Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 20:41
- Nahlásit

jablunka

asi ho ten buldocek sezral :-P.

to bychom mohli - ty ses primo chrudim, nebo okoli? pristi tyden mozna jedu na kutnou horu..

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 20:42
- Nahlásit

Neessi
nazdárek,pani!Co Šukálista?Ještě nepřestal?
Pošlu mejla,jó.....
už se znáte!Jak je ten svjet malej,doprčic!
Pejskaři nó........

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 20:42
- Nahlásit

Nikolka

jedna paní zkončila válem na plastický chirurgii

ale jenom málem! Ty lidi by měli nosit takový ty košíky,co maj hokejisti v brance a byl by klid!

Nikolka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 20:46
- Nahlásit

Neessi: Byla to zbytečná show. Nikdo z těch hysterek u toho nebyl ale každá byla chytrá jak Hlas Ameriky...

Nikolka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 20:53
- Nahlásit

Lidičky mějte se tu fajne, já musim jít vařit a krmit divokou zvěř. Zejtra se stavim. Ahoj...

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 20:59
- Nahlásit

janika

no jenze ja jsem blizky vychod, on je dalny vychod .

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 21:02
- Nahlásit

argosek
ty ses primo chrudim, nebo okoli?
Přímo Bylany.....mezi Heřmaňákem a Chrudimí.
pristi tyden mozna jedu na kutnou horu..

To je na druhou stranu.
asi ho ten buldocek sezral :
To je nejpravděpodobnější.........

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 21:15
- Nahlásit

jablunka

taky jsem kouk na mapu a kutna hora nam asi bude prd platna ...tak my nekdy prijedem do chrudimi (do bylan nee - kdyz uz beru pejsky tak daleko, chci do mesta - prirody tu mame dost )

janika

asi 400km

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 21:22
- Nahlásit

čus,co je nového?

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 21:28
- Nahlásit

brezen2008

si to přečzi o stránku zpět-máme tu novou holku Nikolku!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 21:40
- Nahlásit

fšicííí
zamykám foru,tagže štábní co maj dneska pohotovost (zdravím,že to je ale šichta,co?:confused si můžou dát pauzu.Ošem poddaní mne vůbec na mý foře nerespektují,takže je možný,že budou psát dál No nic,zvednu jim paušál

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 21:42
- Nahlásit

davidkova renata
co je Nyný?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 21:46
- Nahlásit

brezen2008
co je Nyný?
Nyný je pes.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 22:26
- Nahlásit

davidkova renata
no stačí co ste nasmolili za večer

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 22:38
- Nahlásit

Tydle fóra jsou strašně nebezpečný.
Zatím co jsem se tu tak samolibě chválila, že nám Ciroušek nikoho nežere, sežral mi další pes králičí lebku, kterou jsem potřebovala nafotit do časopisu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 22:43
- Nahlásit

kachna_
sežral mi další pes králičí lebku, kterou jsem potřebovala nafotit do časopisu.

Měla jsi ji zavřít do králíkárny,aby se k ní nedostal

Tinta76
# Zasláno: 16 Čec 2008 06:16
- Nahlásit

Brý den

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 06:54
- Nahlásit

Tinta76

brý ,tak já mažu do rachoty

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 07:56
- Nahlásit

dobré ráno všem, cizincům,novým členům,co jdou do rachoty,co maj psa,co pes sežral lebky.........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 08:52
- Nahlásit

čus fšicííí na mý foře i štábní co měli v noci příslužbu

kachna_
Tydle fóra jsou strašně nebezpečný
tydle fora sou upa na ho*no,čte si tu a píše kde kdo ,ale platit se nechce nikomu
P.S..čokla zmlat traverzou a dyš to uděláš pořádně,můžeš dát do časáku lebku psí místo králičí

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:06
- Nahlásit

davidkova renata
no, jestli mě,
která se občas kouknu ze zvědavosti, co se kde píše, a mám-li k tomu co říct, řeknu, viz kennel cough,
považuješ za "štábní", jak už tady jednou bylo,
tak tě upozorňuju, že dle mne je to celý polarizování světa kolem společnejch známejch neskutečně trapný jak nevím, co, přirovnání se mi nedostává.
Buďte stejný jako ti, který kritisujete, a bude to fakt jako úplně super.

Triniti
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:10
- Nahlásit

Gerda
Ted se dívám na lednice, protože se bojim dívat na kachličky,

Jojo, pani, lednice dycinky pomůže.

Jinak sdravím fšicííí!

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:41
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co maj to štěstí, že maj doma intronét, že maj doma zdi, podlahy, kuchyňské linky a že vůbec mají doma. Zdravím také všechny, co jsou opravdoví přátelé, co si pomáhají a mají se rádi a samozřejmě dobré ráno nejvíce těm, co už zvažují toho půlmegáče pro mě, bo přišel čas zůčtování.
dědeček si dnes zasluhuje lepanec, janika si zasluhuje dva lepance, mamka mi dluží skoro dvě hodiny života, kerý sem s ní strávila na telefonu, bo je strašně ukecaná, jelikoš furt mluví a to sem si jen chtěla ukrátit venčení psa a skončila sem s telefónem až ve vaně, načež sem si musela pustit billyho elliota až ve 23 hodin a pak mě eště zdržovala od jídla a spánku telefonem janika až do jedné hodiny! Jak řikám, zdravím všechny přátele ))))))) Ale děcka - dnes v noci sem nejdela! Teda si to nepamatuju....hmmmm asi fakt ne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:48
- Nahlásit

Sali
považuješ za "štábní
nemyslím,že ty jsi štábní..abych ti to teda vysvětlila polopatě..štábní je ten kdo by do takový stoky jako je tady ve svý serioznosti ani nestrčil nos(to teda tvrdí ) ,ale páč tu nejni vidět kdo je přítomen,dřepí tu samosebou furt a v momentě kdy dostane dojem,že se zde píše něco "závadného" ,okamžitě podá hlášení či linka,což je jednoznačně tak,páč během krátkého okamžiku nastává zpětná vazba,čili jinak to býti prostě nemůže Toto je vyzkoušeno empiricky již mnohokráte
Pokud ty sem koukneš z normálních pohnutek a i se klidně zapojíš do debaty,nevidim vůbec důvod proč by ses měla cítit jako štábní.Nikomu z nás to nevadí a berem to úplně normálně.Myslím,že si můžu dovolit tohle říct za všechny zůčastněné.Ovšem v momentě kdy bys tady hlídala jak Cerberos a hned žhavila foun či písí patřičnýnm směrem,pak bys štábní holt byla Děláš to??Pokud ne,nemusíš tyhle výroky přece na sebe vůbec vztahovat!Já myslím,že to neděláš,tak bud v klidu a v pohodě se zapoj do debaty když chceš nebo máš náladu Jinak si celkem dobře vzpomínám na dobu minulou,kdy tobě vadily a kritizovala jsi věci,které ted vadí nám,jelikož ty jsi prostě byla o kus napřed.Nikdo se tu s tebou nechce hádat ani se tě nějak dotýkat,tak nehledej něco zbytečně tam,kde to není,jo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:56
- Nahlásit

Dobré ráno fšem krásným, mladým a bohatým. Jsem zcela vyčerpaná, neboť jsme šli spát o půl druhé ráno. Noční bojovky s harantama mě zabíjí Už se na mě asi podepsal zub času, nebo nějaký jiný zub, třá Armanůf...... Co je tady novýho? Může mi někdo udělat shrnutí? Ale rychle, páč za vteřinku musím na parkur věnovat se výchově naší mládeže. Řeknu vám, tohlencto je materiál, no moje nervy

Tinta76
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:58
- Nahlásit

jááááá s písničkou jdu jako ptáček, tádadádadá...... lidííí dneska se jdeme podívat na štěňátko, ale pšššššššššššššššššššššš, víc neřeknu

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:00
- Nahlásit

Biluška
Máš chodit brzy spát!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:03
- Nahlásit

Tinta76
jááááá s písničkou jdu jako ptáček

jaaaak jako víc neřeknu???????????????? vysyp to nebo tě zmlátim traverzou!!!
Biluška
Jsem zcela vyčerpaná
taky tě zdravím

Tinta76
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:06
- Nahlásit

davidkova renata

nemůžu ... a klidně mě zmlať, něco vydržím

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:07
- Nahlásit

Jinak si celkem dobře vzpomínám na dobu minulou,kdy tobě vadily a kritizovala jsi věci,které ted vadí nám,jelikož ty jsi prostě byla o kus napřed
davidkova renata
tak jsme tam te´d všichni a je nám fajn.
Jen já z dění úplně emočně vyskočila, ráda svýmu chlapovi při spolupráci s společnými přáteli pomůžu kde můžu, ale neřeším absolutně nic, protože celé ty tenze typu "je proti nám kdo není s námi" a komploty/kompoty malých zatrpklých, co si živí své ego příštipkařením okolo jen trochu jmenovitějších osobností, jsou mi silně k smíchu.
Většina lidí kolem dvojice Ruda a Hanka sotva věděj na kterej konec vodítka se připne pes, ale žvanit dovedou naprosto zasvěceně o všem.
Já si vážím Rudy i Hanky jako snaživých výcvikářů, ať si o jejich názorech a metodikách myslím své, stejně jako si za výkony vážím třeba Lu´dka Šilhavého, když mám jmenovat další osobnosti silně kontraversní,
a se všemi jsem schopná i ochotná komunikovat na neosobní i rámcově osobní úrovni, ale v mantinelech, které si stanovuju já, čili jejich životy s nima žít nebudu a svý psy si dělám já a po svým,
na rozdíl od těch spoust příprdelníků, co se tím kolem realisují, protože řešit druhé a řešit vztahy je pro ně živná půda existence. Myslím si, že těm skutečným štábním, čili těm ,kdo se bu´d aktivně zapojí do drbů, nebo se do toho nechají vmanévrovat kýmkoli pro cokoli, se nedostává skutečného nadhledu, know-how a vlastních kvalit, aby si mohli dovolit jít se svými výsledky svou cestou a nemuseli parazitovat na dění kolem druhejch.
Už z tohohle důvodu se mi zhnusila jakákoli charitativně-reparativní kynologie, protože s sebou nese takovýhle kvalitativní povl, neschopný se vypracovat vlastní inteligencí a vlastníma schopnostma, a zanášející na bohužel úrodné podhoubí silně patologické pohledy na svět a lidi kolem.
Ale myslím, že se známe osobně i písemně dost na to, abychom věděli všichni jak to je.

<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání