Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 13:49
- Nahlásit

Walda

Waldo příště musíme navštívit zase nějakej hezkej řbitov nebo loučku, mě to tak inspirovalo, že sem se doma zeptala,kde budu ležet, ale dyž semzjistila, skym!!! budu ležet, a kolik tam je příbuznech, tak tam budeme jako sardele a to je naprd, ci svůj rov, musím si někde vybrat hezký místo, času je namále!!!!

P.S. s tchýní se hádat ještě v hrobě, že jí ležim na hlavě a v žaludku to tedy nechci

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:55
- Nahlásit

Nazdárek všem...způsob tohoto léta, se mi zdá poněkud nešťastným
Opět chčije a chčije a mám z toho deprézi.

Jsem se v neděli nááhodou stavila za Jablunkou(bo sme jeli vokolo),teda tak bezva babu sem ani nečekala,její mužskej s kérkou a můj taky si padli do voka(snad)),ale hlavně placatky nás vopusinkovaly ve všech stylech.Jako hudlan s vodrazem o prsa,hudlan ze zálohy(to když jsme se ze Žankem naivně sehli blíž k pesanům).Nebo Brusík s mičudou v hudě ...výskok...pouští mičudu a líbá Žanyho na kníra
Irové nás špidlatými ňufáky voňufali..ani nemůžu říct,kde všude.
Jablunko máš bezva smečku.

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:27
- Nahlásit

Jimmi
že jí ležim na hlavě a v žaludku to tedy nechci

příště se určitě přidáme taky...doufám že je taková Waldova prochajda vhodná pro rekonvalescenty,který někdy myslej že maj 3 nohy a když třeba přijde Jindra vod Jimmi tak maj nohouch asi 8

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:32
- Nahlásit

sarax
doufám že je taková Waldova prochajda vhodná pro rekonvalescenty
Po Waldově procházce se všichni stávají rekonvalescenty bez omezení počtu noh.

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:36
- Nahlásit

Gerda
Po Waldově procházce se všichni stávají rekonvalescenty bez omezení počtu noh.
no sem už jednu zažila
a dopadlo to tak..ale já to myslela jako fakt váááážně máme postupně zatěžovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:42
- Nahlásit

sarax
ale já to myslela jako fakt váááážně máme postupně zatěžovat
Tak to na Waldovýlet nemůžete, leda s Jiřinou a počkat někde v hospodě, než to obejdeme a přijdeme za vámi...to by šlo, ne?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 16:39
- Nahlásit

Gerda

Tak to na Waldovýlet nemůžete, leda s Jiřinou a počkat někde v hospodě, než to obejdeme a přijdeme za vámi...to by šlo, ne?

jasně, tak to na sebe budeme halekat přes vodůůůů

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:14
- Nahlásit

janika

já budu asi od devíti, esi neusnu budu si aktualizovat stránky

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:28
- Nahlásit

janika
no jistě že kolem 23 zasednu to bude spát dítě pes vyvenčenej a já budu další 2 hodiny čumět
Jimmi
no i když já chci vidět tu loučku

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:31
- Nahlásit

sarax
no jistě že kolem 23 zasednu to bude spát dítě pes vyvenčenej
Se neví, jesi nepřijedu na cigárko přet barák přece, to bys to do 23 nestíhla.

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:33
- Nahlásit

Gerda
to je pravda..to bude lehce později

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:45
- Nahlásit

Erin
způsob tohoto léta, se mi zdá poněkud nešťastným
mi povidej,fčéra sem myslela,že sem v deštným pralese.Jablůůůnka je fajn,proto jí máme rádi a taky tě cíííííí vidět!!
janika
to tu nějak vázne
jereš!!!!!!!!!Tady bude klííít a pořádek a řád!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:51
- Nahlásit

davidkova renata
Tady bude klííít a pořádek a řád!!!
hele když se namastí 20 stran to mě dere..ale jak je mrtvo se nemám čím bavit..dneska to byla snad jen fotka Nuný a medvídka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:54
- Nahlásit

sarax
jen fotka Nuný a medvídka
no jo,ale waldůf canisterapeutickej pes taky nebyl marnej,jinak sem ráda bo nestííííhám

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:58
- Nahlásit

Erin
teda tak bezva babu sem ani nečekala,
Jejdajanku,díky,to mě těší,ale já na tom byla podobně,už sem to psala fčera,byla sem strašně mile překvapená,jak milý a sympatický lidičkové ste.
,její mužskej s kérkou a můj taky si padli do voka(snad))
No bodejť...........a já se přiznám,že jaxem po jistejch zkušenostech k chlapům f celku negouš,Žanek mě dostal okamžitě,je to hrozně milej a háááááááskej muskej.
hlavně placatky nás vopusinkovaly ve všech stylech.Jako hudlan s vodrazem o prsa,hudlan ze zálohy(to když jsme se ze Žankem naivně sehli blíž k pesanům).Nebo Brusík s mičudou v hudě ...výskok...pouští mičudu a líbá Žanyho na kníra
Irové nás špidlatými ňufáky voňufali..ani nemůžu říct,kde všude.

No jo,placatky sou líbací,něgdy si musíme dávat pozor i na zuby.
Zato klucí Irský sou ještě trošek opatrnějš,ale pomalinku začínaj taky rozvazovat.
Jablunko máš bezva smečku.
To je bezva,že se vám líbila.
davidkova renata
Jablůůůnka je fajn,proto jí máme rádi

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:03
- Nahlásit

sarax
Jen si nemysli, tyhle výleti se dycky zvrhnou - kolikrát přijdeš na to, že ten nejvěčí, nejobranářštější a nejprostorovější pes se bojí knedlíčku v podobě medvídka zavěšenýho na kleci, že ten, co má léčit lidi, je strašlivej zabiják se žubama nahoru, že kolie pelichají dlouhé chlupy, i když sou kraťandy, že Rišinki vědí, co je pachový koláč, aniž to má souvislost se stopami, že Čertoj je vlastně žabička, že faraon plave parník, i když plavat vůbec nemá, že dogy běhají, i když mají být klidné a líné....atd atd

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:08
- Nahlásit

janika
A s jakou přesností
Věřim tomu, že ho vyslal Sadám jako biologickou zbraň. A černej je schválně, aby to zmátlo muslimy!

Nazdar děcka, jedu za Pardálkou, jdem prát psy.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:14
- Nahlásit

čus,je něco nového,anebo mi někdo napiště co se tu probíralo,dík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:19
- Nahlásit

janika
Tak můžem jít na maily a holt se pak prd dozvíš
to je mi fuk,hlavně že nemusim číst ty vaše kydy a hlídat esi sou fšecky příspjefky voslavný a pozytývně laděný a esi mě něgdo nepomlouvá
brezen2008
je něco nového
naštěstí nic

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:31
- Nahlásit

davidkova renata

esi mě něgdo nepomlouvá
Ježižmarjá,jak může někdo pomlouvat průhlednou medůzku,která má manažerský plat pražské uklizečky,ale je líná se nažrat!!!Dyk je to do nebe volající

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:41
- Nahlásit

Erin
Ježižmarjá,jak může někdo pomlouvat průhlednou medůzku,která má manažerský plat pražské uklizečky,ale je líná se nažrat!!!
zmiz,přelude!!!!,si nemysli,MĚ ,uklízečku z Prahy ,nemůžeš urazit

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:49
- Nahlásit

davidkova renata

Mizím mizím,ale jen na chvilku.Musím vydrbat pulťák, neboť zítra dorazí Vetemix a Žanek hodil chrupku a tak je to na mě.

Všem, pište a pište ať je srandy kopec a ten bude až se naučím vkládat fotky.

Ten blbej místní návod si nechejte,neboť ho nechápu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:50
- Nahlásit

jdu si pro strojek a jdu sindy dojet strojkem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:07
- Nahlásit

Erin
až se naučím vkládat fotky.
počki...já ti to vysvětlim,sem taky debil non plus ultra a kupodivu sem to pochopila
hele stručně....musíš tu fotku něgde mít na netu,třá na svým albu nebo stránkách nebo sem chceš třá dát nějakou z netu co se ti líbila,chápeš pořád jo???Tagže vybráno máš a ted požóóór!! Klíkneš na tu fotku pravým myšítkem..sleduješ jo?? Někde tam máš Vlastnosti(já to mám až dole).Ty zkopíruješ a to tak,že klíkneš levým myšítkem na to slovo Vlastnosti a vo kus vedle ti vyskočí vokýnko kde mimo jiné bude chlívek Adresa(URL).To vymodříš myší a zkopčíš tak,že zmáčkneš Ctrl a C.Tim si to ten pičítač nějak zapamatuje,neptej se hlavně jak,já myslim,že to má na starosti nějakej trpaslík
A ted požóóŕ,béme fkládat.Dyš píšeš příspevek do toho rámečku,tak nahoře máš 5 čtverečků...ten třetí ,zelenočervenorůžovej nás zajímá.Klííkneš na něj levou myší.Nahoře ti vyskočí zase vokýnko.Ty zmáčkneš tu zkopčenou adresu,tj Ctrl a V a vona ti tam naskočí.Pak zas levou myší dáš to OK a hotovo!!!Než to odešleš tak tady v tom chlífku co píšeš se ti objeví jen ta adresa,ne ten obrázek,ten naskočí až do toho odeslanýho příspěfku.Jasný?????????????

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:20 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

pokus

davídkova renata
čéče ségra, ty jsi ale šikovná!

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:20 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

[imgs]C:\Documents and Settings\Administrator\Dokumenty\Fotky[/imgs]

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:22
- Nahlásit

Erin
nic nevidím.

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:23
- Nahlásit

Lola1

Jj vona jo ale já ne du dál pucovat a budu to zkoušet dál,to by bylo aby to nebylo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:24
- Nahlásit

Erin
no skoro!!zkus to znova,někde máš chybku,ale už si blízko
hele,mám spešl pro tebe jednoho mustanga jako inspiraci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:27
- Nahlásit

a tumáš eště jeden

sem na tom dneska ujížděla cwelej den,můžete si pustit i vííídejko,ale málem sem dostala infarkt
http://www.youtube.com/watch?v=8Qc3eslfdjs&feature =related

<< 1 ... 1305 . 1306 . 1307 . 1308 . 1309 . 1310 . 1311 . 1312 . 1313 . 1314 . 1315 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání