Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:30
- Nahlásit

davidkova renata
máte tam teda díru???
Ten můdr mi udělal další díru na zápěstí, z ní vzal kůži a tu přišil na tu díru v prstu. Pak do té přišité kůže nadělal dírky, aby mohla odtékat kref. Fotky nemám, sem si zapoměla v tom fofru sbalit foťák . Vezmu ho příště...... na zahradě máme těch 12 metrů co se musí zpracovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:34
- Nahlásit

Biluška
Ten můdr mi udělal další díru na zápěstí, z ní vzal kůži a tu přišil na tu díru v prstu. Pak do té přišité kůže nadělal dírky, aby mohla odtékat kref

bože to sou šílenci!!!!Tam jako dete s jednou dírou a vrátíte se s několika jo??? A na todle voni študujou jo????
Fotky nemám, sem si zapoměla v tom fofru sbalit foťák

tak na to ale příště myslete,pani..

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:37
- Nahlásit

Biluška
Ten můdr mi udělal další díru na zápěstí, z ní vzal kůži a tu přišil na tu díru v prstu. Pak do té přišité kůže nadělal dírky, aby mohla odtékat kref.
Ježiš to je strašný, úplná plastická operace! Eště že si neměla vječí zranění, bral by ti kůži ze zadku. A vůbec! Budeš tim prstem hýbat?

rosnička
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:43
- Nahlásit

jablunka
pani, hde bydlíte, já zasejc jezdim do Chrasti!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:46
- Nahlásit

davidkova renata
máte nějakej zvláštní důvot proč je dycky dáte na stranu??????
Nechce se mi je votáčet. Prostě nakloň hlavu a uvidíš to dobře

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:48
- Nahlásit

rosnička
pani, hde bydlíte, já zasejc jezdim do Chrasti!
V Bylanech,je to mezi Heřmaňákem a Chrudimí.
Biluška
Nejsou to, doufám, koně můdr??

Tý jofka,no snad né!
Ten můdr mi udělal další díru na zápěstí, z ní vzal kůži a tu přišil na tu díru v prstu. Pak do té přišité kůže nadělal dírky, aby mohla odtékat kref

bože to sou šílenci!!!!Tam jako dete s jednou dírou a vrátíte se s několika jo??? A na todle voni študujou jo????

Teda......vím,že to nejni vůbec k smíchu,ale sem si přectavila,že gdyby ste si usekla nohu u p*dele,tak vám asi stáhnou celý záda.

Brej den fšem.........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:51
- Nahlásit

Gerda
Prostě nakloň hlavu a uvidíš to dobře
sem si naklonila ten monytór bo bysem si jinak připadala jak Velký šéf
jablunka
že gdyby ste si usekla nohu u p*dele,tak vám asi stáhnou celý záda.
přesně jako ten úchyl v Mlčení jehňátek!!!!!! Dyk to řikám....šílencíííí to sou!!Tady je jasnej důkas!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:57
- Nahlásit

davidkova renata
přesně jako ten úchyl v Mlčení jehňátek!!!!!! Dyk to řikám....šílencíííí to sou!!Tady je jasnej důkas!!
Jenže voni si z toho nešijou potach na sebe....jedinej rozdíl!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:57
- Nahlásit

už aby byla sobota

Tinta76
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:58
- Nahlásit

čau lidi

jak se máte? co novýho?

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:59
- Nahlásit

davidkova renata
tak na to ale příště myslete,pani..
Poučím se . "sbalit foťák" zařadím mezi pokyny "najdi ten prst" a "zavři pumu"

Gerda
Budeš tim prstem hýbat?
asi jo, akorát je cca o cenťák kratší.

jablunka
......vím,že to nejni vůbec k smíchu,ale sem si přectavila,že gdyby ste si usekla nohu u p*dele,tak vám asi stáhnou celý záda.
No to by si museli vypůjčit i z břicha, páč kolem stehna mám tolik co Davídková v pase

davidkova renata
Tam jako dete s jednou dírou a vrátíte se s několika jo??? A na todle voni študujou jo????
jj a navíc mu to trvalo dvje hodiny. V čekárně narostla fronta až ven. Nějaký pán co přišel chvilku před náma (nevím co mu bylo, asi rýmečka) měl dost nemístné připomínky, že jsme hp jako předběhli a že si bude stěžovat. Mášenek mu nabídl, že mu vrazí klíče do oka a může jít na oční, tam fronta není . Slyšel to saniťák a přišel mi to poreferovat na sál

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:03
- Nahlásit

jablunka
Jenže voni si z toho nešijou potach na sebe....jedinej rozdíl!
nepoctatnej,ale
BiluškaMášenek mu nabídl, že mu vrazí klíče do oka a může jít na oční, tam fronta není . Slyšel to saniťák a přišel mi to poreferovat na sál

nakonec sou tam možná i veselý kopy,dejte sanitákoj linka na cz,třá se zapojí do debaty

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:39
- Nahlásit

Biluška
A vůbec proč neštípe dřevo mášenek, dyš ty seš dřevo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:41
- Nahlásit

Zde Maruška čůrá f přírodě:

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:46
- Nahlásit

Gerda
Maruška čůrá f přírodě:
hm...to je ofšem pozytývní změna bo pokut vim,čůrá zásadně na place

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:51
- Nahlásit

davidkova renata
to je ofšem pozytývní změna bo pokut vim,čůrá zásadně na place
Sfiňa jedna )) Ale teď se zrychluje, už končí faleška, včera "vstaňkovala" bez pomocných pohybů, takže to s ní už teď bude lepší. U moře jí eště zkondicuju, budu jí krmit jen já, tzn toho moc nedostane, tak nabere lepší kondičku a bude rychlejší a na place už nebude čůrat, bo nebude unavená. Jo a hele možná bych zajela do libně v úterý ňák votpoledne skrzevá tu mikinu, takže možná stihnem zaípit. Zavolam ti to pak, jesi jako jo, nebo jesi jako ne.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:53
- Nahlásit

Biluška
No to by si museli vypůjčit i z břicha, páč kolem stehna mám tolik co Davídková v pase
To má každej........snad i náfštevníci Osvjetimi měli víc........

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:01
- Nahlásit

jablunka
hele pani, proč ste tu nebyla f pátek trochu dýl? Sme vás chtěly s Pardálkou taky jako vidět!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:04
- Nahlásit

Gerda
a hele možná bych zajela do libně v úterý ňák votpoledne skrzevá tu mikinu, takže možná stihnem zaípit
šiš to by bylo supééér.-)) Tak mi dej vědět jak budeš moct bo sem psala waldoj,že esi by šel zejtra venčit,šla bysem taky a probrala cosi. A ilu bysme mohly něco malýho koupit k těm naroskám,ale vůůůůůbec nevim co bo se debil
jablunka
snad i náfštevníci Osvjetimi měli víc........

ste chnusná abyste vjeděla čéku f tísni se nemá smát!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:05
- Nahlásit

Gerda
proč ste tu nebyla f pátek trochu dýl? Sme vás chtěly s Pardálkou taky jako vidět!!!!!!!!!!
to je mi líto,ale museli sme dom a stejně sme přijeli pozdě,páč sme hodinu tvrdli na jižní spojce.
Ale mi ještě dorazíme,nic se nebojte.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:05
- Nahlásit

Gerda
no a mohla by maruška jít i nějakej vejlet,co ted budu každej tejden plánovat

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:07
- Nahlásit

davidkova renata
ste chnusná abyste vjeděla
Nemůžu mít pořát jen svatozář........
čéku f tísni se nemá smát!!
A gdo je jako ten čék f tísni???

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:11
- Nahlásit

davidkova renata
ilu bysme mohly něco malýho koupit k těm naroskám,ale vůůůůůbec nevim co bo se debil
Je to tvoje mnoholetá kamarádka, tak něco vymysli - rejnmene!

jablunka
Ale mi ještě dorazíme,nic se nebojte.
No ale hlavně ne teďkonc, jak budeme u toho móřete! Bo to bysme se zasejc neviděly!

brezen2008
no a mohla by maruška jít i nějakej vejlet,co ted budu každej tejden plánovat
To by samozřejmě mohla, bo ona chodí ráda. A dyš se u toho unaví, bude to eště lepčejší!

jablunka
To sem já - potřebuju ten půlmegáč fakt už súrně...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:16
- Nahlásit

Gerda
no vidíš,já si zatím trasy dělám jak mě to napadne,ale ráda se něchám vést po turistickejch trasách ,kdyžtak pak dejte někdo tip,nejlépe z prahy vyrarzit a pak vlakem něbo něčím domů,na podzim vyrazím někam na hory a budem tam někde přespávat

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:21
- Nahlásit

brezen2008
No vlakem bych si to dala asi spíš výjimečně, přijde mi, že autem se dostanu líp a na různá místa, navíc jsem líná a když se mi chce jet domů, je nejsnadnější sednout do auta a nevázat se na veřejnou dopravu. Na podzim na horách NĚKDE určo přespávat nebudu, trampské období už mám za sebou a raději spim v posteli, v pokoji s elektrikou a teplou vodou ))

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:22
- Nahlásit

Gerda
No ale hlavně ne teďkonc, jak budeme u toho móřete! Bo to bysme se zasejc neviděly!

Teď né......počítám nějak s půlkou srpence.
To sem já - potřebuju ten půlmegáč fakt už súrně...

Taxme f tísni vobje!

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:33
- Nahlásit

Mucholabka
Muchoušku prosím mohla bys mi dát sem ten link na ten útulek v Ostravě?
Potřebují sehnat malého pejska křížence a spomínám si, že jsi jednou tady dávala takové malé, bíle stvoření. Syn by si chtěl pořídit nějakého malého utulkáče. Tak začínám hledat.
Předem moc děkují.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:39
- Nahlásit

Darina1
si řekni davídkový,ta ti najde psa během chvíle
Gerda
jsem nemyslela jako že bys ty vyrazila na hory,to jako já a sindy na víkend mimo realitu,kde budeem jenom a já a pes se na sebe vzpoléhat a poznávat další krásy naši ČR a budem jenom mi dvě
prostě svoje tempo si půjdem a fotit budem,no já už to vidím....
srdce plesá
i když na teplou vodu a poslet není,to je fakt....

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:48
- Nahlásit

Biluška
Biluško tak jestli bude pěkně tak přifrčím do Suché a pak si porovnáme kolik komu chybí prstu. Mě chybí asi 3cm, ale si nemyslí já nesekala, ale čistila stroj za provozu a podotýkám, že v pekárně mi byl ušmikly. Když se všichni zaměstnanci vrhly, že mi ho jako najdou v tom pečivu, ale samo, že to moc dlouho trvalo tak já už musela jet a teprve pak ho našla vedoucí a co myslíš, že udělala no samo vyhodila do koše.
Dobrou chuť kdo teď jíte. Důkaz můžu ukázat, že mi fakt chybí 3cm.
Jo a konečně máš tam fotky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:49
- Nahlásit

brezen2008
to jako já a sindy
A kde bude dasty?

<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání