Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:30
- Nahlásit

PetraK
heled nezapomen že 20,9,2008 je Sen zvířat ve Vinoři,tak se stav,já tam budu vypomáhat

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:31
- Nahlásit

jablunka
Sokolovi

nemám ho ráda tohodle pána, ale pro Vás to udělám, dyby nebyl můj tatík senilní už, tak bych ho požádala vo protekci, takhle budu muset asi vlastní tělo nabídnout
No to né,nejhodnější z mej dětí
a tak to jo! To ty klouby vobjetuju. Páč hodnejch nejni nikdá dost, tak je musíme mít doma a ne rozdávat do ciziny, to ne!
To by se dmul pýchou, kdyby tohle četl, jak o něm mamka hásky píše v plný pýše.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:35
- Nahlásit

PetraK
nemám ho ráda tohodle pána,
Já taky né,ale je bez debat nejlepčí.
To by se dmul pýchou, kdyby tohle četl, jak o něm mamka hásky píše v plný pýše.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:37
- Nahlásit

janika
moudrá to slova,to je fakt
se stydím

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

janika

Tak to je fakt nářez, protože já už mám skorem knížku připravenou, sice ne tu o tryskáčování, ale o Ešusovi. Jen se musím dokopat k tomu, to dodělat a pak se chodit nabízet , jak ňáká lehká děva

jablunka

nejlepčí je, ale asi budu muset teda udělat banku, abych ho zaplatila, páč to moje tělo nejni zrovna asi tvrdá valuta. Spíš natvrdlá

Mušíte mu to nějak dát přečíst nenápadně. Ať to dítko ví, že máteř umí vocenit. Nejen žuby vycenit

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:47
- Nahlásit

sice by to mělo bejt ale po 22 hodině,ale vemte si že u morčat páření trvá třebas jenom 5 vteřin a pak jsou z toho miminka,sice to opakujou třebas 20x za hodinu,ale výsledek se dostaví

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 10:58
- Nahlásit

janika
no já si hned chtěla sednout,jako to nic proti vám nemám,ale mě vadilo že tam blafal a pak i štěknul,jsem se bála aby nás nevyrazili,tak jsem si k němu sedla,a sindyna měla náhubek kvuli malé saraxové,taky nic proti ní nic nemám,ale nevím co by sindy udělala bez náhubku,takže až zas začne škola bude chodit pro pohlazení ke škole ,tak jsem si tam tak sedla a malá saraxová začala něco žvatlat a mě vadilo že Trinča vod saraxoví je naprosto v klidu,hledala jsem degena ale nenašla jsem tam nikoho kromě ní a nás a pak jak dorazila Kreis,tak to už jsem fakt nevydržela a raději ze zdechla,než aby tak štěkal a nevyhodili nás,že on tam řve
tak takle jsem to viděla já a cítila
ale máš pravdu,jenom píši jak jsem to cítila já
já jak nechodím do hospod a tak,tak není na to zvyklej,sama víž že vypuji jedno malí pivo a jsem tuhá,tak proto ani moc nechodím,bo já kšefty neudělám ani omilem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 11:01
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/144741-v-pekingu-na-d obu-olympiady-skrtnou-z-jidelnicku-psy.html

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 11:45
- Nahlásit

ted jsem vypustila maminu se proběhnout,ta je tak miloučká i si na rameni meje,mimča jsou zatím všecky a velcí ,běhá tu po stole a po posteli na chvíli a pak se hned vrátí kouknout na dětičky a pak zas hned ven

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 11:54
- Nahlásit

janika
heled,po 25 bych se ti ozvala a na chvili tě vytrhla z náruče a šla bys semou koupit tu vestu? chtěla bych jí hlavně něco jako máš ty a já ti rovnou dám ten dárek

