| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:42
- Nahlásit
janika
jedním zadkem na dvou židlích sedět nezvládnu
musíš nabrat nějaký to kilčo, pak to zmákneš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:43
- Nahlásit
janika
jedním zadkem na dvou židlích sedět nezvládnu
to je ofšem tvůj problém
My nějak moc nevíme,bylo tam spousta kníračůch co se bonitovali,hlavně ty menčí,stejně sme šli venčit a pak už měli konec.akorát prej velkochovatelé byli nějaký spokojený bo zvítězili na světofce..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:50
- Nahlásit
janika
se snažim, furt jim a nic
TAK PROTO SEM TAK DĚSNĚ TETKON ZTLOUSTLA!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:51
- Nahlásit
janika
, furt jim a nic
počki za takovejch 8 mněsícůch
lautr stejnej pes, vizuelně, ve výrazu, v řevu, v blbě kupírovaným ocasu...letěl jako vítr na dráze...náááádhernej
ty vogo,mám vo nááádheře ale úplně jinou přectavu
už si tam volala??????????,
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:00
- Nahlásit
janika
mně zas padaj tepláky
ti asi prdla guma,no...
to bude březen a co jako??
no to by se to mohlo narodit a souvisí to dost úzce ale zas to bé březňáček...jako někerý zajíčcííííí ,to je dobrý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:06
- Nahlásit
janika
tak to jsme si ale nedojednaly
Gdo z nás podá reklamaci a kam?
davidkova renata
ti asi prdla guma,no
furt lepší guma, než dyby jí prdla céfka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:07
- Nahlásit
janika
furt lepší než ledňáček,
no ale to by ti ho zas gerda mohla vozit esi mi rozumíš
ten je celej modrej
aha,tak to ne!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
janika
davidkova renata
Jo a esli to bude březňáček, tak má pro něj chůvu. Páč můj loveckej pes hlídal celej pátečí večír dva malý zaječí prdíky v záhonu. Asi aby se jim něco nestalo nebo co. Tak kdyby někdo potřeboval chůvu - mám jednu zrzavou doma . Sem na sebe a na Ešusa děsně pyšná, páč jsem ráda, že se mi výchova v tomto směru zdařila. V sobotu pak ve vojtěšce skákal pes a posléze se rozdvojil a běžel každej jinam. sem myslela, že už se Ešus taky dal na schízu a je rozdvojenej jako panička, ale von asi šlápnul v tý vysoký vojtěšce srně na hlavu a tak odskočili každej na jinou stranu, oddychla jsem si, že nemám divný vidění. Páč srna byla taky zrzavá a velikostně tak velkej rozdíl to nebyl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:13
- Nahlásit
davidkova renata
furt lepší než ledňáček,
no ale to by ti ho zas gerda mohla vozit esi mi rozumíš
tady bych měla ale kapínek strach. Páč přece jak se to podobá zmrzlině, tak po tom Gerda jde. Aby si to pak nespletla se zmrzkou zvanou Ledňáček????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:14
- Nahlásit
janika
no a si představ, když ti prdne guma i cévka
Pokud Ti prdne jako první céfka, bude Ti už houby záležet na tom, zdaliž máš kvůlivá prdlý gumě holou zadnici
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:15
- Nahlásit
janika
to hlídání myslím
venku siceč prší,ale to neva aspon nění takové horko
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:18
- Nahlásit
janika
mi nevolej,pošli sms,je to levnější a jo a kdy máš narozky? stačí datum?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:19
- Nahlásit
janika
zcela veřejně si dovolím závidět
mám to jednoduššní o to, že to je lovečák a taky jsem na tom pracovala hned od malička a taky jsem měla dostatek příležitostí, protože jak doma tak na chalupě je celkem slušně zazvěřeno. Ale je pravda, že jsem u toho nalítala asi milijoun kilometrů . Moje předsevzetí díky tomu je, že jakýkoliv pes se mi kdy dostane do ruky, okamžitě s ním tohle preventivně budu řešit. Od první minuty, kdy ho budu mít. U prvního pesana jsem to pochopitelně v 17 letech neřešila a měla jsem zatr štěstí. U Ešusa jsem do toho díky plemeni šla plánovitě hned a vyplatí se to. Teď jsesm chytrá jak rádio , došlo mi tuhle, že je fuk, co za plemeno člověk má, může to být v každém psu, takže jsem si dala soc. závazek - doufám, že ho nezapomenu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:20
- Nahlásit
PetraK
čus,máš to dneska na starosti,aspon a by tu bylo navečer 1400 stránek a když ne,tak tě čeká nemilé překvapení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:21
- Nahlásit
janika
celejch vosumnáct let
jo, to už je doživotní
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:21
- Nahlásit
koukně se na nějaká videa,některé se mě fakt líběj
http://www.labik.cz/videa/
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:27
- Nahlásit
janika
našla jsem pro tebe dobrej dáreka jako moje nejlepší kámoška,tak bych chtěla vědět kdy to máš
copak jí chceš udělat???
dostane dalšího psa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:32
- Nahlásit
brezen2008
tak tě čeká nemilé překvapení
zrušej mi dovolenou????
janika
ale máš výsledek
a taky svalovou horečku v nohách z toho . Páč se mi jednou podařilo dohnat Ešusa a zajíce v plném trysku , přetla jsem jim oblouk kterým běželi a Ešus dodnes neví, že to už nezopakuju a zajíc tam sedí doteď a nechápe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:34
- Nahlásit
brezen2008
copak jí chceš udělat???
dostane dalšího psa¨
mám narozeninyyy????
To by bylo nemilý překvápko pro Brtnika, a le ten sem nepíše
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:38
- Nahlásit
PetraK
To by bylo nemilý překvápko pro Brtnika, a le ten sem nepíše
tak to máš dobrý,bo ten můj blb sice nepíše ale v práci nebo když tu nejsem tak to tu čte,takže pak je doma i hádky tipu - co s to tam napsala za krávoviny,vy nejste normální,vy jste slepice atd....
jsem se dověděla,že jak měli včera psy tu srajdu,takže / já byla venku bez psů / tak prostě dasty už to nevydržel a udělal vodu v přesíni a vůbec sním nevyšel,když jsem mu dnes už málem pod krkem řekla na důvod,tak mi odpověděl,- sou to tvý psy,tak se starej
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:51
- Nahlásit
tak já jdu,čau navečír nebo zejtra ráno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 11:38
- Nahlásit
brezen2008
Hele teď budu za "chytrou" - neber to špatně, myslím to dobře, ale - každej ve vztahu k tobě dojde tam, kam ho necháš dojít ty sama. Aneb je takový přísloví (omlouvám se za hrubší zrno, ale je to velmi výstižný) - Buďto s.er a nebo z toho posr.anýho nočníku slez. Jinou volbu nemáš.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 12:14
- Nahlásit
Tak děcka, mě už pomalu začíná velkej šrumec v práci, už vás asi moc nepřečtu, Tak sbohem přátelé, zase o dlouhých pracovních večerech, doufám, že taky budete mího přesčasy. Jo a jen tak mimochodem - Mařka dnes dostala autopásy, autodeku, síť mezi sedačky a už si na nás žádnej fízl jen tak nepřijde. A taky ještě čistič interiérů, ale ten je spíš pro Nuny, jak mi vždy zasmrdí celý auto svýma velkýma smradivýma nohama.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 12:16
- Nahlásit
březne - kopni ho už do prdele copak ti tenhle vztah za takovýhle podpásovky stojí? howk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 12:23
- Nahlásit
janika
koukám že asi i mluvim za obě???
Gerda
ale ten je spíš pro Nuny, jak mi vždy zasmrdí celý auto svýma velkýma smradivýma nohama
a tak Nuny pořiďte holiny! Se to bude držet v nich a nebudete muset větrat auto, ne?
mě už pomalu začíná velkej šrumec v práci,
No moment, to tady na dělání bordelu zvostanu sama?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 12:45
- Nahlásit
janika
jaký div
pravda, co se ještě divím
jak kdy, to zas Renatě neuděláme takovou radost, ne
no hurá! Už sem myslela, že tady budu muset mluvit do zdi, aby se to zaplnilo a paní velkomajitelka měla důvod vybírat mýto
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 13:04
- Nahlásit
Děcka, v mezičase vás eště prosim o jednu radu. Kamarádka si natrhla svaly na obou nohách - na levé sval nad kolenem a na pravé sval u kyčle, jakoby vnitřní stranu stehna. má tam modřiny, má berle a doktor jí na to kromě mastičky proti bolesti nedal. Nemáte nějakou babskou radu či bylinu, kterou by se dalo podpořit lepší hojení trhance?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 13:42
- Nahlásit
Gerda
babskou radu taky nedám, jen připomínku - zdališ kamarádka tomu dochtorovi může věřiti - moje bývalá kolegyně se takhle léčila od našeho páně dochtora na natržený sval a on se z toho po hodně dlouhý době vyklubal natřený vaz či co ... operace, rehabilitace. Náš pak rádobychirurg je evidentně debil, tak mě to jen napadlo, že kdyby měla takytovýho dochtora. Jinak ten klid jak psala Janika určitě a festovně to dodržovat.
janika
tak ti nevím, jestli s tou zdí ti pomohu
ale jo, můžu aspoň natrénovat ne? A pak mi to půjde jedna dvě
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 14:08
- Nahlásit
PetraK
Buďto s.er a nebo z toho posr.anýho nočníku slez
No ovšem to neznám,už si to píšu ,to nemá chybu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 14:13
- Nahlásit
Gerda
Nemáte nějakou babskou radu či bylinu, kterou by se dalo podpořit lepší hojení trhance?
Mám.Ležet,válet se,povalovat se,nechat se opečovávat,nechat si dávat obkládky chladivé a mazat mastičkou od dochtora.
Možná by si mohla pořídit v lékárně Reparil gel .Svaly v těchto partiích se nešijí.
|