| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 20:36
- Nahlásit
Neessi
Ale to budou švagrovic za blpce
no a gde vidíš nějakou změnu ???
co gdyž se s tím nevyrovnaj a stanou se z nich deprivantíííí
budou mušet na převýchovu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 20:38
- Nahlásit
davidkova renata
budou mušet na převýchovu
to sem si myslela
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 20:38
- Nahlásit
Neessi
to budou švagrovic za blpce
A to vadí? Pejte se, já su příkladně za blpce už dlouho a helejte, jak pěkně žiju!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 20:44
- Nahlásit
rosnička
já su příkladně za blpce už dlouho
no jo,ale vy ste paní za trupku,ne za blpce a to je rozdíl
A navíc jsem myslela,že švagrovic budou za blpce před vlastnim psem,což je to nejhorší,co se čéku může stát a vám se tohle stát nemůže
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 20:52
- Nahlásit
Neessi
to sem si myslela
páč ste študovanej čék a tim pádem máte přehlet
rosnička
Pejte se, já su příkladně za blpce už dlouho
taky,taky...?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 20:56
- Nahlásit
davidkova renata
páč ste študovanej čék
A zdělanej, pani, zdělanej!!!!!!!!!! To hlavně, eště k tomu jako.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 21:14
- Nahlásit
rosnička
eště k tomu jako.
jj,dík za upřesnění...tý zdělanosti jako
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 21:24
- Nahlásit
Ty jo, tak a GDE SOU TY SLIBOVANÝ LIMITY? Dyk tady je toho jak za celej víkend a to sem tady vůbec nebyla
Neví se, jak je to s tou Janikou, co na ní uklouzla ta fronta? Páč esli jo, tak se mě to asi taky bude tejkat
Triniti
Gratuluju k ambulantnímu psoj!!!!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 21:40
- Nahlásit
tak můj čokl chrní a březen nejni v tom.
Tedy co jste tu poslední dobou nasekaly za podobné informace...nějak nechápu..to je nějaký pražský dialekt?
Něco jako, zolcna rumpluje, hópno na šmirgl a valim na ryvec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 21:58
- Nahlásit
zcela O.T. jaká je inkubační doba toho psího kašle? Právě jsme potkali jednoho vyzývanýho páníčka se psí chrchlotičkou a než jsem se stačila vzpamatovat a zjistit situaci, tak si s ní Ešus hrál.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:19
- Nahlásit
Bože, kolik jste sem toho zase naflákali??? To je neuvěřitelný tohlencto
davidkova renata
Paní kolegyně Davídková, musíme to okamžitě !! zpoplatnit, to už dál nejde. Gerda by mohla dostat paušál, jestli jako myslíte,že potřebuje nějakou slevu? Viděla bych to tak na 1000,- měsíčně a může psát kolik chce. Ostatním dáme předplacené tarify, gdyž si je vyplácají během jednoho dne budou mít smůlu Kdo bude psát srozumitelné shrnutí pro lidi co pracují a nemůžou vykecávat celé dny na foru bysme mohli dát třá nějaké volné minuty, co myslíte??
Jdu koukat na Červeného trpaslíka. Ráno se to pokusím přečíst. Jestli tady bude víc jak tři stránky tak k těm tarifům nařídím ještě brigádnické hodiny u nás na bobulích Poslanců se to týká taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Biluška
Jdu koukat na Červeného trpaslíka
máte můj plakát, jo??
Poslanců možná, ale ne trpasličích poslanců . My máme ymunýtu na fšechno!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:33
- Nahlásit
PetraK
jaká je inkubační doba toho psího kašle?
cca 7-10 dní ,ale záleží na imunitě psa.Takže odolný jedinec 7-10 dní,méně odolný třá i 3 dny,je to virové,tak podobně jako chřipka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:38
- Nahlásit
Neessi
díky.
odolný jedinec 7-10 dní
ty jo, myslela jsem že tak 3-5 dní a budu vědět. No musím jen doufat, že Ešus bude víc odolný, než odolný jedinec a nechytne to vůbec. tuhle jsem taky plašila zbytečně. Tak třeba teď taky. Ale nechápu ty lidi, fakt. Že mu to nevadí, už jen kvůli tý feně samotný, když takhle lítá, tak jí to nepřidá . No jdu hledat lipovej čaj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 22:49
- Nahlásit
Neessi
ještě jeden konzultační dotaz - jak poznám, že to je huž průser a je to na veta a ATB a nestačíme to pořešit klidem na lůžku, jitrocelákem a vitaminama? Podle teploty? Proč voni kurňa neuměj mluvit?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 05:30
- Nahlásit
PetraK
jak poznám, že to je huž průser a je to na veta a ATB
Kašel,jako by měl pes něco v krku a chtěl to vykašlat až vydávit(někdy se i pobluje u toho),vykašlává bílou pěnu v docela hojném množství,teplota přichází hned poté,ale nemusí být.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 06:43
- Nahlásit
dobré ráno všem co maj blbý psy jak já a když odejdou z bytu tak se dostanou do skřínky a sežerou asi kilo zrní pro hlodavce a nic jim není
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 08:01
- Nahlásit
brezen2008
sežerou asi kilo zrní pro hlodavce a nic jim není
Máš psa co se dal na veganství.......
Brýýýýtro fšem.....
sarax
Fčera 33°C,dneska 19°C......kluk ve středu letí na Krétu,tak koukejte přivízt pjekný počasí,ať to nevodstoná,tenhle skok!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 08:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jablunka
Brý ránoooooo úpa naprosto FŠEM bez rozdílu věku, pohlaví, rasy psa, ale úpa nejvíc těm, co maj v kantýně dementní pokladní hnusnou drzou douchovou a kvůlivá tomu maj k snídani suchary
ALE!!! Právě sem se dočetla, že v Emerice votěhotněl a porodil chlap nějakej. Táááákže- víte co to znamená??? To znamenááá, že těhotenská kletba teď nejni jen čistě dámská záležitost! . Dovedete si představit těhotnýho pana moderátora? Nebo pana Bendu či Argoska?
jablunka
hele paní - si myslím, že to dlouho nevydrží tendle Pepa Zíma. Zase přijdou vjedra určitě.
brezen2008
bude mít zrnitý bobky Dustík , Ešusova maminka taky papá zrníčka - ptáčkům z krmítek
Neessi
díkec, takže když bude jen chrchlat a nebude pěnit, tak léčíme bylinama jo? Pochopila jsem to dobře?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 09:28
- Nahlásit
Dobré ráno milí dementní přispěvatelé, chytří psíci, krásné dámy, bohatí a charakterní páni, dobré ráno všem, co jim není horko a jejich pes nepapá malé teriérky. Krásný den také všem zbývajícím, co dělají různé věci hodné pozdravu!
Tak sem včera kontrolovala Astíka, byly sme i na prochajdě. Jen sem měla bílé malé botičky a v nich uklízela Astíkovi hovníčka z kotečku. A taky dlouhou vlající sukni, kterou sem si na tu práci musela samurajským způsobem vyhrnout, tak sem celkově vypadala jako magor, co uklízí hovna v lodičkách. Astík se mnou šel bez potíží na procházku, dokonce na mě radostně štěkala. A ještě radostněji, když jsem odcházela. Dnes ráno jsem strašlivě zaspala, takže jsem ji nedojela zkontrolovat. Ale v noci snad žádná bouřka nebyla, tak doufám, že je vše OK. Hned po práci tam s Mařkou mastíme. Mařka je se mnou v práci, protože jak jsme zaspaly, tak jsem ji nestihla vyvenčit a musela tudíž se mnou.
Už se ví, kdo je f tom? Přísahám, že já to nejsem!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 10:20
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, u kterých Gerda vytvořila noční bouřku i těm, u kterých byl klid.
Ve tři ráno jsem vstávala, abych uklidila kytičky z oken než mi je Gerda poláme. Máme jich moc Pak začalo i hřmít, to nemá Gozérka ráda. Takže jsem musela sundat pyjamas, nahodit tričko a jít evakuovat Gozérku. Ta se schovala na půdě pod stůl a říkala, že tam zůstane. Tak jsem ji tam nechala. Jenže ve čtyři přestalo hřmít, Gozince otrnulo a začala na půdě lovit myši. Je tam dřevěná podlaha. TAkže dupala jak pitomá. Šagyna měla asi pocit, že tam chodí zloděj takže na ni furt štěkala. Vystřídala jsem postupně všechny povely od "držhubu" přes "držhubutykrávoaneřvitodělágozéra" až po "kuwaneserměadržhubunebojakvstanutaktěpřerazim" . Nezabral ani jeden K ránu jsme se zdárně proštěkali Jsem totálně nevyspaná. Navíc nemám dosekanou tu zahradu a zítra mi přijedou haranti na tábor. No nic,v rámci nácviku venkovských prací si to dodělají sami
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 10:28
- Nahlásit
čus fšicííí dementi a magoři v lodičkách
Biluška
pani kolegyně ,souhlasim se fšim co ste napsala a hlavně s tim,že taghle to dál nejde Vyropte nějaký směroplatný lejstro,že sme zároven i egzekutoříííí abysme těm co by se snat cukali mohli vopstavit účet
Gerda
že bysme jeli neska za Astíkem??? Mušimj ted pa,tak mi napiš ,třá meylem nebo to je jedno kam,kdy asi jako přibližně a esi jako vůbec a tak.Si to přečtu asi kolem 1-2 hod.
P.S.Já f tom teda nejsem
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 10:35
- Nahlásit
davidkova renata
P.S.Já f tom teda nejsem
Já f tom sem, jesi se teda míni f práci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 10:39
- Nahlásit
Biluška
uklidila kytičky z oken než mi je Gerda poláme
Ty si tak zlá!!!!!!!!!!!!!!!! Květinky nelámu. Ale Mařenu sem teď zabila. Vystartovala na kolegyni z práce, která si jí přišla pohladit.
davidkova renata
že bysme jeli neska za Astíkem???
Jedu tam 100%, pojedu rovnou z práce, protože tam mam vyndané rozmrazující se maso - čoveče mamko dneska pro tebe nepojedu, bude asi všude zácpa, z práce to mám hned po magistrále směr jesenice, tak je to blbý jako páteční zajížďka, ale krmit jedu ještě zítra, to už bych pro tebe sjela.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 10:41
- Nahlásit
Gerda
Ale Mařenu sem teď zabila. Vystartovala na kolegyni z práce, která si jí přišla pohladit.
no vidíš,f tom je mezi náma rozdíl,já bysem jí dala buřta
dneska pro tebe nepojedu
ještě zítra, to už bych pro tebe sjela
no tak mi třá dneska zavolej abysem jako vjeděla gdy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 10:58
- Nahlásit
davidkova renata
no vidíš,f tom je mezi náma rozdíl,já bysem jí dala buřta
Ale to bylo ze strachu, ona k ní přišla, pohladila jí zezadu shora, mařena stáhla ocas, utekla, ale zároveň po ní vyjela. Samozřejmě úplně bezkontaktně, na dva metry, přesto mě tim tak strašně naštvala, že letěla na svý místo vzduchem přes stůl a monitor. Pak ještě na Allu štěkala, když šla ke svému stolu. Teď se zas na zahradě mazlila s kolegyněma, prostě je nejistá, když k ní někdo přijde zezadu a hladí shora.
Zítra bych to pořebovala sfouknout kolem čtvrté, pak mám Pardálku a předtím ty nákupy s mámou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 10:58
- Nahlásit
Gerda
Ty si tak zlá!!!!!!!!!!!!!!!! Květinky nelámu
Nejsem zlá. Ty jsi zlá Minule když jsi tady dělala bouřku tak to odnesly všechny tulipány a moje nejmilovanější šeříky Úplně je ty kroupy omlátili Ale taky to omlátilo třešně, višně a moruše, to ti budiž připsáno k dobru
davidkova renata
Muším uklidit celý barák, aby se sem ti haranti vešli. Ono teda harantům je ten binec asi jedno, ale rodičům by třá mohlo vadit, že v odchovně jsou ještě bobky po Krtečkách přischlé na zdi Hned potom sednu a sepíšu takové lejstro, že už se sem nikdo neodváží psát Leda za tučný paušál
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 11:33
- Nahlásit
Gerda
npo prave proto jste ji mela dat spis toho burta, slecno gerdo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 11:46
- Nahlásit
argosek
To tu právě dělám celou dobu, proto si už na lidi krásně zvykla, chodí si k nim bez problémů, pohybuje se po místnosti bez nejistot, může se mnou po celém baráku bez vodítka, vše v pohodě, jen tahle situace mě zaskočila a teď, když mi opadl vztek, mi došlo, že jsem jí nevyřešila správně. Nic není ztraceno, budem pokračovat v nácviku.
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 11:55
- Nahlásit
Gerda
když mi opadl vztek, mi došlo, že jsem jí nevyřešila správně
pani, to mám porád... zcela vam rozumim.
až v sobotu nakrmite s Davidkovoj Astíka, vemte ji ke mě, zbylo mi po včerejšku tolik jídla a pití (prostě jste nedorazila), že je naprosto nutný uspořádat aftergardenparty.
|