| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:42
- Nahlásit
Tinta76
něco vydržím
todle nevydržiš a nemám tě ráda abys vjeděla a du teda pryč
Sali
Jen já z dění úplně emočně vyskočila
jasně,to je nejlepší,záleží holt taky na povaze dotyčného,některým se to ještě zcela nedaří ,páč někdy se to fakt nedá a tak prostě vobčas zareaguje,zvlášt když vidí,že se situace jaxi stále nemění a vše běží v zaběhnutých kolejích.
no nic,du se válet k rybníčku ,doufám teda,že se to vyjasnilo a pokud si někdo z horlivých štábních vyslouží za své chrabré činy ironickej šlehanec,budeš už vědět,že to není na tebe
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:07
- Nahlásit
Děcka dostala sem od ředitele dvoulitr, jdu nakupovat, takže čus po obědě.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:11
- Nahlásit
zvlášt když vidí,že se situace jaxi stále nemění a vše běží v zaběhnutých kolejích.
davidkova renata
asi jsi byla až moc zainteresovaná, a moc jsi se zklamala...věř mi, že v kynologii platí jedině ukázaná, a taky to, jak moc si jako jedinec dokážeš žív ve svých mantinelech, a objednat si od okolí byť i na protislužbu kooperaci, ale pořád u toho zůstat sama sebou, se svým systémem hodnot, a bez větší vazby na okolní v tu chvíli spolupracovníky...
Pak stačí říct "je to fprdely, s nima se faktiš trénovat nedá", a prostě si jdeš najít jiný spolupracovníky k sobě, takový co to sami od sebe dělat pro tebe stravitelně, a pořád i mezi nima zůstaneš svoje...a znuzectnostný kecy necháš těm, kdo nic jinýho neuměj....tam kde se zakořeněj struktůry viz výše, se prostě nic nezmění, a zaběhnutý koleje jsou jejich jistota...pokud jim je v tom dobře, nechť,
ale pokud chceš být sama sebou, nikoliv otrokem skupiny, neprodávej se lacino a nelítej nízko, rozumíš mě, viď?
Skupinový aktivity jsou past na slabší povahy, zvl. když skupina oplývá sebestřednou tendencí polarisovat svět na dobře a špatně...
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:32
- Nahlásit
čus lidí, jdu se chlubit pardál má fota od psa jíry!!!
http://hanif3.webgarden.cz/pes-jira
a bude prý v kalendáři klubu faraónů - teda to jsem zvědavá, jestli to s někym nešlehne - dát tam faraóna co chodí bez vodítka a plave a není teda vlastně vůbes farón...
... jinka se už ničím chlubit nemůžu, den mám v pr... bo mi auto nevyservisují na počkání, jak slibovali, ale až odpoledne, tak můžu akorát tak sedět na intronétu...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:46
- Nahlásit
Pardálka
čus,tak co pradál,už víš co sním budeš dělat za nějakej psí sport?
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:07
- Nahlásit
brezen2008
už víš co sním budeš dělat za nějakej psí sport
;)))
čau pani.
chodíme na agi, což mu k mému překvapení docela jde a s coursingem čekáme na správný pardálí věk - zatím dával jen krátké tratě v polsku na pláži:
http://hanif3.webgarden.cz/polsko-06-2008/coursing -na-plazi.html
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:17
- Nahlásit
Pardálka
no tak to je supér,dasty na nic nebude,jako agility,flyball atd... bude si užívat jen tak
a sindy ,no ve finále bych ráda zkusila nějakej menší Dogtrekking příští rok
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:33
- Nahlásit
brezen2008
...zkusila nějakej menší Dogtrekking příští rok
taky možná něco zkusíme, ale ono to pro pardála moc nebude, hádám... on radši rychlost;)
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:48
- Nahlásit
brezen2008: Zdravím, dogtrekking by mě hodně lákal..., už jsem na něj koukala loni ale to byl barzoj ještě malej... Je nějaký trekkingový web? Ráda bych někam vyrazila.
Pardálka: Jééé, faraon! Ten se strašně líbií mojí mamce, vždycky když ho na nějaké akci potkáme, nemůže z nich sundat oči
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:51
- Nahlásit
Nikolka
jééé, barzoj
co ty budeš dělat s barzojem - tj. na jaky akce jezdite, že tam mamka nemůže ty voči z faraónů zpustit?
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:53
- Nahlásit
Nikolka
http://www.dogtrekking.info/terminovka.htm
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:56
- Nahlásit
Pardálka
Na cpursingy. Dříve jsme se účastnili i dostihů ale nesportovní chování jak psů tak lidí mě odradilo natolik, že mě tam jen tak někdo pěkně dlouhio neuvidí... Hlavně Mladé Bolelsavy... Mám jetšě vipetku, už v důchodu a od března v invalidním důchodu . Ta mi taky běhala coursing a velice dobře
Dík za odkaz, uložim si ho, vyvenčim a pak se na to mrknu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:58
- Nahlásit
Nikolka
čauky
http://www.dogtrekking.cz/
no já bych chtěla něco sní dělat a jeleikož firt někde lítá,tak ten trek,ještě mě napadl kársing ale to nevím,bo já bych musela běžet sní,jinak se nehne vodemě
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:03
- Nahlásit
brezen2008
Kársing to máš na mysli počítám coursing . Je to perfektní prostředek jak psa utahat a příjemně! Nedám na něj dopustit a je možnost jen tréningu, tak to přijet aspoň zkusit. Teď jsou Louny, můžu ti přeposlat propozice kdyby si chtěla
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:03
- Nahlásit
Pardálka
Nikolka
na trénování trekku nepotřebujete oficiální akce, vemte hafany, výstroj...a vyražte do přírody. Nic lepšího neznám.
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:05
- Nahlásit
arwen
Však ano, neležíme doma na gauči... Ale tohle je s vícero lidma a člověk si po cestě příjemně pokecá... Krom toho máme obě chrta takže válení se doma je luxus, který nám neni dopřán. Tím se ale nechci dotknout žádného pejskaře, každý potřebuje pohyb, to je jasné
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:08
- Nahlásit
arwen
...jak píše Nikolka;)
i když teď má zrovna pardál gaučovou siestu...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:09
- Nahlásit
arwen
taky chodíš?
když je tu jeden problém,bude muset bejt na vodítku,bo netáhne,ted tedy to vyzkouším od kámoše půjčený sedák + příslušenství
Nikolka
jsi hodná,ale na to musím našetřit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:14
- Nahlásit
Pardálka
Teda pani, dyš se ten pes dobře nafotí, je vlastně docela pěknej, co? ))))))
Jinak mám zjištěno na ambasádě, že můžu jet na opčanku, kulaté razítko veterinární správy si vzít máme, ale až po razítku od veta, že je vše OK. O odčervení se nikde nic nepíše, ale raději udělejme. Městská správa sedí nad mírákem, dáš mi v pondělí večer očkovák a já to tam v úterý ráno vyřídím.
Co se auta týká, sjedu pro tebe do práce, na berem Marťu a vyrzíme venčit. Zavoláme si, co a jak. V práci sem autem, takže žádný problém.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:14 - Změnil/a: arwen
- Nahlásit
Pardálka
brezen2008
Nikolka
jo, chodíme s partou. Teda teď v těch vedrech, co byly jsme se raději prošly jen k vodě a cachtaly. Taky raději s lidma okolo, ale právě ofiko trekky se chodí maximálně ve dvou, takže já raději na neofiko výlety s vícero lidma. Můžeme se domluvit a někdy vyrazíte s námi. Jde ale o to, že když pak je už hodně, je to o nervy, hafani se motají do šňůr a je to pro zlost.
a Arwen sice teď už táhne, ale bohužel i z kopce, takže ti toho netahnoucího hafana i závidím.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:15
- Nahlásit
Pardálka
mimochodem mám pocit, že jsem tě viděla na fotkách od Lucky s Benjim, byly jste někde na nějakém venčení v Praze. Hanífek je fešák, taky se mi faraoni moc líbí.
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:17
- Nahlásit
brezen2008
Hele on coursing není zase taková ždémačka peněz ikdyž pravda, občas sama zírám, kolik si vezu domu drobjech Strart sám o sobě neni drahej, spíš pohonné hmoty jdou nepřímou úměrou pořád vejš a vejš, což je docela síla a dle svého bydliště vím, že z týhle stránky je to občas problém... Ale fakt je ten, že pesan je celý den na vzduchu, mezi lidmi a psy a pokud se to obejde bez konfliktů (což je u mého barzoje v poslední době problém) je den velice příjemně zabitý jak ze strany psa tak i ze strany majitele...
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:20
- Nahlásit
arwen
Jsem z České Lípy a neznám tu nikoho o kom bych věděla že se tomu věnuje. Většina lidí šup před barák šup za barák a tím to pro ně zhasne takže louky, lesy a okolní vesnice přes než bouráme naše výlety se většinou konají jen já a mí psi..., občas ukecám mamku s jejím pinčem ale to neni moc často. Většinou se svýma pesánkama šlapu sama...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:23
- Nahlásit
arwen
aodkud jsi?
sindy netáhne ani na vodítku když ho má a tak pochyibuju že bude táhnout na bederáku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:27
- Nahlásit
Nikolka
no já jsem z Prahy a ted se do toho chci dát naplno i kvuli tomu jsem si udělala jinej jídelníček než doposud a no tak vyrazím na trénink podél Berounky tam a zpět lesem
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:29
- Nahlásit
Gerda
pani pani zdravim;) jojo, nejni na to, když někdo umí fotit, to je skoro jako když se někdo umí namalovat...
ad naše cesta - same dobre zpravy
ad dnešek - malá změna, auto mám na kontrole před cestou do dalekých zemí kousek od Marti, takže ji vyzvednu a pofrčíme směr Krč - čas dohodnem ještě.
arwen
mila pani, děkujem předem za pozvání!;) jinak nás najdeš na fotkách kde koho tady z týhle fóry, bo s tou pražskou partičkou chodíme často a rádi;)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:32
- Nahlásit
Nikolka
Pardálka
no taxte se našly ,můžete si f klidu vyprávět vo chrtech a bé vod vás klíít a jedna druhou poučit,že chrtííí fakt bez vodítka ani ránu atd. atd...
Jinak foto od Jíry naprosto supééér ,béte hvězdy ,,třá si příští rok už koupim i kalendář
Gerda
Děcka dostala sem od ředitele dvoulitr
puč mi ho na chvíli a nelakoť!! Jako ředitele,myslim
Sali
rozumíš mě, viď?
doufám,že jo,myslim,žes to napsala celkem dost výstižně,nemůžu než souhlasit.Stejně sem nikdy nebyla stádní typ A ty paka co se s nima ted paktuju mě celkem vyhovujou páč sou ze stejnýho či aspon dost podobnýho těsta a nemusim si před nima na nic hrát a je jim fuk,že sem taky pako
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:38
- Nahlásit
Nikolka
hmm, Lípa je fakt dost z ruky. Neznám tam odtamtud nikoho, ale vím o lidech, co za námi jezdí až od Vyškova
brezen2008
jsem z Králova Dvora, což je vlastně Beroun, kousek od Prahy směrem na Plzeň...fakt mám výhodu, že všude se přes tu Prahu dostanu a navíc bydlím na sídlišti, kde je dost hafanů, co se venčit prostě musí, takže se potkáváme na louce a utužujeme vztahy psů i pejskařů.
Pardálka
tak to je mi jasný a kromě toho už jsem párkrát uvažovala vyrazit s vámi. Hromadné akce s možností potkat nové lidi mám ráda, jen nikdy jsem se nedokopala, abych dorazila. Spíš jsem chtěla tou poznámkou konstatovat, že je tak pěkný ten tvůj hafan, že si ho pamatuji.
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:41
- Nahlásit
arwen
jooo - nechodíš s jitkou a majkym a spol? jako chvíli mi to trvalo...;))
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:42
- Nahlásit
arwen
jo a za komplimenty děkujem;)) ale nepřehánět, my už teď nosíme nosánky nahoru
|