| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 13:49
- Nahlásit
Walda
Waldo příště musíme navštívit zase nějakej hezkej řbitov nebo loučku, mě to tak inspirovalo, že sem se doma zeptala,kde budu ležet, ale dyž semzjistila, skym!!! budu ležet, a kolik tam je příbuznech, tak tam budeme jako sardele a to je naprd, ci svůj rov, musím si někde vybrat hezký místo, času je namále!!!!
P.S. s tchýní se hádat ještě v hrobě, že jí ležim na hlavě a v žaludku to tedy nechci
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 14:55
- Nahlásit
Nazdárek všem...způsob tohoto léta, se mi zdá poněkud nešťastným
Opět chčije a chčije a mám z toho deprézi.
Jsem se v neděli nááhodou stavila za Jablunkou(bo sme jeli vokolo),teda tak bezva babu sem ani nečekala,její mužskej s kérkou a můj taky si padli do voka(snad )),ale hlavně placatky nás vopusinkovaly ve všech stylech.Jako hudlan s vodrazem o prsa,hudlan ze zálohy(to když jsme se ze Žankem naivně sehli blíž k pesanům).Nebo Brusík s mičudou v hudě ...výskok...pouští mičudu a líbá Žanyho na kníra
Irové nás špidlatými ňufáky voňufali..ani nemůžu říct,kde všude.
Jablunko máš bezva smečku.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:27
- Nahlásit
Jimmi
že jí ležim na hlavě a v žaludku to tedy nechci
příště se určitě přidáme taky...doufám že je taková Waldova prochajda vhodná pro rekonvalescenty,který někdy myslej že maj 3 nohy a když třeba přijde Jindra vod Jimmi tak maj nohouch asi 8
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:32
- Nahlásit
sarax
doufám že je taková Waldova prochajda vhodná pro rekonvalescenty
Po Waldově procházce se všichni stávají rekonvalescenty bez omezení počtu noh.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:36
- Nahlásit
Gerda
Po Waldově procházce se všichni stávají rekonvalescenty bez omezení počtu noh.
no sem už jednu zažila
a dopadlo to tak..ale já to myslela jako fakt váááážně máme postupně zatěžovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 15:42
- Nahlásit
sarax
ale já to myslela jako fakt váááážně máme postupně zatěžovat
Tak to na Waldovýlet nemůžete, leda s Jiřinou a počkat někde v hospodě, než to obejdeme a přijdeme za vámi...to by šlo, ne?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 16:39
- Nahlásit
Gerda
Tak to na Waldovýlet nemůžete, leda s Jiřinou a počkat někde v hospodě, než to obejdeme a přijdeme za vámi...to by šlo, ne?
jasně, tak to na sebe budeme halekat přes vodůůůů
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:14
- Nahlásit
janika
já budu asi od devíti, esi neusnu budu si aktualizovat stránky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:28
- Nahlásit
janika
no jistě že kolem 23 zasednu to bude spát dítě pes vyvenčenej a já budu další 2 hodiny čumět
Jimmi
no i když já chci vidět tu loučku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:31
- Nahlásit
sarax
no jistě že kolem 23 zasednu to bude spát dítě pes vyvenčenej
Se neví, jesi nepřijedu na cigárko přet barák přece, to bys to do 23 nestíhla.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:33
- Nahlásit
Gerda
to je pravda..to bude lehce později
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:45
- Nahlásit
Erin
způsob tohoto léta, se mi zdá poněkud nešťastným
mi povidej ,fčéra sem myslela,že sem v deštným pralese .Jablůůůnka je fajn,proto jí máme rádi a taky tě cíííííí vidět!!
janika
to tu nějak vázne
jereš!!!!!!!!! Tady bude klííít a pořádek a řád!!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:51
- Nahlásit
davidkova renata
Tady bude klííít a pořádek a řád!!!
hele když se namastí 20 stran to mě dere..ale jak je mrtvo se nemám čím bavit..dneska to byla snad jen fotka Nuný a medvídka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:54
- Nahlásit
sarax
jen fotka Nuný a medvídka
no jo ,ale waldůf canisterapeutickej pes taky nebyl marnej ,jinak sem ráda bo nestííííhám
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 17:58
- Nahlásit
Erin
teda tak bezva babu sem ani nečekala,
Jejdajanku,díky,to mě těší,ale já na tom byla podobně,už sem to psala fčera,byla sem strašně mile překvapená,jak milý a sympatický lidičkové ste.
,její mužskej s kérkou a můj taky si padli do voka(snad))
No bodejť...........a já se přiznám,že jaxem po jistejch zkušenostech k chlapům f celku negouš,Žanek mě dostal okamžitě,je to hrozně milej a háááááááskej muskej.
hlavně placatky nás vopusinkovaly ve všech stylech.Jako hudlan s vodrazem o prsa,hudlan ze zálohy(to když jsme se ze Žankem naivně sehli blíž k pesanům).Nebo Brusík s mičudou v hudě ...výskok...pouští mičudu a líbá Žanyho na kníra
Irové nás špidlatými ňufáky voňufali..ani nemůžu říct,kde všude.
No jo,placatky sou líbací,něgdy si musíme dávat pozor i na zuby.
Zato klucí Irský sou ještě trošek opatrnějš,ale pomalinku začínaj taky rozvazovat.
Jablunko máš bezva smečku.
To je bezva,že se vám líbila.
davidkova renata
Jablůůůnka je fajn,proto jí máme rádi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:03
- Nahlásit
sarax
Jen si nemysli, tyhle výleti se dycky zvrhnou - kolikrát přijdeš na to, že ten nejvěčí, nejobranářštější a nejprostorovější pes se bojí knedlíčku v podobě medvídka zavěšenýho na kleci, že ten, co má léčit lidi, je strašlivej zabiják se žubama nahoru, že kolie pelichají dlouhé chlupy, i když sou kraťandy, že Rišinki vědí, co je pachový koláč, aniž to má souvislost se stopami, že Čertoj je vlastně žabička, že faraon plave parník, i když plavat vůbec nemá, že dogy běhají, i když mají být klidné a líné....atd atd
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:08
- Nahlásit
janika
A s jakou přesností
Věřim tomu, že ho vyslal Sadám jako biologickou zbraň. A černej je schválně, aby to zmátlo muslimy!
Nazdar děcka, jedu za Pardálkou, jdem prát psy.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:14
- Nahlásit
čus,je něco nového,anebo mi někdo napiště co se tu probíralo,dík
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:19
- Nahlásit
janika
Tak můžem jít na maily a holt se pak prd dozvíš
to je mi fuk,hlavně že nemusim číst ty vaše kydy a hlídat esi sou fšecky příspjefky voslavný a pozytývně laděný a esi mě něgdo nepomlouvá
brezen2008
je něco nového
naštěstí nic
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:31
- Nahlásit
davidkova renata
esi mě něgdo nepomlouvá
Ježižmarjá,jak může někdo pomlouvat průhlednou medůzku,která má manažerský plat pražské uklizečky,ale je líná se nažrat!!!Dyk je to do nebe volající
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:41
- Nahlásit
Erin
Ježižmarjá,jak může někdo pomlouvat průhlednou medůzku,která má manažerský plat pražské uklizečky,ale je líná se nažrat!!!
zmiz,přelude!!!! ,si nemysli,MĚ ,uklízečku z Prahy ,nemůžeš urazit
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:49
- Nahlásit
davidkova renata
Mizím mizím,ale jen na chvilku.Musím vydrbat pulťák, neboť zítra dorazí Vetemix a Žanek hodil chrupku a tak je to na mě.
Všem, pište a pište ať je srandy kopec a ten bude až se naučím vkládat fotky.
Ten blbej místní návod si nechejte,neboť ho nechápu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 18:50
- Nahlásit
jdu si pro strojek a jdu sindy dojet strojkem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:07
- Nahlásit
Erin
až se naučím vkládat fotky.
počki...já ti to vysvětlim,sem taky debil non plus ultra a kupodivu sem to pochopila
hele stručně....musíš tu fotku něgde mít na netu,třá na svým albu nebo stránkách nebo sem chceš třá dát nějakou z netu co se ti líbila,chápeš pořád jo???Tagže vybráno máš a ted požóóór!! Klíkneš na tu fotku pravým myšítkem..sleduješ jo?? Někde tam máš Vlastnosti(já to mám až dole).Ty zkopíruješ a to tak,že klíkneš levým myšítkem na to slovo Vlastnosti a vo kus vedle ti vyskočí vokýnko kde mimo jiné bude chlívek Adresa(URL).To vymodříš myší a zkopčíš tak,že zmáčkneš Ctrl a C.Tim si to ten pičítač nějak zapamatuje,neptej se hlavně jak,já myslim,že to má na starosti nějakej trpaslík
A ted požóóŕ,béme fkládat .Dyš píšeš příspevek do toho rámečku,tak nahoře máš 5 čtverečků...ten třetí ,zelenočervenorůžovej nás zajímá.Klííkneš na něj levou myší.Nahoře ti vyskočí zase vokýnko.Ty zmáčkneš tu zkopčenou adresu,tj Ctrl a V a vona ti tam naskočí.Pak zas levou myší dáš to OK a hotovo!!!Než to odešleš tak tady v tom chlífku co píšeš se ti objeví jen ta adresa,ne ten obrázek,ten naskočí až do toho odeslanýho příspěfku.Jasný?????????????
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:20 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
pokus
davídkova renata
čéče ségra, ty jsi ale šikovná!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:20 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
[imgs]C:\Documents and Settings\Administrator\Dokumenty\Fotky[/imgs]
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:22
- Nahlásit
Erin
nic nevidím.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:23
- Nahlásit
Lola1
Jj vona jo ale já ne du dál pucovat a budu to zkoušet dál,to by bylo aby to nebylo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:24
- Nahlásit
Erin
no skoro!!zkus to znova,někde máš chybku,ale už si blízko
hele,mám spešl pro tebe jednoho mustanga jako inspiraci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2008 19:27
- Nahlásit
a tumáš eště jeden
sem na tom dneska ujížděla cwelej den,můžete si pustit i vííídejko,ale málem sem dostala infarkt
http://www.youtube.com/watch?v=8Qc3eslfdjs&feature =related
|