Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Triniti
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:58
- Nahlásit

PetraK
oni jsou prašuLovití, že jo? Tak by si mohli případně zaplatit ten výcvik,
Přesně tak, peníze jim nechyběj. Já jim výcvik i výchovu psa nabízím - sama bych se toho s radostí ujala! Ale už jsem jim to nabídla tolikrát, že už je to trapné. Furt na to musím myslet. Navíc dyš tam každej den jezdím.

Triniti
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:00
- Nahlásit

PetraK
Prosím, prosím Triniti, pomůžeš jí viď,viď že jo?
To víš, že dělám co můžu, furt jim lezu za prdelí, ať mi ji na chvilku půjčí - to voni zas sou rádi, že ji trochu unavím. A časem snat pořeším to jejich chování.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:00
- Nahlásit

Triniti

No jo, jenže to bys ji cvičila ty. A tím jim ukázala, že voni jsou naprosto debilní, kdežto kdyby to byl někdo cizí -odborník velikej- určitě by se to třebas dalo na cvičáku domluvit, že by někdo pomohl - tak voni by měli pocit, jak sou dobrý, že si všechno můžou zaplatit - tyhle ichtyly znám a jejich uvažování taky. Kurňa jsem vytočená, moc. Nesnáším, když se ubližuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:01
- Nahlásit

Triniti
To víš, že dělám co můžu,

DÍÍÍK, jsi hodná a doufám, že Ti to osud vynahradí i jinak než na mimořádnejch prémiích

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:08
- Nahlásit

PetraK
Hele jako, nedělej si srandu z chudinky Veverušky Já si myslim, že kdybych jí doopravdicky naplno dovolila toho kralika lovit, uz neni zakrslej, ale fakt zakouslej, zvlášť když se v jednu chvilku spojily i s tou dědovou čubinou, ale prostě to nebudu zkoušet... Jsem spokojená, že mám takovýhohle dementka, kterej má přivolání od zvířátek i když mu běhaj před rypákem a dovede v takovým prostředí bejt i odloženej "jen tak", když na věc přijde
Si totiž furt myslim, že kdybych na ni zkusila to naše coursingový "chyť ho" a nechala ji bejt, šla by do toho víc, než když jsem měla oči i na prdeli, aby nenasadila za tím králíkem uplně plnou rychlost...
Já ji chtěla mít u sebe u stolu, aby si ho nevšimala vubec, ale když všichni tvrdili, že ji mám nechat, že ten králík je na psy zvyklej, tak jsem ji v rámci možností nechala a jen kočírovala a brzdila tam, kde byl vyloženě rovnej plac a ne členitej terén, ve kterým měl ten králík jasně navrch

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:10
- Nahlásit

Eimy
to se ta někdo má, když si může na coursingový běhy trénovat v domácím prostředí

Triniti
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:10
- Nahlásit

PetraK
kdyby to byl někdo cizí -odborník velikej-

Jo, to by jim ale asi musel navrhnout něgdo jinej neš já. A oni by do toho stejně nešli, protože vjedí, že to chci udělat já.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:12
- Nahlásit

Triniti

zab je zmetky! a já pak zabiju Brtnika, kterej zatím nechce druhýho psa a pejsu si vezmu .

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:12
- Nahlásit

PetraK
mě to včera napadlo bejt tam místo střapce králík, možná by se Veverucha dala unést, ale nicnic, s coursingem má utrum neběhá na střapec, má smůlu, maximálně jí nějakej mininavijak uděláme na chalupě ze starýho kola...

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:19
- Nahlásit

Triniti
Skoro to až vypadá, že si libujou v tom, jak maj nad psem moc a jak si s nim můžou dělat, co chtěj. Možná je švára trochu skrytej psychopat, když se potřebuje exponovat na malym štěněti....zřejmě na dospělýho psa s vlasntím názorem by si takhle netroufl. Malinko mě zarazil výběr plemene, když chtěj psa na hlídání. Výmar asi neni úplně hlídací pes, ne?

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:21
- Nahlásit

Gerda
Výmar asi neni úplně hlídací pes, ne?
normálně asi ne ale tady mají jednoho kterej žere psy a je hnusnej i na lidi a nemá ani vobojek heč

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:27
- Nahlásit

sarax
No, nevim, nakolik je to drb a kravina, jenjsem někde slyšela, nebo četla, že výmaři mají problém s agresivitou, že jsou snad poslední dobou nějací vzteklejší nebo co...

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:30
- Nahlásit

Gerda
hm a já bych tomu i věřila..ale asi ho nemají výmaři ale spolek kreténů co si je pořizuje neb se hodí k barvě kožené sedací soupravy

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:40
- Nahlásit

Gerda
sarax

on ten výmar to hlídání v sobě taky má, tu svou myslivnu si ohlídat dokáže-na rozdíl od maďara je prý v tomhle akčnější, ale je to především lovecký pes. Musí mít hafo pohybu a hlavně zaměstnanou makovici, pak nevymýšlí krávoviny. Ale je pravda, že některý z nich ty pesany tak moc nemusejí. Je to vždy ale hlavně o výchově-jako u ostatního, že jo. Když ho neusměrním, mám problém.

Triniti
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:41
- Nahlásit

sarax
se hodí k barvě kožené sedací soupravy

Přesně.

Gerda
Malinko mě zarazil výběr plemene, když chtěj psa na hlídání. Výmar asi neni úplně hlídací pes, ne?

To sme u potstaty! Oni ji vybrali kuli modrejm očím a stříbrnýmu kožichu. Teť ji vokukují, že jim drobet hnědne.
Ani nevíš, kolikrát sem jim říkala, že pes se pořizuje podle povahy! Zbytečný. Asi by jim jinej neladil.
Voni nejsou zlí (švagr je zabedněnej, to jó), ale já tím hodně trpím. Navíc mám zle i doma, gdy se manžel bojí nějakých rodinných sporů a něgdy mi stekle říká, ať se jim do toho nepletu. Ach jo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:41
- Nahlásit

Eimy
neběhá na střapec,

proč by běhala na střapec, není řáchlá na makovici, jako panička, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:46
- Nahlásit

Gerda
Musíš pořídit ovečky, oni ti to popasou. A taky kozičky, dávají protirakovinové mléko.
Si můžu pořídit co chci, Wandice mi to zabije Ovečky nebudou dokud tady bude malamut

A vůbec,nepište tady, počkejte až přijde Davídková, ta vám to zpoplatní, přičte k tomu zlodějskou daň a budete platit jak mourovatý

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:51
- Nahlásit

Biluška
přičte k tomu zlodějskou daň a budete platit jak mourovatý

já ne já jsem poslanec!

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:51
- Nahlásit

PetraK
Když ho neusměrním, mám problém.
jasně hele trinča taky nemá ráda všechny psy..ale zas mi tu nelítá jen tak na volno...vo tom to je

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:52
- Nahlásit

jsem zpět i spřírustkem do rodiny,bo dasty si dal nohu do asfalku,kterej nebyl ještě zaschlej,takže jsem mu to vloupala a má to jenom na chlupech,tak mu to vystříhávám

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:53
- Nahlásit

Biluška
No a nemůžeš se prostě zbavit malamuta? Stejnak je ti v létě na nic, ne? Nech si na léto jen letní psy a na zimu zase zimní psy, ne?

Triniti
Voni nejsou zlí
To nevim teda, když si potřebujou vylejvat komplexy na štěněti...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:55
- Nahlásit

sarax
ale zas mi tu nelítá jen tak na volno...vo tom to je

ichtyl takhle uvažovat bohužel nikdy nebude

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:58
- Nahlásit

Triniti
Voni nejsou zlí

kdyby nebyli zlí, nebou mlátit psí mimino. Chtěla bych vidět, jestli by si to troufli na dospělýho samce, šmejdi hnusný, šmejdský. Už aby se jim to sečetlo. No je mi jasný, že musíš mít tak trochu husto i doma, ach jo. Bojujte paní za tu prtku šedivou malinkou. Jestli jim vadí, že hnědne, dávejte jí hodně mrkve, bude hnědnout mnohem víc, pak jí třeba dají někohomu, u koho jí bude dobře.

Triniti
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:04
- Nahlásit

PetraK
kdyby nebyli zlí, nebou mlátit psí mimino.
Myslím to jinak. On neví, že to štěně přet nim je štěně. Bere ho spíš jak vjec. Zlej jako zlej nejni, ale je neskutečně tupej. Vona - švagrová - s jeho chováním taky nesouhlasí. Taky se kuli tomu hádaj.

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:06
- Nahlásit

PetraK
Heleďte, paní, panička chtěla psovi dopřát přirozenej pohyb, když je pes debil a nepochopil to, dávám od toho ruce pryč
Prostě mohla běhat, nechtěla... Teď teda taky běhá no... ale to je něco jinčího

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:33
- Nahlásit

Triniti
no jo, ale ve výsledku to je pro toho prcka nastejno. A švagrofka, má taky svou účast, jestli jsem dobře četla teda, páč to někdy přelítnu moc rychle, híml to je děs. Moc prckovi a tobě držím palce, ať se podaří situaci změnit. Nepomohlo by nastínění toho, že je to podobný, jako kdyby mydlili malý dítě?. Asi ne v tomhle případku, což?

Eimy
Možnááá by jí teda bavilo víc pasení!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:36
- Nahlásit

snažte se více,moc málo píšete

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:41
- Nahlásit

PetraK
no jo, ale kde vzít ovce?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:42
- Nahlásit

Eimy
kde vzít ovce?
Normálně, na stromech - jsou zdravý a maj se jíst. A zelenina taky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 13:44
- Nahlásit

isdpch
Čau dědečku - v úterý začínáme bourat, myslíš, že mám uzavrat nějakou smlouvu o vykonání s panem velkokoupelnistu? Nebo na důvěru? Jako že by součástí smlouvy bylo penzum práce, co má vykonat, rozpočet a řeklo by se tam, kdy to bude hotový....Fakt nevim, poraď .

<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání