| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 09:52
- Nahlásit
Gerda
léto možná bude ještě v červenci,pak už ne- mám dovolenou a to bude jen pršet..jako vždy )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 09:57
- Nahlásit
žanda
věděla jsem, proč dovolenou přesunuju ze srpna na červenec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 09:58
- Nahlásit
brezen2008
mlč,máš místo mozku, z piva kostku
ešče ne, ale pracuju na tom
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:07
- Nahlásit
brý ráno všem pak speciálně těm, co prozřeli
jsem si právě zakoupila dvě lahvinky Svijanskýho knížete, už se těším domůůůůůůůůůůů pětilitrovej soudek neměli, blbcííííí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:08
- Nahlásit
Tak děcka, nová scénka - včera mi přišlo z pojišťovny, že budu muset dohledat dokumentaci úrazu z roku 1995, kdy se mi taky vykloubilo rameno, také hodem klacíku psíkovi a také ne mému. V poliklinice ale skladují věci jen 10 let, což se nedivim. V archivu mi našli 3 kartičky z chirurgie, myslím ale , že to byl ten loket, který se mi také vykloubil. Jen už si nepamatuju kdy. Jméno ošetřujícího lékaře, co po mě chtějí, samozřejmě taky nevím, je to už trošku dlouho. Dokumenty k novému úrazu ramene mají, vše pěkně připravené a zkompletované, ale to ne, oni chtěj ten starej úraz. Takže to vypadá, že mi prostě nic dát nechtěj a nedaj, že bylo tak leda v pořádku, když jsem platila mastný úrazový pojistky. No, ještě pátrám, jestli přece jen něco nedohledám, jenže v roce 95 to vypadalo tak, že jsem přišla po víkendu k lékaři, řekla jsem, že jsem si před víkendem vykloubila rameno, ale že sem si ho zas nahodila, oni řekli, že kecam, zavázali mi půl těla, řekli za 14 dní přijď, přišla sem, oni zrengenovali, řekli - no jo, teď si s tim cvič - a šla sem domu. Takže jaký léčení a jaký dokumenty, to nechápu. A navíc dávno před uzavřením pojistky!!!!!!!!!!!!!!! neměla sem to vůbec přiznávat. Te´d s tim budou tak leda thanice. Neměla sem ani neschopenku, v podstatě sem jí měla jen 1 v životě, k lékaři nechodim, daně platim, stát ani pojišťovnu nevokrádám, tak kurnik, co je za problém, vyplatit mi pojistku, když si na ní víc než 5 let platim! Děcka, sem naštvaná.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:11
- Nahlásit
Gerda
zkus se zeptat můdr esi by se to nedalo něgde dohledat
Tinta76
speciálně těm, co prozřeli
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:12
- Nahlásit
Gerda
Neměla sem ani neschopenku, v podstatě sem jí měla jen 1 v životě, k lékaři nechodim, daně platim, stát ani pojišťovnu nevokrádám, tak kurnik, co je za problém
Tohle bé ten problém......gdybys to dělala vobráceně,byl by z tebe teď Bohumil!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:13
- Nahlásit
Jo a ještě brýýýýý ránko fšem,co nemaj únavovej syndróm jako já......
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:19
- Nahlásit
Gerda
tak jsem si vzpomněla na případ z tíví. Naivní pán uzavřel pojistku a úraz si udělal hned po 3 měsících. Pojišťovna neplnila, pojišťovna pánovi zrušila smlouvu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:19
- Nahlásit
Tinta76
prozřeli
Já nejen prozřela, ale i pozřela. Škoda, že teda nemám JAKO NĚKDOOOOO k dispozici nějaký ty Svijánky, mohla bych pak i požíit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:22
- Nahlásit
Gerda
Děcka, sem naštvaná.
to se nedivím. Pak že s poctivostí nejdál dojdeš! Prdlačky starý kvedlačky. Ačkoliv jo s poctivostí dojdeš tak akurát do p...e a to je pěknej flák cesty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:23
- Nahlásit
jablunka
gabifi
Taky už vidim, že se na to do budoucna vyprdnu, žádný úrazový pojistky už dělat nebudu, bo tohle papírování je prostě megamasakr!
davidkova renata
Jo a mařena včera kousla Pardálka, má dírku na boku, teď bude mít jizvu na výstavě. Porvali se o míček. Mařena je huňatá, tak byla jen oslintaná, ale hnula si se zádama, tak byla chvilku zkroucená jak paragraf, ale rozchodila to. To bylo tim, ež se mooooc snažila běžet a Pardálek chtěl ten její míček taky a jak se tak u něj sešli, tak se kousli.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:24
- Nahlásit
PetraK
no jóóóó požít! abych toto mohla, musim je ponejprv dát vychladíííít, jdu na to
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:27
- Nahlásit
Gerda
Porvali se o míček.
kolikrát ti mám řikat,aby ses na ty míčky vys*ala????? ,že je to dobrý akorát přesně k tomudle???Nevim co máš za úchylku ,že s tim začneš dycky v momentě dyš se sejde víc jak 3 psy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:29
- Nahlásit
Tinta76
Jakákoliv provokace (požívací,plovací apod.) bude po zásluze potrestána - např. týdením venčením Ešusa v době háravých fenek - teď jednu v baráku máme, tak bacha!
Ale! Podařilo se mi fčera přemluvit paničku od háraftky Yvonn - který tudíž řikám Stará Přenosilka (tý feně, teda), že mi dělala návnadu a Ešus chudák musel cvičíkovat. Chvilku teda jenom, páč se mu za chvíli vařila hlava a z uší unikala pára, ale vnímal aspoň
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:31
- Nahlásit
Tak už mám dokumentaci z úrazu, ale nebylo to v roce 95, ale 97. Předtím loket 93, potom rameno 97, potom oba kotníky v rozmezí dvou týdnů v roce 2004. Sem ani nevěděla, že už sem měla vykloubený skoro všecky klouby....myslim že jako dost rozbitej čék si zasloužim ten půlmegáč. Dost se bojim kloubení kolen a kyčlí....Ach jo, neni na to ňákej prášek?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:32
- Nahlásit
Gerda
To je fakt, jak jde vo majetek, tak je to nebezpečný. Voni dokážou bejt hrozně hamižný.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:33
- Nahlásit
Gerda
ešče mozek by se vám taky mohl vykloubit.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:34
- Nahlásit
PetraK
potrestána - např. týdením venčením Ešusa v době háravých fenek
to ho ale nesmíš nutit cvičíkovat, jinak to bude prd trest
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:35
- Nahlásit
PetraK
je Přenosilka bloncka?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:36 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Gerda
ale nebylo to v roce 95, ale 97. Předtím loket 93, potom rameno 97, potom oba kotníky v rozmezí dvou týdnů v roce 2004.
Tý woe,ty seš jak ze sekáče ......já sem na tom teda podobně,ale zasej už na to mám vjek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:37
- Nahlásit
davidkova renata
Nevim co máš za úchylku
No taky už to dělat nebudu, to je jasný, teď potřebuju sehnat něco, co zmenšuje jizvičky, aby byl Pardálek krásnej na výstavu. A hlavně na tý procházce házeli míčky všichni, Mařena neběhá za míčkama, který hází někdo jinej, vždy běhá jen za tim, co házim já. A já to házim vždy na druhou stranu než házej ostatní. Takže nevidim důvod, proč by Mařena nemohla běhat za míčkem, když běhaj všichni. Kor když běhá jen za svym a jinejm psům se do jejich věcí nemontuje.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:42
- Nahlásit
Gerda
A hlavně na tý procházce házeli míčky všichni
no hele,at si každej dělá co uzná za vhodný,ale paxe nemůže divit,že se čokli servou,sou prostě věci daný
Kor když běhá jen za svym a jinejm psům se do jejich věcí nemontuje.
To bylo tim, ež se mooooc snažila běžet a Pardálek chtěl ten její míček taky a jak se tak u něj sešli, tak se kousli
tož asi tak..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
no dyť řikám, že už to dělat nebudu. Vyběhám jí, když bude sama a pak už půjde jen spořádaně. Za chvilku si jedu pro Pardálku skrzevá ty zásufky, už je byt vybouranej, něco tam řežou autogénem, možná se probouraj k sousedům pod a budu mít mezonetovej byt s nájemnícíma ))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:48
- Nahlásit
takže Boženka si staví a sisluje hnízdo,dala jsem jí tam seno,toaletní papír,hadříky...
takže počítám že do 2 dnů to má venku
ale nechám jí jenom pár,bo jestli vodrodí 20 kousků,tak by to nestíhala
Gerda
heled,já dastymu beru míček jedinš když jdu na kopec dopoledne,to tam nikdo není a když jdu odpol,tak ho neberu,bo von je hystrák a serve se jenom kvuli tomu míčku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:54
- Nahlásit
davidkova renata
Pardálek chtěl ten její míček taky
její míček - to znamená, že běhá jen za svym.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 11:01
- Nahlásit
Gerda
Pardálek chtěl ten její míček taky
on to Pardál asi viděl trochu jinak
Proto Jimovi nic na prochajdách nehážu a prosim i ostatní aby mu nic neházeli. Házet můžu jenom já, na vlastní nebezpečí .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 11:02
- Nahlásit
Jimmi
Už to vim, zařídim se podle toho, žádné házení už nebude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:02
- Nahlásit
Gerda
budu mít mezonetovej byt
šiš to je supééér ,vejde se tam víc kotců ,nájemnícííí vypadnou sami a rádi teda za tu cenu je to slušnej kauf,pani,konečně sedlo štěstí na vola poté co se furt planě motalo kolem
šiš mě z vás trefí ,nedělejte že nechápete dyš vim,že chápete .Jenže sama se sebou se asi neservala,tzn.že holt ten její míček chtěj i ty druhý třá Vůbec nende vo to,kdo koho kous,ale při svý vomezenosti nechápu,že vy přímo zbytečně úzkostlivě (podle mýho) se snažíte zcela eliminovat situace kdy by se Mařka dostala do konfliktu s jinejma čoklama at už z vlastní viny či nikoli.A pak cíleně a opakovaně navozujete situešn,kdy riziko servání se se rovná téměř jistotě Nyný znáš,ta předešlá byla kopie,ale sem si zcela jistá,že by do bitky vo balon či klacek šly obě,je to totiž zcela normální
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
je to slušnej kauf,pani,konečně sedlo štěstí na vola
No já nevim, jesi ale spíš nejsem kráva než vůůůl....ale o máte fuk, pro mezonetovej byt to neni směroplatný, tady sou důležitý ty volný prostory na kotce. Tak bychom mohli dělat vyšší palandičky, pejskové by byli v několika patrech nad sebou, až ke stropu. A kdyby měli v klíckách kouzelnou trupku, dala by se voda lít jen do horní misky, to, co by přeteklo, by šlo do spodní a tak dále a tak dále.
Už nebudu házet - jasný? S čubou bych to nedělala, to by se servaly 100%, jen mi přišlo, že pes s fenou se nerve, ale asi teda rve.
|