Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 20:40
- Nahlásit

davidkova renata

čus! Sleduješ-tahle stránka má i dva datumy!Mastilové nabíraj síly

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 20:49
- Nahlásit

Neessi
Mastilové nabíraj síly

hele poradte někdo čím vysušit zmokvanou rozlízanou packu..máme príma otláčeka ta pipka si to líže..teda má trychtejř ale ona si tak nějak nacpe nohu i do něj
je něco krom řepíku co to vysuší a odhojí rychleji

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 20:50
- Nahlásit

menšík tam hlaje exelentně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 21:20
- Nahlásit

Neessi
Mastilové nabíraj síly
nebo jim došly prachy

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 21:28
- Nahlásit

sarax
Onehda wami doporucovala dubovou kuru. Nepouzila jsem, ale tenhle gel by treba mohl pomoct nebo neco podobnyho, treba jen neco na oplachy. A jinak - ohrana deska, nedovolit blemcani, prekryt aspon fusekli ci prubanem.. Chudak mala, at se da co nejdriv do kupy.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 21:34
- Nahlásit

A hec, ja se dneska byla divat na coursing. Prvne v zivote, ono se tam krici Kůůůže a pak teprva gouuuu! bych z toho byla zmatena, jak jedna slecna, co vypustila chrta uz pri povelu Kůůůže.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 21:37
- Nahlásit

Fifi
prekryt aspon fusekli ci prubanem..
no já to chtěla nechat volně páč to bylo zakrytý dost dlouho ...a nenechat blemcat už nevim jak...

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 21:38
- Nahlásit

Fifi
byla divat na coursing. Prvne v zivote, ono se tam krici Kůůůže a pak teprva gouuuu!
no to byl chrtí coursing???my máme jen GO

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 21:48
- Nahlásit

davidkova renata
hm, to si počtu o čv, když mě to tam nepustí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 21:49
- Nahlásit

sarax
Tak ten pruban vetra ale nedostane se az k tomu. A tu dubovou kuru zkus, jinak slusne tez susi hypermangan, naredit do svetly barvy (cili trosicka).
Sak jo, chrti, videla sem par paru vipetu a faraony, pak uz me to nebavilo a psiska taky ne. Sme jeli radsi na cvicak a k vode.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 21:51
- Nahlásit

Ebony
co tě kam nepustí?? Esi nejsi registrovaná tak vlastně možná asi ne...Ale vo nic si nepřišla, tomu mladšímu byl na jaře rok a tomu druhýmu z útulku kolem 5Foto máš na předešlý straně

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 21:51
- Nahlásit

Fifi
Sme jeli radsi na cvicak a k vode.

jdu hledat pruban...a sušit

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 21:56
- Nahlásit

davidkova renata
Foto máš na předešlý straně

hele nepřipomínej..tohle mi fakt hnulo žlučí...lidi jsou neskutečný....

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 21:56
- Nahlásit

davidkova renata
Registrovaná jsem byla, ale asi už nejsem IN, prostě mě to tam už nepustí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 22:04 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Ebony
máš maila

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 22:40
- Nahlásit

sarax
Dubovou kůru néééééééé,má "stahující účinky".Na otlaky aloe-rychle je zahojí.Jestli máš rostlinu,tak tu šťávu z dužiny přímo do rány a na chvíli to zavázat,ať to neolíže.Jestli nemáš,tak heřmánek,ten vysušuje. Řepík se používá spíš na hnisající rány.
Líže to,protože ji to svědí,tak jí šoupni jeden Zyrtec a dá pokoj.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 23:00
- Nahlásit

Neessi
.Na otlaky aloe-rychle je zahojí.Jestli máš rostlinu,tak tu šťávu z dužiny přímo do rány a na chvíli to zavázat,ať to neolíže
no je to otlačený do živýho to asi neumím popsat
takže to ukážu..není to žádná trága...ale asi by chtělo aby se to zahojilo...

i když tady je to celkem sušší

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 05:49
- Nahlásit

sarax
to ukážu

jo tak na tohle bych dala přes den gentiánovou violeť,aby to nejen sušila,ale i ochránila před infekcí(normálně to pomalovat tyčinkou na čištění uší a na chvíli to něčím převázat,než to uschne,ať ti doma nedělá fialový fleky,nebo ji vzít ven a než se vyvenčí,tak to uschne).

