Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 21:00
- Nahlásit

Neessi
škoda že nejsou vidět detaily na oblečku!
jaký detaily??Jako třá kydanec vod kečupu nebo mastnej flek vod bůčku?

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 21:02
- Nahlásit

davidkova renata
jak to víš?

Hele a fšimla sis,jak fšechno stíhám s cigárem v ruce?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 21:07
- Nahlásit

může mít pes zvýšený počet chuťových pohárků?

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Neessi
jak to víš?
sem vjedma
cíga sem si fšimla
janika
eště že neni.
středovjek neskončil
http://www.youtube.com/watch?v=4AEU2aQSVMM

Erin
Člen
- Nahlásit

Neessi

Pomalu bych i záviděla,ale dnes sem vorvala osi 10kg černýho rybejzlu a nějak se podobá borůfkám grrrr.
Jo a proč držíš chlapa v hodnosti gaučáka...nejlepší hodnost je vraník(fríský)nebo mustang.Fááákt jsou děsně samostatný co se pastvy týče a divoký v noci....no bezva bojí se jiného mustanga co do ohrady vkráčeti může a proto si otevřenou ohradu jistí...a to je celý kouzlo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 21:10
- Nahlásit

Erin
bojí se jiného mustanga co do ohrady vkráčeti může
no hele vono se třá i může stát,že bé rád za toho jinýho mustanga co to za něj veme,nigdy nevíš...
a už du,naval ty fotky!!!!!!!!!!!!!!!!

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 21:11
- Nahlásit

davidkova renata

došmudláno jest,ale bojim bojim těch trpajzlíků v PC, prej jsou invazivní a agresivní ...budu cvičit a zkoušet v hodině vlka

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 21:16
- Nahlásit

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 21:18
- Nahlásit

Erin
Seš dobrááááááá

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 21:20
- Nahlásit

davidkova renata

No sice to nejsem já,ale díky RD a Dines máte vobrazek malinkého vlkodávka

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 21:27
- Nahlásit

Erin
To je vlkodav?

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 21:33
- Nahlásit

Dines

Ano 14denní klučina.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 22:05
- Nahlásit

Čau lidijové, co je novýho? Kdo má dneska na starosti výcuc?
Sem byla s harantama na výletě a nakupovat. Už v životě, ale fakt nikdy!!! s sebou nevezmu pět harantů do obchoďáku Budou čekat uvázaní před obchodem a puma je bude hlídat
Zato na rozhledně se chovali slušně. Asi je vyčerpali ty schody nahoru, takže neměli sílu dělat kraviny

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 22:10
- Nahlásit

Erin

Pomalu bych i záviděla,ale dnes sem vorvala osi 10kg černýho rybejzlu a nějak se podobá borůfkám
Já před týdnem orvala jostu-taky černý ruce......

Jo a proč držíš chlapa v hodnosti gaučáka

Tu hodnost si svobodně vybral sám,svobodně se pase na gauči,v noci je línej jako veš a o povýšení nestojí,degradovat ho taky nelze a vykřikuje,že jeho největší výhra v životě jsem byla já a že je nejšťastnější čék na světě
Ožije jen v diskuzi o historii a pak mne o dovolené vláčí po památkách a podává odborný výkladJak pravím:ví,kdy se uprd kdejaký faraon a monarcha,ale kde máme doma vysavač,o to nemá ponětí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 22:23
- Nahlásit

Neessi
tak ho pošli do nějaké soutěže vědomostní o historii

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 22:25
- Nahlásit

Neessi
ale goučák je fešák,mu to vzažte paní jo?

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 22:35
- Nahlásit

brezen2008
goučák je fešák,mu to vzažte paní jo

Bejvával,paní,bejvával -celej Njůmen a jak hrál na bicí,když byl ještě v kapele!! Dneska mi hraje tak leda na nerf!

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 23:08
- Nahlásit

janika
ahooooj jak se daří??

Já nevim,ale snáším to dobře
Však jsi viděla dneska na fotkách-čubiny mi žerou borůvky,co nasbírám,pak s dcérou děláme "thymolino-borůvkový úsměvy"do objektívu a jsme jak dvě debilky,ale jinak to jde

Co novýho u tebe?Ještě bydlíš tam co dřív,co tě terorizoval ten rajťák?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 06:33
- Nahlásit

Rvačka mezi ženami
Dne 10.7.2008 zasahovali strážníci městské policie u rvačky mezi dvěma ženami v Ostravě-Přívoze. Celou událost oznámil syn jedné z žen, který uvedl, že jeho matku ( 38 let) bezdůvodně napadla jiná žena (30 let), přičemž jí roztrhla několik zlatých řetízků na krku. Obě ženy se neustále slovně napadaly i za přítomnosti strážníků, častovaly se vulgárními výrazy a nereagovaly na výzvy, aby svého jednání zanechaly. Ve chvíli, kdy hrozilo opětovné fyzické napadení, strážníci použili výzvu s výstrahou, že použijí služebního psa, který byl součástí hlídky. Teprve poté se ženy uklidnily. Obě se navzájem obviňovaly z vyprovokování rvačky a požadovaly lékařské ošetření. Na místo byla tedy přivolána sanita, která je převezla do nemocnice k ošetření. Jelikož byly obě ženy převáženy jednou sanitou a hrozilo nebezpečí vzájemného napadání i během přepravy, jeden ze strážníků nastoupil do sanitky také. O události byla informována Policie ČR, která provádí další šetření.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 08:06
- Nahlásit

dobré ráno všem
na chvíli si odskočím

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 08:22
- Nahlásit

jsem tu zas a jdu hrát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 08:57
- Nahlásit

Erin
šiš ten je kuáááásnej
A na trpajlzlííícííí máme spešl traverzu,ale sou děsně rezistentní,mušíš bejt furt ve střehu
Biluška
Zato na rozhledně se chovali slušně. Asi je vyčerpali ty schody nahoru

to je jasný,pani a dybyste byla krapet šikovnější,mohli někerý zvlášt nepřizpůsobivý jedinci tak nějak jako vomylem džampnout dolů
čus fšicííí co maj psa,kerej zničehož nic večír začal pískat dyš fstává a má asi hnutý záda nebo nevim bo nekulhá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 08:58
- Nahlásit

Mucholabka
Rvačka mezi ženami
hele žes to byla ty??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 09:06 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

davidkova renata
Kura pohybuju já se v Přívoze a nosím několik zlatých řetízků? Mi se líbí, jak to vyzní úplně typicky

Já budu až na Nově, až mě sežere picpudl.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 09:10
- Nahlásit

Mucholabka
Kura pohybuju já se v Přívoze a nosím několik zlatých řetízků
jak to mám vjedět??? Cák vim co a gde je Přívoz??

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 09:28 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

janika
hraju hru co číšník furt jenom servíruje je¨ídlo,při tom se tam člověk hubne ani nevíš jak
degen spí
jsem mu slíbila že mu ukážu malé miminka a jedno si pak vemš domů ,to které olíže

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 09:59
- Nahlásit

Dobré ráno lide chudý duchem blahoslavený! Krásné ráno všem, co si musejí vybrat digestoř, aniž by věděli, jakou budou mít kuchyň, všem, co mají pískací psy, všem s borůfkovýma vraníkama a mustangama, všem co nevědí, kdo dělá dnes výcuc, všem moderátořím, bonzákům, sousedům a těm, co jim Pardálka vybrala krásné obklady do koupelny, všem, kteří se bjou v přívoze a jejichž pes si hlídá svého picbuma, aby mu štěně retrívra neublížilo a všem ostatním, co mi už konečně dají ten půlmegáč!
Děcka si přectafte, že sme měly včera s Pardálkou dobrodružství, úplnou kobru 11. Pardálce se dostalo na telefon hlášení o spuštění alarmu v práci, tak sme urychleně sklidily ze stolu v restauraci, sbalily psy a jely hbitě do práce. Cestou sme vymýšlely, jestli si vezmem nějaké zbraně, kdyby sme natrefily na gauneřííí. Chtěla sem navrhnout bejsbolku, ale tu v autě nemám, napadl mě tedy hever, nicméně, když se Pardálka vytasila s tím, že si bere do ruky vodítko, bylo mi v tu chvíli jasné, že největší zbraní je tady ostře nabitá Pardálka. Neohroženě sme zaparkovaly na přechodu pro chodce, nechaly auto na blikačkách a směle vyrazily do suterénního kancliku. Nebudu předesílat, že Pardálka šla první, já to jistila zezadu, ovšem nevěděla jsem, jak použiju vodítko jako zbraň, když na něm mám uvázaného psa. Strkala jsem tudíž psa před sebou tušíc, že to je také jistá cesta obrany. Chvíli jsem skutečně přemýšlela, co uděláme, když tam načapáme gauneříííí a byla sem odhodlaná bít se hlava nehlava, ale tajně sem doufala, že by je Pardálka všechny zneškodnila, i když Ong Bak ještě neviděla, i přesto, že jsem jí ho půjčila!!!! Z celého filmu si pamatuji nejlépe pouze ty speciální efekty, kteréžto se mi do suterénního kanclíku zdály přece jen příliš prostoruvyžadující a možná snad i náročné, ale nechci se podceňovat, abych nepůsobila nesměle....Zejména ten, kdy hrdina skáče z dvoumetrového lešení koleny napřed protivníkovi přímo na hruď....V každém případě se natural Ong Bak nekonal, protože bylo vše v pořádku.
Na to jsem se ještě sešly se saraksovou před domem na cigáru, Marie měla potřebu Trinče zakazovat hru a ještě ji bránit před strašlivým, asi čtyřmesíčním štěnětem retrívra. No, asi stále ještě jela v akčním honkongském módu.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 11:06 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Gerda
a jejichž pes si hlídá svého picbuma, aby mu štěně retrívra neublížilo
jj bré ráno
je roztomilé vidět Mařenku jak si stofárda hlídá a jak se jí chce zvracet když vidí hrající si pejskyi

Triniti
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 11:26
- Nahlásit

davidkova renata
Cák vim co a gde je Přívoz??

Pani , vy naďáte! Vy nevite, gde je Přívos, gdyš vottam máte švestru? F Ostravje čece.

čus fšicííí co maj psa,kerej zničehož nic večír začal pískat dyš fstává

To máte docela gůt. Dycinky může bejt hůř. Moch by napříklat spívat "pásla koze na ůvoze", nebo "f moři plavou sardele".

Gerda
Pani, vyste pjekně honkonksky akční vo prásdninách!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 12:37
- Nahlásit

uáááááá, se tady bojim, tady nigdo ale vůbec nikdo néni

<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání