| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 09:02
- Nahlásit
Biluška
Pubošky jsou pryč. Teď se budu týden regenerovat a týden větrat jejich intimspreje, laky na vlasy, depilační krémy a parfémy. Ale je mi po nich smutno
priste se prijedu podivat..mohl bych udelat prednasku na tema, jak naucit psa preskocit 2m karisit, pripadne neco na tema prvni pomoci - ted jsem o tom slysel porad v radiu, tak se citim docela pevny v kramflecich.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 09:09
- Nahlásit
sarax
Davídková Renata
Příští gulak pořádám výhradně pro mláďata samčího pohlaví. Jednak nezasviní celý barák depilačními krémy, intimsprejy a malovátky na ksicht a za druhé nebudu v noci obíhat kolem stanů a zjišťovat kolik z nich uteklo na rande s místními debilky
Kdyby ti kluci měli alespoň nějakou úroveň tak mi to tak neva. Ale když ty trupky zdrhnou s šestnáctiletým hajzlíkem od sousedů, který je namol ožralý, protože slaví, že právě napopáté dokončil sedmou třídu tak mě to fakt žhaví
argosek
Přijeď, budeš vítán. Dokonce na tvou počest vytáhnu koláč od maminky z mražáku
P.S. Upekla bych i vlastní, ale to bys určitě nechtěl
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 09:15
- Nahlásit
Biluška
Přijeď, budeš vítán. Dokonce na tvou počest vytáhnu koláč od maminky z mražáku
P.S. Upekla bych i vlastní, ale to bys určitě nechtěl
ale chtel. ja snim vsechno, a vsechno mi chutna .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 10:00
- Nahlásit
Biluška
sem ti nabízela svoje ratolesti... holku už hlídat nemusíš a kluk jen použije nějaký ten intimsprey, sežere na co přijde,za klukama neuteče, ovšem za holkama určitě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 10:03
- Nahlásit
brut
holku už hlídat nemusíš
Bude ti jedno až se ti domů vrátí dvojjediná jo?
sežere na co přijde
To tyhle holky taky
za klukama neuteče, ovšem za holkama určitě
To je mi jedno, jediná holka starší 15-ti let co tady žije jela na prázdniny pryč . Za devítiletýma snad utíkat nebude
argosek
ale chtel. ja snim vsechno, a vsechno mi chutna .
Někdy přemýšlím jestli opravdu nejsi chvd . Některé povahové rysy máte společné
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 10:13
- Nahlásit
Biluška
Bude ti jedno až se ti domů vrátí dvojjediná jo?
je plnoletá, tak ať si dělá, co chce....a rozum snad už taky nějaký získala
Za devítiletýma snad utíkat nebude
neeee, to spíš bude utíkat za těma klukama a slavit s nima
sežere na co přijde
To tyhle holky taky
vidíš, tak to vyjde na stejno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 10:17
- Nahlásit
Biluška
Příští gulak pořádám výhradně pro mláďata samčího pohlaví
tak to sem f poho
Upekla bych i vlastní,
proboha,nevyhrožujte taghle veřejně ,dyk ten net je děsně veřejnej,eště vás můžou i zavřít!!!!
protože slaví, že právě napopáté dokončil sedmou třídu mě
paníí,ale dyk to je velkej ůspjech
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 10:29
- Nahlásit
davidkova renatanazdar pani!za chvilku tahnu do roboty,nastesti na kremacku,ja jsem tak rada,ze uz nemusim na ten argos,co vy pani?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 10:45
- Nahlásit
nemethova5
co vy pani?
furt stejný,pani
jak to,že vám nevyměnili ty trika??????????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 10:53
- Nahlásit
Nenávidím čištění koberců Právě jsem se rozhodla, že vyhodím koberce, obrousím a nalakuju ty sto let starý prkna co tady tvoří podlahu a budu mít krásnou novou plovoučku. Je tady Isdpch, nebo Pardálka? Bysem to potřebovala konzultovat s někým znalým věci
Taky potřebuju někoho kdo má zkušenosti s postřikem trámů proti červotočům a podobným breberkám. Koupila jsem si kanystr toho fujtajblu, půjčila jsem si postřikovač a nevím jestli je to všechno co potřebuju. Nemají se ty trámy taky napřed ňák ohoblovat, nebo tak něco?? Já to snad radši zapálím, to bude rychlejší a účinnější
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 10:56
- Nahlásit
davidkova renatane,ze pry to je sublimacni technikou a bla,bla,bla!ze na textilu to vypada jinak,tak jsem je poslala do prdele pani,tolik penez a tak zmrseny triko,uz nebudu tak blba abych neco platila predem,ani nahodou!
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 11:19
- Nahlásit
brezen2008
No né, já myslale na čumnedu
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 11:26
- Nahlásit
Biluška
on je ten hezkej a ja chytrej a dohromady jsme
nemethova5
vy delate v pohrebni sluzbe, slecno?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 11:32
- Nahlásit
argosek
vy delate v pohrebni sluzbe, slecno?
jj,chceš domluvit konzultaci? to víš,vyplatí se mít fšade známý
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 11:37
- Nahlásit
davidkova renata
to je jasny! me by bavilo treba kopat hroby. clovek se u toho protahne a je na cerstvem vzduchu. treba bychom se slecnou nemethovou mohli zalozit firmu - nevim, co je jeji specializace - treba by se mohla starat o proslovy, a ja bych byl viceprezident zodpovedny za logistickou pripravu diry.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 11:38
- Nahlásit
Biluška
jednou ukazovali v recptáři či v něčem takovém, jak se hubí červotoč.... říkám rovnou, že blbě.... musíš nastříkat nejen povrch, ale ten sajrajt se nějak musí dostat do toho trámu, pán měl klasickou inijekční stříkačku a do každé dírky trochu stříkl... prý jen tak je zaručena účinnost. .... jinak logicky bych trám trochu očistila a teprve pak aplikovala fujtajbl ( jo a nezapomeň si dát přes papulu nějaký šátek či něco podbného, ať to nedýcháš)
Dveře a odnímatelné plochy se dají "naložit" u firem do tohoto sajrajtu a prý se červotoč zahubí ( kolik to stojí netuším, ale trámy stejně nikam dávat nebudeš
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 11:40
- Nahlásit
argosekdobrej pane,zalozime si soukrome s.r.o.?ne vazne,ja ta jenom hlidam,takze letim do rachoty tak se vsici mejte.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 11:47
- Nahlásit
argosek
me by bavilo treba kopat hroby
tak tumáš
http://www.youtube.com/watch?v=zuf_TDzSCz8
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 12:03
- Nahlásit
nemethova5
aspon mate pro pejska vzdycky dost kosticek na hrani
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 12:17
- Nahlásit
brut
pán měl klasickou inijekční stříkačku
Ty voe, barák je dlouhý 50m a široký 30. Umíš si představit všechny trámy obcházet s inj. stříkačkou? To bych dělala až do důchodu . Vezmu to bruskou a pak to postříkám fujtajblem. Bude to muset stačit
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 12:25
- Nahlásit
Čus fšicííííííí.........
Uš sem střízlivá,tak sem tady.
Bylo to bezva,opjet vás vidět.U saraxů se vokusoval bojovej stofárd s dostihovým chrtem a ani se nezakousli. Vycházka taky bezva,jen gdyby mi ten trotl bílej furt nezdrhal za bježcema s čubou a navíc furt za těma samejma.
A slečna s BSP už asi nigdy na Ladrónku nevleze,páč se bé bát,aby mě nepotkala.
No a to nejlepčí na konec.........hodinu sme jeli přez jižní spojku...bezva!
Ale hned jaxme dorazili domů,taxme si to vynahradili,páč sme šli zapíjet Adámka.....4 150g a 53 cm.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 12:49
- Nahlásit
jablunka
Vítej mezi střízlivýma. Gdo je proboha Adámek?? To je nějaký ščéňě??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 13:07
- Nahlásit
Biluška
Gdo je proboha Adámek
nějakej harant...
jablunka
Upa dobrá je ta poslední,jak tam leží ta žlutá zdechlá krafka bo co to je a ten zdechlej bílej pes
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 13:35
- Nahlásit
Biluška
Ty voe, barák je dlouhý 50m a široký 30. Umíš si představit všechny trámy obcházet s inj. stříkačkou? To bych dělala až do důchodu . Vezmu to bruskou a pak to postříkám fujtajblem. Bude to muset stačit
já bych to taky neobcházela, ale zase jsi měla zaměstnat pubošky a měla by jsi už část hotovou ( nebo by byly hotové ony? )
jablunka
krásné fotečky ... vítej zpět..... máme v plánu jet za švagrama do Chrudimi, jestli se nic nepopo, tak začátkem srpna
Kdo je Adámek? Ovšem kousek je to parádní
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 13:47
- Nahlásit
brut
Biluška
Gdo je proboha Adámek?? To je nějaký ščéňě??
Bohužel néééé,jen kamarádovo prvorozenej.
davidkova renata
Upa dobrá je ta poslední,jak tam leží ta žlutá zdechlá krafka bo co to je a ten zdechlej bílej pes
To žlutý je voslík a zdechlý byli fšichni psové,leželi tam vokolo jak mrtvolky,ale nevešli se fšichni do foťáku.Jedinej zdechlej nebyl vosel,ale dostala sem povel ho položit.......že prej ruší siestu.
brut
máme v plánu jet za švagrama do Chrudimi, jestli se nic nepopo, tak začátkem srpna
no bombáááá....tak pak dej vjedět,můžete se zastavit.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 13:55
- Nahlásit
jablunka
to víš, že se ozvu... však jsme tam od loňskýho léta pořádně nebyli ( když nepočítám nějaké to rychlé vyzvednutí švagříků a odvezení do Práglu)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 14:19 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
tak jsem se vrátila z vejletu,co vám budu povídat jedním slovem: KRÁSA
NATRHALAJSEM SI NĚJAKÉ BRAMBORY,HOUBY,OSTRUŽINY
pro někoho to třeba nic není,ale pro mě je to děsná výhra
a příští týden jdu z Radotína na Karlštejt, asi 18 km
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 14:55
- Nahlásit
brezen2008
nazdar, německou dogu? Kde je? A chtěj jí dát pryč, nebo se budou bránit?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 19:05
- Nahlásit
radkah
jo jo německá doga,prič jí nechtěj dát,ale stačí aby dali do oken dráty anebo zavírat vokno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 10:58
- Nahlásit
Dobré dopoledne fšem a zejména Isdpchovi,který mi bude neskutečně závidět. Víte jak blondýny štípou dřevo? Dají si polínko na špalek, SHORA!!! ho přidrží rukou a prásknou do toho sekerou. Právě jsem se vrátila z chýry. Doktor řval smíchy tak, že ani nemohl šít. Mám useklý kus prstu, i s kostí a nehtem. Vypadám jak frankštajn . Musím jet pro děcka, dneska se mi vrací z Itálie, pak vám popíšu jak jsme v chlívě hledali ten useknutý prst, aby mi ho nesežrali kočky
|