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 07:04
- Nahlásit

dobré ráno všem co nesnášej pondělní rána,co vyhráli ve flyballu,co jejich psy už nemaj srajdu,co m,aj psy co si koušou nohu atd....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 08:34
- Nahlásit

JANIKO - POTŘEBOVALA BYCH NEJLÉPE DO ZÍTŘKA VĚDĚT JAK TO BUDE A JESTLI TO BUDE S DEGENEM

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 08:47
- Nahlásit

čus

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 08:52
- Nahlásit

Dobré ráno lidé přemilí a píšící a čtoucí a jdoucí a zvoucí a jedoucí a jedící a mondííícííí!
Tady je Nuny nevěsta, dneska je moderní bránit slušně voblečenej:

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 08:55
- Nahlásit

A tady je zabiják Pardálek, vypadá, že pije vodu s citronem:

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 08:55
- Nahlásit

Dobré ráno všem. Druhý den gulaku proběhl bez větších ztrát na životech. Zemřel akorát jeden mobil, který rozkousala vzteklá borderka. Zítra bude mít pohřeb. V noci taky málem zemřeli čtyři místní alkohůlici ve věku cca 25-ti let. Nějak se totiž domákli, že u nás spí ve stanu holky, které by určitě stáli za hřích a cestou z hospody se skočili seznámit. Měli smůlu. Puma je našla když se velice nenápadně pokoušeli přelézt bránu. Jeden z nich se asi chvíli neposadí. U druhého si nejsem moc jistá jestli ještě bude moci mít děti. Soudím podle toho jak vysoko pištěl. Ale zato nemohla puma, to byl spíš drát co trčel z pletiva na bráně . Pumička je šikovná holčička a moc krásně hlídá. Za odměnu jsem pustila ji i Armánka, aby ty pány mohli vyprovodit. TEda, co to kecám, se mi ti dva urvali z vodítka a utekli mi........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:03
- Nahlásit

Gerda
dneska je moderní bránit slušně voblečenej

jistě,přece nepude na plac jak nějaká sockaat viděj,že na to máme
ovšem pardál už začíná vypadat jako vopravdickej pardál,měla by ho dát na řetěz a do klece,dyk to je nebespečný,todleto..
Biluška
eden z nich se asi chvíli neposadí. U druhého si nejsem moc jistá jestli ještě bude moci mít děti.

u obou případů bych řekla,že žádná škoda,pumička je moooooc čikovná holčička,že jí líbám na čumáček,mám moc ráda hlídací pejsky.Už jí mušíme konečně nakrejt,přijde mi,že je poslední dobou nějak málo agresííívních psůch

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:06
- Nahlásit

sarax
no je to otlačený do živýho to asi neumím popsat
Asi už je na to pozdě, už to určo máte zahojený, ale Mařeně se mezi prstíkama dělá tohle samý. Vždy to p=ořádně vysušim, to už sem ti ale řikala, koupu několikrát denně v betadině, potom pěkně namažu framykoinem a zavážu, aby si na to nemohla. A nenechám jí to polízat dokud to není úplně zahojený. Zyrteku jsem jí dala ve dvou dnech po jedné půlce, pomohlo to hned! Jinak mám místo fialové vodičky zelenou, ta suší taky parádně a supr barví, byla sem zelená ještě několik týdnů. Fakt vysušuj a pak pomaž mastičkou proti svědění. A v tý betaduině koupat doporučuju, nám se to osvědčilo, ale asi sme neměly to samý.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:09
- Nahlásit

janika
jaký to bylo??
mělas tam bejt

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:10
- Nahlásit

argosek
takze ho bud nechat doma, nebo na tom pracovat
Fakt se na tom snažim pracovat, čuba už je mnohem lepší, chodí k lidem sama, nechá se pohladit, tuhle divnou reakci s vyřváním objektu strachu nepředvedla už velmi dlouho. A myslím, že se i v práci cítí dobře, chrápe pod stolem s vyvalenym bříškem a ustrašenej pes by si přece nelehl tak, že by se rozvalil a zachrápl natvrdo. Jen teď dám zase trošku pozor, aby mi tu nechodila po místnosti bez dozoru a pro Allu mám na dnes připravený hašišáky, aby je Mařce nabídla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:19
- Nahlásit

davidkova renata
Už jí mušíme konečně nakrejt,přijde mi,že je poslední dobou nějak málo agresííívních psůch
Tak jo, nakrejem ji s Garfíldem, něco mi říká, že to bude ta správná kombinace

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:30
- Nahlásit

Dobrý ráno fšicí co včera padli do trní a maj tak ruce jako když poplácávali kaktus po zádech

málo ste se snažili, málo, dyk tady nic neni napsaný čék tady dře na latifundyjích a voni se tu flákaj
Gerda
davidkova renata

ofšem Nuný to teda sekne!!!

<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání