Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 16:33
- Nahlásit

brezen2008

copa kdyby šlo jen o klec, to je to nejmenší

tak já mažu, mějte se tu krásnově pápáááá

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 18:16
- Nahlásit

PetraK
tak dej zejtra vedět

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 20:40
- Nahlásit

PetraK
jsem zpjet,žádnou hropku nestavím,jen chodník,mám hotových 5 metrů a jsem na šrot.Ruce vytahaný,záda bolavý.Nejvíc pomáhala Bordžínka vždycky když jsem vykutala příslušnou jámu pro desku,tak než jsem desku dovalila,tak tam pohřbila nějakou hračku.Když jsem tu 30tikilovou desku chtěla vrhnout do jámy,tak si honem tu hračku chtěla vzít.Moje ječení "ty k*ávo blbá,vypadni" brala jako nesrozumitelný povel,bo ze zahrady se vypadnout nedá.

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 20:46
- Nahlásit

Biluška

Fšeeeeecko nejlepčí k svátku (koukám ,že má svátek i Amálka,tak esli je pojízdná,tak taky popřej

Benda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 20:56
- Nahlásit

čau lidi, děte už do háje, to je samej svátek a narozeniny mi teda řekněte jak má jeden zůstat střízlivej

Biluško
tak tedy vše nejlepší (když to musí bejt) )))))))))))

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:02
- Nahlásit

Benda

jak má jeden zůstat střízlivej

no jednoduše-nechlastat

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:02
- Nahlásit

Benda
mi teda řekněte jak má jeden zůstat střízlivej

aha tak proto jsem teď byla v hospodě, vono je tady další slavení

Biluškooooooo fšecko nej a háskou oslavu vinšuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:04
- Nahlásit

Neessi
brala jako nesrozumitelný povel,bo ze zahrady se vypadnout nedá

pani ten pes má víc rozumu jak vy! copak je na zahradě vokno aby z něj vypadla?

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:11 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

PetraK
pani ten pes má víc rozumu

Nemá,bo kdyby měla,tak mi ty jámy na desky vyhrabe sama.Ale to vona néééééééé,vona musí hrabat o metr dál a vyhrabat mi hrachory,které měly zdobit plot.A vůbec,jsem unavená,rozlámaná a při přectavje,že zítra musím pokračovat je mi nevolno

Benda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:12
- Nahlásit

PetraK
no ono je to nejdůležitější, když deš po hospodě a najdeš někoho kvůli komu chlastáš

Neessi
co buduješ ?

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:19
- Nahlásit

Benda
co buduješ ?
áááááále chodník podél baráku z těch betonových desek s kamínky na povrchu.Jen podél jedný stěny,páč když je deštivo blátivo,tak tam čubiny nabírají nejvíc bahna a taky se tam rozhodly v poslední době nejvíc hrabat,takže když jdu potmě,tak si tam rozbiju hubu.Nejhorší bylo,když jsem ty desky vezla v kufru auta-nějak jsem opominula nosnost,ale tlumiče to přežily.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:24
- Nahlásit

Neessi
Nemá,bo kdyby měla,tak mi ty jámy na desky vyhrabe sama.Ale to vona néééééééé,vona musí hrabat o metr

tak jako moment. Bordža nemůže za to že nejni vyštudovanej geodet a netrefila se vám do plánů!! Nesmíte hledět na detajly. Máte jámu? Máte! tak tam flákněte dlažku a nevotravujte
Radši mi - esli sou ty hrachory trvalý pošlete vodnož , páč se mi nedařej vypěstovat

Benda

najdeš někoho kvůli komu chlastáš

Takže já sem vlastně světice, páč sem se kvůlivá Bilušce obětovala

Benda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:28
- Nahlásit

Neessi
to děláte z dlaždic 50x50cm ?

PetraK
jsi světice

Lidi už zase, zapnul jsem TV a místo Bilušky vidím v tv známou se kterou jsme venčili tady u nás, se poseru chci taky o tv

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:30
- Nahlásit

Benda

, se poseru chci taky o tv

si tam vlezte, vyjde to snadnějš, než teď v noci shánět pemprzy

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:31
- Nahlásit

Benda

jsi světice

dík! Jo a kdy bude blahořečení? Abych se na to zařídila dopředu

Benda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:43
- Nahlásit

PetraK
bych se tam i vešel, velká je dost ale neprojdu tím sklem

Do světnice přišla světice a na nebi zažehla světlice.

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:48
- Nahlásit

Benda
z dlaždic 50x50cm

néééééé 40 x 60

Benda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:52
- Nahlásit

Neessi
to máš fuk i tak je to 30kg jedna to nesnáším. Srovnávání podkladu. Jsme vychytali kamenolom kde mají ploché kameny za pár korun a pokládáme je do betonu s armaturou a je klíííd

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:52
- Nahlásit

PetraK
ty hrachory trvalý pošlete vodnož , páč se mi nedařej vypěstovat

Pani,vy ste teda míčůrin !
Hrachory se sejí každý rok,pokud neupadnuvší lusky myši nesežerou,tak se na jaře opjet rozrostou a pak by se daly považovat za trvalky
Mám jich asi 8 barev,vlastní vypjestované.Daří se jim všude,kde nehrabe pes,takže vám se nedaří,bo je Ešus zřejmě zpracovává jak ty moje nány.

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:54
- Nahlásit

Benda
Jsme vychytali kamenolom kde mají ploché kameny za pár korun a pokládáme je do betonu s armaturou a je klíííd
No to by bylo taky fajn,ale to v zimě klouže,ne?Tyhle jsou protismykové.Ale ty plochý šutráky bych brala taky!

Benda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:58
- Nahlásit

Neessi
jsou hrubé, vtip je v tom že si vybereme co chceme a tím že je vybereme a sami naložíme jsou tak levné. Zkoušel jsem ukládat "velké" kameny do země ale byla to dřina, každý kámen xkrát vyndat a ubrat nebo přidat zem. Tohle je pohoda, naflákáme beton dáme armeturu zase beton a šutr, nejhorší je vymyslet skladbu aby to nějak vypadalo

argosek
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:12
- Nahlásit

Benda

ty rekonstruujes? mas nejake sikovne remeslniky?

Benda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:18 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

argosek
dobrý večer pane Argo, mám sice né šikovné ale pracovité. Jmenují se pan X a pan Y ale nikdo jim neřekne jinak než pat a mat nebo ajetácí

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Benda

ale neprojdu tím sklem

to se hned vidí nedostatek zkušeností z dětství. ste nikdy neprošel sklem ve dveřích, či co?

Do světnice přišla světice a na nebi zažehla světlice.

.....to aby bylo lépe vidět na hrnce a poklice
vaří totiž ropuchy a jepice, spadla jí do toho ale čepice

Neessi

Hrachory se sejí každý rok

to jo, ale jsou i hrachory trvalky. Enem se blbě shánějí . Ešusa se musím zastat tentokrát, páč on záhonky respektuje, to se zadařilo mu vysvětlit v útlém mládí a páč je hošík vnímavý, tak i když se honí s případnou psí návštěvou, tak návštěva sice demoluje (a Brtnik úpí), ale Ešus se důsledně vyhybá. hrachory mám na svědomí spíš já a moje neschopnost¨

Benda
Neessi

.Ale ty plochý šutráky bych brala taky

já takyyy, moc háský sou v trávníku. Mám takový zákoutí pod lískama s kapraďovo bohyškovým záhonem, kde bude lavička (a posléze knihočtení, vínopití, romantika) a k ní musí vést právě cesta z takovýchhle plocháčů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:28
- Nahlásit

Benda

Jmenují se pan X a pan Y ale nikdo jim neřekne jinak než pat a mat nebo ajetácí

jejda -vy ste se rozdvojil!!!!!?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:45
- Nahlásit

PetraK
Kolik chceš těch placáků?? Tady je jich plno, kdysi z nich měli dvě stodoly střechu, válí se to tu všude a nevim co s tím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:51
- Nahlásit

Biluška

Beru fšechno - až tě táborový děti omrzej, zapřáhni je do kárky, tu nalož placákama, vypusť pumu - bude dělat kočího, nasměruj je do Prahé a vzkřikni vyjééé! esli si dá pumice záležet budou tady cobydup ,

argosek
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:52
- Nahlásit

Benda

nechtel byste mi je pujcit? dobre se jim odmenim....

jo aa..objevil jsm bozi kari site 6x2.4m - objedu s nima celou zahradu a uz mi to tu zadny pes nepreskoci! heheee

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:53
- Nahlásit

Biluška
hele ale dyš nevíš co s tím - nevím teda jak vypadaj, ale třebas - nechtěli by je za nějakej peníz v zahradnictví? Nebo zkus dát inzerát, mohlo by to nějakej drobák hodit. Víš, že lufťáci šáhnou po všem. Ale nesmíte to vykřikovat nahlas, jinak přijde ten vůl exekutorskej

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:55
- Nahlásit

argosek

kari site 6x2.4m - objedu s nima celou zahradu

a to ste hodnej, že je vezmete na vejlet! Sice krátkej - jen kolem zahrady, ale aspoň něco. Co by za to jiný kari sítě daly, kdyby je někdo takhle povozil po zahradě!!!

<< 1 ... 1287 . 1288 . 1289 . 1290 . 1291 . 1292 . 1293 . 1294 . 1295 . 1296 . 1297 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání