Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 23:09
- Nahlásit

argosek
objevil jsm bozi kari site 6x2.4m -

kde a za kolik?

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 23:10
- Nahlásit

Biluška
sme ti fšichni přáli k svátku,ale ty jsi to ani nečetla na minulý stránce..........

argosek
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 23:58
- Nahlásit

Neessi

zalezi na velikosti oka (ja chci 10x10) a sirce dratu (staci mi 5mm) - dam ti vedet, az uvidim, jestli to fakt tam jde koupit..

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 00:00
- Nahlásit

PetraK

slecno petrok, vy jste pitoma :-P :-D

mydlovaryyy
mydlovaryyyy
dobreee myydlooo daaavaaateeee

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 00:02
- Nahlásit

PetraK
Dík za nápad, zkusím to. Ještě mě nenapadlo nabídnout exekutorům šutry. Kdyby to vzali tak máme problémy vyřešené . Jestli máme něčeho dost tak jsou to průšvihy a šutry

Neessi
sme ti fšichni přáli k svátku,ale ty jsi to ani nečetla na minulý stránce..........
Šiš, to je prekérka. Hned se tam řítím

argosek
zalezi na velikosti oka (ja chci 10x10) a sirce dratu (staci mi 5mm) - dam ti vedet, az uvidim, jestli to fakt tam jde koupit..
Bysem taky prosila info, taky by se mi hodil.

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 00:12
- Nahlásit

Biluška

ja si snad zalozim firmu :-P

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 00:19
- Nahlásit

Neessi
Benda
PetraK
Moooooc děkuji za blahopřání k sfátku. Sem to patřičně oslavila a včil se mi motají nožičky. Ne moc, páč tu přece jen mám ty děcka, ale dost na to, abych se nepokoušela o noční agilitění, které se mi snažil vnutit Mášenek

Neessi
Taky ci hrachory, jsou to moje oblíbené kytičky. Nejlépe ve všech barvách. Ještě bych potřebovala recept na to činčáno z josty. Jostu už mám, krušinu nikoliv, nikomu to na zahradě neroste Musí tam nutně být? Nemůžu tam frknout afrikány? Těch mám dost, dostala jsem jich od Pentase celé plato Vyměním to za ten šutr. Tady jsou fakt všude a mě štvou, protože mám strach, že si o ně ty moje trupky pořežou packy.

Benda
, se poseru chci taky o tv
Pane Bendo, nechci vám to nějak vymlouvat,aby to jako nevypadalo, že frajeřím, nebo tak něco, ale fakt to nestojí za to. Po akci "jarošov" jsme v baráku měli 20 psů a díky té pitomé televizi jsme neměli pět minut klid. První dva dny neustále zvonil telefon, volala celá rodina včetně pratety Hedviky, kterou jsem neviděla třináct let a všichni mi museli oznámit, že mě viděli v televizi a ptali se kolik těch psů mám doma. Na ulici mě zastavovali absolutně cizí lidi a oznamovali mi, že mě viděli v televizi a jestli to v tom kravíně bylo opravdu tak hrozné. Jen jednu jedinou paní napadlo zeptat se, jestli náhodou nepotřebujeme pomoc a jestli nemá přijít třeba venčit, nebo koupat. Všichni ostatní akorát vehementně zdržovali od práce. Příště až uvidím kamery tak jim vyrvu film,nebo co to mají uvnitř a rozšlapu jim mikrofon Teď, po druhém kole vysílání se to opět opakuje Někteří jedinci dokonce Lilátko identifikovali jako bulteriérku Phindru, kterou na těch záběrech nese Tomáš v náručí . Gratulují nám jak se ten pes pěkně spravil a jak je teď vidět, že je šťastný

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 05:56
- Nahlásit

Biluška
Ještě bych potřebovala recept na to činčáno z josty. Jostu už mám, krušinu nikoliv, nikomu to na zahradě neroste
Jostofka (cinzano)
cca 2kg josty
1kg cukru
1 l vodky nebo výčepní lihoviny 40%

koření:větvička krušiny,10 ks hřebíčku,1 muškátový oříšek,kousek skořice,větvička(malá!!!)pelyňku,máta,puškvorec a angelika(může být i sušená) a asi lžička koriandru.To koření chce zahřát v půllitru vody tak na 50 stupňů a přifrcnout k té jostě s vodkou a cukrem do 5 l flašky.Můžeš dát i jeden rozkrájený citron.Uzavřít,protřepat nemíchat a nechat aspoň 14 dní zrát někde ve sklepě ve tmě.Po 14 dnech(ale když si vzpomeneš i za měsíc,taxe nic neděje )tak to přes filtrační papír přeliješ do lahve a doředíš převařenou vodou 1 : 1.
Máš skvělý cinzano rosso vulgo cinzano josto
Fajnšmekři nedávají obyčejný cukr,ale hroznový.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 07:51
- Nahlásit

dobré ráno všem
PetraK
heled stím mimčem se to má tak,že pohlaví a přesné barvy budu vědět až tak za týden,takže do té doby máš času dost
nějaké zájemce mám,sama si nechám pro ní dceru aby nebyla sama,takle v klidu si to rozmysli a já se stejně vozvu pak jak se jim daří
GERDA
napadlo mě když jsem viděla včera na primě pořad - Jak se staví sen,jesli by ti nepředělali byt sice podle nich,ale kecat jim do toho můžeš a snad je to i zadara,aspon tedy v nějakým pořadu to říkali

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 08:40
- Nahlásit

Biluška
všecko nejlepší ktomu fčerejšímu svátku

Tinta76
# Zasláno: 11 Čec 2008 08:41
- Nahlásit

Tyvoe nojóóó Biluška je vlastně Libuška! To mi nějak nedocvaklo Tak vopožděně všecko nejlepčí, Biluško!

Jinak tedy dobrý den všem!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 08:41
- Nahlásit

argosek
slecno petrok, vy jste pitoma

Nic objevnýho, musíte se víc snažit, abyste překvapil

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 08:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

DOBRÉ RÁNO FŠEM CO SE CHYSTAJÍ DOVOLENKOVATIIIIIIII A TĚM VOSTATNÍM ALE POCHOPITELNĚ TAKY.

Biluška
Tak jako nevim, jak by na to koukak exekůtor, dybys mu vrazila pod páždí plocháč, ale možná by byl i rád esli je to plantážník . Tak to zkusím ještě jednou a dneska, možná už si po tej oslavě vystřízlivěla
Sem myslela, že jako se poptat v zahradnictví nějakým - tam kde dělají projekty na zahrady a ne jen prodávaj tulipány. Možná by zájem měli, páč v těch velkejch zahradnictvích normálně šutráky prodávaj. Tak by mohli mít i zájem třeba o odkup a vy byste měli nějaký tajný prachy, na který by exekůtoři nemohli. No.

A jinak - noční agilitění - to by náhodou mohlo bejt stejně dobrý, jako noční lýžování - tak to je vo držku

Vyměním to za ten šutr. Tady jsou fakt všude a mě štvou, protože mám strach, že si o ně ty moje trupky pořežou packy. -tak mě napadá, když píšeš, že je to ostrý - není to břidlice?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 08:51
- Nahlásit

tak jdu vypomoc do petka

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 08:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Neessi

koření:větvička krušiny,10 ks hřebíčku,1 muškátový oříšek,kousek skořice,větvička(malá!!!)pelyňku,máta,puškvorec a angelika(může být i sušená) a asi lžička koriandru.To koření chce zahřát v půllitru vody tak na 50 stupňů a přifrcnout k té jostě s vodkou a cukrem do 5 l flašky.

tak ten recept na Joštofku je jako vařit lektvar na nesmrtelnost , doufám, že se to koření musí ešče taky trhat vo půlnoci, abych si při tom zlámala hnáty . pak budu mít vobě nohy f sádře, budu neščástný tvor, protože Ešus bude prudit a tak se dám z žalu na pití toho joštofčinčána, ztvrdnou mi játra, takže budu celá tvrdá - hlava natrvdlá, játra ztvrdlý, nohy zatvrdlý v sádře - bože to sou vyhlídky kvůli decině činčána!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 08:53
- Nahlásit

brezen2008

Hele Ty jarní měsíci - mě si rovnou škrtni ze seznamu potenciálních majitelů potkání. Dotaz vznesen, odpověď přesně koresponduje s tím, co jsem Ti napsala. Tzn. Nulová šance. Ptala jsem se mámy a ani tam jsem neuspěla. Budeš si muset zařídit mateřskou školku pro potkáně, no.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 09:33
- Nahlásit

janika
JÁÁÁÁÁ JÁÁÁÁ A JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -takže Ty vlastně taky .
enem ešče nevim, kde to bude. ale už vim, že ubytování máme, tak jsem v poho. Bože to si zas ušoupu nožičky aspoň o pět cm. Takže se ti předem omlouvám, teď Tě tak 14 dní budou sfinsky bolet noženky

argosek
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 09:43
- Nahlásit

Biluška
Neessi

tak jsem tam ted volal a na netu maji neaktualni cenik :-|.
ted jsem tam volal a 6x2.4 s oky 10cm a sirkou dratu 5mm stoji neco pred tisicovku..

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 09:55
- Nahlásit

janika

jééé to je prima, že se to vykompenzuje , já dycky trpim jako žvíže . Nechápu proč tohle každej rok podnikám . Asi nějakej druh duševního sádlo-máslo úchylky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:11
- Nahlásit

jsem zpět jdu až později
janika
já jsem včera tam nemohla vydržet,kvuli tomu blbcovi,tak proto jsem zmyzla,užívejte si na vejlětě j waldou

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:11
- Nahlásit

čus fšicí co se budou dovolenkovat i ti co si budou placatit zadek......

Nevík ke komu patřím,ale vím,že tu budu mít na tři tejdenky f podnájmu dalšího irskýho vysloužilce,kterejžto dosloužil ve dvou letech a je to nevycválanej puboš,bez jakejchkolif základních návyků,taxem na to zvjedavá.
PetraK
Co vaše rameno,paní???Já sem kupodivu dneska f poho.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:13
- Nahlásit

janika
páč nás sádlo s máslem uspokojuje

tak dlouho až se z toho po.....em . Ale fakt to jako nechápu. Sápu se do kopce, nadávám jak dlaždič a pak du do toho znova. To je fakt úchylárna . Vono kdyby se šlo procházkou, ale! Brtnik má skorem dva metry - nohy jak štafle, takže on udělá jeden pomalej krok a já štyry v trysku. On se pomalu prochází já to celý uběhnu a do kopce, . A to nemluvím vo tom zrzavým torpédu co se mělo jmenovat Speedy Gonzáles a ne Ash . Jednou napíšu knížku Můj život v trysku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:15
- Nahlásit

jablunka
dosloužil ve dvou letech

to není na tebe,ale na to že už dosloužil,hovada tam to jsou

a rovnou ti zůstane,to je jasný

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:15
- Nahlásit

jablunka

rameno se ještě ozývá, ale je to mnohem lepčí. Je pochopitelný, že větší dávka nahřátí z Kréty směřovala domů, takže do Prahé toho přišlo o fous míň. Což vůbec neva, hlavně že jsem spala, takže DÍKUJUUU!

taxem na to zvjedavá

Cinkla jsem preventivně starýmu Chocholoušovi, máte bloknutou vosmičku, s novým polstrováním a výhledem do zahrady. Dobrý?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka
dosloužil ve dvou letech

ty ole, to je fakt na odstřel. Já o tom nic nevím, ale jak je možný, že tam u nich s tím nikdo nic nedělá? Kur*a a co na to okolní státy? Tady na nás koukaj za každej blbej prd jak na neandrtálce a na ostrovech se může všechno?????? Dovolená, nedovolená sem nastraté

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:20
- Nahlásit

brezen2008
že už dosloužil,hovada tam to jsou
No prostě si vodbjehal pár dostihů,neumístil se dobře a šel.....
rovnou ti zůstane,to je jasný
Nezůstane.....nemám 4 500,-na psa a další bůro na to,abych ho dala do kupy.
PetraK
Je pochopitelný, že větší dávka nahřátí z Kréty směřovala domů, takže do Prahé toho přišlo o fous míň. Což vůbec neva, hlavně že jsem spala, takže DÍKUJUUU!
Tak takhle sem vo tom nepřemejšlela,ale bé to pravděpodobný.....:griníky vyřídím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:23
- Nahlásit

jablunka

Tak takhle sem vo tom nepřemejšlela

No co by to bylo za dítko, kdyby nemyslelo předefším na svou máteř zlatou! To dá rozum ne?. Ale jako fakt mnohem lepčí. Mohl by tam zůstat setrvale a v případě problémů kloubních se zahrabat, nahřát a přeposlat. Byly bychom zdravý

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:25
- Nahlásit

jablunka
tak ho aspon potom vyfotíš dáš sem,vid?
janika
Von by se Dasty nezvencnul
paní pravdu máte,vy ste snad nakažená vod Davídkoví slovně
ale jemu fakt bylo nejlíp když vyběhl ven a na louce mohl běhat a honit kočku co tam neměla co dělat

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:25
- Nahlásit

PetraK
Cinkla jsem preventivně starýmu Chocholoušovi
Cinkněte spíš Sokolovi,páč až se mi ňákej Ir dostane do ruky,budu potřát dobrýho obhájce!

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:27
- Nahlásit

brezen2008
tak ho aspon potom vyfotíš dáš sem,vid?
Určitě......
PetraK
Mohl by tam zůstat setrvale
No to né,nejhodnější z mej dětí a vobrofská naděje pro filozófiji se mi musí vrátit dom.......

<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání