Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 16:21 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

doprdele doprdele doprdele!!!!! další
Tinta76
tak jsem se šla podívat a fakt smutné,sice jsem jí neznala,ale bude jí to držet dlouho,jí plně chápu .............
a ví se aspon kdo to udělal,nebo jaké svinstvo to bylo?

Tinta76
# Zasláno: 5 Čec 2008 16:31
- Nahlásit

brezen2008

myslim, že vona tuší ... nebyli jediný psové, co jí někdo votrávil ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 16:33 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Tinta76
doprdele doprdele doprdele!!!!!
bulim tu jako kráva,zm*d zasranej,zkurvenej
aby vostatní taky měli zku*venej den

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 16:38
- Nahlásit

Tinta76
myslim, že vona tuší
patrně ten soused

Tinta76
# Zasláno: 5 Čec 2008 16:40
- Nahlásit

davidkova renata

ten? někde vo něm bylo už psáno?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 16:51
- Nahlásit

Tinta76
já si pamatuju,že s ním měla ondá problémy kvůli psům,nevim ale už co tomu degenovi vadilo,jen jsem jí psla,aby byla opatrná,že jí je může otrávit,když je to takovej kripl.Psala něco,že až budou prachy ,plánujou nějakou vysokou pevnou zed kolem dokola...Bylo to na poradně,jen nevim už v jakým tématu,možná to už i zmizlo esi to bylo pod čarou..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 16:58
- Nahlásit

Tinta76
máš SZ vedle

Tinta76
# Zasláno: 5 Čec 2008 17:08
- Nahlásit

davidkova renata

pani, díkec, už jsem ve vobraze!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 18:14
- Nahlásit

Tinta76
jo tak to nevím že měla ještě nějaké hafany
a sousedy bych taky votrávila jestli to udělal von

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 18:16
- Nahlásit

davidkova renata
jestli to nejni tajný,tak bych prosila taky sz,díkis

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 20:02
- Nahlásit

a tohle si pořídíme všici
http://www.youtube.com/watch?v=RD9mvymGTbo&feature =related

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 22:08
- Nahlásit

První den gulaku proběhl bez problémů, dokonce se nám podařilo postavit stany Co je novýho tady? Koukám, že se všichni bojí těch poplatků a nikdo nepíše . Jaký čévéčka jsou otrávený? Koukala jsem ke štábním a nic jsem tam nenašla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 22:15
- Nahlásit

Biluška
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?t=1150&postdays=0&postorder=asc&start=50
nejsou Rudovo,byli jedný fajn holky,je to strašný

Koukám, že se všichni bojí těch poplatků a nikdo nepíše
jj,maj bopky

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 22:18
- Nahlásit

Biluška
Jaký čévéčka jsou otrávený? Koukala jsem ke štábním a nic jsem tam nenašla.

Ale jo.Koukni do Zdraví.... hned první odkaz Otrava(kopkonwin)-je to k nasr*ní.

Jinak k Šagy-mám něco podobnýho-Aishu.Taky se ráda poslouchá a pak chrápe,že ji musím vzbudit.Ale teď při kašlíčku je klííííííít.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 22:45
- Nahlásit

hned první odkaz Otrava(kopkonwin)-je to k nasr*ní.
Tak to je fakt hustý . Být to moji psi a mít podezření kdo to udělal tak mě zavřou za vraždu

Neessi
Jinak k Šagy-mám něco podobnýho-Aishu.Taky se ráda poslouchá a pak chrápe,že ji musím vzbudit.Ale teď při kašlíčku je klííííííít.
"Poslouchá se" přes den. To vydrží ječet do alelujá jenom proto, že cvičím s jiným psem a s ní ne. Ale to dělá i Puma a šeltice. Ty "záchvaty" jsou něco jiného. Fakt mi připadá jako kdyby byla mimo. Něco podobného dělával NO bývalého přítele. Ale ten byl šíleně starý (začal s tím asi v 15, zemřel v 19). Podle mě měl hrozné bolesti a takhle řval bolestí. Taky v tu chvíli nic nevnímal a nešel utišit. Ale Šaguře nic není, nechávala jsem ji komplet vyšetřit než jsme ji připouštěli a nic jí nenašli....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 23:02
- Nahlásit

TAK JÁ BYCH MU UDĚLALA TO SAMÍ

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 07:32
- Nahlásit

dobré ráno všem,co se jim zdálo a těch čvs,co maj tím pádem blbou náladu,a zkrátka všem

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 09:43
- Nahlásit

brezen2008
dobré ráno, o těch cv se mi naštěstí nezdálo, ale včera večer jsem si pobrečela . A možná to ani nemusela být otrava, včera odpoledne si ségra přivezla z kliniky svýho jezevčíka domů , příznaky obdobné jako tihle psi , v pondělí dostal průjem, ale jinak byl v pohodě, v noci z pondělka na úterý byli asi 10x venku, od 4 hodin nespali, pes si nechtěl lehnout a pořád chodil po bytě a vydával takové chraplavé zvuky, velká žízeň , ale co vypil to hned vyblil, hned ráno naběhli k vetovi, kapačky na zavodnění ( byl už dehydrovaný, netušila jsem , že je možné se dehydratovat takovým fofrem ) a antibiotika, odběry krve na rozbory , dg: možná zánět slinivky , uvidí se po rozborech....odpoledne znovu k vetovi, protože se objevila v průjmu krev, pes nechtěl ani pít, byl skleslý, lehnout si nechtěl , prý krev v trusu může být, patří to k tomu, znovu kapačka na zavodnění , lély proti bolesti, antibiotika, v noci pes nespal, seděl a visela mu hlava, pak se skácel na bok, byl zcela apatický, pak se pod ním objevila louže krve z konečníku ....v úterý ve 2 v noci uháněli na polikliniku, psa si tam nechali, infuze, další odběry a x vyšetření, prognoza velmi nepříznivá , psovi je 13 let, má jen jednu plíci ( v 11 ho napadnul NO a plíci mu prokousnul - je to jezevčík), má nějaký šelest na srdci ( ale léky nebere žádné) ...středa , pes stále na infuzích, prostředky proti bolesti, jiná antibiotika, léka na podporu nevím čeho, jestli srdce nebo ledvin či jater, pes zcela apatický, stále krev ze střev , dg: pravděpodobně akutní virový ( nebo bakteriální, teď nevím) zánět tlustého střeva , šance na přežití psa byly dány minimální. Středa , pes zcela apatický, žádné zlepšení...ve čtvrtek dopoledne jsem měla ségru doma a dlouho jsme diskutovali o možnostech, hledali na internetu všechny možné prostředky , ségra začala uvažovat o uspání psa, aby se netrápil zbytečně., je mu 13 let. Rozmlouvala jse jí to, dostává léky na bolest, je zcela apatický , v takovém stavu se dle mě pes netrápí, nic moc nevnímá, spíš se trápí člověk pohledem na něj, myšlením na to, co tomu psovi je .....nikdy nevíš, a i kdyby se třeba trápil a cítil bolest ( ale vážně si to o psovi v takovém stavu nemyslím) , tak co když by to trvalo třeba týden a pak by přišlo zlepšení a měl by šanci se z toho dostat a ty rozhodneš, že tu šanci nedostane ? Toho psa se nemůžeš zeptat ( a já bych nedokázala rozhodnout ani o smrti člověka, který by řekl, že chce umřít) ....dala mu "čas" do konce týdne s tím, že bude každý den za ním chodit a bude třeba hodinu nebo 2 u něj a bude ho hladit a mluvit na něj ( já vím, že to leckomu přijde třeba směšné, ale já na tohle věřím , vždyť ten pes je člen rodiny a najednou mu je zle a vyčleněn ze smečky , je sám v cizím prostředí a neví , že mu chtějí pomoci) , byla u něj ve čtvrtek v poledne , bylo to pro ni těžké, pes apatický ..ale vydržela a nenechala ho uspat. Večer ve čtvrtek tam byla za ním znovu i se svým synem. Když odcházeli , pes se na ně podíval a olíznul jí ruku , v pátek ráno volal vet, že mírný optimismus , pes se lepší, zatím sice odmítá cokoli pozřít, ale aby za nim zase přišli ....v pátek večer ho už měli na hodinu na zahradě kliniky, pokoušel se o pár kroků, vzal si od ségry pár soust ....přes noc nic nevyzvracel, krvácení z konečníku přestalo, pes začal jevit zájem o dění kolem sebe .....včera, v sobotu si ho vezli domů , dnes byl znovu na klinice ještě na kapačky s antibiotiky, ale už jen ambulantně , na veta vrčel ) , už je zase doma a má hlad a domáhá se žrádla a pití !!!!! Dg nebyla přesně stanovena , byť různých rozborů bylo uděláno x, vet přemýšlel i o parvo ....říkal, že s těmito příznaky už tam teď měli několik psů a bohužel jich to pár nepřežilo, nevím ovšem jestli umřeli sami nebo je nechali majitelé uspat. Takže , nemusela to být otrava , ale je to děs, 2 psi najednou , strašný

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 09:48
- Nahlásit

a o dovolené u moře si může letos nechat zdát , rekreoval se psí mazlíček na klinice

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 09:53
- Nahlásit

mac1
tak to je taky síla,ale zatím s dobrým koncem a kdeže to bydlí sestra? a na jakou kliniku jezdili?
no ted je toho nějak moc

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 09:57
- Nahlásit

bydlí v Horních Měcholupech a skončili na AAvetu na Zahradním městě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:35
- Nahlásit

mac1
no jo...akorát že ta holka ví,že sežrali pohozený buřty a ondá soused velmi intenzivně vyhrožoval otrávením psů..no každopádně je to humus
čus fšicííí co maj furt blbou náladu

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:40
- Nahlásit

davidkova renata
a myslíš , že by vet nepoznal otravu ? To se nedá určit z krevních rozborů ? Na pitvu je asi nedala , co ?

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:56
- Nahlásit

dobré jitro, náladu mám dobrou!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 10:57
- Nahlásit

mac1
no vet tvrdil,že je to otrava,ale ptala jsem se neessi zda se pozná ten jed z krve,ale prý jedině až z pitvy.Ted jsem jí psala,pitvu dělat nenechali a ted už je pozdě.ale stejně...podá oznámení na neznámýho pachatele a za měsíc jí napíšou,že je případ uzavřen bo se pachatele nepodařilo najít,dyk víš,jak to chodí O tom chlapovi je to prý známé,Ami prý ještě sežral ondá nějaký stehna kuřecí a pořád pouštěl moč,tohle ho dorazilo bo měl prý ty ledviny načatý

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 20:01
- Nahlásit

tak mí psy maj průjem,ale z toho že jsem jim dala játra s rejží
a jdu na ikarův pád
a jimmi a spol vyhráli na ME V MB je to ve flyballu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 20:03 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

brezen2008
jdu na ikarův pád
já taky,se těšim
tak mí psy maj průjem,ale z toho že jsem jim dala játra s rejží
tak po tomhle se mi tudle Nyný pos*ala přímo excelentně a to přímo na place
A JIMMY samosebou gratulujééééééééééém

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 20:37
- Nahlásit

brezen2008
a jimmi a spol vyhráli na ME V MB je to ve flyballu
sím tě neuváděj jí do rozpaků...krásné 3 místo ve svojí divizi..a když běželki o postup vypadli páč byli rychlejší než měli nahlášenej čas..to je sport..náhodou se zrychlíš a už tě disknou..jinak musím skonstatovat že na podívání na takovou akci pojedu zas..celkem bomba..a Jimmi a Jimmi byli skvělí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 20:39
- Nahlásit

sarax
no já vím,ale je to bomba 3 místo,já nemohla kvulim letákům sejet podívat a mrzí mě to

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 20:40
- Nahlásit

brezen2008
je fajn že víš a bomba to jasně že je zvláště když nechtěli bejt poslední a nakonec kdyby nebyli tak rychlí byli klidně vejš

<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání