| Autor |
Zpráva |
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 08:42
- Nahlásit
já mám rodiče 150km daleko a je mi hej...a feňuli teda rozmazluje šíleně, ale já to nesmím vidět - tudíž, co oči nevidí to srdce nebolí.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 08:43
- Nahlásit
brezen2008
jasně natrénujeme a vyrazíme, koukni ke mě na web je tam spoustu povídání o našich "trekkách"
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 08:47 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Triniti
Nevíte, gdo vymyslel rodiče?
Hele....ty musel vymyslet něgdo f pekle,jinak to nevidím!
Tinta76
Hepy svátéééék tů jů.........
Brýtro fšicíííííí..............
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 08:54
- Nahlásit
jablunka
hele, jak tam vkládáš ty prímové smajle
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 08:56
- Nahlásit
Mucholabka
A kdo jim povolil požívat alkohol?
Určo něgdo óhromně nezotpovjednej.
arwen
já mám rodiče 150km daleko a je mi hej...
Já je mám daleko přes stovosumdesát a je to k ničemu. Hej je mi jen pokut mám svoje kuřátka pot svejma haxnama a ne u rodičůch.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:00 - Změnil/a: arwen
- Nahlásit
Triniti
naštěstí my jsme stanovili, co jako fakt Arwen žrát nebude, že nesmí na volno vedle kurníku se slepicema a další podmínky hlídání a rodinka to dodržuje...občas jí dá něco dobrého ze stolu, ale té naší vyzáblině to neuškodí a holka moc dobře pozná u koho žebrat může a u koho jí to neprojde, takže tím nekazí ani dobré mravy...já bych rodiče za nic na světě nevyměnila, i když je pravda, že občas mi pijou krev...třeba tento týden opět proběhne povinná návštěva se všema procedurama
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:00 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
arwen
http://www.celysvet.cz/dalsi_smajliky_vice.php
Tady si vyberu jakýho potřebuju,kliknu na něj pravým myšítkem,zkopíruju adresu obrázku a pak vložím sem jako fotku,jen umažu u obou imgs to S.Snad sem to napsala srozumitelně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:04
- Nahlásit
čus fšicííí co už žádný rodiče nemaj i ti co jim rodiče požívají,co sejmuli málem čokla,co dou humřít a ti co se k tomu kvapem blížej
Tinta76
už zase něco máš?? Dyk si tudle měla narosky.. ,tož fšecko nej
Triniti
tak mu koupěj čapi a lejí mu do toho mlíko atd.
se poserou..
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:07
- Nahlásit
davidkova renata
Dík ... ty jako jseš to modrý stvoření a já ten žlutej koblížek, jo? Celkem trefnej smajlik
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:10
- Nahlásit
Tinta76
ty jako jseš to modrý stvoření
no jistěěěěěě ,mi to přišlo jako aktuální a stýýýlový
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:14
- Nahlásit
arwen
Taky jsem mamce přesně vysvjetlila, co a gdy jí má dávat žrat, ale to bylo zbytečný "psa tejrám - chudák pes atd."
Přesto bych svý rodiče taky za nic nevyměnila!
davidkova renata
se poserou..
No voni ne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:16
- Nahlásit
Triniti
Přesto bych svý rodiče taky za nic nevyměnila
no esi to nebé taky tim,že by se nenašel nigdo kdo by byl ochoten je získat..
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:18
- Nahlásit
A její pošahaný syneček...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:21
- Nahlásit
Mucholabka
to je ta napůl umřitá?? a jak je na tom?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:25 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
davidkova renata
Jj, to je ona. Víš co to bylo, ji dostat? A mám ji proto, že majitel zahrady, na které byla, se naštval a psy už tam nechce. Ale jinak jsme si to s Janou vyříkaly. Vypadá dost divně, vet říkal, že ji mám nejdřív vykrmit, uklidnit a pak budem něco řešit, že to nemá smysl, když je takhle rozhozená, že nemá smysl ani brát krev. Jinak nemá zuby, má nádory v cecíkách a má ty cecky velké, taková...divná, nevím jak popsat, a nesnese psy.
Hodně pije-ale pomalu se mi zdá, že začala pít i míň, a žere jako tygr. Jo, a na rozdíl od hajzla neštěká, když je přivázaná, zavřená, moc nelikviduje (akorát snědla záclonu, ale nevím čím, a všechno posrala).
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:28
- Nahlásit
Tak já se sem zase dneska dokopala a nigdo se se mnou nebaví,tak zase du!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:29
- Nahlásit
jablunka
Já se s tebou bavím-jak poznáš Tedíka od toho druhého Ira?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:31
- Nahlásit
Mucholabka
Vykrmit??Mě přijde právě dost tlustá,ale může to zkreslovat.Chudák,ta teda má dost No tak uvidíš časem,no.
jablunka
nigdo se se mnou nebaví,
já bysem se bavila ,ale přindu za chvílu,mušim někam jít
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:34
- Nahlásit
Mucholabka
-jak poznáš Tedíka od toho druhého Ira?
Majďulák je menčí,celkovje trošku drobnější,má i menší hlavu,ale vopčas,gdyž si mezi ně sedám,taxe ujišťuju kterej je kterej.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:34
- Nahlásit
davidkova renata
To tak jen vypadá. No hlavně potřebuje osvalit, vyzáblá není, to nééé...a hlavně to dělají ty cecky. Jana se o ni nestarala špatně, to ne, všechno padá na Ditu (která má zase vrh a prodává to nad deset tisíc). Jana mi ji dokonce dovezla do Olomouce, chodila s ní na procházky a tak...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:36
- Nahlásit
Za 2 hod. mám jít do práce a mám úplně zabahněné gatě...co já chudák mám dělat???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:36
- Nahlásit
davidkova renata
já bysem se bavila
Vo vás paní vím.........
přindu za chvílu,mušim někam jít
Já taky......vařit harantům,čoklojidům a ještě přijede náfštěva.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:41
- Nahlásit
Já nendu nikam a musim dělat, že pracuju. Kuva práce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 09:55
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co se hádají s ožralou ortopedkou, všem, co píšou, nepíšou, žijou, nežijou, humřijou a všem, co jsou humři!
Tinta76
Pani, taky vám přeju šecičko nejlepčejší k svátkůůůů!
A jinak děcka, ráno sem měla asi svůj první kuzr asertivity, strašně jsme se pohádaly s ortopedkou, která mi odmítla vyplnit papír pro pojišťovnu, vlastně se se mnou vůbec odmítla bavit, přišla o půl hodiny později do práce, eště byla asi vožralá, bo byla tak nepříjemná, že to snad ani neni možný. Požádala jsem jí velmi slušně, jako vždycky, ona po mě vyjela, ukončila větu tím, že řekla slovo TEČKA, neustále zvyšovala hlas, po 5 minutách, kdy mě nenechala ani doříct větu, jsem zařvala taky, že tímhle způsobem se mnou mluvit nebude a ať mi okamžitě řekne, na koho se mám obrátit, když chci jen vyplnit papír o oznámení úrazu. Trošku se zarazila a pak, to je mi líto, jsem neukočírovala situaci, a křičely sme na sebe. Nejftipnější bylo, že se pořád oháněla tím, že mě viděla jen jednou v životě, a já jí řekla, ať si mě teda pořádně prohlídne, bo mě vidí taky naposledy a že si zjistim, kde si na ní můžu stěžovat. A bohužel jsem vylezla z ordinace do čekárny s jedním velmi nevhodným slovem na rtech, až se čekající babičky pokřižovaly. Co je novýho, kdo dnes vycucává výcuc?
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 10:09
- Nahlásit
Gerda
Klít paníííí, takovejch kráf je fšude habakůk - ale vyste něgdo a voni nejsou hodni vám ani volísnout sandál. Tagže hlavu shůru a děte třá na prágulku abyste se profětrala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 10:30
- Nahlásit
Triniti
Pani, já už se uklidnila, byla sem doutratit ředitelovu dvoutisícofku ))))
A kdy vy za náma dorazíte do práglu aji s jajulákem?
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:06
- Nahlásit
Gerda
Chtěla bych něgdy, gdy bé ňáká výstava. ?
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:11
- Nahlásit
Gerda
Triniti
tak vám něco povím, teď to tady čtu, pak rychle něco popracovat a tak píšu nějaký to lejstro a hážu tam takové slova, že by to nikdo z těch nahoře nepřečetl...říkám, co mi je? A pak mi to došlo,nějak jsem se zapomněla zorientovat a převedla jsem tu vaši hatlapatilku i do obchodní korespondence.Ještě že jsem to neposlala
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:24
- Nahlásit
arwen
S opchodní korespondencí si nedělej starosti, jakýpak s tím štráky, dyk von bé adresát bestak taky jen čék.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:27
- Nahlásit
arwen
Ale pani, to si musíte stěžovat majitelce fory, pani Putovní Mrtvici Davídkové, ale právje se může stát, že bude naštvaná a zvedne vám paušál za příspjefky. Tak si to rači s těma stížnostima rozmyslete....
|