| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:47
- Nahlásit
Biluška
Mám tak rudo před očima, že jdu radši sekat tu trávu, jinak mi prdne céfka a co si na kom vezmu
Mám pocit,že se u Bilušky zabjehnou policajti!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:48 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co se jejich pes už skoro nebojí figuranta, všem, co si za víkend unavili psa, všem, co dokázali jet autem tak daleko a spolujezdci přežili, a konečně všem, co za mě chtěj dělat práci bez nároku na honorář.
Pak si vás přečtu, teď se mi eště nechce, jdu kouřit.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:44
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe a že jich tady je !
no hlavně aby je nenapadla stejná dětektivní chuť jako mě v 14ti letech v soběslavi když jsme našli kolo a usoudili že došlo k vraždě a mrtvola bude v některé místnosti u hřiště. Jedna místnost byla otevřená a tam bylo nářadí a taky i krumpáč který jsme použili k otevření druhých dveří
Gerda
čau kde si jezdila a koho jsi vozila ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:45
- Nahlásit
jablunka
že se u Bilušky zabjehnou policajti
taky do betonu??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:46
- Nahlásit
Benda
krumpáč který jsme použili k otevření druhých dveří
.... a tehdy jsem zahájil svou kariéru zloděje
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:47
- Nahlásit
PetraK
jablunka
že se u Bilušky zabjehnou policajti
taky do betonu??
Jistě Do betonu a na dno přehrady. Ještě, že je Harta tak hluboká
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:51
- Nahlásit
PetraK
.... a tehdy jsem zahájil svou kariéru zloděje
ne tehdy jsem zahájil svou karijéru kopáče
Nedávno jsem si na to vzpomněl v souvislosti s dcerou, protože někdy nechápu jak jí některý věci můžou napadnout. My jsme tenkrát opravdu mysleli, že tak někde bude mrtvola
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:53
- Nahlásit
jedu na veterinu
Benda
co říkáš těm volům fotbalistům,takle to z..t
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:56
- Nahlásit
brezen2008
já bych jim nenadával Ten zápas jsem neviděl, pouze úplnou náhodou jsem to přepnul když jsme dali první gol.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:57
- Nahlásit
Benda
ne tehdy jsem zahájil svou karijéru kopáče
No! a jak se Vám to pane dneska při výrobě chalupy hodí, ne? Co se v mládí naučíš, ve stáří pak na chalupě jako když najdeš - Gerda bude vědět odkud toto pořekladlo je
protože někdy nechápu jak jí některý věci můžou
už si nevybavím vůbec co, ale pamatuju se, že jsme s mojí nejlepší kamarádkou měli taky pár takových úletů jako dítě bych se rozhodně nechtěla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 11:57
- Nahlásit
Benda
čau kde si jezdila a koho jsi vozila ?
Nazdar taťko, přece mamku a želvu na ten cz sraz, ne? Přežily to obě, aji čubice, jen jednou sme se trochu ztratily, ale mnohem víc sme se ztratily včera, dyš sme hledaly Maršovice.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:00
- Nahlásit
PetraK
Co se v mládí naučíš, ve stáří pak na chalupě jako když najdeš
Tohle už je moderní verze starokulackého přísloví: Co se na Sibiři naučíš, při práci v kolchozu za společným cílem jako když najdeš, minimálně tě k tomu přinutěj.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:09
- Nahlásit
PetraK
No! a jak se Vám to pane dneska při výrobě chalupy hodí, ne?
hodí a včera říkala teta, že sme jako šikovný a že prej umíme snad všechno, tak jsem jí odpověděl že bych byl raději šikovnej na vydělávání milionů než kopání a stavění kamený zdi
Gerda
cestování bez zabloudění je nuda jako pečení bábovky bez vyškrabování misky od těsta.
Vy ste byly v tom útulku, Davídková říkala, že tam pojedete.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:16
- Nahlásit
Gerda
vy ste byly včera v maršovicích??a byly jste aspon aktivní a domluvily ten další víkend??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:18
- Nahlásit
Gerda
Tohle už je moderní verze starokulackého přísloví
já věděla, že na Gerdu je v příslových a v dešti absolutní spolehnutí
Hele vy ste byli už v Maršovicích? To už proběhla ta Saraxová akce? Já to prošvihla???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:19
- Nahlásit
Benda
že bych byl raději šikovnej na vydělávání milionů
tady selhala výchova v rodině v době ranného dětství. nedošlo k vtištění na milijouny a na způsob jak je vydělat. Tohle bych reklamovala doma!!!!!! Páč tohle je záležitost výchovy a co se v dětství zanedbá to na starý kolena člověk nedohoní. No vono taky honit něco, že jo? , když má člověk starý kolena!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:20
- Nahlásit
PetraK
to není moje akceee.a neproběhlo nic o čem vím sem říkala po srazu... jdu volat do Maršovic asi a pak na Vetamix..pak se ozvu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:22
- Nahlásit
sarax
aháá, tak to jo. Já se lekla. Na srazu jsem nebýla . Tak čekám na pokyn a výstřel z děla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:24
- Nahlásit
PetraK
sarax
Benda
V Maršovicích sme byly kvůlivá tý vlkošedce, kterou si měl brát růda, ale nakonec si jí nevzal. Dovezly sme tam nějaký čisticí prostředky od mamky, řekly jim, že o víkendu dotlačíme ještě nějaký sesbíraný věci. Byly strašně potěšený. Potřebujou vodítka, tak kdo můžete, darujte ještě nějaký starý vodítka, já taky ňáký poseženu. Chtělo se mi hrozně plakat, protože je tam pořád ještě ten černobílej bad od Růdy a to byl jedinej pes na ovčárech, kromě Romyny, kterýho sem měla ráda a nebála sem se ho. Ach jo! Takže rači brečim teď, když to píšu. Nicméně nevemu si ho, nemůžu mít dva kretény.
Jo a mamka asi sežene někoho, kdo si veme tu maliňačku, resp rozhodila sítě, tak uvidíme, jestli se to vyklube.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:28
- Nahlásit
Biluška
co si na kom vezmu
na každým hovno
Jako příhoda je to fskutku neuvěřitelná ,nemám nějak co k tomu říct.Leda snad,že ty ftipy o policajtech,jak myslíte,že to snad ftipy nejsou,tak máte pravdu,ale jen částečně.Skutečnost je ještě horší,učunila sem toto poznání v době,kdy jsem se snažila svého tehdejšího manžela - agresívního alkáče zastavit zákonnými prostředky(pozn.autora - se*te na to,je to ztráta času).Odcházela jsem asi 3krát z policejní stanice naprosto konsternována a šokována a štípala se celou cestu až domů do různých částí těla,esi se mi to jako nezdá .Bohužel se tento jef nedá nějak adekvátně popsat slovy(asi něco jako dyš něgdo má klinickou smrť a de za Svjetlem),tento zážitek je prostě nesdělitelný stejně jako některé kupony bývají třá nepřenosné
Benda
když jsme našli kolo a usoudili že došlo k vraždě a mrtvola bude v některé místnosti u hřiště. Jedna místnost byla otevřená a tam bylo nářadí a taky i krumpáč který jsme použili k otevření druhých dveří
mi připomíná silně příbjech z Kamarádůch,jak tam hrál Váleček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:40
- Nahlásit
davidkova renata
mi připomíná silně příbjech z Kamarádůch,jak tam hrál Váleček
nedělali tedy scénář podle Bendy?
Gerda
vodítka teď dohromady asi nedám- zahučelo to na Jarošov a kapek na Kralupy. Takže tentokrát dám dohromady jen ty dvě tašky hadrů + se připojím blbou dvoustovkou na nákup žrádla. V útulku já bulím vždycky. Tuhle jsem se tomu vyhnula a poslala věci po kámošce, kterán si jela na Bouchalku pro Jimíka. Jinak nejsem schopná jim tam něco dát, aniž bych nemusela tahat šnuptychle. A není to vztahem k odevzdávanýmu majtetku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:45
- Nahlásit
davidkova renata
tento zážitek je prostě nesdělitelný stejně jako některé kupony bývají třá nepřenosné
Ano ano paní. Naprosto s vámi souhlasím, kdo tohle neprožil, ten neuvěří
Eště vám musím povědít jak mám agresifní psy . Běhá tady liška. Asi tak půlka dědiny ji viděla. Nadrzo lozí málem až do baráku. Dneska ráno našla semetrika zakouslou slepici. Tu kropenatou, co tak krásně nesla. A hádejte gdo za to může? Správně, můžu za to já. Beztak to byli moji čokli. A nikoho nezajímá, že jsem včera vyspávala opici takže čokli byli celý den a celou noc zavření, protože nebyl nikdo kdo by je pustil Pod palbou argumentů ustoupila, že to teda možná nebyli moji čokli, ale stejně za to můžu já, poněvadž dokud jsem tu nebyla tak tu nigdo kropenatý slepice nezakousával Asi jsem tu slepici zakousla vlasníma zubama, musím se pochválit, sem fakt dobrá Najedu na BARF
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:51
- Nahlásit
Biluška
Běhá tady liška. Asi tak půlka dědiny ji viděla
A jéééžiš,to zas bé nějaká corga třá ,nevypadala nějak taghle?
