Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 19:04
- Nahlásit

jablunka
okamžitě mi tu myčku prodej a ihned pošli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 19:36
- Nahlásit

brezen2008
to víte,já nejsem ííííííííííípař a tak nemohu jezdit
to sou kecy na hov*o,tak si je laskavě vodpust,sotva sme se vlezli do aut.
jablunka
myčku v myčce

dva v jednom

Tinta76
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:05
- Nahlásit

davidkova renata
Čerčany a vokolí

vypadá to pěkně aji ta početná pohodová smečka

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:24
- Nahlásit

Tinta76
a ty bydlíš kde? že bychom udělali společnej vejlet všici
DAVÍDKOVÁ - no jo furt

Tinta76
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:29
- Nahlásit

brezen2008

v jednom z výběžků, co jsou na severu republiky to by se vám sem jako chtělo ject, jo? to by ale bylo skvělý ...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:40 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Neessi

A mají oba stejnou,nebo každý jinou barvu?

maj stejnou, žlutou s nohavičkama a kapuckou, jsme pro srandu lidem i králíkům .
Plánovala jsem procházku na 3-4 hoďky a nechtěla jsem se vracet kvůli dešti a přece jenom už jim nejsou 2 roky... Výsledek je ten, že pláštěnky jsou suchý a psi i já durch.
Když už jsme se vraceli, prozřetelně jsem Piškota u rybníku připla na vodítko. Toničku ne, protože je rozvážná a není prase, aby skákala do každý zabahněný louže, že... Takže Tonka bez rozmejšlení skočila do rybníka po hlavě. Piškot je sice pakoň, ale aspoň si vošacuje, jestli se vyhrabe taky zpátky. Tonička se takovejma přízemníma blbostma vůbec nezabejvala. Čili jsem musela zalehnout na břicho a vytáhnout jí z vody. Když už byla Tonka skoro venku, skočil do vody Piškot, protože jsem klečela na jeho vodítku, málem mě vzal sebou... Pro změnu jsem tahala z vody zas jeho. V poslední chvíli jsem chytla Tonku za kšandy, protože si chtěla dát jěště jednou repete, tahle nová hra se jí hodně líbila.
Vysvětlila jsem jim, že je zabim a že si pučim Davídkovic traverzu. Voba dva se tak třásli strachy, že jim ocásky rotovaly jak vrtule a huby měli od ucha k uchu .
Naproti na hrázi stály nějaké dámy s bílýma, čistýma a suchýma psama a nevěřícně kroutily hlavama. Měla jsem chuť na ně vypustit svý mokrý, zabahněný a smradlavý říční krysy.
V parku u domu se k nám hnal nějakej velkej mlaďoch, vzala jsem Piškota na krátko, protože jsem neviděla, jestli je to pes nebo fenka a on se po tý kastraci vymezuje vůči pejsům víc než dřív . Nejde zubama, ale vrčí a roluje je pod sebe.
Byla to fenečka, Babú se jí velmi líbil. Tonička jí odehnala krátkým, hlubokým, tichým zabrčením (něco jako vodpal kotě nebo ti natrhnu triko) a pak sprdla Piškota vysokým staccatem. Udobřil si jí trochu hubičkama na čumák. Teď spí zachumlaná v jeho pelechu...

rosnička
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:43
- Nahlásit

maixnerova
Dokonalý vodpoledne!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:44
- Nahlásit

maixnerova
však jsem na vás myslla,já ve finále nešla ani na kopec, v tom lijáku

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:49
- Nahlásit

rosnička

jojo, naprosto . Není nad dva rozvážný a klidný senióóóry

brezen2008

tady odpoledne jen mžilo a bylo docela teplo, ale jak vidíš, výsledek byl stejnej jako by ná zastihla průtrž mračen

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:17
- Nahlásit

MODERÁTOR!!!!! S...OOOO....SSSSSS.....

Potřebuji aktivovat nick maťkaa, pozvala jsem ji.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:28
- Nahlásit

brezen2008
rosnička

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:30
- Nahlásit

maixnerova
který je který?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:36
- Nahlásit

větší je Piškot (14 let) a menší je Tonička (cca 12 let)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:41
- Nahlásit

maixnerova
Tonička je z Krupky? Fajní jsou.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:43
- Nahlásit

Toničku mám od ledna. Je z útulku. Byla tlustá dejchavičná a totálně bez energie. Měla zánět v uších i tlamičce, i průdušek, absces na bříšku a jak zjistila vetka, taky nemocný srdíčko. Sotva se valila a já si v duchu myslela, že to je tak na dva měsíce, že jí prostě nechám odejít v klidu a teple...
Jsem strašně šťastná, že se tak dala dohromady . V tomhle věku sice člověk neví dne ani hodiny, ale jsem fakt vděčná za každej den, kdy mi brnkaj na nervy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:46
- Nahlásit

maixnerova
ale je z Krupky, že?
"Příbuzná" od Diany

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:46
- Nahlásit

Mucholabka
Tonička je z Krupky?

ne, z Chomutova. Vyhlídla jsem si jí na netu jako kámošku k Piškotovi, aby po tý kastraci trochu pookřál.
Jely jsme pro ní s Pardálkou. To stvořeníčko, co nám přivedli bylo o hodně jiné než na fotce, respektive byla to ona, ale po 3 letech v útulku...

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:47
- Nahlásit

maixnerova
senioři vypadají velmi mladistvě - něco jako Piškot a Tonička na konci listopadu. Aspoň si s nimi užiješ trochu vzrůša.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:47
- Nahlásit

maixnerova
byla to ona, ale po 3 letech v útulku...

to znáááám. Však Sala vyváděla dneska jak "urvaná z řetězu"

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:48
- Nahlásit

Mucholabka

....proti tvý smečce jsme žabaři

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:52 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Lola1
senioři vypadají velmi mladistvě

jo, nakonec jim ta jejich sexuální eskapáda oběma přišla velmi k duhu.... . Mě ovšem ne, protože Tonka se dožadovala Piškotovy pozornosti už v 5 ráno a to prosím ne tejden kdy "daj každýmu", ale celý tři neděle, co hárala... Jak se říká: stará stodola rychle hoří a dlouho doutná"

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:52
- Nahlásit

maixnerova
Já mám samé mlaďochy, ty jsi drsná!

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:53
- Nahlásit

jablunka
Mám jen Němce ,Angličanku a Iry.

Těší nás. Mám Fina.
sem rači měla mít rybičky
Ty má manžel, ale až to akvárko 400 litrů praskne, asi se odstěhuju i s tím Finem.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:55
- Nahlásit

Mucholabka

sem to myslela jako, že tě vobdivuju, jakou máš smečku a kolika pejsům už si pomohla

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:56
- Nahlásit

maixnerova
Houno. Málo.

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 21:58
- Nahlásit

maixnerova
Ještě mě napadlo, bohužel kníračka mojí kamarádky už je po smrti. Choroby jí pokračovaly a v takových místech, se kterými se nedalo nic dělat. No.
Tak se pomalu chystá na nového psa, ale chtěla by nějakého míň temperamentního než knírače, dcera jí radí bišonka, ale je to stejně individuální, záleži na každém jedinci. Co bys radila? Má psa v domě se zahradou, ve dveřích dvířka, aby mohl pes ven, když je v práci. Zatím tedy říka, že psa nechce, ale když tak... No znáš to.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 22:10
- Nahlásit

Lola1
bohužel kníračka mojí kamarádky už je po smrti

ale chtěla by nějakého míň temperamentního než knírače, dcera jí radí bišonka, ale je to stejně individuální, záleži na každém jedinci. Co bys radila?

já nejsem na tyhle rady ta pravá, dyk já znám akorát deprivovaný vořechy.... a protože sou mi asi souzený (jestli bude nějaký další, tak zas útulkáč nebo nalezenec), zajímám se o čistokrevná plemena jen povrchně, takže vůbec si netroufám radit...

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 22:11
- Nahlásit

maixnerova
Jak se říká: stará stodola rychle hoří a dlouho doutná"

Tak to mne dneska pobavilo nejvíc!

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 22:19
- Nahlásit

Neessi

no já sem ráda, že už to máme za sebou, jednak se vyspím a druhak nemusím masírovat Piškotovi kyčle Francovkou . Oba sou v pohodě, Piškot lítal celé tři hoďky jak šus a Tonka jakbysmet...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 22:44
- Nahlásit

Mucholabka

sem se koukala sem
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6847_83.html

která je Sala?

<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání