Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 12:06
- Nahlásit

Pardálka
No v pondělí s sebou beru hašišáky a Alla bdue dávat hašišáky. Právě mě to překvapilo, protože zrovna u Ally loudí často, cvičej spolu kravinky - Alla ví, že jí má dát mlsku jen za nějaký úkol -, Mařka jí podává nohy, opírá se o ní, nemá s tím žáídnej problém, nevadí jí, když se kolem ní lidi natěsno motaj, ale ty situace, kdy jí chce někdo pohladit zezadu a shora, prostě ještě neustojí. No, vim, na co si dávat pozor, přes ruku se plácám, budu řešit s rozumem.
A pani, víte co? Davídkovic sem dorazí kolem jedný hodiny, tak dyš tu budete, tak jí to připomeňte a já jí to povim taky, jo? Bude to super, Nuny poštěká želvu (březne - jinou želvu, ne tebe, neboj)

Pardálka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 12:13
- Nahlásit

Gerda
Nuny poštěká želvu
poštěkat je málo....jo a želvy jsou snad 2, slovy dvě. asi proto tolik s**ček. zato hodně želví polívky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 12:16
- Nahlásit

Pardálka
To bude ale hostina - želví poléééfka, hmmm, to si dáme líbit

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 12:29 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

jako sem nakouknu po nějaqkejch 4 hodinách a jenom jedna stránečka,se všici bojíte matinky nebo co?,dastík kaká obilí a má zelená hovínka,bo v tom byla vojtěžková kolečka,blb jeden
a máme nového čla na rodiny - Boženku ,co měla jít hádovi a ted mi tu leze po pc,a je asi březí a tak si jablunka hned zamluvila jedno miminečko malinkaté a má červená očíčka a dastík jí už očuchal ajak se pritom oliuoval

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 12:39
- Nahlásit

tak zas du,čau večír nebo jindy

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 12:42
- Nahlásit

brezen2008
máme nového čla na rodiny - Boženku
morče?

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 12:50
- Nahlásit

Gerda
morče?

Neeee,holou potkanici,morče bych nechtěla.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 12:58
- Nahlásit

jablunka
počkej máte potkana???

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:06
- Nahlásit

sarax
počkej máte potkana???
Ty sis ho tady nikdy nefšimla????Už nemáme,před nedávnem umřela holčička,páč jak sou zdegenerovaný,tak dlouho nežijou,ale poslední normální holka tu s náma byla 3 roky.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:16
- Nahlásit

jablunka
Ty sis ho tady nikdy nefšimla
ale jo fšimla sem právě myslela že už nemáte že je po nich???tak jak je to??

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:17
- Nahlásit

davidkova renata

Hele pani velkomajitelko a co úplatky??? Ty by mi nepomohly??? Zkusim to teda přes to žrádlo, jako u psů

Následuje slíbený těsto na pízu:
240 g hladký mouky
1,5 deci vlažnýho mlíka či vody, když není mlíko neva, dá se H2O
půlka kostky droždí
lžíce oleje
sůl

droždí nadrobim do hrnku, naleju trošku vlažnýho mlíka, rozšmrdlám droždí a doleju zbytek. Do mísy nasypu mouku, osolím ji, naleju droždí s mlíkem, dám lžíci oleje a promíchám nožem (což mi usnadní zprácování, páč když to vezmu rovnou vařečkou, nejde mi to tak snadno spojit), pak domíchámvařečkou v kompaktní hmotu a hňoucám chvilku v míse rukou (jak sem viděla u pána v picérii), dohňoucám, misku vymažu trošinku olejem, plesknu tam zpátky to těsto a pod utěrkou nechám tak 20 minut, ať se snaží. Mezi tím si v misce smíchám protlak s trochou oleje, česnekm, oregánem a mám-li i s tymijánem. Když těsto dokyne, popadnu ho, zkusím s tím zatočit nad hlavou jako ten pán v picérii, pak to seškrábnu z ksichtu, protože mi to pochopitelně nejde a vrátím se pokorně k tomu, že to růčo, vytahuju na vymazaném plechu. Vyjde to na celý plech a těstíčko je hásky tenký, žádná buchta. Chvilinku ho tam na tom plechu ještě nechám, aby vydýchalo to násilí, který jsem na něm napáchala a pak na to namatlám tu směs protlaku a spol co mám v misce. /pozor tý směsi je na dva plechy, takže buď udělat ty plechy dva - což jde, páč to droždí taky vyjde na dva plechy a nebo to dát do mrazáku/, dám na to třeba dva druhy salámu a frknu to do vyhřátý trouby - na maximum. Po tak 10 minutách to vytáhnu a naflákám tam sýry a zbytek ingrediencí - olivy, nasekaný česnek, feferonky atd. a hodím zpátky na tak 8-10 min. Po vytažení pokapati olejem a ihned podávati. úspěch zaručen a není to nijak náročný-ani manuálně (když to zvládne ichytyl jako já, dá to už každej) ani časově - zvlášť když třeba někdo za trest musí ty olivy nakrájet, to je největší opruz
Je to děsnej lábuš. Není moc věcí, který bych uměla dobře, ale todle jooo, to je jednoduchý a skvělý

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:20
- Nahlásit

sarax

Jak je to?

No jak, konečně se ví kdo je f tom! Je to Boženka od Března (no to dá rozum, když je u března, tak musí bejt březí, že jo?) a Jablůnka od ní bude mít miminečko. Od Boženky teda.
Pochopila jsem to dobře? Jablunko?

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:21
- Nahlásit

PetraK
aha tak to je blbý sem myslela že budem učit to vodvolání vod myšiček a králíků..teda myšiček že

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:31
- Nahlásit

sarax

no to jo, to můžete, ale vo fous pozdějc asi.
Na králíčky - tedy zajíce-můžete jet do Řep. Vzít šňůru a vyrazit u nás do polí. Tam se učí celkem dobře, máme slušný zásobičky

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 13:49
- Nahlásit

sarax
PetraK

Jablůnka od ní bude mít miminečko. Od Boženky teda.

Pochopila,páč teď vopravdu žádnýho potkánka nemáme.
sarax
aha tak to je blbý sem myslela že budem učit to vodvolání vod myšiček a králíků..teda myšiček že
Hele.....na druhý straně vesenice bydlí ježibaba,která má na dvorku f takový klícce vořecha a my jí ho chodíme potajmu vypouštět(...a von se trotl vždycy vrátí) a po tom dvorku,jak tam má kachny,slepice a bordel,bjehaj na volno,bez vodítek a vobojků,potkani.
Tagže může začít nácvik.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:01
- Nahlásit

Gerda
prostě je nejistá, když k ní někdo přijde zezadu a hladí shora.
no podivej,nevidím ale vůůůbec důvod ,proč by tohle měla trpět.Pes se sehora jaxi nehladí,pokud se neví,že to ustojí a je nejlépe známej.Navíc vodzadu eště...Já osobně bych nakopala spíš tu kámošku a Mařce prostě nenutila za každou cenu nějaký trapný vzorce co si někdo někde vymyslí,že sou jako to pravý Jistě chápešNeřešila bych to vůbec,leda v tom smyslu,že bych poučila ostatní jak se chovat obecně ke psu.
Biluška
Hned potom sednu a sepíšu takové lejstro, že už se sem nikdo neodváží psát Leda za tučný paušál
sem napnutá jako kšandy a nemůžu se dočkat,věřim,že to bé veledílko ale fšimla ste se....se bojej už ted,sou nějaký zaprdlí
PetraK
halejte,to vypadá celkem jednoduše.Moooožná by to i šlo,ale nemám protlak(na co,proboha??? ),nejde tam třá ketchup??

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:12
- Nahlásit

davidkova renata
Mařce prostě nenutila za každou cenu nějaký trapný vzorce
No to nebylo úplně tak, že by k ní holka přišla a začala jí hladit. Mařena seděla u jiný kolegyně u stolu a koukala na ní, k monitoru tý holky se sešlo víc lidí (koukali sme na nějaký videa)a alla stála tak, že si stoupla za Mařenu, aby na to viděla, a u toho jí bezděčně pohladila. Takže kromě mě není potřeba nikoho nakopat. Mařena zareagovala nepřiměřeně situaci a já pak taky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:18
- Nahlásit

Gerda
a u toho jí bezděčně pohladila
třá se lekla,Mařka jako..nemůže si samo dělat co chce,to je jasný,ale třá tam bylo moc lidí a prostě "dusno",asi to neustála.Máš jí zflákat traverzou vokamžitě a neřešit to psyíchologycky bo dobře mířená rána f pravej čas dělá zázraky Co teda zejtra??Jako ve 4 nebo co??

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:24
- Nahlásit

davidkova renata
zavolam ti - a Pardálka řikala, že máme přijít na afterparty obě. Tak se na to připraf, jdem vyžrat Pardálce zásoby.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:25
- Nahlásit

davidkova renata
ale fšimla ste se....se bojej už ted,sou nějaký zaprdlí
Co kdybysme jim to zpoplatnili i zpětně? Třá od 1. ledna? Nebo od začátku fora?

ale nemám protlak(na co,proboha??? ),nejde tam třá ketchup??
jasně že jde. Celý je to zbytečně složitý. Půlku věcí bych vyházela, půlku bych neudělala a bylo by to mnohem jednodušší Já tam plácám kečup napůl smíchaný s tatarkou. Je to boží a mnohem méně pracné Kdyby PetraK přestala poslancovat a makala na zahradě plné bobulí tak ji ani nenapadne vymýšlet si takové složité recepty

Gerda
Důrazně tě žádám, abys to krupobití u nás změnila na normální déšť. Mám venku kytičky, páč jsem je ráno nezodpovědně vrátila na okna. Sem nemohla vědět, že začneš zase pršet

All
Teče vodička po políčku, teče vodička po zahrádce, teče vodička po cestičce. Bez kajaku už se k nám nikdo nedostane . Hladina sklepního bazénu utěšeně stoupá , už jsme u prvního schodu. Eště kousek a bude se v tom dát plavat. Zatím plave jenom pumice a aportuje brambory. Nutně k obědu potřebuju hruškovej kompot a ona odmítá pochopit co mi má podat

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:28
- Nahlásit

PetraK
Vzít šňůru a vyrazit u nás do polí. Tam se učí celkem dobře, máme slušný zásobičky
já potřebuju ale odvolání od klece v polích na to máme perestroj který netřeba moc ani použít

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:30
- Nahlásit

Gerda
Tak se na to připraf, jdem vyžrat Pardálce zásoby.
hm..to je pecháček páč já vode dneška držim dyjetu,je staf nouze
Biluška
Půlku věcí bych vyházela, půlku bych neudělala a bylo by to mnohem jednodušší
ano,to jsem očekávala
Bez kajaku už se k nám nikdo nedostane
no tak operatývně změníte kynologickou akci na vodácké soustředění S pozdravem AHOJ uvítáte harantíííí a eště béte stýýlová

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:46
- Nahlásit

jablunka
žádnýho potkánka nemáme

šak se dočkáte , ne u Března sou březí

davidkova renata
Ketchůůp neee, to neee, to zkazíte, protlák je to v tý malý konzervičce asi za sedům káčé. Ketčůp ´fakt ne, to pak budete mít pízu jako jak prodávali na Můstku u Čékádé

sarax

aha a von nejni rozdíl mezi králíkem bez a v kleci? Dyk ten f kleci neběží, tak by ten zájem měl být nižší - teoretíčesky, teda. Zkoušela jste to někde huž?

davidkova renata
Biluška

NEBOJEJ, NEBOJEJ ALE MUSEJ FACHČIT, PÁČ HUŽ TU NEJSU SAMA a šéf je plodnej jak se vrátil zpoza hranic nefšedních dních . Ale fšeho dočasu, já si to zas naorganizuju, Tetkon béte mít klíd, páč du kulačit, ale f pondělí tady udělám takovej cambus, že se nepostačíte divit

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 14:47
- Nahlásit

Biluška
Hladina sklepního bazénu utěšeně stoupá
To je dobře, potřebuju pro naše klijentí ubytování de lux s basénem. Pošlu je teda k vám, basén máte napuštěnej a nějakej lux taky doma najdete. Že nejni funkční neva. Hlavně že je

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:03
- Nahlásit

sarax
Hele, k nám do práce v neděli moc lidí nechodí, tak jestli si potřebuješ cvičit přivolání od zavřené zvěře, příští neděli není problém. Potkáni jsou na zvěř zvyklí.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:05
- Nahlásit

kachna_
fakt to by bylo super
já se ozvu na ajsku
a je to vono přesně to sem chtěla napsal Petře v kleci je to věc neznámá a ta se musí zkoumat...

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:11
- Nahlásit

sarax
v kleci je to věc neznámá a ta se musí zkoumat
To my raději v kleci, dyš je to navolno, tak se toho Mařka bojí. Pokud to teda neni Bambi, tý se opravdu vůbec nebojí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:24
- Nahlásit

Holkýýýýýýýý.......
Už ste viděli velrybu na kosatce????Néééé.....tak teď máte možnost.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:34
- Nahlásit

jablunka
božíííí
a hela jak pijou harantí z kýble..socijálku na vás

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2008 15:43
- Nahlásit

PetraK
Ketchůůp neee, to neee, to zkazíte
ahááá,no zkazim to stejně
jablunka
Už ste viděli velrybu na kosatce
a kerá je kerá???

<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání