| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:03
- Nahlásit
PetraK
UTÍKEJTE - PANÍ DAVÍDKOJC SE VRÁTILA!!!
SPRÁVNĚ !!!!!!!! a žádnej konec limitůch,nic takovýho!!Navopak béte platit jak mourovatý!!!Biluška připraví nějaký smlouvy abyste se z toho nemohli vyvlíknout až vás budem eventuálně žalovat!Limit je MAXIMÁLNĚ pjet příspjefkůch na osobu a den,zbytek je za prachy!Ten gdo shrnuje není vyčleněn!!Dá se použít věta rozvitá,netřeba k tomu 60 příspjefků! S kolegyní biluškou proberem částku za každý jeden příspěvek navíc,ale předem řikám,že nejsme z laciného kraje,navíc ropa de furt nahóru,tagže to nejde i dybysme chtěly,jakože nechcem TĚŠTĚ SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Triniti
hm,hlavně že sme vo tom ze začátku mluvily,vid? Nemám radu,s debilem neni možná domluva.Jen se vyjádřim k tomu návrhu co někdo psal,nechat ho vycvičit.To nefunguje!!!!!!A často se vrátí zcela zlomený pes .On bude poslouchat eventuálně toho výcvikáře,i to může předvést na ukázku,ale v tom prostředí se rychle vrátí k normálu,tj, bude to na hovno.Jediný co asi můžete udělat je,že se mu prostě budete vjenovat vy a vyserete se na nějaký vohledy na ně,aby si jako zvyk taky na ně a podobný pindy.Esi to máte vedle,budete mít prostě psy dva,z toho jednoho tak jako ambulantně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:03
- Nahlásit
janika
a proč na mne vyplazuješ jazyk?
protože mám radost ,ale musí to stihnout než příjde jenda
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:04
- Nahlásit
janika
tamodtud platím zásadně složenky, doopravdy. A když se mi zdá nějaká moc protivná, skončí pode mnou
..az budu delat druhe patro, tak si necham na zachod natahnout televizni kabel a pripichnu si na dvere lcdcko, at se tam nenudim ..ach jo - pristi rok mam v planu koupit neco na samote, tady uz me to sere..kdybys vedela o nejakem hezkem statku s 20 a vice hektary pozemku, tak dej vedet .
tesim se na vecer
želva psala
bude romantika :-P
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:05
- Nahlásit
tak až vám davídková dá smlouvy tak nepodepisujte a máte otevřené forum u mě a janiky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:06
- Nahlásit
argosek
už se mooooooooc těším
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:07
- Nahlásit
brezen2008
a kdy prijde jenda? abychom neprisli do reci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:09
- Nahlásit
janika
už máš připravený drobný??
a na co????
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:11
- Nahlásit
argosek
nebojte se pane,až příjdete já dám jemu vodítka do ruky a budem mít celej byt pro sebe ,to bude romantiky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:12
- Nahlásit
brezen2008
tak až vám davídková dá smlouvy tak nepodepisujte a máte otevřené forum u mě a janiky
Skvělý - bude revoluce!!!!! Tak odvolávám co jsem odvolal. Budete šlechtična!
davidkova renata
slyšela jste hlas lidu pani? Budete se tady bát, budete tu sama, bude tady TMA A TICHO a SMRÁDEK!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:13
- Nahlásit
argosek
kdybys vedela o nejakem hezkem statku s 20 a vice hektary pozemku, tak dej vedet
Kdybys nechtěl investovat do pozemku, mohl bys investovat do mě - shánim půlmegáč a takhle to vypadá, že bych si mohla přijít i na víc....no já jen že když dáš prachy mě, nebudeš mít sice nic, ale za to já budu mít vo starost míň (a to mám jen jednu)...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:14
- Nahlásit
janika
páč máš víc jak pet prispevku
TAGLE SE NA TO MUŠÍ!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:14
- Nahlásit
janika
son saxo jaune
connait toutes les rues par coeur
tous les petits bars
tous les coins noirs...
tudududuuuu
tak si ho koupim
..z.atim nejlevnejsi, co by mi tak nejak vyhovoval jsem nasel za 13 mega a takovou hypoteku mi asi nedaji - asi letos necham velke dane at mam pristi rok sanci na poradnou hypoteku a muzu se rozsoupnout...a snad se objevi neco pod 10m, na samote, s velkym pozemkem..hmmmm....
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:15
- Nahlásit
brezen2008
)
Gerda
no problem je v tom, ze ja ty penize nemam )..ale kdyz najdu neco, co se mi bude hodne libit, tak si je proste obstaram, at to stoji, co to stoji...to je ta moje romska povaha..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:15
- Nahlásit
brezen2008
budem mít celej byt pro sebe ,to bude romantiky
vzhledem k tomu, že máš garsonku, tolik romantiky se tam zas nevejde. Přece jen to neni nafukovací.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:16
- Nahlásit
Gerda
ale postílka a stoleček tu je,to stačí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:17
- Nahlásit
argosek
tak si je proste obstaram, at to stoji, co to stoji...to je ta moje romska povaha..
A nemoh bys teda, v rámci romské soudržnosti obstarat i ten půlmegáč pro mě? Pohlídala bych ti za to jednoho malýho starýho psa, co už nežere a nechce chodit ven...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:18
- Nahlásit
janika
páč máš víc jak pet prispevku
no jo,děvenko,ale ty si asi zapomenula,že já su majitel!!tzn.,že pro mě vomezení co???No neplatěj ,páč mám taky tudletu imunytu
P.S.máte to zařízený,volejte,ví vo vás
brezen2008
budem mít celej byt pro sebe ,to bude romantiky
no ty voe,úplně mě voblilo při tý přectavje ,chudák argošek,asi si zakáže Prahu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:18
- Nahlásit
brezen2008
ale postílka a stoleček tu je
Co je romantickýho na spánku v posteli s odloženejma brejlema na stolku? To dělám každej den a žádný vzplanutí necítím...Asi spim na špatnym boku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:20
- Nahlásit
Gerda
Asi spim na špatnym boku
tak zkuste na zádech ,ale to byste zasejc mohla celkem dost chrápat ,to taky nejni moc romantycký,tak já nevim teda
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:21
- Nahlásit
Gerda
asi spíš sama ,bo když vedle tebe někdo leží,tak se nemůžeš moc vyspat,furt je ti postel malá nebo vedle tebe chrápe ....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:22
- Nahlásit
davidkova renata
Kde se flákáš mamko celej den, Zas u rybníčka, viď? Viděla si fotky z plavení trinitky? Ten rybníček je úplně zaflákanej větvema, koupání na vlastní nebezpečí, Trinča plula jako drak a Mařka si tam do půl těla vlezla proklacek taky! A pak večer zase předběhla faraona! je to pes rychlý jako blesk - jako marie myslim samozřejmě.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:22
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
neplánuje se nějakej vejlet o sobotě?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:24
- Nahlásit
tady začíná bejt děsně hnusně+ a vohavně..co se zas děje??!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:24
- Nahlásit
brezen2008
když vedle tebe někdo leží,tak se nemůžeš moc vyspat,furt je ti postel malá nebo vedle tebe chrápe
no tak proto sem zastáncem oddělených ložnic, v rámci zachování pohodlí při spánku, což je důležitá vjec.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:25
- Nahlásit
sarax
tady začíná bejt děsně hnusně+ a vohavně..co se zas děje??!!!!!!
Gerda asi už se chystá jít domu z práce, no Já se hrozně maximalisticky bojim bouřky, budu mít dneska asi hodně velkej přesčas
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:25
- Nahlásit
sarax
tady se zatahuje a bude lejt ,huráááááááááááááá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:27
- Nahlásit
Gerda
Ten rybníček je úplně zaflákanej větvema, koupání na vlastní nebezpečí
jak to?????? jako z tý bouřky tudle bo co???
No sem ti řikala,že se s Mařkou moc se*eš .je to pes rychlý jako blesk - jako marie
no to je jasný,nakonec jí přihlásíme na korzink a porazí fšecky ty šlechtěný chrtííííííí
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:29
- Nahlásit
brezen2008
zatahuje a bude lejt ,huráááááááááááááá
březne březne..lití mi fakt neva ale ty skoro lámací stromy jo
PetraK
Já se hrozně maximalisticky bojim bouřky,
aspon nejsem sama..si vzpomínám když byly velký děti malý sem je jednou v noci budila na chalupě esli se bojej páč sem nechtěla bejt vzhůru sama
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:30
- Nahlásit
sarax
jednou v noci budila na chalupě esli se bojej
ty seš trupka
ale tady byl děsnej blesk už
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 16:31
- Nahlásit
Gerda
tak takoveho psa bohuzel nemam. "stary" mam jen dva a oba zerou jak zjednani a i kdyby byli venku 10 hodin denne, tak jim to nestaci
|