Páč posledně to byl jistojistě leoprd ta zrzavá kočénka
ale stejně za to můžu já, poněvadž dokud jsem tu nebyla tak tu nigdo kropenatý slepice nezakousával
jj,to je síla argumentu..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
nevypadala nějak taghle?
Nefim, sem ji neviděla. K nám na zahradu nechodí. Sem chodí jenom souložit srnky a dycky zdupou celej parkur
Páč posledně to byl jistojistě leoprd ta zrzavá kočénka
No tak f tom případě to určitě byli moje zrzavý šeltice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:02
- Nahlásit
Biluška
když to tak čtu, tak si asi rozmyslím se jednou přestěhovat na chalupu. I když my jsme tam na tý samotě, tak by nás snad nemohli z ničeho podezírat. Ačkoliv - sousedova (no sousedova-oni jsou od nás tak půl kiláku) dcérka se mě jala jednou poučovat, že tam nemám co chodit se psem navolno, když má její tatík ve vohradě vovce. Že by mu je můj pes mohl pomordovat.To vše poté, co se jich tři psi vyřítili z nezavřenýho dvora a mazali na Ešusa, kterej mi šel u nohy. Tak vono je to asi všade stejný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:02
- Nahlásit
Biluška
Sem chodí jenom souložit srnky a dycky zdupou celej parkur
Si nemůžou dát bacha?!Vy jim taky s Mášenkem neválíte pastvu,ne?
No tak f tom případě to určitě byli moje zrzavý šeltice
no tak f tom případě jakobych nic neřekla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:05
- Nahlásit
PetraK
Soused míval taky ofce v ohradě. Sousedíme přímo tou ohradou. Hned první den po nastěhování projevil obavy, že to takhle teda nepůjde, že ti psi mu budou ty ovce honit. Ujistila jsem ho, že nebudou, protože a) jsou jim ovce naprosto jedno, b) mají to zakázané a za c) dva z těch psů mají složenou zkoušku vloh ovčáckého psa. Takže naopak, kdyby třeba někdy potřeboval pomoci ty ovce zahnat, nebo tak něco tak ochotně psy k práci poskytnu. Soused řekl, že psa půjčit nepotřebuje, jelikož on má taky ovčáckýho psa, ale musí ho mít furt na řetězu, páč on honí ty ovce. Že je blbost, aby pes ovce nehonil, pes je pes a má to prostě v sobě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:07
- Nahlásit
davidkova renata
Si nemůžou dát bacha?!Vy jim taky s Mášenkem neválíte pastvu,ne?
Můžou si dát bacha, ale nechtějí Jsou to blbé srnky a dělají mi to schválně. A vůbec, dokud sem bydlela ve městě tak se mi takové věci nestávali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:08
- Nahlásit
Biluška
Soused řekl, že psa půjčit nepotřebuje, jelikož on má taky ovčáckýho psa, ale musí ho mít furt na řetězu
už se ani neptám, kde to žiju a rovnou si odpovídám, že mezi magory. Miluju tyhle malý logiky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:09
- Nahlásit
Biluška
Soused řekl, že psa půjčit nepotřebuje, jelikož on má taky ovčáckýho psa, ale musí ho mít furt na řetězu, páč on honí ty ovce. Že je blbost, aby pes ovce nehonil, pes je pes a má to prostě v sobě
To je logika proti který nejni argument
|