Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1179 . 1180 . 1181 . 1182 . 1183 . 1184 . 1185 . 1186 . 1187 . 1188 . 1189 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:47
- Nahlásit

Gerda

tak ať Biluše jde rovnou za tim nejzkušenějšim

a nebo za chůůvou, ta ví víc než jááá

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:04 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

PetraK
a nebo za chůůvou, ta ví víc než jááá
Jenže tam hrozí nebespečí, že svůj rozvod najde až v zemi krále Miroslava, a pokud se tam bude cítit jako v dobrých rukou, pak precedenc skutečně zůstane Báře, u které jen nechápu souvislost s butkou a eletrikou...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:12
- Nahlásit

PetraK
ta ví víc než jááá

Gerda
Příště děláš krupicovou kaši, tu už snad budeš schopná udělat dobře, ne?!
pani fspomente na mojí příhodu s vylovenejma malejma štěndama z potoka....sme je taky krmily kaší a voni jednou scela stuhly páč se v ní vyráchaly
nechápu souvislost s butkou a eletrikou...
co je na tom divnýho?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:14
- Nahlásit

davidkova renata
Ok, svačinu si v neděli udělám sama. Hele budu mít asi na odměňování od kamarádky sušený maso, myslim, že by mařena už mohla vlézt jedničce na klín, za masem by šla snad až do pekel .-)

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:15
- Nahlásit

Gerda

až v zemi krále Miroslava

tak von se nám Míra rozvádí, jo? No dneska už nejni spolehnutí ani na ty panovníky! Ale zase - vona ta Krasomila byla stejně děsná metrnice!

u které jen nechápu

to nevadí, vona by se tam k Vám pani Bára stejně asi nevlezla, co tak šacuju, tak ty butky dělaj jen pro jednoho, takže tohle bude už na vás. nevadí ne? Dyš to vostatní za vás vodfachá Bára teda.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:16
- Nahlásit

PetraK
tak von se nám Míra rozvádí, jo?
Co já vim, jesi von se někde nezapomněl v tom mlejně a jesi se to metrnice domákla....no, nechci domyslet. Bára proti tomu bdue asi slabej precedenc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:17
- Nahlásit

Gerda

mařena už mohla vlézt jedničce na klín

tak myslim, že bude jednička potěšená s Maruškou v klíně.

za masem by šla snad až do pekel

a nešla vona ale pro jahody??

To je nějaká divná pohátka todleto. Místo krále jednička a Maruška jde místo pro jahody do pekel pro maso. A eště usušený.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:18
- Nahlásit

PetraK
Ale to je přece jednička figurant vy hloupatá osobo zmatená, pohádek neznalá - zda-li pak znáte tu O moudrém figurantovi, co ztratil obušek?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:18
- Nahlásit

Gerda

jesi se to metrnice domákla....no, nechci

to je fakt, vona se v tom mlejně s tim taky nemazala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:19
- Nahlásit

Gerda

co ztratil obušek

Myslíte tu co se jmenuje Obušku z pytle ven? Ale tu bych tady nerozmazávala, ešče neni po 22tý hodině teda.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:23
- Nahlásit

Gerda
PetraK
davidkova renata

sem se vtěch poznatcích nějak ztratila, vo co tady zase de?
Mášenek bude s Gerdou dělat vbutce elektriku? A proč je Biluš s partyzánem polejvaj?
Taky nevi, kdo kope rozvody, nebo dělá rozvody? kdo se rozvádí?
Odpovídejte prosím velmi stručně a jednoduše, už se plížim k hrobu a myšlení mi de pomalu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:24
- Nahlásit

Gerda
O moudrém figurantovi,
O modrém figurantoj??????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:26
- Nahlásit

Jimmi
Odpovídejte prosím velmi stručně a jednoduše,
jak taky jinak
ale v zásadě ste to vystihla,gerda bude dělat v butce s Mášenkem dynamo a biluše si veme velkýho partyzána se kterým se pak šikovně rozvede a bude mít ty kompenzace vod státu jako vdova po hrdinovi

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:26 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

PetraK
To je lepčí než muž s obří hlavu f cirgůse!

to nevim teda pani???

vypadá zas deprezívně..a ještě uraženě a vůbec ten čokl mě štve..je moc drajhej a jak píše Jablunka a Gerda má si vydělávat a já jí vykastrovala..ch jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:27
- Nahlásit

Precedens má být dárek ne? Já se teda v těch cizích slovech nevyznám, ale o tomhle jsem naprosto přesvědčená. Dárek ci, ty já miluju v jakejkoliv podobě. Klidně mi ho může dát Mášenek s Barborou Bejzikovou. Jenom ať to proboha není další štěně, nebo nedejbože děcko . Gerda se taky může přidat, ale jenom zdálky a bezpečně zavřená v budce

Betonovou kaší neplýtvejte, nejezte to, rovnou to odvezte sem, naleju to do chodby. A estli si v tom budou štěńata zahrabávat kosti tak vás prohlásím za neschopné uklohnit pořádný beton

Mar
Pro prachy, už jsem to tady říkala včera, říkali ti to všichni ostatní. Čemu na tom nerozumíš? Stejně tak pro prachy mám Lilátko a pro prachy jsem nakryla Armana s Mienou. Ono v podstatě všechno ve svém životě dělám pro prachy Už je to jasný?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:32
- Nahlásit

sarax
má si vydělávat a já jí vykastrovala..ch jo
To jsi udělala pěknou blbinu Páč teď bude mít klidný štěňata a poptávka je jenom po drajvovejch Nechci ti do toho kecat, ale to neprodáš

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:32
- Nahlásit

Jimmi

hele napište si chůvě pani, páč ta ví víc než já a než my fšicí tady dohromady , ale vim, že Biluška polejvá Gerdu, páč ta dělá v butce s Mášenkem tenhle precedens

sarax

no já teda vim, páč fakt tohle je lepčejší, než muš s vobří hlavou , taghle si ale taky může vydělávat a nevadí, že je kasrovaná. Stačí dyš si lehne něgde v metru, vy napíšete nějakou dojemnou ceduli k tomu, posadíte se na zem a budete se kinklat. Před Trinču dáte klobůk a ste v balíku jako Gerda v butce s Mášenkem a eletrikou

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:34
- Nahlásit

Biluška

Klidně mi ho může dát Mášenek s Barborou Bejzikovou. Jenom ať to proboha není další štěně, nebo nedejbože děcko

No dyš to bude od Báry a Mášenka, tak to se štěněte bát nemusíš. u toho děcka bych si už tak jistá teda nebyla

za neschopné uklohnit pořádný beton
reklamace prosím za paní Davídkojc.Děkuji.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:35
- Nahlásit

PetraK
když už tady pani motáte důvěřivým lidem hlavy pohádkama, tak ste zapomněla, ža tam maj bejt trpaslíci já je v Obušku hledala, ale nic, úplně vykradenej vak
a přitom vak plnej trpajzliků by byl pro Biluši docela hezkej Pracedenc

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:35
- Nahlásit

sarax

a nebooo to můžete vydávat za novej typ satelitu k tydlevízi. Takový dva v jednom - hračka a dárek najednou - satelit s čoklem!
Gerdoooo udělejte na to promo, ať to jde na votbyt!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:37
- Nahlásit

PetraK
Hrozně to pletete, pak chudák Jimmi přet smrtí ani neprozře!
A co se pohádky o moudrém figurantoj týká, je to bajka a mohly ste dostat ponaučení, takže jesi nechcete, moudrosti vám vnucovat nebudu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:37
- Nahlásit

davidkova renatanazdar pani!tak jsem neodplavala,ale malem o fous jo,to bylo desny,priste si poridim kajak a s hajanem budeme obchuzky absolvovat v kajaku,jak jinak?super fotky s mimuškama,jsou uzasni,uz je mam v galerii,hele ta fena z marsovic je teda des vychrtla,no nevypada,ze je mala,ale jak s ni stoji rudanek,tak jde videt,ze je droboucka,jinak ale fakt pekna.konecne mam dva dny volno,se z toho radosti asi poserinkuju!!!!
JINAK ZDRAVIM VSECHNY?CO TU JESTE JSOU I TY,CO UZ ODPLAVALI!PANI GERDU NEKDO PUSTIL Z HAZLIKU?TA SE TEDA VYRADILA???????

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:40
- Nahlásit

PetraK
satelit s čoklem!
Dybyste byla vopravdickej votborník, víte, že tohle se prodává samo kdyš víte, jak na to. Žádnej satelit, ale stolní přenosná lampička v UV stínítkem (UV jako skratka vot Uplně Vobyčejný). Stačí pouze nové rozvody a po zapojení do sítě pejsek vesele září a nové modely i skáčou po pokoji.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:41
- Nahlásit

nemethova5
PANI GERDU NEKDO PUSTIL Z HAZLIKU?TA SE TEDA VYRADILA???????

bohužel! gerda vyrábí s Mášenkem precedenc vhajzlíkový butce

takže ten slejvák u tebe zavinil někdo jinej

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:43
- Nahlásit

PetraK
račka a dárek najednou - satelit s čoklem!
ty jo to zkusím..ale to zas zpeněžím jen jednou co???leda že by byl stofárd jako Lassie bo Goro??

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:43
- Nahlásit

Gerdanazdar pani,co to tam delate za precedenc???
Jimmidlouho jsem tu nebyla,tak nevim vo co gou???ale ten slejvak zaridila tudle pani gerda,to at mi nikdo nevyklada.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:44
- Nahlásit

Gerda

pak chudák Jimmi přet smrtí ani neprozře

a tak já myslim, že důležitější bude, esli Jimmi pozře, páč esli prozře ji bude chvíli před tím, než ji daj do futrálu fučik, ale cípněte hladová, to je blbý, ne?

je to bajka

bajky mi doma vyprávěj furt a moudrá z toho teda nikdy nejsem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:44
- Nahlásit

PetraK
posadíte se na zem a budete se kinklat
to by mi myslim celkem šlo...co je to za brigádu??

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:46
- Nahlásit

davidkova renata
.co je to za brigádu??

hele hlavně kolik dávaj neee???

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:47
- Nahlásit

sarax
ty jo to zkusím..ale to zas zpeněžím jen jednou co???leda že by byl stofárd jako Lassie bo Goro

To přijde na to! Dyby f tom byl zauřenej Ešus, tak ho prodám několikrát, páč mi ho pokaždý přijdou vrátit a ešče mi zaplatěj za to, že si ho-po dlouhým přemlouvání - vezmu
Jak moc umí Trična zlobit?

Gerda

a nové modely i skáčou po pokoji.

no zvlášť dyš se ty rozvody blbě udělaj, to pak skáčou, že se člověk nepostačí divit. Ale kdo bude chcít jojolampičku? Dyk dyš si u toho budu chtít číst, abych si pořídila nejdřív trampolínu, abych stíhala to světlo

<< 1 ... 1179 . 1180 . 1181 . 1182 . 1183 . 1184 . 1185 . 1186 . 1187 . 1188 . 1189 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání