Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 19:32
- Nahlásit

davidkova renataano,ano,jsou to svinata!!!clovek tu nejni celej den,bo siju jak svihla a vy tady toho napraskate,dobry den pani,zitra jdu s hajankem ííípit,figurant si strhal zada,ha,ha,aspon v tom nejni hajan sam,jo a mam pro vas velice ale velice priznivou novinu!!!!!ohledne roboty,kdyz mi brnknete ve ctvrtek tak vam to povim.
A JINAK ZDAR VSE MASTILUM!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 19:37
- Nahlásit

nemethova5
figurant si strhal zada

kdo jinému jámu kopá
mam pro vas velice ale velice priznivou novinu!!!!!ohledne roboty
jo????taxe těšim!
A JINAK ZDAR VSE MASTILUM!!!!!!

ste chtěla napsta Smrt všem mastilům ,ne????

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 19:55
- Nahlásit

davidkova renata
ste chtěla napsta Smrt všem mastilům ,ne????

Ale já tu dva dny nebyla,taxem si to dneska malilililinko vynahradila........

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 20:33
- Nahlásit

davidkova renatatak jo smrt vsem tyranum!vsak jo,at vi jak hajana boli zada a dobre mu tak!!!jsem svina,bo jsem mu to prala,jinak skrz te prace si brnkneme az ve ctvrtek jo,zatim te budu napinat jak ksandy,ted jsem dosila a jeste toho mam hafo,to budu asi sit az do smrti!

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 20:55
- Nahlásit

nemethova5
hajana boli zada

My jsme zase přitáhly ze cvičáku psincový kašel-už to má i ta druhá.Jsem nasr*ná-v těchhle vedrech a nesmíme do vody

argosek
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 21:02
- Nahlásit

a my jsme s aronkem pred chvili prijeli na kole z humpolce. vypadalo to, ze cestou pojde, ale ted na zahrade zase dela kraviny.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 21:03
- Nahlásit

Neessija si nechala haju ockovat specialnim NOBIVACEM,hele jsou to dve vakciny a smichaji se dohromady a strika se to strikackou primo do nosu,mam ty vakciny na stole,pokud budes mit zajem pani mudr.reknu ti jak se to jmenuje,hajan na to silene trpel,mel ten humus asi cca petkrat do roka a to furt ATB,to uz jsem se vytocila a rekla jsem dost,muj vet rekl,ze uz mu ty ATB ani nezabiraji a rekl mi to,ze pokud bych chtela,tak mi ji priveze a stoji 400kc.,pani ja byla silenej skeptik,ale radil tu psinc.kasel a hajan je ouplne v poho a nic nema,zazrak,jsou tam nejake ctyri svine viry,co se tu vyskytuji!

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 21:10
- Nahlásit

nemethova5
ockovat specialnim NOBIVACEM

já se domluvím s vetem zítra.Bordžínka to nemá tak silný,ale Aisha furt vykašlává bílou pěnu. A vím přesně,že jsme to čaply na cvičáku-dala jsem ji do odkládačky po psovi,který to měl před týdnem.Už mne se*ou-když maj nemocný čokly,tak co je tahaj na cvičák!!!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 21:13
- Nahlásit

Neessihele jak prindu z venku tak ti tu hodim nazev popr.vyfotim,at vis jak to vypada,jo?je to humus,ja sama s marodnym psem kdyz je to infekcni nesla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 22:03
- Nahlásit

Neessitak jsem tu,jeden ma modry vrsek a je tam napsano-NOBIVAC KC,lyof.a.u.v.živá vakcina a druhej vrsek vakciny je ruzovy a jmenuje se nobivac-DIULENT,jinak mi to dal ty prazdny lahvicky at vim co to je,kazdym rokem je preockovani.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 22:16
- Nahlásit

davidkova renata
každej den bude ustanovena služba,která přehledně,jasně a stručně shrne ty vaše výrony a podá mi sem hlášení!!!
Paní, žádám, abych od této povinnosti byla osvobozena. Čtu to ještě míň než vy, poněvadž furt dřu Ti státní zaměstnanci vůbec neberou ohledy na lidi, co se musí živit prací

Sali
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 22:30
- Nahlásit

Neessi
co chceš po lidech...inkubační doba je týden až 10 dní, ideálně se to přenáší rukávama...na to, že na psa něco leze, můžou přijít až po kousačkách, myslej si, že se škrtil na obojku...ale mezitím se to rozpráší po ostatních.
naočkuj intranasální Nobivac KC , až se čuby uzdravěj, je to lokální aplikace, imunita slizniční, za 72 hodin nabíhá, a zbytek léta bude snad OK.
Chystám s ena to před táborem taky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 22:59
- Nahlásit

Salito je to co jsem asi psala neessi,akorat jsem se divila,ze se to strika do nosu,muj pes na to prave silene trpel,od te doby mam klid,jen vim,ze na par cvicacich byla kvuli tomu karantena a cvicaky byli zavreny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 00:48
- Nahlásit

davidkova renata
každej den bude ustanovena služba,která přehledně,jasně a stručně shrne ty vaše výrony - Pro dnešek to udělá PetraK

nikomu nic shrnovat nebudu a uš vůbec ne ňáký výrony! A vůbec - dnešní slüžbu rušim, páč sem ráda, že se držim na nohouch vlastních. Natož abych něco shrnovala - čuňačinky za mě obstaral Ešus v hopsodě, kde měl svou manželku zrzavou praštěnou . Du spát! Mír v buši!

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 05:28
- Nahlásit

Sali
co chceš po lidech

to je fakt,co bych mohla chtít víc,než jen ohleduplnost a to je strašně moc.
Sali +nemethova5
Díky ,dneska s tím začnu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 07:11
- Nahlásit

dobré ráno všem co jim přišla výplata,co maj nemocný psy.....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 07:55
- Nahlásit

Dobrý ráno všem pisálkům

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:03
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Dobrý ráno všem pisálkům
no doufám že to dneska vylepšej aspon na tu stranu 1340

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:06
- Nahlásit

1340? teda ty seš tak malomyslná! aspoň na 1400 to davídkovou klepne pepka

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:14
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tý už klepla

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:22
- Nahlásit

jo proto se tady ani nevokázala...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:25
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ukázal,ale včera nějak kolem 18 hodiny a jelikož se rozčílila,tak si šla lehnout

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:27
- Nahlásit

simtě, tak to jí jenom prdla cévka!

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:38
- Nahlásit

Brýýýý ráááánko fšem........
Dneska můžu paní davídkovou uklidnit,za hoďku mi dorazí další návštěva,tagže dneska nebudu mít čas na psaní.

brezen2008
no doufám že to dneska vylepšej aspon na tu stranu 1340
Teda březne,nauč se počítat!!!To už tady bylo před 33 stranama!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:44
- Nahlásit

jablunka
když mě matika nikdy nešla

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:47
- Nahlásit

brezen2008
když mě matika nikdy nešla
To mě taky né,ale todle sou kupecký počty!Vejplatu si snad taky spočítáš???

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 08:55
- Nahlásit

jablunka

taky pani Davídkojc potěšim. HUMŘELA SEM! , pošlete mi

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:01
- Nahlásit

PetraK
HUMŘELA SEM!
Copak,máš meningitýdu???

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:09
- Nahlásit

jablunka

JO! takovoudle meningityldu ešče nikdo nikdá neměl! Mám tak velkou, jak to ani nejde! Na hrob mi dejte tudle červenou růži a zazpívejte mi něco

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:11
- Nahlásit

isdpch
esi já nejsem vo něco vošizenej

to je z toho, že ste mi včera pane moderátore vůbec nepomoch! Tady Jablunka a Gerda každá slíbila přiložit ruku k dílu - ešče že tak, jinak mě vezli už rovnou z hopsody! Kdybyste se býval přidal, moch ste mít taky meningityldu! A neměl byste pocit že vás život vošidil!

<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání