Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 18:54
- Nahlásit

Neessi
vidíš, to je dobrá vychytávka asi, u těch virovejch pneumonek...ale i tak bych si pohlídala spasmy hladký svaloviny, já měla takoovuhle epidemii před 2 lety, a bylo to fakt pěkný, 7 nachcípanejch psů a 4 měsíční štěně v šokovým stavu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 18:55
- Nahlásit

Sali
Bože jak já to nenávidím, všude si tahám svý rukávy, pešky, činky, všude se pečlivě dívám, jak to tam vypadá, komu na to dáme kousnout, moc svý psy k cizejm nepouštím,

já si taky všechno hlídám,ale lidi jsou děsný.Odložím činku ke svýmu baťohu a nestačím se otočit a už si ji někdo půjčí.Na rukáv koušeme na klubovej a navíc jsem si v neděli všimla,že tam byly čerstvé krvavé skvrny po někom před náma.

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 18:56
- Nahlásit

Neessi
jojo, ať žije lidová kynologie.

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 18:58
- Nahlásit

Sali
já měla takoovuhle epidemii před 2 lety, a bylo to fakt pěkný, 7 nachcípanejch psů a 4 měsíční štěně v šokovým stavu.

to by mne kleplo.No nic jdeme zase čůrat po Furonu.Taky by mohly chodit všechny 3 najednou.A pak jdu zase měřit "pití".

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 19:21
- Nahlásit

a jdu na zmrzku

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 20:44
- Nahlásit

brezen2008
a jdu na zmrzku

taky bysem šla,ale mám službu na marotce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 20:47
- Nahlásit

Neessi
hele já to tady zamknu ne???bestak maj všicííí kocovinu nebo spáleniny a ty máš službu na marotce a já si du namazat kolena opodeldokem a biluše furt eště seká a vostatní už toho nasmolili dost,TAGŽE KONEC,ZAMČENO!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 21:11
- Nahlásit

davidkova renatajeee dobrej vecir pani?ja byla dnes s hajoskem pekne na cvicacku a parada,pes spokojenej,i kdyz se nekousalo,no koukam,ze ty jsi si taky uzivala,nyny ti delala na rybnicku odtahovou sluzbu.
Neessino pani to me teda mrzi,chudaci psice,vim jaky je to humus a lidi jsou debilove,kdyz ani nepoznaji,ze jim pes marodi,no hlavne at zije infekce,jasne se reklo,pes ktery ma infekcni kasel,nema co delat na cvicaku a tak to dodrzujem.
po uzdraveni jim to nechte naockovat a mate klid,hajan teda ma,jinak neni vsem dnum konec,to jeste stihnete zavodu pani.

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 21:34
- Nahlásit

Neessi
Ale jsem tak namíchnutá na ty,co na léčbu kašlou a jenom trousej viry párkrát jsem byla na psích táborech , vždyck ypo návratu se začaly objevovat zprávy : " můj pes kašle.....můj také, dostal ATB...můk už je má také.....jé, můj také ...." a jednou ten kašel měla opravdu převážná většina psů , a vím, že pak psali, že nechali své psy očkovat proti tomu kašli . Moji psi to naštěstí nikdy nedostali, oni jsou takoví nechytlaví chorob ( zato nějaký ten úrazíček, osina a tak , to dokážou :confused, takže očkovaní nejsou, ale ta možnost tu je

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 21:56
- Nahlásit

Psi teď každý den chodí ráno plavat, tak jim střídám vodu , někdy Milíčák, někdy Hostivař, někdy Podlesák, někdy Sadská a včera mi byly doporučeny Ovčáry, tak jsem se lehce zeptala , kde to je a následoval popis cesty, po asi 38.odbočení jsem se pokoušela navigátora zastavit, že takový itinerář si nemůžu pamatovat a že mám navigaci....pokračoval . Dnes jsem vyrazila ......jedu na Ovčáry a vidím odbočku do lesa a ceduli se šipkou pískovna - kopal, jsem se dovtípila, že jim vypadlo "u" a "iště" se tam prostě nevešlo a jela jsem. Uviděla jsme vodu, hurá . Parkoviště ( poznávací znamení) tam sice zrovn anebylo, ale co já vím, čemu kdo říká parkoviště. Cedulí "soukromý pozemek" ani nějakou divnou váhou, přes kterou jsem přejela jsem se nenechala zviklat a zaparkovala jsem hezky v písku ...rallye Sahara . Zdálo se mi trošku divné, že se tam nikde nikdo nekoupe, ale je všední den, všichni asi pracují a jezdil tam člun s lyžaři , i skákali přes můstek , takže psi vždy po přejetí člunu bojovali s vlnobitím, byli jak na rozbouřeném moři. Já se lehce smočila a pak dala lehký veget na písečku , jen ten jeden kretének na mě štěkal, abych šla do vody, řvala jsem "fuj!" a mrskla po něm 1,2,3,.....58 kamínků ANI JEDNOU JSEM SE NETREFILA !!!Dá se použít el. obojek ve vodě ? Já mu dám , hadovi. A náhle hlas z nebes KDO VÁM TADY DOVOLIL SE KOUPAT ?? , s výrazem idiota ve tváři jsem odvětila: cóó??? KDO VÁM TADY DOVOLIL SE KOUPAT???? jsem se zamyslela a odvětila, a to mi musí někdo povolit ??? TADY JE ZAKÁZANÉ SE KOUPAT !!!!! cóóó ? TADY JE ZAKÁZANÉ SE KOUPAT , Robínek začal štěkat na vetřelce, neb pochopil, že mě otravuje NEKOUSNE MĚ ? ne, oni psi koušou jen někdy , chudák ze mě musel být vedle , ale ustál to ( já jsem tedy byla slušná, ani náznakem jsem ho neposlala někam ) nerozzuřil se a vysvětli, že tdy se stále ještě písek těží, že je nebezpečné se tu koupat a je to zakázané a že když pojedu na druhý konec vesnice, tam tam je ta správná pískovna .A to nemluvím o prvním šoku, který jsme utrpěla, když jsem do navigace zadala Ovčáry a ona se objevila nabídka 3 různých Ovčár , a tak jsem si vzpomněla, že tu někdo psal , že se byl koupat na Ovčárech a vůbec nespecifikoval, kde to je ! Tak takhle tedy ne, nepořádek , nepořádek !!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 22:00
- Nahlásit

davidkova renata
,vyhlásíme na každýho limit 10 příspjefkůch,ty budou zdarma a zbytek bude zpoplatněnej,to by taky šlo ne,dyš nám lííínyje moc nenesou
No to je nápad a dáme tam vysoký poplatky Navíc bych jim naúčtovala dépéhá a RPSN. Vím, že nevíte co to je, ale to neva. ¨Jeden můj klient to nazval "zlodějská daň". Podstatu to přesně vystihuje . Čím víc budou psát, tím víc budem zdražovat. Jako Telekom . A kdyby náhodou psali málo tak zdražíme taky, po vzoru Severomoravských kanalizací

Neessi
no hlavně si vohlídej aby to nesedlo na myokard tobě bo tadle částka by to v pohodě zvládla a my se béme mušet zas skládat na vjenec!!!

ještě jeden exces tohodle typu a dělej sbírku,mám dost.

Estli hodláš humřít tak koukej máknout. Na zahradě už všechno odkvetlo, zbývají tady akorát afrikány a nějaké letničky. Kvůli tobě je teda vyplením a smotám z toho věnec, ale jestli hodláš umřít v únoru tak počítej akorát s karafiátem z krepáku

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 05:57
- Nahlásit

Biluška
Estli hodláš humřít tak koukej máknout.

Nejdřív musím vyléčit čubky,pak se tím budu zabejvat.Třá ještě něco pokvete -muškát nebo tak něco.
Jinak hlásím,že už Aisha nevykašlává tu pěnu,jen pokuckává,obě jsou bez teploty,za chvíli příjde i ta třetí marodka.Předám službu holce-bude z ní vrchní švestr přes den.Musím jít vydělávat,abych srovnala ten včerejší účet za veta.
Jinak Dobrééééé ránko fšeeeem a zvlášť ispchoj,kterému vyrostla obrovská konkurence v Bordžínce-ta fakt umí marodit a hezky si to užívá.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 07:24
- Nahlásit

dobré ráno všem co ještě spěj,co září jak sluníčka,co se vítaj jako by se neviděli sto let,co maj nemocné psy,co maj psa záchranáře,co se chodej koupat a hlavně co nenáviděj mouchy

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 08:13
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co nemusí sekat tu pitomou trávu.

Neessi
Třá ještě něco pokvete -muškát nebo tak něco
Zajdu k Pentasovi a vyplením mu zahradnictví . Ale upozorňuju tě, že v lednu nic nekvete ani u něj

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 09:26
- Nahlásit

Dobré ráno všichni dobří rodáci, i vy, co jezdíte rehabilitovat stofárdy, krmit Astíky, co učíte kašlat psy, kousat do vlastních rukávů, vy všichni, co jim pes zase vlezl po bříško do vody, vy, co se musíte ptát, jestli se smíte koupat na koupališti, co lovíte mouchy a vy ostatní, co ste normální a nemáte problémy!
Tak tu máme další horký den. Musim vám říct, že sem včera vzala Astíka na miniprocházku společně se saraksovou, Astík už je opravdu stařenka. Ani jedna z našich holek na ní nebyla ošklivá, asi věděly, že babičkám se nenadává. Jsou to slušné holky. Pak sme plavily Trinču, ta je psychopat, plave furt, i když už je flexina dávno napnutá. V rybníčku, co jsme se koupaly s mamkou, jsou napadané větve a plavba jen na vlastní nebespečí. Tak sme tam strčily Trinču a Mařka tam trošku vlezla taky.

Nepřijde vám, že je Trinča docela vošklivá? )))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 09:31
- Nahlásit

A tohle je faraon v západu slunce na Sadské v pondělí:

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 09:58
- Nahlásit

Gerda
trinča není vošklivá,ALE KRÁSNÁ DÁMA V NEJLEPŠÍM VĚKU

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:06
- Nahlásit

brezen2008
Eště neni dáma, je to puboš a vůbec z ní dáma nikdy nebude, bo se nechová důstojně a eště je docela vošklivá ))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:09
- Nahlásit

Gerda
co Asta, jak se jí vede krupačce jední?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:12
- Nahlásit

A tady holky hlídaly rybnik, aby tam náhodou nepřišel ňákej vetřelec:

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:16
- Nahlásit

brezen2008
Za Astíkem jedu ještě dneska a zítra a v sobotu, uvidíme, pokud bude to krupobití, jak to holka zvládne. Astík byl takovej unavenej, vzaly sme jí ven, ale nechtěla, asi se bála, že jí odtáhnem někam pryč, tak sme jí jen povodily po louce před domem a pak dostala večeři. Má se moc dobře, má pěknej velkej kotec, vyhloubila si v něm jámu, ve které opočívá, má ho krásně zastíněný před sluncem, horko jí tam přes den není, sahala jsem jí do misky s vodou a ta voda byla studená, takže tam fakt slunce vůbec nejde. Slupla večeři jako malinu a už se jí rozmrazuje další várka masíčka. Pokud bude dnes v noci bouřka, nejspíš ji pojedu zkontrolovat hned zítra ráno, jestli je vše OK.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:25
- Nahlásit

du za hodku jsem zpátky

Triniti
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:29
- Nahlásit

Neessi

Jaktože ste pani tak brzo po ránu na kompjůtru? Nejste náhodou závislá?

Jinak máte fšici krásný psový fotečky, se mi líběj, hnetka bych šla k vodě s váma.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Dobré ránko fšem, naprosto fšem.

a prosím Gerdu o konzultaci: nutně potřebuju vědít, jaký je tohle přísloví:

Lepčí zakrslej králík na talíři, než Gigantickej králí f křoví!

že je dobrý, to vim! ale nevim odkud je???????

Taky bych se nutně chtěla jet koupat, ach jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:41
- Nahlásit

PetraK
Lepčí zakrslej králík na talíři, než Gigantickej králí f křoví!
To je staroaustralské přísloví, přivezli ho tam v této modifikované formě královští námořníci, když kolonizovali pro Alžbětu nové světadíly. Původní verze tohoto přísloví je: Lepší malej ostrov 100% pod královskou vlajkou, než-li dělení se o větší s posranejma Portugalcema.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:43
- Nahlásit

Gerda

Kuju mnohokráte, kráte, děleno, děleno!!! Hned to jdu říct Eimy, páč jsem jí vo něm barvitě vyprávěla ale zaboha jsem si nemohla vzpomenout na původ tohoto krásného přísloví

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:46
- Nahlásit

PetraK
A copa ste měli za králíčky na pekáčku? Šéfka mojí mámy, seriózní pani právnička, ukradla takhle psa lezouce přes plot do sousedovy zahrady, neboť soused psa pěstoval za účelem snězení ho. Nebyl to první takto pěstovaný pes, možná v tom i pokračují, ale tahle pani doktorka přeskočila v noci plot, odvázala psa, ukradla ho a už ho má doma. Jmenuje se Pekáček. A teď už mu říkají i Bobík.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:49
- Nahlásit

davidkova renata
bestak maj všicííí kocovinu nebo spáleniny
Paní,já fčera stihla voboje........
Teda kocovinu mám až dneska,ale na tom sluníčku to víno působí ňáko rychlejc.
Brýtro fšem........

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:50
- Nahlásit

nenávidím sekání trávy

Walda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:52
- Nahlásit

Gerda

faraon v západu slunce na Sadské v pondělí

Teda podle mě, pěkná fotka.

<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání