| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:40
- Nahlásit
arwen
tak se bude cachtat minimálně na kraji u břehu...a tam právě ti ježci jsou
no ne každej pes se ve vodě cachtat chce...a k moři se nejede se psama ale jede se do Splitu na výstavu a při té příležitosti se berou psiska k vodě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:45
- Nahlásit
Děkuji za rady a doporučení, Marie do vody fakt nevleze, já ostatně taky ne, budeme se potácet na břehu a taky hodně spát a jíst. Pinzetu beru, to je dobrej nápad a místo traverzy si tam ulomim ňákou větev, nebo jí eventuálně nakopu, kdyby se to lámat nedalo. Jediné, co víme, že po výstavě berem flanděru a budem sedět na pláži. Den už nějak přetrpíme.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:54
- Nahlásit
Gerda
Den už nějak přetrpíme.
prospíš kdyžtak
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 12:57
- Nahlásit
Gerda
Den už nějak přetrpíme.
A noc bé patřit jen vám...
sarax
Trnity je milá Triniti ve vodě jak vydva
Esli tomu rozumím, jakože tomu nerozumím, tak si myslím, že tomu jako trochu rozumím.
Napříklat Jája, jakošto vodní pes, musela být u móře přemlouvána, aby se účastnila alespoň lechkého namáčení a vopčas sme ji do vody naschvál hodili. Ale vona byla asi nesvá s těch lidí okolo.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:11
- Nahlásit
Triniti
no prostě Trinity je fakt normální vodouch co bude plavat než se utopí..Gerda a Jablunka viděly na vlastní voko¨
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:15
- Nahlásit
Triniti
.Gerda a Jablunka viděly na vlastní voko¨
Jj,mohu potvrdit.....kravička je fakt magor,spešl pro ní budou muset koupit prut s vlascem na žraloky,páč jinak do vody nemůže!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:15 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Triniti
Jája, jakošto vodní pes, musela být u móře přemlouvána, aby se účastnila alespoň lechkého namáčení
helejte,zas třá takovej Hanýfek vod pardálky je faraon a tam je daný,že faraon NIKDY nemůže bjehat na volno a nesnáí vodu.ale vona mu to asi zapomenula říc bo von bjehá na volno furt a dokonce i přichází a koupá se taky .Sice prej při tom vypadá jak Titanic těsně předtim ,než se rospat na dje půle (jak tam nahoře stál Dikáprijo a volal : je to tady,Rous ),ale to je celkem nepotstatný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:17
- Nahlásit
Triniti
sarax
Je to pravda, Trini je blázen, vidí vodu a plave, plave plave, dyby neměla vodítko, tak přeplave oceán. Možná bych s sebou mohla vzít Trini místo Mařenky...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:18
- Nahlásit
davidkova renata
jak tam nahoře stál Dikáprijo a volal : je to tady,Rous
Paní,ste blpka,chroupu dijétně mrkef a teď sem se s ní málem udusila!
Jak je Nyný?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:19
- Nahlásit
davidkova renata
jak tam nahoře stál Dikáprijo a volal : je to tady,Rous
Ty seš blpka mamko! )))))) Už vidim Káprija, jak stojí Pardálkovi na hlavě v rybníce a volá Je to tady Rous ))))
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:23
- Nahlásit
jablunkaGerdadavidkova renata
blpky ste fšechny....
nahoře stál Dikáprijo a volal : je to tady,Rous )
) Už vidim Káprija, jak stojí Pardálkovi na hlavě v rybníce a volá Je to tady Rous ))))
dijétně mrkef a teď sem se s ní málem udusila
D:
hele Jablunko ale mrkef nejni bílá!!!!!
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:27
- Nahlásit
tož to jako jó, já být s Arwen u moře, tak jí taky z té vody nedostanu a kromě toho by tam asi ťafla nějakou tu nafukovací potvoru, co si na ní děcka hrajou...to ona moc ráda, hotový záchranář
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:29
- Nahlásit
sarax
blpky ste fšechny....
to jako souhlas
jablunka
myslim,že to zejtra pude ,máte nějaký doplnující info???
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:39
- Nahlásit
Ci k moři a to hnet!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:43
- Nahlásit
sarax
hele Jablunko ale mrkef nejni bílá!!!!!
Woe a sem f perdelíííííí!
davidkova renata
myslim,že to zejtra pude,máte nějaký doplnující info???
Bezva.......myslím,že se doplníme zejtra po founu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:47
- Nahlásit
jablunka
tagže ale přibližně nějak votpoledne jo??Abysem vjeděla..
A dyš uš tady béte,můžete si f Troji vyzvednout toho buldoka bo von tam furt je..
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:52
- Nahlásit
jablunka
hele jako já tě potřebovala na ICQ
kde seš a kdy budeš??,
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 13:54
- Nahlásit
jablunka
hele anebo v Lukavici u Rychnova nad Kněžnou
Si jen tak hraju,dyby náááhodou.. někdo třeba...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:21
- Nahlásit
davidkova renata
já mám doma stopstav .... prý už nic, alespoň do doby než nějaké zvířátko odejde do věčných lovišť ... no, tak si musím chvíli počkat a pak zase začnu nenápadně škemrat s tím, že dva psi je málo ... jen musím nejdřív vymyslet nějaký větší dopravní prostředek... se nějak všichni nemůžeme do oktávky vejít
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:26
- Nahlásit
brut
já mám doma stopstav
no jo..
já jen že sem dávala psy do nabídky a tyhle jsou tam noví ,tak holt agituju kde se dá
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:42
- Nahlásit
Pani agitátorová, já bysem si pséka klitně vzala, ale von se mi manšel eště hodí - a tak se pséka prozatím sdávám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 14:46
- Nahlásit
Triniti
ale von se mi manšel eště hodí - a tak se pséka prozatím sdávám.
ešče to zvašte ze fšech úhlůch,mě se to zdá ukvapený a nedomyšlený rozhodnutí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 15:04 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
davidkova renata
já vím o několika australácích, kteří by potřebovali nový domov a mám smolíčka .... a to tu vzdychám od rána do večera ... holt mám tu vysněnou fenečku, tak musím pár týdnů držet kušňu, toho chlapa potřebuju, kdo by mi jinak sponzoroval všechny psí ptákoviny, akce a kdo by mně vozil?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 15:05
- Nahlásit
davidkova renata
Paní nehraj si s útulkáčema a najdi někoho kdo si vezme moje svetry. Nejlépe oba, páč já už na ně nemám nervy na druhou stranu musím uznat, že když mi minulý týden zdrhli psi za srnkou tak setři byli jediní, který jsem odvolala .
Pro štábní - aby nedošlo k mýlce, odvolala jsem všechny, ale až tak po padesáti metrech, kdežto setři zastavili na pětníku a vrátili se k noze. Ale když to napíšu takhle tak to nevypadá tak hezky
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 15:22
- Nahlásit
Zdravím ve spolek. Teda to je síla, člověk se tu chvilku neukáže a hned má co číst
brezen2003
Máš zájem o skupinový rande?
Triniti
To štěndo je fakt kouzelný, ostatně jako každý psí mimčo, ale cože z toho vyroste?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 15:31
- Nahlásit
Davídková Renata
tagže ale přibližně nějak votpoledne jo??Abysem vjeděla..
Jj,ňáko votpoledne,určo vám paní cinknu.
A tu nabítku si laskavje votpuste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 15:43
- Nahlásit
Žencký, to je děs, furt hledám ty vopkladačky, myslim, že sem snad něco našla do kuchyně, poslala sem to na okouknutí Pardálce, bo má fkus, ani byste snat nevjeřily, kolik je na svjetě různejch dlaždiček a barviček a matryjálů a jak se to dá šecko kombinovat a volit a dyš dobře vybereš, pjekně se ti bydlí. Chtěla sem to původně brát zotpovjedně, ale už mě neba koukat na dlaždičky, který se mi líběj, ale dycky sou jako na potvoru asi moc drahý, nebo aš z kopřivnice, nebo polska (tam je to fuk, děda dycky řiká, že všecko, co je vot kolína dál, už je stejnak ázije.
Ale dybyste se složili na ten půlmegáč, klidně bych si je z tý ázije nechala dovézt....o víkendu bude pršet.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 15:54
- Nahlásit
Nikolka
Teda to je síla, člověk se tu chvilku neukáže a hned má co číst
tss,tady dneska úplně chcíp pes ,je vokurková sezona,normálně ty grafomanííí namastěj i 6 !!!! stran
Biluška
setry jo?? ,tož to nefim,žádnýho mysilfce pochopitelně neznám A co výkup??
Gerda
ale už mě neba koukat na dlaždičky, který se mi líběj, ale dycky sou jako na potvoru asi moc drahý,
ano,to mne také stresuje ,akorát že poslední dobou už se nemůžu koukat ani na rohlík
všecko, co je vot kolína dál, už je stejnak ázije
Nad Rýnem nebo normál??abysem jako vjeděla asi sem už f ázyji nebo eště f evropje
du ven
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 15:59
- Nahlásit
co je nového?
Nikolka
o rande klído pído,ale musím trénovat jak sebe tak i sindy,já teprv začnu v sobotu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 16:45
- Nahlásit
jablunka
Kdyz ses pres ty placatky, mrkni na http://www.youtube.com/watch?v=CxtqjbOcEHg aneb boj o BIS na letosni svetovce. Ten anglicak nema chybu!
|