| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:52
- Nahlásit
Biluška
Musíš pořídit ovečky, oni ti to popasou. A taky kozičky, dávají protirakovinové mléko.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:55
- Nahlásit
Gerda
A copa ste měli za králíčky na pekáčku?
Naštěstí nic, ale Veverka si včera hrála s tetiným zakouslým králíkem, a místy jsem mla strach, aby se králík následkem toho hraní na pekáč nedostal, tak jsem musela Veverku hoooodně brzdit...
I když mi bylo teda řečeno, že když se ten kralik naštve, tak psisko kousne ... Že už to udělal i dědovýmu velššpringeršpanělovi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:58
- Nahlásit
Eimy
Veverka si včera hrála s tetiným zakouslým králíkem
To je morbidní tohleto, dávat psům na hraní mrtvý králíčky!!!! )))
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:59
- Nahlásit
Gerda
achjo už bych asi měla přece jen asi vypnout ma tam bejt zakrslým samozřejmě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:06
- Nahlásit
Eimy
)) copak se králíček umí bránit psovi? I kdyby byl hooodně vzteklej, tak mu asi nic moc udělat nemůže, ne? Ale zase to odhodlání by psa mohlo vylekat...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:10
- Nahlásit
Gerda
No toho dědovýho psáka prej hned na začtku kousl do čumáku A pes si teď k němu nic hnusnýho nedovolí U Veverky by měl ten problém, že po celou dobu tý návštěvy měla pro jistotu nasazenej koš...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:15
- Nahlásit
Eimy
A neměl mít koš spíš ten králík, dyš je kousavej? ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:21
- Nahlásit
Gerda
A copa ste měli za králíčky na pekáčku?
já nic, ale Eimy potřebovala obohatit stravu o dyjétní býlí králičí maso a tak nechala Veverku, aby si hrála s tetiným ZAKOUSLÝM králíčkem
jablunka
tak já sem dneska za Mirka Dušína vzornýho! SEM NAPROSTO STŘÍZLIVÁ A VYSPINKANÁ DORŮŽOVA - což je venkoncem jako kdybych byla na sluníčku, páč to sem dycinky taky růžová
Walda
že je to krásná fotka?
davidkova renata
VOD GDY platí ten limit na počet příspěfků?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:21
- Nahlásit
Gerda
Nepřijde vám, že je Trinča docela vošklivá? ))))))
no doovooool
a vůbec z ní dáma nikdy nebude, bo se nechová důstojně a eště je docela vošklivá ))))
no s první částí musím souhlasit že dáma asi nee
jinak na koupání asi bylo brzo bo co.ů.nožička malinko mokvá ale já to natřela tím zeleným sajrajtem..doufám že ho směj i psi...jsem celá zelená i s kobercem a postelí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:22
- Nahlásit
Gerda
copak se králíček umí bránit psovi
dyš může moje andulka citýrovat mýho psa, proč by nemohl ten králíček? Akurát nevim, jak dyš už je zakouslej Když sletí Kosťa na zem a pochoduje, tak je Ešus zatraceně v pozoru. Hračky si radši pro jistotu i odnese
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:23
- Nahlásit
PetraK
SEM NAPROSTO STŘÍZLIVÁ A VYSPINKANÁ DORŮŽOVA
Tim bych se moc nechlubila, to umí každej.
VOD GDY platí ten limit na počet příspěfků?
Na to bysme měli hlasovat!! Sem pro, aby to platilo jen pro některý lidi. Rozhodně ten, kdo dělá denní shrnutí, by měl bejt z limitu vyčleněnej, bo shrnuje denní dění a to třá nejde v jednom příspjefku, musí se to třá doplnit a tak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:23
- Nahlásit
sarax
jsem celá zelená i s kobercem a postelí
Proč si voblíkáš zelenej koberec a postel? Že tys taky fčéra kalila?CO?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:26
- Nahlásit
Gerda
Sem o tom taky přemejšlela, ale když si srovnám následky kousnutí Veverky králíkem a naopak králíka Veverkou, vychází mi z toho líp ta Veverka A hlavně, králík kouše do čumáku, na čumáku Veverka měla koš, takže měla v podstatě dobrou ochranu proti pokousání psa králikem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:26
- Nahlásit
sarax
já to natřela tím zeleným sajrajtem..doufám že ho směj i psi...jsem celá zelená i s kobercem a postelí
Myslim že to psouni směj, já tim natírám Mařce nohy, sama sem od toho byla celá zelená...řekla bych, že to bude stačit vysušit, po vysušení namazat tou protisvědivou mastí...Asi bych nemazala mastí něco, co je zmokvaný. Mám od Mařky zkušenost, že když to mokvá a namažu to, je to furt stejně hnusný. Lepší se mi osvědčilo vysušit a teprve tu vysušený namastit. Pak se hojila velmi rychle. Hezky nám pomáhala betadina, několikrát denně jsem jí koupala hnáty a pak to pořádně vysušila, bylo to zahojený docela hned.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:28
- Nahlásit
A vůbec si furt, dámy, rejpejte do "zakouslýho" králíka Já teď řeším tak maximálně to, že se kvůli nezakouslé Veverce nejspíš nevdám, páč všici pojedou na moji svatbu a já ji budu doma hlídat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:34
- Nahlásit
Eimy
všici pojedou na moji svatbu a já ji budu doma hlídat
No vidiš, oni ti ty koláčky dovezou )
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:35
- Nahlásit
Se musím svjeřit.
Švagr si zakoupil štěně výmaráka. Teť je mu pjet mjesícůch. Přet koupí jsem jeho i švagrofku přesvjetčovala, aby si vybrali jiné plemeno, jelikoš vím, že psům nerozumí a nebudou mít na něho moc času. Zbytečně. Výmar se koupil, asi 3 týdny bydlel v chodbě domu a poté co prokousal dvoje dveře (u novostavby) a pořádně to tam prochcal, putoval do garáže. Tam žil asi 3 mjesíce - kakal tam, čůral, jedl - smrdělo to tam fakt nechutně, zvedal se mi z toho žaludek.
Švagrofka mi několikrát potvrdila, že bé s fenkou chodit na cvičák. Byla tam jednou. Zjistila, že pes ji vůbec nevnímá a chce za mnou (já se mu přettím vjenovala). Přesvjetčovala jsem ji, že to překonají. Teť to vypadá tak, že švagrová tvrdí, že ji švagr na to nedá peníze a švagr tvrdí, že by je vydal zbytečně, protože by švagrová na cvičák nigdy tak brzo ráno nevstala (v 8hod.). Zakoupili pěkný kotec s boudou a fenku do něj přestěhovali. Fenka štěká furt když se něgdo pohybuje kolem, je chudina úplně šílená. Ven ji berou, to jo, chvilku je na volno a pak ji přivážou ke šńůře, protože na všechny skáče a fšecko boří. Na vycházky chodí, ale v prac. dny málokdy. Do ulic taky nechodí, se psy se krom naší Jáji nevídá.
Dříf sem ji brala ven hodně já, ale pak sme se domluvili, aby se jí vjenovali oni, aby si na ně víc zvykla. Švagr fenku votmala bije (třeba kvůli štěkání) a jde to poznat uš jen s toho, gdyš k ní natáhne ruce. Fenka couvá. Taky ji furt vobrací na záda a hraje si s ní dost tvrdě. A dybyste slyšely jeho názory, že dyš nebé poslouchat, tak ji zakope a tak - ale jsem přesvjetčená, že by to neudělal. On ji má rát, ale vůbec to s ní neumí a radit mu si nemůžu dovolit. Švagrová ji má taky moc ráda, ale taky to s ní neumí.
Mně to fšecko rosčiluje, stavíme vedle nich dům a uš teť je zřejmé, že dyš de vo psy, sou vstahy mezi námi hodně napjaté. Furt je přesvjetčuju, ať choděj na ten cvičák. Já bych ji cvičila sama, ale ona pak bé vyvádět, dyš mně uvidí vedle na zahradě a to já nechci. Často na to myslím a je mi z toho zle.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:36
- Nahlásit
Gerda
ale to vlastně není vubec blbej napad, vždyť ve středověku se oddávalo "v zastoupení", takže se ti dva viděli třeba až měsíc nebo dva po svatbě, to zkusim ještě domluvit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:36
- Nahlásit
Gerda
to umí každej
no ale pro mě je to novinka , naprosto neznámej pocit
Na to bysme měli hlasovat!!
tak já, já hlasuju pro ZRUŠENÍ omezení, budu něco jako poslanec. Pro ty taky nějaký omezení neplatí. Voni sou vomezený tak jako vot přírody. A to já sem taky, takže sem poslanec a můžu si psát kolik a kdy a jak a co budu chtít! Tak!
Eimy
a já ji budu doma hlídat
tak se vemte v zastoupení! Pošlete tam místo sebe někoho jínýho a vy jděte venčit To už příbuzenstvo flákne úplně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:40
- Nahlásit
Triniti
No jo, tohle je moc těžký. ideální by bylo, kdyby ti čubinu dali, měla bys ji u sebe a oni už by si žádného psa nepořizovali.
PetraK
budu něco jako poslanec
Jo, MAMKOOOOOO!!! Ešuska je poslanec a odsouhlasila zrušení omezení limitu, teď je to tu NOU LIMIT.
Eimy
Hlavně ty koláčky aby byly, to je na svatbje to nejdůležitější. Ale nesměj bejt makový.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:45
- Nahlásit
Triniti
TOHLE JSEM NEMĚLA ČÍST, NEMĚLA JAK MŮŽOU MLÁTIT PSÍ MIMINOOO Nechtějí ho radši umístit někde jinde? Určitě by se dalo hodit to na lovku v nouzi, můžu poprosit i kamarádku od výmarů, aby to dala k sobě, TOHLE PŘECE NEJDE. Je mi hrozně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:46
- Nahlásit
Gerda
NOU LIMIT
dík za podporu, teď už to je protlačit do VLÁDY. Ale esli se paní Davídkojc spřáhla s panem Bendou- tak je to 2:2. Musíme udělat fšecko, aby se už nikdo nepřidal na jejich stranu. Ať se přidaj třeba na malou nebo na velkou, stranu, ale ne na jejich
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:47
- Nahlásit
Gerda
No jo, tohle je moc těžký. ideální by bylo, kdyby ti čubinu dali, měla bys ji u sebe a oni už by si žádného psa nepořizovali.
Tak k tomuto nigdy nedojde, protože já jinýho psa mít nemůžu (manžel toleruje Jáju a to je maximum, co akceptuje). A oni psa mít chtějí, protože "pes musí hlídat" a navíc podle mne je to pro ně, hlavně pro švagra, ukázka moci a krásy v jednom.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:48
- Nahlásit
Gerda
Makový jsou nejlepčejší, žádný lepčejší se udělat nedaj, takže makový býtmusí prostě
PetraK
Přítul zas takovej milovník psů není, na tu svatbu se těší, takže to musíme nějak jinak promyslet ještě mě napadlo vzít psítko k nim a nechat ji tam na zahradě... Jenže tam maj slepice a králíky
Triniti
Je to hnus... jenže nejhorší je srážka s blbcem pokud s tím nebudou chtít pohnout oni, neudělá s tím nikdo nic...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:50
- Nahlásit
Gerda
Mel mi ještě radila řepíkovej odvar a koupat hnátu v něm asi to zkusíme
Triniti
hele o švagrech si tady myslím už jednou psala ne??
si taky myslím že by se štěně mělo jinde líp..ale oni by si asi do novýho kotce pořídili jinýho psa..a to by ničemu nepomohlo.. to je celkem v háji..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:51
- Nahlásit
Eimy
slepice a králíky
tak jim dáte košíky, snad pak Veveruši neublížej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Triniti
ještě mě napadlo: oni jsou prašuLovití, že jo? Tak by si mohli případně zaplatit ten výcvik, že by jim pejsu vycvičil někdo jinej- oni by se mohli vytahovat, že maj na to, aby si zaplatili výcvikáře a pejsovi by to možná trochu ulehčilo život. krom toho, že by dostal nějakou zájmovou činnost, seznámil by se tím pádem s určitejma povelama-byl by pro ně tím pádem ovladatelnější... atd. Bože, tohle mi rve srdce, fakt. PROČ SI KDEJAKEJ ICHTYL POŘIZUJE PSA, PROBOHA PROČ?
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:54
- Nahlásit
PetraK
Tady je hlavní problém: pro švagra to není týrání!!! On to bere jako samozřejmost, že si s ní může zacházet jak chce. To mně hlavně se.e - on to vůbec nevidí - to je jak dyš blbýmu budu vysvjetlovat, že je blbej. Ale říkám si, že na ně budu prostě působit a časem se to spraví. Na cvičáku říkali, že jim mám vlastním chováním ukazovat jak na psa.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:55
- Nahlásit
Dobrý poledne všem!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 11:57
- Nahlásit
Triniti
Hajzl jeden hnusnej, hnusnej Prosím, prosím Triniti, pomůžeš jí viď,viď že jo? bože nesnáším, když je člověk bezmocnej a nemůže pomoct. Nejste z Prahy, viď asi?
|