| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 17:12
- Nahlásit
janika
za chvíli se za mnou táhnul proud pěti kotat v čele s černouškem...jako za husou
Tady bych doporučila zvýšit dfáfky seruprámu, bo trpíte nebespečnou přectavou, že ste husa, za kterou se táhne tmavý občan a teče pět koťátek.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 18:32
- Nahlásit
davidkova renata
čekuláda k snídani,jo? A jenom 30g? A k tomu flák masa a sejra-no to klidně můžu,páč není vječí labůžo než 70% čekuláda se sýrem(kozím -poloder 10deka za 50,-káčé),ale když to sežeru,taxe mi pak nechce makat!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 18:33
- Nahlásit
Tinta76
já jsem se vlastně rozhodla už ráno
no tak co sis koupila?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 15 Čec 2008 18:37
- Nahlásit
Neessi
ahoj pani
eště nic, ale už vim co je to ve vedlejšim tématu "vysavač na psí chlupy"
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 18:40
- Nahlásit
Tinta76
jdu číhnout
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 18:53
- Nahlásit
Gerda
bo trpíte nebespečnou přectavou, že ste husa, za kterou se táhne tmavý občan a teče pět koťátek.
ty vogo,to sem dopadla eště dobře
Neessi
ale když to sežeru,taxe mi pak nechce makat!
no ale vo makání tam nic nepíšou
Jééééžiš tady je bošskej klit!!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 18:58
- Nahlásit
davidkova renata
Jééééžiš tady je bošskej klit!!!!
Taxe modli,aby si PetraK na těch horách neudělala vejron na noze,nedostala klit na lůžku na 3 týdny a sádru-páč to by to tady zrujnovala.
Co Nyný-ještě naříká?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:09
- Nahlásit
Neessi
Taxe modli,
taxe modlim bo 3 tejdny teda nevim
Nyný je krapet lepčí couraly sme pomalu asi hodinu a půl,ted se nažrala a svalila,uvidim ráno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:10
- Nahlásit
Biluuuuuuuuuuuš
máš sovu
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:16
- Nahlásit
Neessi: Zdravím, děkuju za odkazy. Hned se na ně vrhnu a budu doufat v zázrak. Nikolasovi jsou 2.5 roku, to snad ještě neni tak strašný ne? Taky jsem si v pubertě myslela že jsem dospělá a celý svět mi leží u nohou... ...sice mi chvilku trvalo než jsem pochopila že neleží ale to je zase jiná pohádka a počítám, že s tim holomkem to bude stejný...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:24
- Nahlásit
Nikolka
Taky zdravím-no to je rychlost ! Odkazy mi bleskurychle poslala Renata(Davídková) ještě než jsem dorazila z ordinace,takže jsem to nemusela nikde hledat.
Tak kde jsou fotky toho "kousavýho "Nikolase -chrta!
Už jsem tu včerejší episodu o výletě za Desenským zatepla vylíčila Davídkový. ,takže ví, o co go!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:26
- Nahlásit
davidkova renata
Hele a je tady "Nikolka",co má chrta !Jak jsi říkala,že bys takovou povahu u psa chtěla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:26
- Nahlásit
Nikolka
tož tě vítám na mý foře a těšim se,že se k nám přidáš Barzoje zmlat traverzou ,Biluška dorazí za chvíli,má výhradní právo a monopol na traverzy fšeho druhu,udělá ti cenu
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:28
- Nahlásit
Neessi: Jo, byl to děs a zklamání kterého se nám dostavilo je nepopsatelný... Zlobí mě net, tak jinak, tak se na ty odkazy mrknu hnedle zítra a pokusím se to zfouknout než mi skončí dovolená... Fotky ihned posílám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:28
- Nahlásit
Neessi
Jak jsi říkala,že bys takovou povahu u psa chtěla
no chtěla!!!To je můj sen ,akorát ale né barzoje...teda sou moc krásný,to jo,ale já se holt narodila s vofčounem f sérdci .Ale fsteklej vofčák co nesnese lidi ...bože jak nám by bylo dobře ,pěkně bysme se doplnovali
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:29
- Nahlásit
janika
no třá nám to Nikolka vylíčí,jak byla s mamkou za Růdou pro radu.Obě byla pjekně naštvané!Na vedlefoře radí úplně jinak,než osobně.V podstatě ji sprdnul,že psa rozmazlila,udělal jí rozbor jejího chování a o psovi řekl,že by ho zmydlil.Jako vždycky,stejný scénář!!
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:30
- Nahlásit
Renata: Děkuju ale to už tady jednou bylo, tedy né s traverzou ale i tak... Nabídka lákavá nicméně si dovolím odmítnout
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:31
- Nahlásit
Nikolka
A můžu sem ty fotky dát,až mi příjdou na mail?Holky tady jsou zvědavé!
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:32
- Nahlásit
Neessi. Jasánek, jen musim nejdřív nějaké vyštrachat ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:32
- Nahlásit
Nikolka
Děkuju ale to už tady jednou bylo
no jo,ale já ti to poradim zadara .Hele,já ti dám čas ,nakonec přijdeš na to,že je to to pravý vořechový,jedem v tom tady všichni ,proto si tak rozumíme
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:33
- Nahlásit
Nikolka
tedy né s traverzou ale i tak
Traverza je jen virtuální ,tady všechny mají psy v posteli
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:36
- Nahlásit
janika
a samo,že to nebylo gratis
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:36
- Nahlásit
Renata: Zadara? No to vím brzo...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:38
- Nahlásit
Nikolka
Zadara? No to vím brzo
njn... Tak příště se voptej rovnou tady
Neessi
Traverza je jen virtuální
ne zcela
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:51
- Nahlásit
Tak tady máte Nikolase od Nikolky
a až se mi umoudří písí,tak zkopíruju i tu 9tiletou čubinu.
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:53
- Nahlásit
Jůůůů, my jsme ale seeeexiii
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:53
- Nahlásit
Neessi
co to je za nahubek?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:54
- Nahlásit
Nikolka
Mám útěchu - taky jsem vloni touhle dobou zoufale hledala útěchu a rozhřešení u Desenského . Potom co jsme se s přítelem sestěhovali k sobě a jeho německej ovčák po třech měsících napadnul mojí starou hodnou pitbuli, rozžvejkal mi králíky a bývalý tchýni čínskýho chocholatýho psíka (dostali se z toho všichni vyjma králíků). Rada byla, bejt na něj tvrdší, že je ho rozmazlenej , nefunguje to. Pak jsme zabezpečili králíky, nedovolujeme psům hádat se o to, kdo bude první štěkat u plotu, nehlídáme Ervína a zjistili jsme, že to jde i bez Desenskýho
|
Nikolka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 19:59
- Nahlásit
Agrosek: To je spšl na dostihovou a coursingovou dráhu, spešl chrtí, je odlehčený, skoro nic neváží. Bez toho nesmí chrt na dráhu...
Kachna: Ale mladej má -problém- se kterým si nevím rady a já doufala, že odborník jako p. Desenský mi skutečně podá pomocnou pac...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2008 20:00
- Nahlásit
kachna_
Rada byla, bejt na něj tvrdší, že je ho rozmazlenej , nefunguje to
funguje, nefunguje..ono "to" funguje, ale bohuzel nestaci rict "delej tohle", "bud takovy", cesta za tim delanim a byti takovym jest dlouha..
|