Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:49
- Nahlásit

brezen2008
Želvičko já vím, ale syn by chtěl jen tady s okolí a vy jste moc daleko.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:56
- Nahlásit

Darina1
To malé už tam nemají. Ale je tam tohle

Asi to ale bude věčí...

pětiměsíční tohle...

A nejlepší bude tohle

www.mpostrava.cz

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:05
- Nahlásit

Gerda
A kde bude dasty?
jsem domluvená s jendou,když on bude doma,já půjdu na čundr,má obden 24,takže hlídá dastíka a až půjdu do hor,tak si stejně musí vzít dovču,tak bude hlídata já budu tůrovat,aspon v tomhle je naěj zpolehnutí

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:13
- Nahlásit

brezen2008
Myslíš, že tohle by dasty nezvládl? Přece nebudeš nikde běhat, můžeš volit tempo, nemusíš za den ujít 50 kiláků...Myslim, že bys mohla klidně vzít Dastíka s sebou...

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:18
- Nahlásit

Mucholabka
Muchoušku děkují. Škoda, že ten už tam není já věděla, že bude hned pryč. Předám odkaz a budeme vybírat. Jak já se těším.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:25
- Nahlásit

Děckááá, jak mě včera kously ty vosy kvůli hajzla černého,tak mám oteklou a červenou celou paži. Mažu si to Liotonem a jdu si zobnot Zodacu. Hajzl o tom už dneska neví, a to dostal žihadla minimálně tři. Já trpím a možná mám aji teplotu a jsem citlivá na dotek.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:31
- Nahlásit

Mucholabka
Kdybys byla harant u mě na táboře tak tě utratíme, aby ses netrápila . Je to drastcké, ale funguje to

Darina1
Nechtěl by krysaříka? Kámošce se vrátil domů její odchv. Je to čtyřletá fenka bez PP, majitelka zemřela a děti¨si fenku nechat nemůžou, bo už každé psa má. Je bezproblémová, milá, čistotná a prý hodně temperamentní.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:33
- Nahlásit

Biluška

Ty jsi ten vzdělaný člověk a s úrazy máš zkušenosti, pomůže mi napsat závěť? Mně je fakt zle...jako normálně kousanec od psa je mi fuk, takové ty chirurgické věci,ale teď se aji střídavě potim.
Komu mám odkázat Bucku?

A když už děláš do pojištění...doufám že sis tím useknutým prstem vydělala nějakou fajn úrazovou pojistku

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:42
- Nahlásit

Mucholabka
pomůže mi napsat závěť?
To neumím, ale už jsem nad tím taky párkrát přemýšlela. Jako úplně vážně. Kdyby mě třá někdo rozstřelil v autě, tak je úplně jasné, že Mášenek se o tolik psů nepostará. Je mi mrazivo z představy, že je na inzerát rozdává každému kdo si řekne a moje holčičky skončí třá v kravíně u bártů . Nejspíš udělám závěť, každému psovi určím doživotní rentu a cz-pesáka, který si ho vezme . Když někdo odmítne budu ho chodit strašit
Ještě jsou volní oba setři, Mia, Wanda, Arman Winky. Hlaste se kdo kterého chcete
Komu mám odkázat Bucku?
Mě ne k picpudlům nenám fstach. Postarám se tak maximálně o Fifinku
ale teď se aji střídavě potim.
Di k doktorovi, třá můžeš dostat nějaký ten šok, nebo tak něco

doufám že sis tím useknutým prstem vydělala nějakou fajn úrazovou pojistku
Jistě, mám 400,- na každý den co budu marodit a pak ještě trvalé následky

OT- v září budem dělat výstavu vořešáků, přijedeš?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:47
- Nahlásit

Biluška
OT- v září budem dělat výstavu vořešáků, přijedeš?
A s kým, simtě?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:48
- Nahlásit

Mucholabka
pomůže mi napsat závěť
hmotný statky a prachy vodkaž mě!Zbytek si nech
Biluška
každému psovi určím doživotní rentu a cz-pesáka, který si ho vezme
já cíííííííííííííííííí pumičkůůůůůůůůůůůůůůů !!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:50
- Nahlásit

Mucholabka
A s kým, simtě?
Klidně se všema. Nejsme žádný rasisti, berem každýho psa . Budou kategorie vořeši, bezpapíráci a papíráci.

já cíííííííííííííííííí pumičkůůůůůůůůůůůůůůů !!!!
Vážně?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:52
- Nahlásit

Biluška
Vážně?
jo,ale tu vaší,esi teda umřete!Už má spoustu špatnej návyků,to je fajn,nemusim jí nic učit a zdržovat se s tim!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:54
- Nahlásit

davidkova renata
Odkážu ti zahradu. Zatím stále zadlužená

Biluška
Že bych ti z toho udělala druhou pitbullshow? A ví se kdy to bude? Páč 7.9. nebo tak nějak jedem do Polska na pity. A kde to bude, v Bruntále nebo u vás v dupě?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:58
- Nahlásit

Mucholabka
zahradu. Zatím stále zadlužená

tady čék nezbohatne!!
du rači ven

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:00
- Nahlásit

Gerda
holka kdepak,i 6 km by na něj bylo dost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:02
- Nahlásit

brezen2008
6 km by na něj bylo dost
ale ho*no!!! To je to nejhorší co můžeš udělat!!Pokud nebude chodit,je v řiti!! Musí se nasvalit,jinou možnost nemá,ale přiměřenej pohyb!!! Ne že bé lítat za balonem!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:12
- Nahlásit

brezen2008
ale ho*no!!! To je to nejhorší co můžeš udělat!!Pokud nebude chodit,je v řiti!!
tohle bych si právě taky myslela, že tomu psu musíš dát nějakou přiměřenou zátěž, je to ovčoun a eště magor, nemůže mu stačit projít se 2x denně po parukářce. Se pak nedif, že ti nevydží ani v klidu v hospodě. Určitě bys ho měla vzít na tu tůru s sebou a dávkovat pohyb podle jeho potřeb. Pěkně normálnim krokem v normálnim terénu rozumnou prochajdu...

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:15
- Nahlásit

Biluška
Ještě jsou volní oba setři, Mia, Wanda, Arman Winky. Hlaste se kdo kterého chcete
Já chci Lilátko, budu s tim chodit strašit babičky k lídlu a děti ke škole a školce.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:22
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
no když myslíte....
ale on chodí,no tak já ho vytáhnu ve čtvrtek na tu 6km co jsem šla se sindy
už jsem přemešlela nad tím jak ho brát sebou,stejně trénujem bez vodítka

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:31
- Nahlásit

davidkova renata
ale ho*no!!! To je to nejhorší co můžeš udělat!!Pokud nebude chodit,je v řiti!! Musí se nasvalit,jinou možnost nemá,ale přiměřenej pohyb!!! Ne že bé lítat za balonem!
ale vím,že nesmí ˇzakrnět ˇ
balonek už nenosím,on si kdyžtak na kopci najde klacek

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 17:36
- Nahlásit

Gerda
Já chci Lilátko, budu s tim chodit strašit babičky k lídlu a děti ke škole a školce.
Bohužel, Lilátko už je zadané. Vyber si z těch, co ještě zbývají. Jestli můžu doporučit, tak Semtex je taky pěkné strašidýlko . Počkej, hodím sem nějaké foto.

davidkova renata
Dobře, píšu ti do závěti Pumu

Mucholabka
Bude to v Bruntále na zámku, tam co pokaždé. 20. září. Sponzoruje Trainer a určitě domluvím i někoho dalšího.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 17:47
- Nahlásit

Biluška
tak já bych si prosím vzala taky nějakého pejska,děkuji

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 18:15
- Nahlásit

brezen2008
tak si vyber

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 18:19 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Semtex

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 18:22 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 18:47
- Nahlásit

Nazdar ženy, loučím se s vámi, od zítra mám dovču, právě sem vybrala variantu dlažby a obkladů, to, co sem původně chtěla, nemají na skladě, tak předpokládám, že ani tohle mít nebudou, ale to zjistím až zítra, až se budu potloukat po dlaždičkárnách. Asi teda nakonec budu mít šedo oranžovou koupelku, což by mohlo být docela pjekné bych až skoro řekla. Mamko, v tomhle přípatku na ípení nejedu, bo musim sehnat opklady.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 18:48
- Nahlásit

Biluška
semtexa,nic jiného nechci

rosnička
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 19:17
- Nahlásit

Biluška
Hlásím se jako náhradní matka Lilátka. A s žádným náhradníkem se nespokojím- jednak je mi Lilátko blízké svým životním rytmem, druhak jsme si k nerozeznání podobné!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 19:56
- Nahlásit

rosnička
Dyk říkám, že Lilátko je zadané . Nechceš třá Mienku? To je taky gaučový povaleč

<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání