Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1179 . 1180 . 1181 . 1182 . 1183 . 1184 . 1185 . 1186 . 1187 . 1188 . 1189 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:57
- Nahlásit

Benda
Teť jako nevím ale celej den jsem telefonoval kvůlivá umístění vlkošedky a provolal sem celej 1000kč kredit máš nákej fonŤ kterej mi to proplatí ?
no to seš hodnej a sehnal si někoho nebo sis jen tak volal?Fond zatim nemám ,ale založim ho,to je jasný,přece to nebudem platit sami
Sarax
proboha co zas??Ted,dyš už je z nejhoršího ! Dej hned vědět,držim palce

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 20:58
- Nahlásit

sarax
držíme palečky

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 21:01
- Nahlásit

Neessi

bacil,bo na model se doteď nesmělo šahat

Co platilo fčera, neplatí již dnes! -Gerda by určitě zjistila, vodkad je zase todle poříkadlo!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 21:02
- Nahlásit

sarax

Sarax -ženská, vy teda máte pech , tak držím palce a dej vědět

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 21:04
- Nahlásit

sarax
davidkova renata

Šukatér je fakt rakouskej krátkosrstej pinč......

sarax
Tak snad už tomu bude konec,né!!!!!!Hlavně ať je kravička v pořádku!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 21:10
- Nahlásit

jablunka

pani a dyž je ten váš novej pes tím štukatérem, tak to byste mu na to mohli votevřít živnost nějakou, dneska sou poctivý řemesníci celkem dost prej ceněný! Tak že by se mohl někdo vycenit třebas

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 21:15
- Nahlásit

PetraK
Tak že by se mohl někdo vycenit tř
no vycenit může třá žuby,ale to ho jablůůůnka hnet zabije,je děsně prutká
nicméně tu ráci ani neznám,takže bé vzácná a hlavně drahá rozhodně nekástrovat,naděláme na něm balík a budem lemtat myslifce na Americe úplně bes obaf
a zamykám foru,může sem akorát saraks!

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 21:16
- Nahlásit

PetraK
dyž je ten váš novej pes tím štukatérem
Ste si tam přidala jedno písmenko!

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 21:18
- Nahlásit

davidkova renata
no vycenit může třá žuby,ale to ho jablůůůnka hnet zabije,je děsně prutká
Já ho pro jistotu zabiju hned,ale kastrovat ho teda nenechám......
naděláme na něm balík a budem lemtat myslifce na Americe úplně bes obaf
To béme lemtat koktejly f Américe a né na!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 22:13
- Nahlásit

jablunka

Ste si tam přidala jedno písmenko

no vidite a já myslela, že vám to písmenko vypadlo a že máte doma mistra štukatéra a nevíte si poradit , tak sem chtěla poradit co s tim, abyste byla bohatá. Ale Doživotní Mrtvice Davídková Renata Viktor Čistič Švejk - hergot, tohle napsat, to je fuška - to má zmáklý tak ňák lepčejš teda, to přiznávám. A určitě mu to jeho šukatérský řemeslo pude rychlejš než dyby měl štukovat

no vycenit může třá žuby

a bude je mít žahnutý naholu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 22:15
- Nahlásit

jablunka

tak sem si šla pohledat toho Rakušáka a pani- ste tak trochu v hajzlíku - skorem jako ty brejle co tam padly Janice, páč tam v charakteristice píšou..........Je to pes, který poslechne pouze svého pána - toho, kdo ho vychoval jak teď budete hledat toho kdo ho vychoval???????

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 22:40
- Nahlásit

PetraK
..Je to pes, který poslechne pouze svého pána - toho, kdo ho vychoval jak teď budete hledat toho kdo ho vychoval???????

F Kralupech u hřbitova......nebo na hřbitovje,což už by bylo bezpředmětný!

mac1
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 22:42
- Nahlásit

jablunka
Šukatér je hezkej

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 22:50
- Nahlásit

jablunka
F Kralupech u hřbitova......nebo na hřbitovje,což už by bylo bezpředmětný

aha, tak to máme problém teda . ale zasejc tam pižou, že je to pes vhodnej na venkov - což u vás sedí. Tak třebas¨se to nějak vykompenzuje jako? Esli ho dříf nezabijou starousedlíci nebo vy pani

Co je s tou Saraxovou - nic neříká a já musím do peří

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 22:57
- Nahlásit

PetraK
Esli ho dříf nezabijou starousedlíci nebo vy pani
Asi budu rychlejší,páč za branku ho nepustím bez vodítka,tagže má smolíka!
Co je s tou Saraxovou - nic neříká a já musím do peří
Taky čekám,ale asi už nevydržím....padá mi hlava do písmenek.

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 07:21
- Nahlásit

bré ráno fšem
tak noha byla moc utažená a asi fixlá pro psa v bolestivé poloze..ale toť můj názor..paní doktorka převázala..ošetřila otlačeninu která vypadá jako halda dekubitů co jsem viděla na LDNcea dneska jdeme znova na kontrolu...pes vypadá malinko lépe..aspon vrtí vocasem...takže pěkné ráno všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 07:36
- Nahlásit

sarax
Paní, vy taky musíte mít furt něco extra. Nemůže si ten pes pořídit nějaký normální úraz?

Dobré ráno fšem, u nás prší takže nejdu sekat trávu a místo toho budu přestavovat nábytek. Moji milovaní pejsánci totiž zbožňují pokoukání z okna, případně zběsilý řev z okna když se opováží někdo projít. Problém je, že při jejich nájezdu na okno zařvala záclona. Lví podíl na tom mělo Lilátko, které razilo názor "uhni, nebo budeš uhnuta". Sundala jsem cáry krásné dlouhé splývající záclony a u ťamanů koupila záclonu krátkou, vystřiženou do obloučku. Tak, aby Lilátko mohlo volně procházet a nemuselo nic uhýbat. Záclona visela přesně dva dny a šla k zemi. I s garnýží. Mášenek pověsil garnýž, já záclonu. Jeden den. Garnýž na zemi i se záclonou. Vytržená ze zdi. Týden žijeme bez záclony jako ve výkladní skříni. Sousedi mají přesný přehled kdy vstoupím do pokoje, kdy sedím u piškotka a kdy mlátím psy traverzou. Mášenek zazdil vytržené části zdi a pověsil garnýž. Toto opakujeme v pravidelných intervalech už dva měsíce. Záclona a garnýž nikdy nedrží déle než dva dny. Jednou se jim dokonce podařilo garnýž zlomit a museli jsme koupit novou Pochopitelně jsme nesehnali stejnou jako je ta druhá, takže máme každou jinou. Cigánské gheto je proti nám vzorně zařízené Celou dobu jsem podezřívala Lilátko. Taky Kutynek nebyl tak zcela prost podezření, neboť je to děsný kolohnát. Minulou sobotu jsme je odhalili. Přijeli jsme domů, všichni psi na okně a vřískali na nás. Jdu otevřít bránu, psi skáčou z okna a hrnou se ke dveřím a hádejte jakým způsobem opouští okno Bon-Bon. Zatímco všichni skáčou přímo dolů, ona vyskočí nahoru, co nejvýš to jde. Zakousne se do záclony líp než Nuný do figuranta a po vzoru hasičů, či krotitelů duchů se spouští do přízemí. Pochopitelně i se záclonou a garnýží
Mášenek je ochoten znova pověsit garnýž pouze za podmínky, že se psi nedostanou k oknu. Musím přestavět nábytek. Před okna vrazím skříně a bude to

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 08:33
- Nahlásit

sarax

Tý jo paní Saraxová, to je věc tohleto . Tohodle jsem se taky bála, když měl Ešus tu hnátu pořízlou, když jsem viděla, jak mu to utahujou, ale zase jsem si říkala, že mu to vždycky hodně vypodložili něčím takovým měkkým bílým - jakoby vatovej obvaz či co. Tak snad už to půjde dobře, když se ovšem milostivá psová nepopasuje s obvazem jako to udělala se sádrou jak dlouho ještě budete obvazovat?

Biluška

Před okna vrazím skříně a bude to
a místo cikánskýho gheta máte rázem zemljanku

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 08:45 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

PetraK
a místo cikánskýho gheta máte rázem zemljanku
No, taky zvažuju možnost, že venku smontujeme ty kotce co už skoro rok leží demontované v chlívě a všichni potáhnou do kotců Doma si nechám akorát Hesinku, poněvadž ta je hodná a nic neničí. MOžná taky Semtexe, poněvadž ten je malinký a je s ním sranda. Zbytek povalí a budu mít klid. A konečně taky začneme žít v bytě a ne na veřejných psích záchodcích

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 08:55
- Nahlásit

Biluška

správně!! Kazeň a pořadek musi byt! . Dyk vy byste pani byla neščastná, dyby vám na hlavu nepadaly garnýže

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:17
- Nahlásit

ahojda všem

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:21
- Nahlásit

jablunka
Šukatér je fakt rakouskej krátkosrstej pinč

ten je ale krááásnej

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:21
- Nahlásit

brezen2008

nazdar jarní měsíci - jak se daříš? Mně se dneska vůůůbec nechce nic dělat. Venku je krásně a já sedim v kanclu zavřená jak vězeň na Bezdězůůůůůů OKAMŽITĚ MI ŘEKNĚTE NĚKDO NĚCO POZITIVNÍHO - hlavně ne výsledky na ajc, teda, to ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:22
- Nahlásit

Jimmi
Šukatér je fakt rakouskej krátkosrstej pinč

ten je ale krááásnej

a taky asi šukšovnej

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:26
- Nahlásit

PetraK
že možná půjdu do zoo,potěšítě to?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:27
- Nahlásit

PetraK
sem si přečetla, jak Biluš vytváří zemljanku a polila sem se kafem

tak nefim, jestli je to dostatečně veseléé

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:31
- Nahlásit

brezen2008

potěší! Páč tě vzteky a závistí prokleju a budu z toho mít radost, bábo jedna poňoukačná, zlomyslná , ať Tě sežere leoprd aspoň! Za trest! Tak!

Jimmi

slabý, potřebuju něco vo moc silnějšího tetkon, co mě navrch naštvala Březen jeden měsíční!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:36
- Nahlásit

PetraK
ne ne já se nechám sežrat vod krokodýla anebo varana

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:37
- Nahlásit

brezen2008

vod krokodýla

vy tam máte spicha s Gerdou???

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 09:50
- Nahlásit

PetraK
Já vás paní potěším. Popíšu vám jak jsem se právě propadla do jámy lvové vyhrabané za koupelnou chcete? Sem si šla umýt hlovu, poněvadž odpoldne musím být čananá na jednání. Náš krásný němčourský domeček před námi vlastnil jeden chalupář. Měl ho jen krátce, asi dva roky, ale za ty dva roky stačil pokazit všechno, co generace před ním pracně budovali. Byl to patrně potomek Kutila Tima a taky Pata a Mata Jedním z jeho úžasných děl je i zdejší topení. To ti ale popíšu někdy jindy, to je kapitola sama pro sebe. Když tu hrůzu stavěl tak na půlce chodby vyboural dlažbu. Nepochopila jsem proč, trubky vedou cca 10 cm na zemí podél zdi. Nicméně dlažbu zboural. Místo ní nalil beton. Dosud jsem nepochopila jak je vůbec možné udělat beton tak hrbolatý a vlnitý. V zásadě se u nás na chodbě dá hrát minigolf. Přes tu hrůzu natáhl koberec, asi aby nebyla tak vidět. Kvalita betonu je velmi nekvalitní. Ale velmi velmi velmi nekvalitní. V podstatě to je jenom písek s vodou . O jeho kvalitě svědčí zejména to, že pejskové si tam celkem běžně chodí zahrabávat ukořistěné věci. Odhodí koberec a do toho "betonu" si úplně normálně vyhrabou dírku. Já pak pochopitelně zuřím. Ne kvůli té dírce, tu většinou nepoznám mezi těmi, co tam byli původně. Ale kvůli tomu štěrku co se válí všude.
Tak teď si tak hezky lebedím v té koupelně, lochtám vlnky, přemýšlím jestli si na ksicht naplácám nějakou pleťovou masku,nebo jestli je to absolutně zbytečné a štěńata zuří venku, neboť mi chtějí asistovat. Já je odmítám, protože mi vždycky ožužlají ručník, roztahají a rozkoušou všechny ty šampony a podobné propriety a posledně mi jeden z nich dokonce načůral do papuče Takže mají do koupelny zákaz vstupu. Vztekle hrabou za dveřma a kňučí. Já sem tam vydám nějaký povel (nechtohoanesermětydegenejedenbílejblbej) jen tak, aby se neřeklo, protože vím, že mě stejně neposlechnou. Po hodince se vynořím z koupelny. Čananá, voňavá a svěží. Udělám krok a válím se na špinavém koberci plném štěrku, písku a jiného bordela. Štěňata se vesele ksichtí, Semtex má ještě plné vousy štěrku Ti hajzlíci normálně rozkopali půl předsíně Asi budu muset urychlit proces pokládání dlažby

<< 1 ... 1179 . 1180 . 1181 . 1182 . 1183 . 1184 . 1185 . 1186 . 1187 . 1188 . 1189 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání