| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 11:25
- Nahlásit
Tinta76
Až teď sem vás přečetla, takže milá pani, šecko nejlepčejší k naroskáááááááááááááám!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 11:28
- Nahlásit
Tinta76
panííí fšecko nejlepčíííííííííííííííí!!!
nestíhám,dorazim pizději
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 11:34
- Nahlásit
jablunka
Vůbec jí tam nelez,nach ji f klidu,nebo je sežere
tak si vyšla ven,tak jsem odklopila domeček a je jich 10 krásnejch velkejch růžovejch zdřejmě bílo černí mimískové,nešahala jsem na ně,žádné není mrtvé a mamina je ok
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:30
- Nahlásit
Gerdaakže tím sem chtěla říct, že nemít vás, kamarády z kanálu, bylo by mi extrémně špatně.
bylo by vám lépe,měla byste jiný a ty by jen máchli tacháčem a bylo by hotovo Jako v tý pohátce At žijí duchové
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
Jako v tý pohátce At žijí duchové
bejt to Aržentýně, tak by moc dlouho ty duchové nežili. Lapli by je do prdojemů a bylo by po ftákách
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:40
- Nahlásit
PetraK
Lapli by je do prdojemů a bylo by po ftákách
ty vogo,taky sem to viděla ,nevim jako co si mám myslet krom sprostejch slof co mě napadaj..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:41
- Nahlásit
PetraK
nechceš taky potkánka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:46
- Nahlásit
davidkova renata
já to bohužel neviděla, ale objednala bych si, jestli se pak dá obsah na něco využít - třeba na topení, jako je Bioplyn
brezen2008
brala bych, ale nejde to přes Brnika neprojede vlak . A taky kvůlivá Kosťovi, nevím jak by se sžili.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:48
- Nahlásit
jabluuuuuuuuunkoooooooooooooooooo v troji je buldok
PetraK
má i klec,tak výbavu bys dostala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:55
- Nahlásit
brezen2008
ten je ale tetovanej,sháněj majitele,bych počkala...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brezen2008
má i klec,tak výbavu bys dostala
Dostala bych výbavu a přišla vo Brtnika . To fakt nejde. Být to jen na mě - mám doma zvěřinec, ale musím být taky trochu tolerantní k potřebám toho druhýho. A pak - fakt si nedovedu představit, že mám puštěnýho Kosťu-protože ten je puštěný furt a potkana- protože ten by taky musel být puštěný furt. Nemám ráda zvířata za mřížema, no. A to bych asi neuhlídala, aby to klapalo. Taky někdy musím něco doma dělat, bohužel
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:07
- Nahlásit
davidkova renata
PetraK
Lapli by je do prdojemů a bylo by po ftákách
ty vogo,taky sem to viděla,nevim jako co si mám myslet krom sprostejch slof co mě napadaj..
jsem to viděl letmo ale nějak jsem nepochopil co budou dělat s obsahem těch pytlů
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:17
- Nahlásit
brezen2008
davidkova renata
jabluuuuuuuuunkoooooooooooooooooo v troji je buldok
ten je ale tetovanej,sháněj majitele,bych počkala..Je krásnej,ale já počkám rozhodně.........
Benda
nějak jsem nepochopil co budou dělat s obsahem těch pytlů
No podle mě to použijou jako novou biologickou zbraň.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:21
- Nahlásit
jablunka
nebo jako novou pohonou hmotu, co kravky naprděj to večer přehoděj do traktoru a aut a budou orat i jezdit zadara
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:23
- Nahlásit
PetraK
ok,ale kdybys chtěla,půjdou tak ve 4 týdnech,jsou už ted docelavelcí
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:24
- Nahlásit
jablunka
nebo tenhle...dovoz zařídím ) http://www.mpb.cz/utulek-pro-zvirata/nalezeni-psi/ 1319/
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:26
- Nahlásit
jablunka
http://www.mpb.cz/utulek-pro-zvirata/psi-k-adopci/ 1277/
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:35
- Nahlásit
Erin
nebo tenhle...dovoz zařídím
No ten je naprosto božííííííí.....ale mě by z něj určitě vyrostlo tohle..
brezen2008
Je to fena.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:44
- Nahlásit
jablunka
Fakt jo??já tedy poznám křížence zdrastvuj zdrastvuj a vlkoušů a nenapadlo mě,že by z toho cvrčíčka mělo narůst něco obr...ve
2 měs.je vlkodav 10 kilový a tohle je ve stejném věku prcek...tak nevím,ale ten jistě okouzlí,jen aby okouzleným byl aspoň trošku čoklznalec
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:54
- Nahlásit
Erin
Průser je,že člověk neví kdo je druhý rodič.Určitě bude větší než angličan a už toho,s jejich povahou,není sranda vychovávat a vem si,že by tam byl třá ten zdrastvuj..... ,to by asi bylo žůžo.
ale ten jistě okouzlí,jen aby okouzleným byl aspoň trošku čoklznalec
No okouzlující je,to je bez debat,ale uřčo to bude tvdá palice,eslivá je tam anglán.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:55
- Nahlásit
jablunka
Jablunko a proč si nevezmeš tu malou Mařenku ze Slovenska? Určitě by byla nejlepčejší ze všech!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:59
- Nahlásit
Gerda
Jablunko a proč si nevezmeš tu malou Mařenku ze Slovenska?
Já si fakt nevezmu k Bůce fenu.......i Šukálista se ukázal bejt jako problém a to byl pes,ofšem je fakt,že ten si to dělal sám,s jinema psama nemáme problém,ofšem fenu prostě nerisknu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 14:03
- Nahlásit
isdpch
tak jak vám tady dupou králííícííí
Nemám králíííícíííí,ale březen má za nás za fšechny potkaníííí,tagže vlastně fšechno f pohodě.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 14:05
- Nahlásit
jablunka
Průser je,že člověk neví kdo je druhý rodič.Určitě bude větší než angličan a už toho,s jejich povahou,není sranda vychovávat a vem si,že by tam byl třá ten zdrastvuj.....,to by asi bylo žůžo.
Se přiznám,že buldoka jsem nikdy neměla,a zdrastvuj je srdeční plemeno partnera(tsss vždy jsem si říkala,že takovýho čokla tak raději nic a dnes mám tři a rozumím jejich mentalitě a komunikaci),ale buldok je taky asertivní salamista??nebo se mýlím??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 14:05
- Nahlásit
isdpch
bych jí pár po odstavení Čertovi vzal, teda jestli jsou to potkani na jedno použití
No při Čertově použití by byli jen na jedno.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 14:10
- Nahlásit
Erin
ale buldok je taky asertivní salamista??nebo se mýlím??
Tak trochu,oni tak každopádně působí,ale gdyž se buldok sekne a to může bejt vychovaný zaltíčko,nehneš s ním ani stádem volů,navíc psi mají tendence k pranicím,nevím proč,asi je to tím bull stavem.Prostě hodně klamou tělem,vypadají taky jako nevinní medvídci,ale vůbec nejsou.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 14:17
- Nahlásit
isdpch
ale zas by mi k nim nemusela dávat tu klec
Jó,tak tu bys rozhodně nepotřeboval....jedině f případě,že bys mu jich vzal sedum,na každej den jednoho.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 14:19
- Nahlásit
jablunka
.Prostě hodně klamou tělem,vypadají taky jako nevinní medvídci,ale vůbec nejsou.
Joo přesně tak i můj Teddy,u veta OK ,doktoři jsou vedle z povahy u čaučaua...ale klidne napadne fenku,která vkročila na jeho území(je fakt,že hlídá 5 fen)a se*ou ho psíci které vkročí na pozemek za účelem úpravy srsti.
Jsem na mímo koukala a možná ho vezmu k vlkodavkám(vasektomie bude jasná)na ještě to musím probrat s Žankem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 14:20
- Nahlásit
Erin
ale buldok je taky asertivní salamista??nebo se mýlím??
Zrovna dnes máme v práci Badíka. Tříletý angl buldok. Strašně ošklivý. Žádný pejsek ho tu nemá rád. Badík je jak buldozer. Když jde, tak jde. Je fuk, o je před ním, nebo za ním, nebo okolo něj. Když si chce Badík hrát, prostě si hraje a je fuk, jestli ten pejsek chce, nebo ne. Když je uvázán a nechce být uvázán, odejde i s úvazem pryč. Naposledy šel s komodou. Nepere se sám od sebe, ovšem není dobré na něj vrčeti a provokovati. Přijde mi, že mu nic nevadí, ale jak něco chce, tak toho prostě dosáhne. Když byl uvázán, zrovna sem se mu posmívala, že je strašně ošklivej a smrdutej.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 14:22
- Nahlásit
Erin
ale klidne napadne fenku,která vkročila na jeho území
Tak to bude hodně podobný.
Jsem na mímo koukala a možná ho vezmu k vlkodavkám
No tak to je bomba,ty si ho vychovaj.........
|