda
Už rozumí povelu Mufloncí sou malí a nehoní se!!!
no nevim esi byste tomu psoj měla lhát,muflonííí sou dost nebespečný,sou velký teda dost,maj vostrý růšky a taky kopýtka a můžou bejt agresíííívní dyš se chtěj pářit nebo maj děcka..fůůůůůůůůůůůůj,agresíííííívníííííííí muflonííííííííí
Kdo bude dnes vycucávat
já sem teda úplně vycuclá,ale to asi nic neřeší,že jo
Jeden nápat bysem měla ,ale nefim...mohli by výcuc denně dělat štábní,ti maj kolikrát lepčí přehled než my a hlavně jim nic neujde.ale nevim jak je přinutit to schrnutí sem do stoky napsat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 10:38
- Nahlásit

Walda
to je marný,už sem tudle agitovala,ale nic,pust to z hlavy
co zejtra cvičák?ale eště to nevim tuty,jen se ptám

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 10:41
- Nahlásit

Walda
Ale jenom malinko. Už si na to dáváme pozor.

davidkova renata
no nevim esi byste tomu psoj měla lhát
No hlavně jí to pak nepráskni, nebo zas doma bude keců - jako onehdá, dyš sem jí řikala - Marie, na českym rozhlase ti běží Host do domu, pjekně to poslouchej a pak mi povíš, o čem to bylo, dnes tam bude nějaký profesor. No a prd profesor, cestovatel to byl!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 10:44
- Nahlásit

Gerda
No a prd profesor, cestovatel to byl!
chudák pes,takový traumata se mu můžou podepsat na duši víc než si myslíš
du ven

Walda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:06
- Nahlásit

davidkova renata

co zejtra cvičák?ale eště to nevim tuty,jen se ptám

Pokud nebude lejt jako z konve, nebo nebude vedro, nebo jánevímco, tak bych se tam na třetí hodinu přišel podívat. Takže to na tuty taky není.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:22
- Nahlásit

davidkova renata
ale nevim jak je přinutit to schrnutí sem do stoky napsat
Tak ať píšou ten výcuc jinam. Třá vedle. Klidně si to budu chodit číst tam

MImochodem, pamatuješ na Helenku-Jitku co šlohla ty stránky lovečáků v nouzi? Nejsem si 100% jistá jestli je to ona, ale nejspíš si teď se mnou dopisuje na i-fauně. Má dojem, že psi u bezdomovců se mají moc fajn, protože láska ke psům se nedá měřit velikostí obytné plochy. A že mám Jima nechat tam kde je, protože je spokojený a nerýpat do toho. Mě snad omejou. No moje nervy......

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:23
- Nahlásit

tak a já jdu balit na ten zítřejší výlet,už se moc těším
sindynce jsem koupila kšírečky a je to parádnice

Tinta76
# Zasláno: 18 Čec 2008 12:01
- Nahlásit

Brý poledne, jsem si dneska vzala dofču, abych mohla doma šůrovat, mám dost

Biluška
díky za přání

tak zas du

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 12:07
- Nahlásit

Tinta76
jsem si dneska vzala dofču, abych mohla doma šůrovat
To je strašné, strašné strašné!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 12:07
- Nahlásit

Walda
Takže to na tuty taky není
jasně,taxe dopol. svoláme founem nebo tak
Biluška
Tak ať píšou ten výcuc jinam. Třá vedle
už sem vám řekla,že ste genyjální???????.
Helenku-Jitku co šlohla ty stránky lovečáků v nouzi
jj,to si vzpomínám
Má dojem, že psi u bezdomovců se mají moc fajn, protože láska ke psům se nedá měřit velikostí obytné plochy
No velikostí plochy asi fakt ne,ale mohla by si třeba pověsit doma na zed kůži z tý zlomený a sežraný ovčandy ,třá by změnila úhel pohledu
Kdo je Jim????

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 12:33
- Nahlásit

davidkova renata
Jim je ten borderák jak ho Hydra "zachránila". Ten agresivní. Už pokousal (pardon, poštípal, protože se k němu chovali nevhodně) půl Bruntálu, všichni se ho bojí a ten debil co mu ho Hydra darovala ho nechává volně lítat (pardon, utíká mu). Zhruba obden ho půjčí bezdomáčům, aby mu ho pohlídali Koukni na i-faunu. Je to na moderované diskuzi, téma "zachraňte ho někdo".

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 12:45
- Nahlásit

davidkova renata
ahoj, nějak se z těch novot nemůžu spamatovat-1/nějakej útulek dává ke pesovi 3000Kč-a já blbá za Pepku ještě platila, celá rodina mi to vyčítá, jen Pepka má pocit, že šla pod cenou....2/ty voli schválej ty špagáty a koše..3/slyšela jsem, že ses vydala na tůru PĚŠKY, ani si nenadávala a dokonce ses jednou či dvakrát usmála-SE BLÍŽÍ KONEC SVĚTA NEBO CO?

<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání