| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:58
- Nahlásit
davidkova renata
No ta krásná bílá verlyba sem já.......
sarax
..socijálku na vás
tak to vemem při jednom u nás.....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 16:00
- Nahlásit
jablunka
tak to vemem při jednom u nás.....
s tím počítám
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 16:03
- Nahlásit
davidkova renata
ale nemám protlak
žš ségra, snad nebudeš vařit? Nestačím to tu číst. Nebo chceš simulovat pooperační stav?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 16:08
- Nahlásit
jablunka
No ta krásná bílá verlyba sem já
no s tou velrybou to není tak hrozný, nikde v okolí nevidím greenpeace. Ale jste krásně vybarveni a ladí vám to do modra.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 16:50
- Nahlásit
Lola1
nikde v okolí nevidím greenpeace. Ale jste krásně vybarveni a ladí vám to do modra.
Právje proto,že sou zelený,tak by sme z nich mohli bejt f šoku,gdyž sme ty modrý,tak rači nepřišli.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 18:35
- Nahlásit
Lola1
žš ségra, snad nebudeš vařit
Néééééé ,jako zatim jenom sbírám info
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 19:17 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
čus všem
koukám že nic nového pod sluncem tu není
Boženka už baští masíčko jako dastík a sindynkka
budu sama 36 hodin,jeník šel do práce,takk si to tu užívám
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 19:31
- Nahlásit
jablunka
tak zítra ti napíšu zdali je březí,ale podle mě je na 100% a jsem zvědavá co ztoho pak vyleze
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 19:34
- Nahlásit
brezen2008
tak zítra ti napíšu zdali je březí
Jasně........
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 19:57
- Nahlásit
brezen2008
jsem zvědavá co ztoho pak vyleze
asi nějaký mladý....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
no se 4mi nožičkama a vocásky,jdu na film Na samotě u lesa
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 21:38
- Nahlásit
davidkova renata
Mařce prostě nenutila za každou cenu nějaký trapný vzorce co si někdo někde vymyslí,že sou jako to pravý
nejde prece o vzorce, ale o to, jak se ten pes citi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 21:53
- Nahlásit
argosek
nejde prece o vzorce, ale o to, jak se ten pes citi.
no a co řikám jinýho? Mě akorát de na nervy,když si pes musí nejlépe nechat líbit všechno(tím nemyslím ale nějaké špatné zacházení třá vod harantů nebo tak),musí být se všemi kamarád,neustále přátelský,absolutně bez známek agrese jak je dnes děsně v modě.Prostě mu cpát kamaráčoft s každým vobejdou za každou cenu(tim nemyslim tu kámošku).Ale gerda asi ví o čem mluvím.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 21:56
- Nahlásit
film byl krásnej
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:04
- Nahlásit
forum se pro dnešek zamyká,dobrou noc
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:17
- Nahlásit
davidkova renata
no to sice jo, ale tohle neni ten pripad. cil neni pes, co je kamarad, ale pes, ktery neni zbytecne nervozni. takze ho bud nechat doma, nebo na tom pracovat - a to gerda dela :-P
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 22:36
- Nahlásit
brezen2008
kdo je Boženka a kdo je březí?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 07:21
- Nahlásit
dobré ráno všem,co budou ííípit,co kašlou,co byli už venku na vychajdě,co budou trhat bobule a zkrátka všem
Lola1
kdo je Boženka a kdo je březí?
potkanice ze zverimexu a je březí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 08:15
- Nahlásit
Dobré ráno fšem. Když už jste u těch vzorců, zkuste mi někdo přeložit chování Šagy. Čas od času ji posedne "záchvat štěkání" . V tu chvíli řve přímo neskutečně, strašně nahlas a odmítá (není schopná) přestat. Ve většině případů je to buď v noci, nebo když slyší branku. Jakmile klapne naše branka začnou řvát všichni psi. Všem stačí říct "zmlkněte, to jsem já" nebo něco podobného, psům dojde, že k nám neleze zloděj a je ticho. Šagyně ne. Šagyna řve. Já dojdu od branky domů, dojdu až k její kleci, ona vrtí ocasem a půlkou psa, má radost, že jsem doma, ale řve. Neřve z radosti, řve takovým tím štěkotem na vetřelce. V noci je to ještě horší. Dneska se rozhodla hlídat před nějakými zpívajícími ožralci, kteří byli tak dva kiláky vzdušnou čarou od nás. V jednu ráno. Prostě nebyla k uklidnění. Musela jsem vstát, rukou jí stisknout tlamu, donutit ji zmlknout.Ve chvíli kdy jsem ji pustila začala řvát znova, přesto, že jsem stála vedle ní, držela ji a chtěla po ní, aby zmlkla. Když jsem jí znova chtěla chytit tlamu tak se po mě ohnala. Absolutně k neuklidnění. Poslední dobou to dělá čím dál častěji. Ten "záchvat" trvá tak čtvrt hodiny. Pak si lehne, usne a nevnímá vůbec nic. Můžou nám třeba ukrást auto ze dvora, Šagy se bude dívat po zdroji toho zvuku, otáčet tam hlavu, ale ani necekne.
Setkal se s tím někdy někdo? Ve chvíli kdy štěká je fakt úplně mimo. Trošku to vypadá jako nějaký epileptický záchvat, nebo tak něco. V tu chvíli není schopná splnit žádný povel, který jinak plní bez problémů, nevnímá mě, je prostě naprosto mimo. Ale fyzicky nemá žádné příznaky, neslintá, netřepe se, nepadá... fyzicky je naprosto normální.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 09:36 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit
Biluška
jak se Ti líbí ? http://picasaweb.google.com/Svenska.Kennelklubben. WDS2008/Group1BestOfBreed/photo#521916507708805577 8
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 09:44
- Nahlásit
brezen2008
Kilo zrní pro hlodavce ? To by mi vůbec nevadilo .Včera večer jsem upekla malinovou bábovku , já debil ji nedala do sejfu , já debil nemám doma sejf, já chudák neměla k snídani ani kousek , ba ani drobeček, psí debilové si šmákli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 09:45
- Nahlásit
mac1
čananá pumička, skoro jako Pumička
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 10:44
- Nahlásit
mac1
jo oni jsou debilové
ale víš ho to protáhlo,jako to zrní? a dnes už kadil zas normálně bez jakejkoliv zrní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 11:04
- Nahlásit
mac1
já debil ji nedala do sejfu , já debil nemám doma sejf, já chudák neměla k snídani ani kousek , ba ani drobeček, psí debilové si šmákli
máš ve výbavě eště i jiný slovo než debil?
Biluška
ty voe,to nevim,nejsu totiž psí psícholok ,ale nejni vyloučený,že je krapet na hlavu ,poslední dobou je takovejch psů nějak víc bo co
jinak čus fšicííí co maj zkažený ráno bo si na vedlefoře přečetli,že to nááádherný otrávený čévéčko před půlnocí po tejdnu umřelo a to druhý ho asi bude následovat .
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 11:13
- Nahlásit
davidkova renata
jo jsem to taky četla .....
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 11:23
- Nahlásit
davidkova renata
máš ve výbavě eště i jiný slovo než debil, to je ale otázka, jsem debil , ne ?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Čec 2008 12:44
- Nahlásit
davidkova renata
čau pani
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2008 12:48
- Nahlásit
Tinta76
čau pani
čau...lidi sou neuvěřitelný kurvy,pani ,kéž ho sklátí rakovina,sráče!!Po včerejšku sem doufala,že to bude gůt a ráno todle
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Čec 2008 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
jako já četla tu "první pozitivní zprávu" až dneska a takovou jsem z toho měla radost ... a vzápětí taková facka ... lidi jsou fakt neskutečný ***
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Čec 2008 15:46
- Nahlásit
doprdele doprdele doprdele!!!!! další
|