Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:43
- Nahlásit

Pardálka
Jo a vemu s sebou navigaci, snad nám pani zuzana eventuálně pomůže. Musíme se sepsat věci, co vezmem s sebou, už máme jen víkend na nákup a výměnu peněz a takovejch těch věcí.

argosek
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:43
- Nahlásit

decka neznate nejakeho hodneho doktora z prahy nebo okoli, ktery by dal razitko o provedeni prohlidky? kamaradka se uchazi o praci a je z velke dalky a bez toho ji nevemou..

Pardálka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:44
- Nahlásit

davidkova renata
se zatáhlo, co? doufám, že ještě stihnu posekat zahradu...
můžete si f klidu vyprávět vo chrtech a bé vod vás klíít a jedna druhou poučit,že chrtííí fakt bez vodítka ani ránu tak tak, konečně mi to někdo nebude rozmlouvat

arwen
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:45
- Nahlásit

Pardálka
bingo!!! komplimenty rozdáváme rádi...jak si to vůbec udělala, že ti chrt chodí navolno a nezdrhne??? záhada pro mě veliká :O

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:47
- Nahlásit

SAKRA práce!

Seženu člověku zájemce hned na dvě feny najednou a oni je dají až v září...a já se zapřísáhla, že už budu zájemce shánět jen pro psy, co mám u sebe...už to příště neudělám...

Pardálka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:47
- Nahlásit

Gerda
už máme jen víkend na nákup a výměnu peněz a takovejch těch věcí jsme myslela, že to pořeším dnes - kdyby mi ale to auto udělali hned!
no pani večer něco dohodnem a pak dáme ještě jednu válečnou poradu s nácvikem přepravy.
paní zuzana snad pomůže - sice se trochu bojim že takhle pojedem tři ženský a to je malér hned...ale pokusíme se jí důvěřovat.

Pardálka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:49
- Nahlásit

arwen
prý mi zdrhne, až mu bude rok;)
no prostě ho pouštím pořád, snažím se ho cvičit, balónkujem, talířujem, agilitíme - máme fstach;)))) mám ho taky pořád u sebe, i v práci, beru ho i na některý jednání - takže je neskutečně závislej a prostě mě nikde nenechá;)

arwen
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:55
- Nahlásit

Pardálka
tož to závidíme a jsme zvědavý na ten roční přelom...i když je pravda, že dle rad zkušených jsem začala praktikovat předělání psa ze samostatné lovkyně na závislačku a celkem se daří...nevybýhá mi za kočkama a za zajícema. Srny jsou stále hodně velké lákadlo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:57
- Nahlásit

argosek
decka neznate nejakeho hodneho doktora z prahy nebo okoli, ktery by dal razitko o provedeni prohlidky
no mám kámošku obvodní,ale problém je ,že maj letní provoz a já ani nevim kdy má službu...mobil si rači vypla,ale zrovna sem jí posílala SMS,tak až se zapne,zjistim,kdy bé v Praze,esi ti to pomůže.akorát nevim esi to tý kámošce uznaj,někde maj "svýho" dochtora a chtěj to jen vod něj,třá u nás to tak ondá bylo

Pardálka
Prober to s Bendou,tomu zas bígl zdrhne až mu budou tři,páč ho taky valí na volno

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:58
- Nahlásit

Pardálka
No, vidiš, dybys měla bígla, ten ti zdrhne až ve třech letech.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 13:59
- Nahlásit

davidkova renata
co ta sobota trupko?

argosek
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:02
- Nahlásit

davidkova renata

to bys byla hodna. no prave ze uznaj - ptala se, jestli nemuze u jejich doktora, ale oni svyho nemaj, takze si musi nejakho sehnat sama, nebo jet daleko ke svemu.

neuveris, kde jsem dneska byl

Pardálka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:03
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
ještě že namám bígla - musela bych zbytečně živit zvíře do tří let

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:06
- Nahlásit

Pardálka
Neboj, až ti uteče faraón a podengáč, březen ti dá morčátko.

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:07
- Nahlásit

Pardálka
- musela bych zbytečně živit zvíře do tří let

takhle to máš za pár
jinak to Pardálkoivi na fotkách sluuuuší

Pardálka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:07
- Nahlásit

Gerda
morčátko zdrhá v kolika?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:08
- Nahlásit

Gerda
kam se chystáte děvčata,někam za hranice?

Pardálka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:09
- Nahlásit

sarax
...kujem
brezen2008
především za hranice všedních dnů. jinak se pradál jede vystavit do splitu a teta gerda s tetou marií nám budou dělat roztleskávače;)

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:13
- Nahlásit

Pardálka
jo tak to je dobrý,hlavně a t teta nezapomene foták a plnou nádzž benzínu

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:16
- Nahlásit

čau lidi, co je novýho?? Jenom procházím, zase hned zmizím, tak mi to, prosím, někdo shrňte rychle a stručně . POkud to teda tady vůbec jde

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:19
- Nahlásit

Biluška
NE!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:21
- Nahlásit

Pardálka
Morčátko nezdrhá, morčátko je zavřené v kleci a když už morčátko nechceme: ...Zavoláme na Dastíka, ten má velkou kebuli, zkousne morče mezi zuby, jedna dvě ho rozpůlíí.

brezen2008
Jedem k móřeti, řídí Pardálka, Marie bude mít sukýnku a rumba koule a bude u kruhu s egyptskýma psama tančit improvizovanou sambu. A já do toho budu zpoza paravanu výmluvným hlasem recitovat nějaký melodram, až řeknu klíčové slovo, Pardálka vykřikne - CACIB! - a vezem domů poháry. Eště musíme natrénovat, aby se Pardálek nelekl.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:25 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

argosek
neuveris, kde jsem dneska byl
před základkou???
ale maj prázdniny,ty hajzlícííí

tak já se ti pak ozvu,ale fakt nevim jaxe střídaj,taky může bejt v trapu do konce měsíce
Gerda
A já do toho budu zpoza paravanu výmluvným hlasem recitovat nějaký melodram,
no hlavně že vás pustil už ten nápad se zopcofkou!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 14:34
- Nahlásit

sarax
NE!!!!!
No jestli jsem si to nemyslela Tak já jdu zase na parkur. Vypustím tam duši než tuhle smečku blondýn naučím pořádně používat traverzu

Nikolka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 16:13
- Nahlásit

davidkova renata
To je právě jedna z vtipných fám o chrtech. Nepouštět na volno, berou čáru... Není pravda. Moje vipetka v podstatě ani vodítko nezná a barzoj i přes svojí pubertu taky lítá dost často na volno. Jak se k tomu už vyjádřila onyx na fóru mujpes.cz, každé plemeno ti může vzít čárů a to i to sebe líp vychované, zkrátka každé, jen chrta za stejnou donu urazí větší vzdálenost ...je to o výchově ukdyž pravda je, že chrt co se poslušnosti týče, je drobátko náročnější... Tedy záleží na plemeni. Kupříkladu vipet, ten se cvičí docela snadno, stačí jen vhodná motivace na ten či onen povel, zatímco barzoj je tipycký příklad paličáka kterej při povelu -sedni- se na tebe koukne a řekne si: Hele sedl bych si, ale protože mi to dáváš rozkazem, tak ikdyby mi měli nohy upadnout, postojím Jsou to holomci ale stejně je miluju...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 16:19
- Nahlásit

Nikolka
Nebylas nedavno v Chlumci n.C. na coursingu? Jsem se tam mihla s dvema perdelatama a okoukla prvne v zivote tento sport. Vipety a faraony jsem skoukla...

Nikolka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 16:26
- Nahlásit

Fifi
Jojo byla ... Nikolas byl ve svém plemeni jediný na startu tak máme prgo místo ...Na konci sezony se to hodí Kdyby si chtěla, můžu tě zasvětit, pokud se ti to líbilo

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 16:38
- Nahlásit

Nikolka
Copak o to, libilo hodne, KŮŮŮŽEEE A GOOOOU! Akorat, ze pro ne chrty jsou coursingy od nas dost daleko, takze zatim nebyla sance nekam vyrazit.

Nikolka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 16:39
- Nahlásit

Fifi
Odkud že jsi? Já to z České Lípy taky nemam nikam blýzko...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 16:45
- Nahlásit

Nikolka
Ja jsem kousek prave od Chlumce.

<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání