| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:28
- Nahlásit
Mucholabka
heled to je ta čuba,co jsme někteří posílali věci?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:43
- Nahlásit
http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8968.gif
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:44
- Nahlásit
jak zkopíruju adresu toho obrásku smajla, aby se mi tu ukázal pjekně celej a ne jen adresa?
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:48
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:49
- Nahlásit
arwen
když na to klapnu pravym myšítkem, vyskytne se mi chyba na stránce...
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:50
- Nahlásit
mě se to povedlo
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:51
- Nahlásit
Gerda
já to udělala takhle, na obrázek pravým, pak vlastnosti, tam se ti dole ukáře adresa, tu jsem zkopírovala a pak vložila jako obrázek...prvně jsem trochu pátrala, kde vezmu tu adresu. A taky jsem musela opět povolit nějakou blokaci na stránce, co tu máme v práci nastavenou a co mi neustále komplikuje život.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:54
- Nahlásit
arwen
to jo, já skončila u zkopírování adresy z těch vlastností, když jsem to sem zkopírovala, už přišla jen adresa. Možná tu mám taky nějakej zákaz, ale sama si to odblokovat neumim.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:55
- Nahlásit
http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9485.gif
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:56
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:57
- Nahlásit
http://www.celysvet.cz/skin/smile/8968.gif
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:58
- Nahlásit
Gerda
a vkládáš to jako obrázek nebo do textu? Musíš přes kliknout na ty troúhelníčky a kolečka barevný hned vedle znaku písma s kurzívou tady nad rámečkem pro text...pak mi tam skočí díky našemu firemnímu zabezpečení, abych povolila něco?! a pak dám vložit a odkliknu odeslat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 11:59
- Nahlásit
Tady si vyberu jakýho potřebuju,kliknu na něj pravým myšítkem,zkopíruju adresu obrázku a pak vložím sem jako fotku,jen umažu u obou imgs to S
jak to vložim jko fotku? normálně sm zkopíruju tu adresu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:00
- Nahlásit
arwen
Musíš přes kliknout na ty troúhelníčky a kolečka barevný hned vedle znaku písma s kurzívou tady nad rámečkem pro text
Aha!
|
sarax
Člen |
- Nahlásit
Gerda
jj jako fotku
|
arwen
Člen |
- Nahlásit
Gerda
a tady z těchle gifů nemaž žádné S, to se dle mého maže v případě, že tam bude imgs jako koncovka (místo gif)
zkopírovanou adresu máš? tak klikni na tu ikonku s těma barevnejma geometrickejma obrazcema, vyskočí ti tabulka, kam vložíš tu adresu...tak zkus.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:01
- Nahlásit
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:02
- Nahlásit
Gerda
zase si tam umazala to S, před tím čtyřmístným číslem, žejo...a já to pak nevidím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:02
- Nahlásit
arwen
díky!!!!!!!!!
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:03
- Nahlásit
Gerda
není zač...parádní čarodějnice!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:05
- Nahlásit
Gerda
Vy ste ale čikovná,slečno Gerdo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:11
- Nahlásit
Hele žencký, doporučily byste před cestou k móřeti čokloj odčervit, nebo ne? V pondělí jdu na veterinu a zeptám se na všchno, nechám Mařce pořádně vystřihat srst mezi prstama, aby se jí zase nezanítily nohy, o odčervení se s nima určo poradim taky, ale chci znát i váš názor, jestli preventivně jo, nebo ne. A co byste eště doporučily vzít s sebou. Lékárničku mám vybavenou následovně: obinadla, obvaz, kosmetický tamponky (na podložení nějakýho řiznutí před obvázánim obvazem), náplasti, betadinu, nůžky, stříkačku (na ředění tý betadiny), zodac na případnou alergickou reakci, smectu na případnou sranděru, beru i neoprenový botičky, kdyby se Mařce ty nohy zas nějak rozmokvaly. Napadá vás něco dál?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:13
- Nahlásit
Gerda
doporučily byste před cestou k móřeti čokloj odčervit, nebo ne?
Asi bych spíš vodčervovala potom,ale nigdy sem s čokloj u móře nebyla,tak nefím.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:17
- Nahlásit
Gerda
myslím že seš vybavená celkem dobře a taky bych spíš odčervila pak..pokud není před 100 lety aby vás pustily na výstavu??
jo ještě vozím Betadinu mast
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:20
- Nahlásit
Gerda
Napadá vás něco dál?
no možná nějaký ty skalpely,RTG,CT a určo inhalační přístroj na narkozu!! A infúúúzní stojan!!!!!! S kapačkama,samosebou..
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:22
- Nahlásit
Gerda
doporučuji pinzetku, slyšela jsem o dost blbém úrazu (mořský ježek zapíchl bodlinku do tlapky a neměli ji čím vyndat), ale pokud bude chodit jen v botičkách, tak to asi nehrozí.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:23
- Nahlásit
arwen
, ale pokud bude chodit jen v botičkách, tak to asi nehrozí.
¨no já myslím že ježek zas bude spíš ve vodě takže to asi tak nehrozí
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:29
- Nahlásit
sarax
ježek zas bude spíš ve vodě takže to asi tak nehrozí
a pes do vody nechodí? Ten náš tedy jo.
Gerda
Taky ňákou traversku, dyby náhodou zlobila a čpavek, dyby se s toho nemohla náhodou probrat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:30
- Nahlásit
Triniti
no náš taky..Trnity je milá Triniti ve vodě jak vydva
ale Mařenka moc nevypadá jako vodouch
Gerda
jj traverska a čpavek nejsou špatnej nápad
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:39
- Nahlásit
sarax
tak já myslela, že když se jede se psem k móři, tak se ten hafan rád koupe a i kdyby zrovna nebyl vodouch, tak se bude cachtat minimálně na kraji u břehu...a tam právě ti ježci jsou
|