| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:08
- Nahlásit
Tinta76
to ho ale nesmíš nutit cvičíkovat, jinak to bude prd trest
No jo! Já sem vůl! A korunovanej - skorem i doslova, díky svým předkům a zadkům
davidkova renata
je Přenosilka bloncka?
Přenosilka nejni bloncka, je to odbarvenina a eště blbě votbarvená, takže to nechápu - je to trpasličí špicka minijáturní bílonějak barevná. Asi f této fázi je to fučik, páč Ešus byl vodvařenej jak tejden vařená nůdle
brezen2008
,toaletní papír,
vona Boženka taky papkala tu zvláštní stravu jako panička fčéra?
Gerda
žádné házení už nebude
no jo! Ale tagle tu karíjéru házenkářky teda nevybudujete
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:10
- Nahlásit
Jinak PRÁVĚ SEM SI KOUPILA NOVÝ NAPROSTO BOMBASTICKÝ PLAFKY!!!! SOU NAPROSTO ČANANÝ - SOU NA NICH TUKÁNI A PLAMENÍCI SOU CELÝ ROZPUSTILÝ, akurát je nebudu asi moct nosit ve dne, páč voni sice hezký sou, ale já ne. Vypadám v nich jak prasnice na dovolený
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:12 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
kouzelnou trupku
mušíme říct Biluši,až umeje to poblitý auto,mohla by nám poradit gde jí sebrat
že pes s fenou se nerve, ale asi teda rve.
dyš se kácí les,lítaj třísky,starý dřevorubecký přísloví
PetraK
Ale tagle tu karíjéru házenkářky teda nevybudujete
ale zas si nevyhodí plotýnky kyčle,žebra a nevimcoeště
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:14
- Nahlásit
PetraK
Vypadám v nich jak prasnice na dovolený
to je ofšem náhoda .Biluška má sukénku ve které prý také vypadá jako prasnice (nevim esi na dofče nebo f práci)Mohly byste se spojit a založit třá prasečák
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:18
- Nahlásit
davidkova renata
založit třá prasečák
to nejni marnej nápad - hodil by se místo kravína, ne? A byly bychom slušná konkurenc!
ale zas si nevyhodí plotýnky kyčle,žebra a nevimcoeště
a prachy za veterinu
Gerda
pes s fenou se nerve
pes s fenou nesmí a nerve se -dyš není máčofka, ale fena psa seřezat může, má to povolený zhůry.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:28
- Nahlásit
PetraK
SEM SI KOUPILA NOVÝ NAPROSTO BOMBASTICKÝ PLAFKY!!!! SOU NAPROSTO ČANANÝ - SOU NA NICH TUKÁNI A PLAMENÍCI SOU CELÝ ROZPUSTILÝ
Já chci taky zakládat prasečák v rozpustilejch plafkááááách! taky cííí čananýýýýý!!! Pani nafoťte a dejte sem plafky, ať víme, jak vypadaj čananý, jo?
fena psa seřezat může, má to povolený zhůry
Tak sem to právě myslela. Jako že chlap má bejt genléman.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:35 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
Jako že chlap má bejt genléman.
pani,ale sou i pošahaný a deviantní a úpa blbí chlapi a těch je celkem dost,tagže na gentlemanství se v dnešní době spolehnout fakt nelze
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:37
- Nahlásit
Gerda
Jako že chlap má bejt genléman
no dyť jo, taky kdo má díru do kožichu? Nicméně to pochopitelně neznamená, že by se madam měla dát na dráhu pavlačový dryjáčnice Přeci jen, jsme někde jinde, než byli bafani kdysi. Ovšem je pravda, že je to proti psím pravidlům, páč šéf smečky se do dámských záležitostí nesomruje, ty neřeší. Řeší pouze chlapský záležitosti.
Pani nafoťte a dejte
leda bych je projela kopírkou. Ale já je možná ještě odpoledne s největší pravděpodobností hodím někde do prodeje, páč je mi jasný, že až mě Brtnik spatří, začne se mi řehtat, já ho zabiju a plavek se jako motivu budu muset hodně rychle zbavit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:38
- Nahlásit
davidkova renata
Hele teďkonc už budu votcházet, tak řekni, kdo bude dělat denní shrnutí, ať zejtra ráno vim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:48
- Nahlásit
Gerda
tak řekni, kdo bude dělat denní shrnutí, ať zejtra ráno vim.
PetraK ,at si sama shrne ty svý kydy ,kdo jinej by to udělal líp a nigdo další tu skoro nepíše
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:49
- Nahlásit
PetraK
plavek se jako motivu budu muset hodně rychle zbavit
no pokud vyfásnete soudkyni,myslim,že to bé spíš polehčující okolnost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:51
- Nahlásit
davidkova renata
kdo jinej by to udělal líp a nigdo další tu skoro nepíše
tak! A todle je teda nespravedlivý!! Koukněte rychle prohlédnout a udělejte si dnešní denní statistýku. Sem se dneska držela hodně zpátky. Takže jediný co budu shrnovat je buď koberec a nebo fusekle!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 12:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
no pokud vyfásnete soudkyni,myslim,že to bé spíš polehčující okolnost
v dnešním přefeminizovaným soudnictví mám tedy celkem slušné vyhlídky. Du si preventivně vyleštit bejsbolku, ať odpoledne neztrácim čas
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 13:12
- Nahlásit
Ahojky házenkáři, plafkáři, prasyskáři a statystykáři.
Dyby jako nebyl dostatek soutkyň, tak já vám to rossoudím ras dva. Uďáme i jelitokopitoplatíto. Otáskou zůstává, kolipa by to hodilo.
P.S. Nestoudný plafky minimálních rosmjerůch bych určitě považovala za polechčující vokolnost a kašdýmu chlapovi, kerý by se smál jejich majitelce bych přišila mynymálně doživotí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 13:16
- Nahlásit
Triniti
mynymálně doživotí
neni to málo??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 13:22
- Nahlásit
davidkova renata
Triniti je evidentně měkkosrdcatá. Já bych předtím přihodila minimálně čtvrcení koňma zaživa. Míněno za života toho posměváčka chnusnýho.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 13:32
- Nahlásit
Je to málo, děfčata, je - ale my ženy, jakošto bytosti s natprůmjernými schopnostmi, bychom mohli mít aspoň špetku soustrasti a schovívavosti s takovými tvory, jakými jsou chlapi. Tzn. bytosti nedokonalé, nepřemýšlivé, sobecké, netolerantní a líné.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 13:42
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj, jen dotaz: chodíš si teď o prázdninách v sobotu zacvičit?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 13:45
- Nahlásit
Triniti
aspoň špetku soustrasti
a to zasejc jo, špetku soustrasti k pozůstalejm mít teda budu, to jo
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:05
- Nahlásit
Dobrý den dokonalý tvorové
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:11
- Nahlásit
Walda
chodíš si teď o prázdninách v sobotu zacvičit?
a kam??? břevnov je zamčenej ,chodíme kousat v neděli na Liben a mooožná stihnem někdy v tejdnu se tam dostat na poslušnost,ale zatim nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:22
- Nahlásit
Benda
Zdravíme ty z nižších druhů
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:23
- Nahlásit
isdpch
nazdar draku ti teda řeknu že jsem ztahanej jako kotě tak to ani nečtu. Zachvilku aby se tady chlap maskoval za ženskou když maj takový kecy ale zase se tu nemaže což je fajn
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:24
- Nahlásit
PetraK
šneky už nepjestuju ale máme na zahradě žáby tak je budu pozdravovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:24
- Nahlásit
Benda
ale zase se tu nemaže
jak to že nemaže?? Tinta huž má f sobě dvě Svijanský!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:26
- Nahlásit
Benda
zahradě žáby tak je budu pozdravovat
bacha ale pane. Některý žáby se daly na traverzí šou a převlíkaj se za čápy - třeba zrovna Neessi by vo tom mohla vyprávět! Tak abyste si nenaběhnul
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:27
- Nahlásit
Gerda
včera mi přišlo z pojišťovny, že budu muset dohledat dokumentaci úrazu z roku 1995, kdy se mi taky vykloubilo rameno, také hodem
Ty nejsi povinna dohledávat nic,ale pojišťovna,když chce,tak ať si to dohledá.Platíš ty jim,tak ať makaj.Jsi příliš submisivní,nauč se bránit.Ale jinak kdyby tě to fakt zajímalo,tak si můžeš nechat u Zdr.pojišťovny vyhledat jméno doktora a datum,kdy ten úraz byl a kdo tě ošetřil.Tyhle údaje pak můžeš milostivě předat pojišťovně.Ale to oni si mohou najít taky.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:31
- Nahlásit
PetraK
no tyhle žáby traverzu nezažily ale je fakt že jsem na jednu omylem hodil 40kg kámen a Benda si s jednou hrál protože chtěl aby skákala na druhou stranu tak jí obracel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:33
- Nahlásit
Benda
a poslouchala? Ta obracená teda, ta pod kamenem už asi neslyšela nic
Můžu případně půjčit Bendovi žábu železnou na klíček, aby si to na ní nazkoušel a pak mohl postupně převést do praxe. Ešus ji sice dost oblibuje, páč jí může nadávat, ale má ještě plechovou berušku na klíček, tak se halt kdyžtak uskromní
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Čec 2008 14:34
- Nahlásit
PetraK
Tinta huž má f sobě dvě Svijanský!
a nemám a ani dneska nebudu, bo jsem zjistila, že ve 22:00 ještě budu muset řídit auto
|