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:01
- Nahlásit

Dobrý den všichni drazí spoluobčané, vy, co bonzujete na úřadech, vy, co byste bonzovali, kdybyste věděli, kde, vy co bonzovat nechcete, ale něco vás k tomu pudí, a vy všichni ostatní, co třeba nejste takový sympatický lidi jako moje sousedka!
Tak milé děti, den začal slibně, po cestě do práce mi ruplo spojkové lanko, takže jsem se poprvé v životě vezla v odtahovém vozidle za 1500. Vlastně to bylo kvůli Marii, kterýá mi ráno nahnala pod nohy černou kočičku. Řádně jsem jí za to vyčinila, bo mi tim asi zkazila život. Hodní lidé ze sousedství mi včera velmi směle málem ukradli dva komínky YTONGU, pěkně si ho připravili ke dveřím v průchodu a chtěli táhnout vedle, dke se taky něco staví. Možná ti stejní dobří lidé mě naprášili na magistrát, že nemám stavební povolení. Magistrát volal - PROČ nemám stavební povolení. No přece proto, že ho stavební úřad nechce. A opravdu, dnes ráno jsem si s pani z úřadu (jméno i hódinu telefonování sem si zapsala, i jí sem se ptala, jestli se na ní můžu odkázat) opět několikrát telefonovala a opět se ujistila, že na stavební úpravy, co dělám, nepotřebuji ani ohlášku. Někdo říká, že jo, úřad v Táborské to prostě nechce. Ale fakt to nechce, řekli, že jim do toho nic neni a tak. Stejnak si to kvůli těm potvorám komoušskejm bonzáckejm v baráku připravim, aby měli klid ve svým bonzáckých duších. Možná bonzoval ten, kdo mi kradl Ytong...ach jo. Jakej máte den?

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:05
- Nahlásit

brezen2008
¨seš ftipná..ti vadilo že je Trinča v klidu?si uvědom že chodí od svejch 3 měsíců s těmahle lidma do hospody..děsně je uvítá..teda momentálně nejvíc Gerdu a pak si lehne a chrápe ale je na to fakt zvyklá...
já chápu žes tam seděla kvůli malý která zkoumala cizí psiska..ale stačí normálka říct hele tedka si haranta chytte a sednout si

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:06
- Nahlásit

janika
no jasně,mě příjdou prašule po tom 25?
víš,co mě je to jedno,.já ti psala že mě hlídáni deguška nevadí
tak se pak domluvíme
Gerda
tady v baráku bonzuje každej na každého

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:09 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

sarax
já chápu žes tam seděla kvůli malý která zkoumala cizí psiska..ale stačí normálka říct hele tedka si haranta chytte a sednout si
ale mě malá nevadila / tady není smajlík co kroutí hlavou/ mě nevadila,ba naopak,je to dítě co mi furt něco říkala,příště budu potřebovat tlumočníka,je strašně roztomila a ty vlásky a ty vočíčka ....
příště vemu když vemu dastyho,tak mu dám náhubek nekovovej ale umělohmotnej a sindy to jenom prospěje,bo jí uhybala,ale mě to nevy,at si zvyká,j
ale trinča se mě děsně líbila a i mě to dojalo,třebas to dělá takle každýmu,ale mě se líbilo jak si sedla k sindy a dala jí pusinku na náhubek a pak jak se jí libilo když dasty vrtěl vocáskem a jak u toho pištzěla ještě ta básnička s tou bramborou

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:10
- Nahlásit

janika
tím zpečetit tu schizofrenní propojenost

tak fajn, alespoň jednoho kupce mám, i když lidi na Zvířetníku - který mě do toho uvrtali, slíbili že budou kupovat, tak snad jo.

brezen2008

já jak nechodím do hospod a tak,tak není na to zvyklej

a to je ta zásadní chyba. Každej pes by měl bejt aspoň trochu hospodskej povaleč. Hele to povolí, chce to jen čas. A je jen dobře, když si pes na hospodu, ruch a lidi co se kolem něj v těsným kontaktu motaj zvykne. Nikdy nevíš, k čemu se Ti to bude hodit. Já musela doma zpracovat ne psa, ale páníčka, podle kterýho pes do hopsody nepatří. Tak jsem se ho zeptala, jak to chce teda dělat o dovolený, když jdem do hospody na oběd? že bychom jako na tu dobu psa někomu asi věnovali. Koukal jako - no jako Brtnik a dneska je Ešus pes hospodský a jsem za to ráda, protože nevím fakt, jak bychom to o dovolený praktikovali , tak se neboj a jdi do toho. Je léto, jsou zahrádky, tak šup nacvičovat, šak si tam můžeš dát kafe, limču, nemusíš si vylejt makovici . jako někteří

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:13
- Nahlásit

Gerda

Chnus, ať jim ze zadku vyroste petržel! Sfiním bonzáckejm!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:13
- Nahlásit

Děcka, lanko je opravené, ten servisník je neuvěřitelnej.

Tinta76
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:15
- Nahlásit

Gerda

no, pani, esi vás to potěší, tak když jsem já jela poprvý vodtahovym vozidlem, tak jsem za to dala 4500 a nebylo to cestou do práce ... bylo to ve tři hodiny ráno 200 km vod domova - upadlo nám zadní kolo ... Rexík by mohl vyprávět, jaký viděl vohňostroje za autem

mimochodem ... na tvym místě bych rozhodně klid těm bonzákům nedopřála ...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:15
- Nahlásit

Gerda
ten servisník je neuvěřitelnej
je svobodnej? a jestli jo tak ho okamžitě zbal a budeš mít opraváře doma

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:16
- Nahlásit

Tinta76
to je moje noční můra-upadnutý kolo!, brr, hned za torzí a psíma nemocema

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:31
- Nahlásit

PetraK
jo to pořadí skoro sedí já tam ještě nacpu děti a je to

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:39
- Nahlásit

Tinta76
když jsem já jela poprvý vodtahovym vozidlem, tak jsem za to dala 4500 a nebylo to cestou do práce ... bylo to ve tři hodiny ráno 200 km vod domova - upadlo nám zadní kolo
Ty vado, to je peklo!!! Myslim že odtahové služby sou strašně bohatí lidé! Jen tomu mýmu dnes po cestě do servisu volalo 8!!!!! lidí, že se jim něco stalo s autem. Už to neměl ani komu přidělit, prostě strašně moc poruch. Chci být odtahovačem aut!

na tvym místě bych rozhodně klid těm bonzákům nedopřála
Ono to asi bude i pro můj klid a ten si dopřeju moc ráda

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:40
- Nahlásit

sarax
nacpu děti a je to

mám to o fous lehčí, ale i tak je to fuška teda. Nesnášim noční můry

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:48
- Nahlásit

brezen2008
je svobodnej? a jestli jo tak ho okamžitě zbal
Ne, já chci toho, co odtahuje auta, je určitě mnohem bohatější )))

Tinta76
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:56
- Nahlásit

PetraK
To je moje noční můra-upadnutý kolo!

to samotný upadnutí bylo prd (asi proto, že se nikomu nic nestalo), horší bylo to, že jsme vysolili takovou příšernou sumu a autu stejně nebylo pomoci

Gerda

bych teda vodtahovačem bejt nechtěla, toho, co nás vezl, jsme museli co zatáčku budit a že jich jako na těch dvěstě kilákách nebylo málo

Tinta76
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:58
- Nahlásit

Gerda
Ono to asi bude i pro můj klid a ten si dopřeju moc ráda

vy asi nebéte moc konfliktní typ

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 12:59
- Nahlásit

Tinta76
kolo mi taky jednou málem upadlo, když mi na starým autě měnili klínovej řemen a ve fiestě se dal vymontovat leda tak s vyndanym kolem. No a chlapi si předávali směnu, jeden kolo nasadil, ale nedotáhl, druhej taky ne, takže sem jezdila s povolenym kolem, až sem si řikala, že mám určitě čepy v pr*eli, ale že je to kolo, mě ani ve snu nenapadlo. eště že sem nejela nikam po dálnici daleko.

bych teda vodtahovačem bejt nechtěla
Tak dobře, tak mít štědrého tatínkia, co pracuje jako velkoodtahovač aut )))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 13:00
- Nahlásit

Tinta76
vy asi nebéte moc konfliktní typ
ne, to je to nejhorší, co si umim představit - mít konflikty vyhejbam se tomu, co to jde, i svýho psa k tomu vedu

Tinta76
# Zasláno: 11 Čec 2008 13:05
- Nahlásit

Gerda

jenže my to kolo měli utažený fest, vono se jednoduše vodlomilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 13:05
- Nahlásit

Tinta76

bylo prd, bylo prd"! Dyk ste mohli humřít! No ale ste tu, tak zaplaťNadbůch

Gerda
že mám určitě čepy v pr*

to musí bejt hroznej pocit!!! Je to vo moc horší, než tam mít vosinu???

<< 1 ... 1296 . 1297 . 1298 . 1299 . 1300 . 1301 . 1302 . 1303 . 1304 . 1305 . 1306 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání