| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:11
- Nahlásit
PetraK
Paní,umazávejte si u toho imgs vždycky to S,na začátku i na konci,nebéte to mít rozkostičkovaný.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:13
- Nahlásit
PetraK
Tady Jablunka a Gerda každá slíbila přiložit ruku k dílu - ešče že tak, jinak mě vezli už rovnou z hopsody!
Zrovna fčera sem ti moc nepomohla,dala sem si jen čtyři píva.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:18
- Nahlásit
jablunka
nebéte to mít rozkostičkovaný
dneska! budu mít rozkostičkovaný fšecko! Naprosto fšecko kolem mě je rozkostičkovaný. I kruhy pod vočima mám rozkostičkovaný!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:20
- Nahlásit
jablunka
dala sem si jen čtyři píva
jo! tak to bylo v tý době, kdy jsem si řekla dost a dala si limonádu- to by časově opovídalo tak těm čtyřem pivům, páč jsem to srkala dost dlouho ten humus bezalkahůlovej. Hned jak ste dopila to čtvrtý, řekla jsem si -nebudu srab, dám si další!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:30
- Nahlásit
Dobré ráno všichni lidé s nemocnými psíky, s meningitidou a s nějakým svědivým něčim pod nosem, co tak svědí, že to dál nejde!!!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:32
- Nahlásit
Gerda
nějakým svědivým něčim pod nosem, co tak svědí, že to dál nejde!!!!!!!!
Buď ráda,že to dál nejde,si přectaf,že by se ti to rozlezlo fšude.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:32
- Nahlásit
Gerda
a s nějakým svědivým něčim pod nosem, co tak svědí, že to dál
uš raší knír?????
Brejtro paninko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:34
- Nahlásit
jablunka
Buď ráda,že to dál nejde,si přectaf,že by se ti to rozlezlo fšude.
Pomoc! Nemůžu se smát tagle nahlas! Pukne mi makovice, tak vopatrně s tim ftipem dneska, vopatrně!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:37
- Nahlásit
PetraK
Pomoc! Nemůžu se smát tagle nahlas!
Taxe směj potichu. A klíd,za půl hoďky tu mám náfštěvu a bude vodemě pokoj.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:45
- Nahlásit
jablunka
bude vodemě pokoj
to je škoda, páč prej smích léčí, tak by mi to třeba pomohlo.
Taxe směj potichu
to neumim, směju se jak když bába jede po vlnitym plechu a brzdí tvrdym rohlikem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:46
- Nahlásit
a co jinak?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:51
- Nahlásit
PetraK
směju se jak když bába jede po vlnitym plechu a brzdí tvrdym rohlikem
Já myslela,že jako gdyž hrbatej padá ze schodůch!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:54
- Nahlásit
jablunka
Já myslela,že jako gdyž hrbatej padá ze schodůch
tak se směje moje sestra . A moje máma místo smíchu hýká jako osel (bůhví z jaký je vůbec famílie)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:56
- Nahlásit
já nehýkám já rovnou učůrávám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:58
- Nahlásit
brezen2008
taky asi velká spotřeba pemprzů
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:02
- Nahlásit
PetraK
tak se směje moje sestra . A moje máma místo smíchu hýká jako osel
Já zasejc chrochtám,ale jen vopčas........
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:03
- Nahlásit
jablunka
jé chrochtání umím krásně
PetraK
ani moc ne
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:22
- Nahlásit
jablunka
Já zasejc chrochtám,ale jen vopčas........
jinak taky dobrý den...už se mi vzbudilo dítě musím něco dělat
hlásíme že máme nohu bez dlahy,teda nohu...atrapičku nožičky..máme jí malinko rozbolákovanou a tak..tak se začínáme učit chodit..celkem síla vysvětlit psoj aby šel po 4 když von ví že na 3 je děsně rychlej...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:27
- Nahlásit
sarax
však ona si Trinča vzpomene, že má ty nohy čtyři a může tudíž ješě rapidně zrychlit .
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:28
- Nahlásit
sarax
jinak taky dobrý den...
I tobje .....
už se mi vzbudilo dítě musím něco dělat
Mě Štěpán právje usnul.......jestli se umíš modlit,tak začni,doufám,že je jen unavenej ze sluníčka a nic na něj neleze.
.celkem síla vysvětlit psoj aby šel po 4 když von ví že na 3 je děsně rychlej...
Vona na to zase příde,že na štyrech je to lepčí.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:37
- Nahlásit
jablunka
PetraK
jo to doufám že na to přijde...jenže vona ta věc co jí tam visí jí příjde divná..a zas brečela večer..štve mě!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:41
- Nahlásit
Musim vám říct, že dneska mě Marie potěšila, vlastně i včera, když se chystala prohánět oranžovou kočku. Byla za silnicí, já jí dala přes silnici Volno! Jdi na chodníček! a ona běžela, rovnou za tou kočkou. Zařvala sem na ní Marie, kočičky se nehoní!!! A ona se zpomalila. Pán, co šel okolo, se smál. Dnes ráno to samé, už sem měla radost, že Mařka popobíhá, ale to sem nevěděla, že má v pácu zas tu oranžovou kočku. Tak se rozběhla, těsně za kočkou, zařvala sem Marie! To si snad děláš srandu!!! A ona se okamžitě vrátila. Myslim, že kočky máme snad docela pořešené. No a dnes umírám na horko, luxovala sem počítač a teď mám hlad, nikde ani kus jídla. Jo a včera sem si pivo nedala, tak proto má dnes jablunka meningitidu. Byly sme večer venčit u Saraksů, Trini je dost nebespečná, zas mě radostně zmlátila košíčkem do nožičky.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:42
- Nahlásit
sarax
štve mě!!!!!
chudák malinkatej a vona jí bude takle říkat že jí štve,chuděrka jedna malinkatá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:43
- Nahlásit
sarax
brečela páč potřebuje poňuňat, páč voni sou chudinky největší. A tak jí to dopřej, má na to nárok. Co bys dělala ty, dybys byla na jejím místě - takovou dobu za sádrovýho trpaslíka bejt a ešče nosit na hlavě kýbl! No? co bys dělala? Se ukaž!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:46
- Nahlásit
Gerda
sarax
Trini je dost nebespečná, zas mě radostně zmlátila košíčkem do nožičky
tak už vim proč teda brečela Trinča, páč se jí evidentně nepodařilo tím košíčkem přelomit Gerdě hnátu a získat tak novýho člena do klubu sádrových trpaslíků
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:46
- Nahlásit
sarax
Víš co bych myslela? Že Trini brečí, protože jí ta noha svědí a nemůže se podrbat. Představ si, kdyby ti sundali sádru a zakázali drbat. To bys brečela taky. Svědí to přece strašlivě. Tak myslim, že jí to nebolí, ale že se nutně potřebuje hoooodně podrbat. A navíc, včera sem ti jasně ukázala, jak se bije pejsek za to, že měl drahou operaci. Pěkně přes hlavu, a u toho říkat Drahej pejsek, drahej, pojede makat do Číny!!!!!!!!!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:58
- Nahlásit
Gerda
Drahej pejsek, drahej, pojede makat do Číny!!!!!!!!!!
taky sem to hnedka ráno praktikovala..ale čuměla blbě
zas mě radostně zmlátila košíčkem do nožičky.
když vona si tě moc voblíbila a Mařenku šíleně,ale mě se teda večer zdálo že i Mařenka dvakrát radostněji poposkočila
PetraK
no jo novej člen by se hodil
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:58
- Nahlásit
Gerda
tak já tu tvojí metodu využiji u dastíka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 11:02
- Nahlásit
sarax
ale mě se teda večer zdálo že i Mařenka dvakrát radostněji poposkočila
A víš že asi jo? No, jeslti budeš moct, pojedem dneska a uvidíme, jestli se třeba nerozehrajou. Ale bacha, Mařka si hrát moc neumí, ona se pak přetáčí do opravdického vzteku, umí si hrát jen tak, že svoje oblíbence obejme kolem krku, pak sebou flákne na zem, pak uběhne asi dvacet metrů a pak jí to už neba. Hraje si jen s malinkejma štěndama, tak až budeš mít tu druhou malinkou stofárdku, tak si budou hrát.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2008 11:09
- Nahlásit
Gerda
no vyzkoušíme to jen zjištuju jak dnešek a písnu na ajsku
|